- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #53.701
Kizlar kusura bakmayin bugun size gec gunaydin diyorum sabahtan beri gordugum ruyanin etkisindeyim. Ruyamda kucagimda erkek bebek vardiruya tabirlerlerinde hamile bayan ruyasinda erkek gorurse kizi olacagina delalet eder diyor sabahtan beri agliyorum (((
Allah bağışlasın sultancim sevmezmiyim hiç mincik mincik severim hemde kizceyi Allah hepimize farklı yazmış ışte sizde üç tane var bizde hiç yok hep erkek annem kiz dogur herşeyini ben alcam diyip duruyor onun muradi hayali olsun istiyorum
htc phone ile
canim kac yasindasin?oglun kac yasinda?bence ogluna kiz yada erkek mutlaka kardes yap.insallah gönlündeki olur.
canim sagda olmasi cok iyi hayilisi olur insallah kücük yumurtadan korkma bence doktorunda söylemis hamile kalmazsin onla kac deneme yapmayi düsünüyorsun doktorun birsey dedimi o ne dediyse ona uy bence tek iliski dememistir yap iki illiski
Ben 32 yaşındayım oğlum da 22 aylık biraz geç kaldım eşim sağolsun şimdide tavanlara hopluyor Yoook diyip duruyor ikna etmeye çalışıyorum Allah hayirlisini versin tek kalmasın ıstiyorum ama ışte savaş yapıyoruz hergün
htc phone ile
Hamileyken dogru dusunemiyor insan bide nasil hassas anlarin biri bisey dese aninda gozler doluyor reyhancim.ben cok yasadim.
Ben 32 yaşındayım oğlum da 22 aylık biraz geç kaldım eşim sağolsun şimdide tavanlara hopluyor Yoook diyip duruyor ikna etmeye çalışıyorum Allah hayirlisini versin tek kalmasın ıstiyorum ama ışte savaş yapıyoruz hergün
htc phone ile
Evet tuzlu yiyorum erigi tuzak batırıp çok güzel oluyor ama canım tuzlu çekiyor doktora sordum az ye dedi bakalım devam ederse ne yapacağız..13 de gittim değişebilir erken daha defilesi söylemedi 14+3 deyim şimdi 30mayis da randevum varforeverım bu sıkıntılar için erken dimi daha .... tuzlu yemeye alıştında tuzumu kaçırıyorsun yoksa neden şişlik, daralma gibi sorunlar yaşıyorsun ki merak ettim dr una mutlaka söyle cnmcım. sen kaç haftalıktın cnm daha cinsiyeti bilem öğrenemedikki:44: kızınada çok geçmiş olsun cnm inşallah çabucak toparlar....
Iyi haberlerle gel..Canlarım ben gidiyor um dua edin gelince gorusuruz
Doktora ınan canım kalmazsın tabiki ondan o catlamazmerak etme ee kaç saat sonra deneme dedi tek ilişkimi ..hadi hayırlısı şimdiden kolay gelsinCanim geldim yumurta sagda catlatma ignesi vuruldum bugun soldada bir kucuk yumurta var ondan hamile kalmazsin kalirsan sagda ki yumurta yla hamile kalirsin dedi simdi korkuyorum sagdaki yumurta tutmazsa soldaki yumurta tutarmi ne bileyim kafam karisti
Alış bunlara canım ben neler görüyorum bir kız bir erkek devamlı değişiyor bana hamilelerin bu tarz rüyaları etkilendiklerin den dolayı tabiri yapılmaz diyorlarKizlar kusura bakmayin bugun size gec gunaydin diyorum sabahtan beri gordugum ruyanin etkisindeyim. Ruyamda kucagimda erkek bebek vardiruya tabirlerlerinde hamile bayan ruyasinda erkek gorurse kizi olacagina delalet eder diyor sabahtan beri agliyorum (((
Iyiyiz sağol 2 hafta sonra canım ..sen nasılsın kızlar nasil ..merhaba kizlar nasilsiniz?takip edemiyorum artik pek. o yüzden kim ne yapti cok bilmiyorum.defnem hamileymissin gözün aydin canim allah tamamina erdirsin.gijnijim sonucu almissin vardir bir hayir canim.baska gelismeler var mi ?forever nasil gidiyo canim hamilelik cinsiyeti ne zaman ögrencen? baska hamile olan deneme yapan var mi?ben dogum hazirliklarina basladim artik yavas yavas is yaptigim icin internete pek giremiyorum.
ya esin niye inat ediyo bu kadarbizimkine dördüncüyü yapalim desem hemen dogumdan sonra baslar basimin etini yemeye yapalim diye:26: cok cocuklu aile olmak istiyomus daha ne kadar cok cocuk olacaksa canim hapla mi korunuyosun hap kullaniyosan icme hapi korunmaya ragmen hamile kaldim dersinn artik.
Erkek istiyorum demedim ya bugun iliski yok yarindan itibariyle gun asiri iliski onceki doktorum erkek icin ayarladigindada utuz alti saaat sonra iliski veriyor du ayni yani canim
Evet tuzlu yiyorum erigi tuzak batırıp çok güzel oluyor ama canım tuzlu çekiyor doktora sordum az ye dedi bakalım devam ederse ne yapacağız..13 de gittim değişebilir erken daha defilesi söylemedi 14+3 deyim şimdi 30mayis da randevum var
Iyiyiz sağol 2 hafta sonra canım ..sen nasılsın kızlar nasil ..
Hamileyken dogru dusunemiyor insan bide nasil hassas anlarin biri bisey dese aninda gozler doluyor reyhancim.ben cok yasadim.
ayrica hic de gec degil ben 35 yasindayim bak 3. yü doguracam.
Bilmiyorum ki bacım yaaa bunalıma soktu beni ben birşey kullanmıyorum gülom kendi korunuyor maalesef bundada çok başarılı ne yapcami şaşırdım çok zorlasam korkuyorum bu seferde Allah verir bi ceza görürüm günümü diye başım ağrıyor hergün ilaç içiyorum artık :-( :-( :-( :-(
htc phone ile
Valla bacım sizlerde olmasanız,oturup aglicam çok sağolsun herkes ortak oluyor yardımcı oluyor güç veriyor buda bana
htc phone ile
esin korunuyosa o zaman tek care ikna etmek.ya tek cocuk degil de sürekli kardes konusundan bahsetsen.birbirlerine arkadas olurlar ilerde birbirlerine sahip cikarlar falan diye bahsetsen sürekli.gercekten de tek cocugu olup ikinci ücüncüyü yapmadigi icin pisman olmayani görmedim.kardes olursa bencillik simariklik daha az oluyo paylasimci oluyolar.hemde evde arkdas aramiyolar.yeri geliyo sensiz oynayabiliyolar.
merhaba kizlar nasilsiniz?takip edemiyorum artik pek. o yüzden kim ne yapti cok bilmiyorum.defnem hamileymissin gözün aydin canim allah tamamina erdirsin.gijnijim sonucu almissin vardir bir hayir canim.baska gelismeler var mi ?forever nasil gidiyo canim hamilelik cinsiyeti ne zaman ögrencen? baska hamile olan deneme yapan var mi?ben dogum hazirliklarina basladim artik yavas yavas is yaptigim icin internete pek giremiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?