Süper Anneler - 2011

bacim rüyayi neye yorarsan o olurmus sen iyiye yorki iyi olsun bacim ben kizda gördüm erkekde daha yolun basindasin cok rüyalar göreceksin aglama pasamiz üzülür annesi

canim kac yasindasin?oglun kac yasinda?bence ogluna kiz yada erkek mutlaka kardes yap.insallah gönlündeki olur.

canim kac yasindasin?oglun kac yasinda?bence ogluna kiz yada erkek mutlaka kardes yap.insallah gönlündeki olur.

Ben 32 yaşındayım oğlum da 22 aylık biraz geç kaldım eşim sağolsun şimdide tavanlara hopluyor Yoook diyip duruyor ikna etmeye çalışıyorum Allah hayirlisini versin tek kalmasın ıstiyorum ama ışte savaş yapıyoruz hergün

htc phone ile

Erkek istiyorum demedim ya bugun iliski yok yarindan itibariyle gun asiri iliski onceki doktorum erkek icin ayarladigindada utuz alti saaat sonra iliski veriyor du ayni yani canim

ya esin niye inat ediyo bu kadar bizimkine dördüncüyü yapalim desem hemen dogumdan sonra baslar basimin etini yemeye yapalim diye:26: cok cocuklu aile olmak istiyomus daha ne kadar cok cocuk olacaksa canim hapla mi korunuyosun hap kullaniyosan icme hapi korunmaya ragmen hamile kaldim dersinn artik.

Hamileyken dogru dusunemiyor insan bide nasil hassas anlarin biri bisey dese aninda gozler doluyor reyhancim.ben cok yasadim.

Aynen cnm ben daha hamile kalmadan başladım hamile olsam bide öyle laf carptirip durcak adam bana onun nazini cekicem oy oy Allah hepimizin hakkında hayirlisini versin ağır imtihanlara sokmasın ne biliyim soma olaylarida çok üzdü beni içim buruk :'(

htc phone ile

ayrica hic de gec degil ben 35 yasindayim bak 3. yü doguracam.

Evet tuzlu yiyorum erigi tuzak batırıp çok güzel oluyor ama canım tuzlu çekiyor doktora sordum az ye dedi bakalım devam ederse ne yapacağız..13 de gittim değişebilir erken daha defilesi söylemedi 14+3 deyim şimdi 30mayis da randevum var
Canlarım ben gidiyor um dua edin gelince gorusuruz
Iyi haberlerle gel..
Doktora ınan canım kalmazsın tabiki ondan o catlamazmerak etme ee kaç saat sonra deneme dedi tek ilişkimi ..hadi hayırlısı şimdiden kolay gelsin
.
Alış bunlara canım ben neler görüyorum bir kız bir erkek devamlı değişiyor bana hamilelerin bu tarz rüyaları etkilendiklerin den dolayı tabiri yapılmaz diyorlar
Iyiyiz sağol 2 hafta sonra canım ..sen nasılsın kızlar nasil ..

Bilmiyorum ki bacım yaaa bunalıma soktu beni ben birşey kullanmıyorum gülom kendi korunuyor maalesef bundada çok başarılı ne yapcami şaşırdım çok zorlasam korkuyorum bu seferde Allah verir bi ceza görürüm günümü diye başım ağrıyor hergün ilaç içiyorum artık :-( :-( :-( :-(

htc phone ile

Erkek istiyorum demedim ya bugun iliski yok yarindan itibariyle gun asiri iliski onceki doktorum erkek icin ayarladigindada utuz alti saaat sonra iliski veriyor du ayni yani canim

Ovulasyon testi de yapiyon mu gülom inşaallah tutturursun tam 12 den niyeyse çok ümitliyim senden olacak gibi hissediyorum

htc phone ile

bende ilk 3-4 ay cok tuzlu yiyodum.ne tatli ne eksi sadece tuz istiyodum.hatta esim tuzluklari masadan kaldirmaya baslamisti.
iyiyim canim doguma azkaldi sayilir.sezeryan olacagi icin dr ya haziran sonu yada temmuzun basi yapariz ameliyati dedi.kizlar iyi büyüyolar iste ablalik antremanlari yapiyolar

Hamileyken dogru dusunemiyor insan bide nasil hassas anlarin biri bisey dese aninda gozler doluyor reyhancim.ben cok yasadim.

Bacim ben hamile iken cok rüya görmüstüm arkadaslarlada paylasiyordum herkeste farkli yorum yapti kiz gördüm dediler oglun olacak diyeri a aaa yazik yine kiz geliyor oglan gördüm birisi dedi oglun geliyor diyeri dedi yine kiz geliyor sana onun icin rüyanizi kimseye yorumlatman yani bebek cinsiyeti görüyorsaniz iyiye yorun o olsun derim ben Allah hepimizin gönlüne göre verir insallah seni bekliyorum nezaman doktora gideceksin senin oglunu pipisini saklandigi yerden cikardim gördüm cok dua ettim Allahim banada nasip et diye agladim rüyamda insallah gercek olur Allahdan ümit kesilmez bacilar Allaha emanet olun

esin korunuyosa o zaman tek care ikna etmek.ya tek cocuk degil de sürekli kardes konusundan bahsetsen.birbirlerine arkadas olurlar ilerde birbirlerine sahip cikarlar falan diye bahsetsen sürekli.gercekten de tek cocugu olup ikinci ücüncüyü yapmadigi icin pisman olmayani görmedim.kardes olursa bencillik simariklik daha az oluyo paylasimci oluyolar.hemde evde arkdas aramiyolar.yeri geliyo sensiz oynayabiliyolar.

Valla bacım sizlerde olmasanız,oturup aglicam çok sağolsun herkes ortak oluyor yardımcı oluyor güç veriyor buda bana

htc phone ile

sen de sagol canim.ben artik sizlere yöntem konusunda yardimci olamiyorum malum herseyi denememe ragmen cinsiyeti tutturamadik.ama isteyen herkese dua ediyorum.o yüzden ben artik %50 olayina ve kromozomlarin hizina inaniyorum.ben ya %50 ihtimali düsünerek x kromozomunu tutturdum yada bizim y kromozomlari yavas.

Çok doğru söylüyorsun sultancim öyle şeyler konuştum ki adam duvar gibi her seferinde üste çıkıyor hep o haklı ben bos konuşuyorum gereksiz konuşuyorum bilmiyorum daha napiyim insan kendini aşağılanmış hissediyor anne olmakdan sağlıklı evlatlardan daha büyük nimet varmı yaaa ama bizim adama ayak bağı böyle şeyler karı onun mali esyasi kimseyle paylasamaz değişik bir adam

htc phone ile

Senin ruyan beni cok etkiledi icimde azda olsa bir umut yeseriyor bazen.ama ikinci kizimda cok bekledim degissin diye hatta cok inandim kimseye kuz demedim ama ne oldu fosss oldum simdi yine oyle olursam diye korkuyorum.duan benim icin cok makbul.en cok baskasi ici edilen dua tutarmis.cok sagolun desteginiz icin

Hos geldin canim nezamandir ugramaz oldun nasilsin prensesler nasil kücük prensesin hazirliklarina baslamisin cok heycanli demi bende ücüncü demeden herkese inat dört dörtlük yaptim alisverisimi kayinvalideyede demistim gel beraber bakalim yatak falan alacaktim gelmedi kizi icin gitti alis verise onunki erkek ya olsun kim yaparsa kendine yapar biz kizlarimizla mutlu olalim bacim

Kizlar nihayet eve geldik....
Uzerimde buyuk bir yorgunluk var niye bilmiyorum hala adet olmadim
Belirtisi var inanilmaz gerginim
Bu arada CATLADIM arkadasim yumurtanin Sagda olmasi erkek olmasi demekmis ne Yap ne et tuttur...
Kolay gelsin bacim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…