- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #53.681
Sacmalama canim benim annnem erkek kardesimi ruyasinda gordu hatta gozun aydin desene pasamiz yolda bunun gibi bir cok ornek hic oglan gorup kiz doguran gormedim simdi hepsini sayamiyorum hatta bir tanidiga kiz dediler olamaz ben ruyamda gordum erkek ti dedi ve sonuc erkek gozun aydin bitanemmm yuppi cook sevindim
Ahhh ahhh bu ruyalar yokmu benide cok aglatti defnem cok dusundugun icin sadece.icini ferah tut.takilma.okbende gecen gun 4 tane at gordum buyuk kizim biniyordu.bazen degisirmi diye umutlaniyorum ama o mucizeler beni bulmaz forewer canim benim karnin hic cikmadi desem yeridir onde minicik nohut var gibi.15 hft oldu ama eski kiyafetlerimi giyiyorum hala.hayirlisi daha dr gitmeme cok var
Kizlar kusura bakmayin bugun size gec gunaydin diyorum sabahtan beri gordugum ruyanin etkisindeyim. Ruyamda kucagimda erkek bebek vardiruya tabirlerlerinde hamile bayan ruyasinda erkek gorurse kizi olacagina delalet eder diyor sabahtan beri agliyorum (((
Kizlar kusura bakmayin bugun size gec gunaydin diyorum sabahtan beri gordugum ruyanin etkisindeyim. Ruyamda kucagimda erkek bebek vardiruya tabirlerlerinde hamile bayan ruyasinda erkek gorurse kizi olacagina delalet eder diyor sabahtan beri agliyorum (((
ben geldim herkes kaybolmus
Bi ben varım galiba sutancm
htc phone ile
canim sen nasilsin?beni de görsene rüyandasaka bir yana rüyalara pek takilmayin.gerci hatirlarsinizi belki ben cinsiyeti ögrenmeden bir gün önce gördügüm rüyada dr yüzüme bakip kizin olacak demisti ve ertesi gün ayni sekilde yüzüme bakip demisti anlatmistim.
merhaba canim.senin kac cocuk var?
Iyiyim sultan kader arkadasim hatta sana moral vermistim tersi cikacajk diye.ve sen hast cikisini an be an yazarken ben burda boncuk boncuk aglamistim.bilmem ne dedir sanirim alisiyor insan ama icimdehep bir uhde olacak...ne yazikki...
Allah bağışlarsa bir oğlum var kiz istiyorum bizim ailede hiç kiz yok Allah nasip ederse kiz da gönlüm ama deneme yapamıyorum kocam çok inat istemiyor ikna etmeye çalışıyorum dua ediyorum inşaallah hayırlısı
htc phone ile
Cok haklisin rabbim acilarini gostermesin.ne isim dusundunuz ben yeter koyacagim
Canim geldim yumurta sagda catlatma ignesi vuruldum bugun soldada bir kucuk yumurta var ondan hamile kalmazsin kalirsan sagda ki yumurta yla hamile kalirsin dedi simdi korkuyorum sagdaki yumurta tutmazsa soldaki yumurta tutarmi ne bileyim kafam karisti
allah bagislesin canim oglunu.insallah gönlündeki gibi bir de kizin olur.ben bunuda sagsalim dogurayim cocuk sayfasini kapatiyoruz.malum yas ilerledi 3 sezeryan eeee bitiyo artik sonrasi cocuklari saglikla büyütmek.canim gel biz senin oglunu sevelim sen de bizim kizlari.bak benim 3 olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?