Süper Anneler - 2011

merhaba kizlar nasilsiniz?takip edemiyorum artik pek. o yüzden kim ne yapti cok bilmiyorum.defnem hamileymissin gözün aydin canim allah tamamina erdirsin.gijnijim sonucu almissin vardir bir hayir canim.baska gelismeler var mi ?forever nasil gidiyo canim hamilelik cinsiyeti ne zaman ögrencen? baska hamile olan deneme yapan var mi?ben dogum hazirliklarina basladim artik yavas yavas is yaptigim icin internete pek giremiyorum.

Gercekten mi canim ya ama ne bana ne esime hic benzeniyordu simsiyah saclari vardi zayif ama uzun boylu bi bebekti teni bembeyazdi ne anlama geliyor acaba ya (

Ahhh ahhh bu ruyalar yokmu benide cok aglatti defnem cok dusundugun icin sadece.icini ferah tut.takilma.ok bende gecen gun 4 tane at gordum buyuk kizim biniyordu.bazen degisirmi diye umutlaniyorum ama o mucizeler beni bulmaz forewer canim benim karnin hic cikmadi desem yeridir onde minicik nohut var gibi.15 hft oldu ama eski kiyafetlerimi giyiyorum hala.hayirlisi daha dr gitmeme cok var

canim sen nasilsin?beni de görsene rüyanda saka bir yana rüyalara pek takilmayin.gerci hatirlarsinizi belki ben cinsiyeti ögrenmeden bir gün önce gördügüm rüyada dr yüzüme bakip kizin olacak demisti ve ertesi gün ayni sekilde yüzüme bakip demisti anlatmistim.

Bende rüyamda erkek gördüm oğlum oldu takılma rüyaya bacım hamilelik zaten hep karışık rüyalar gordurur

htc phone ile

Şimdi yorumlara baktım orda erkek bebek emzirirse diyor yok normal kucağında falan müjdeli haber diyor istediği birşey olacak diyor öyle

htc phone ile

kizlarr siz nerdesiniz epeydendir yazmamisisniz birsey. hadi benim durum belli hamilelik belli cinsiyet belli.genel durumumu da ara ara yazip hebr veriyorum da sizden hic de haber yok.hamilemisiniz,baska sorunlar mi var kaybolmussunuz valla.

Iyiyim sultan kader arkadasim hatta sana moral vermistim tersi cikacajk diye.ve sen hast cikisini an be an yazarken ben burda boncuk boncuk aglamistim.bilmem ne dedir sanirim alisiyor insan ama icimdehep bir uhde olacak...ne yazikki...

Iyiyim sultan kader arkadasim hatta sana moral vermistim tersi cikacajk diye.ve sen hast cikisini an be an yazarken ben burda boncuk boncuk aglamistim.bilmem ne dedir sanirim alisiyor insan ama icimdehep bir uhde olacak...ne yazikki...

hatirliyorum canim.alisiyor gercekten insan.simdi mesela biz bebek odasi ,kiyafet, isim telasina girdik.belki benimde ilerde uhde kalacak ama olsun be ya saglik olsun.en önemlisi saglik.helede kac gündür türkiyedeki haberlere bakinca insan sagliktan baska birsey istemiyo.elimizdekinin kiymetini anliyorum.

allah bagislesin canim oglunu.insallah gönlündeki gibi bir de kizin olur.ben bunuda sagsalim dogurayim cocuk sayfasini kapatiyoruz.malum yas ilerledi 3 sezeryan eeee bitiyo artik sonrasi cocuklari saglikla büyütmek.canim gel biz senin oglunu sevelim sen de bizim kizlari.bak benim 3 olacak

canim sagda olmasi cok iyi hayilisi olur insallah kücük yumurtadan korkma bence doktorunda söylemis hamile kalmazsin onla kac deneme yapmayi düsünüyorsun doktorun birsey dedimi o ne dediyse ona uy bence tek iliski dememistir yap iki illiski

Allah bağışlasın sultancim sevmezmiyim hiç mincik mincik severim hemde kizceyi Allah hepimize farklı yazmış ışte sizde üç tane var bizde hiç yok hep erkek annem kiz dogur herşeyini ben alcam diyip duruyor onun muradi hayali olsun istiyorum

htc phone ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…