- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #53.721
Çok doğru söylüyorsun sultancim öyle şeyler konuştum ki adam duvar gibi her seferinde üste çıkıyor hep o haklı ben bos konuşuyorum gereksiz konuşuyorum bilmiyorum daha napiyim insan kendini aşağılanmış hissediyor anne olmakdan sağlıklı evlatlardan daha büyük nimet varmı yaaa ama bizim adama ayak bağı böyle şeyler karı onun mali esyasi kimseyle paylasamaz değişik bir adam
htc phone ile
sen de sagol canim.ben artik sizlere yöntem konusunda yardimci olamiyorum malum herseyi denememe ragmen cinsiyeti tutturamadik.ama isteyen herkese dua ediyorum.o yüzden ben artik %50 olayina ve kromozomlarin hizina inaniyorum.ben ya %50 ihtimali düsünerek x kromozomunu tutturdum yada bizim y kromozomlari yavas.
Aynen cnm ben daha hamile kalmadan başladım hamile olsam bide öyle laf carptirip durcak adam bana onun nazini cekicem oy oy Allah hepimizin hakkında hayirlisini versin ağır imtihanlara sokmasın ne biliyim soma olaylarida çok üzdü beni içim buruk :'(
htc phone ile
Hos geldin canim nezamandir ugramaz oldun nasilsin prensesler nasil kücük prensesin hazirliklarina baslamisin cok heycanli demi bende ücüncü demeden herkese inat dört dörtlük yaptim alisverisimi kayinvalideyede demistim gel beraber bakalim yatak falan alacaktim gelmedi kizi icin gitti alis verise onunki erkek ya olsun kim yaparsa kendine yapar biz kizlarimizla mutlu olalim bacim
zor gülüm o zaman.sen dua et belki bir gün korunmayi unutur da olur canim insallah.yada cok yorgun bir anina getir yorgunluktan birakiversin kendini.hem yorgun olunca kiz olma ihtimali artiyomus.
Kizlar nihayet eve geldik....
Uzerimde buyuk bir yorgunluk var niye bilmiyorum hala adet olmadim
Belirtisi var inanilmaz gerginim
Bu arada CATLADIM arkadasim yumurtanin Sagda olmasi erkek olmasi demekmis ne Yap ne et tuttur...
Kolay gelsin bacim
Zeyno bacim aklima bir fikir geldisenin esin kondom kullanmiyormu onun icindekilerle idaret bacim nasil olsa derin iliski yasak size ben olsam yapardim oglum olsaydi tabi kiz icin derin iliski yasak
Cıks onuda hayatta kullanmaz gülom birşey bari kullansa iyiydi de benim kafam durdu bacım siz birşey bulursanız bana diyin yine haziran 15 e kadar bir yol bulmam lazım
htc phone ile
Senin ruyan beni cok etkiledi icimde azda olsa bir umut yeseriyor bazen.ama ikinci kizimda cok bekledim degissin diye hatta cok inandim kimseye kuz demedim ama ne oldu fosss oldum simdi yine oyle olursam diye korkuyorum.duan benim icin cok makbul.en cok baskasi ici edilen dua tutarmis.cok sagolun desteginiz icin
ben sana birsey yazacam özelden
Aldım msj i cnm bnm çok yardımcı oldu bu fikir ınan
htc phone ile
tamam canim umarim olur.burdan hamileyim yazdigini da okuruz insallah.
canim kilo aldikca yavas hareket ediyorum.eee koca ev benden soruluyo doguma kadar da böyle.zaman yetistiremiyorum.dis problemimde vardi yirmilik disimi cektirmek zorunda kaldim cürüdügü icin.böyle iste.evet hazirliklara basladik.hazirlik konusunda esimden yana problem yok o da heyecanli.kaynanamgil zaten türkiyedeler doguma gelecekler.kizlar da iyi onlarda bebek ne zaman dogacak diyolar hergün.sen nasilsin canim?
Kızlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim daha cinsiyeti öğrenmeme en az 11 hafta var nasıl geçecek bu kadar zaman bilmiyorum inanın hamile olduğuma bile sevinemiyorum bana o zamana kadar rahat yok(((
iyice hassaslaştım dokunsalar ağlıyorum kendimi çok garip hissediyorum kızlar
Kızlar ikili test sonucum çok iyi dedi birde bebeğe bakalım dedi erkek bu dedi ama 16.haftayı bekleyelim dedi lafı uzatmayayım çok sevinçliyim ..kızımla yoldayız once eşime sonra anneme uğrayacagim sizleri çok seviyorum
Kızlar ikili test sonucum çok iyi dedi birde bebeğe bakalım dedi erkek bu dedi ama 16.haftayı bekleyelim dedi lafı uzatmayayım çok sevinçliyim ..kızımla yoldayız once eşime sonra anneme uğrayacagim sizleri çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?