Süper Anneler - 2011

zor gülüm o zaman.sen dua et belki bir gün korunmayi unutur da olur canim insallah.yada cok yorgun bir anina getir yorgunluktan birakiversin kendini.hem yorgun olunca kiz olma ihtimali artiyomus.

Bilemiyor ki insan keşke ordaki mücadeleyi canlı izleyebilsek neler dönüyor Allah bilir sonuçta alnimiza yazan oluyor cnm bnm canları sağolsun prenseslerin onlarda sana hazır yetişmiş oğlanlar getirecek

htc phone ile

Zeyno bacim aklima bir fikir geldi senin esin kondom kullanmiyormu onun icindekilerle idaret bacim nasil olsa derin iliski yasak size ben olsam yapardim oglum olsaydi tabi kiz icin derin iliski yasak

canim kilo aldikca yavas hareket ediyorum.eee koca ev benden soruluyo doguma kadar da böyle.zaman yetistiremiyorum.dis problemimde vardi yirmilik disimi cektirmek zorunda kaldim cürüdügü icin.böyle iste.evet hazirliklara basladik.hazirlik konusunda esimden yana problem yok o da heyecanli.kaynanamgil zaten türkiyedeler doguma gelecekler.kizlar da iyi onlarda bebek ne zaman dogacak diyolar hergün.sen nasilsin canim?

zor gülüm o zaman.sen dua et belki bir gün korunmayi unutur da olur canim insallah.yada cok yorgun bir anina getir yorgunluktan birakiversin kendini.hem yorgun olunca kiz olma ihtimali artiyomus.

İnşaallah sağlıklı hayırlı ehli ıslam sifatinda pembe yanaklı bir,kizcem olur bi yakalasam görür o

htc phone ile

Son düzenleme:
Kizlar nihayet eve geldik....
Uzerimde buyuk bir yorgunluk var niye bilmiyorum hala adet olmadim
Belirtisi var inanilmaz gerginim
Bu arada CATLADIM arkadasim yumurtanin Sagda olmasi erkek olmasi demekmis ne Yap ne et tuttur...
Kolay gelsin bacim

Çok geçmiş olsun tekrardan canım hoşgeldin evinde yorgunlugn geçsin adetin de gelir şüpheli bir durum varmiydi

htc phone ile

Zeyno bacim aklima bir fikir geldi senin esin kondom kullanmiyormu onun icindekilerle idaret bacim nasil olsa derin iliski yasak size ben olsam yapardim oglum olsaydi tabi kiz icin derin iliski yasak

Cıks onuda hayatta kullanmaz gülom birşey bari kullansa iyiydi de benim kafam durdu bacım siz birşey bulursanız bana diyin yine haziran 15 e kadar bir yol bulmam lazım

htc phone ile

Bacim rüyanin tersi cikarsa senin kadarda ben üzülürüm emin ol önce rüyamda seni görmüstüm söylemedim sonrada gijnij baciyi gördüm dogum yapmisti kocasi cok kötü gözüküyordu kendiside dediler 4 kizi oldu ondan böyleler diye onada anlatmadim düsük olunda dedim rüyam bu na yordum erkek olur diye cok ümitlenmistim kizi oldugunu duyunca cok sasirdim rüyam cikti insallah seninde oglun olur bacim seni üzmek istemem inan cok istiyorum oglun olmasini icim yanarak kendimede dua ettim senin oglunun pipisini gördügümde insallah benimde duam kabul olur

kizlar ben cikiyorum agir vasita olarak islerime devam edeyim.kendinize iyi bakin. cevap veremedigim arkadaslar varsa kusura bakmasin.yine arada gelirim.kizzz reyhannnn beni de gör rüyanda

Bende iyiyim canim is basida yaptim hergün deyilde arasira gidiyorum kizimda cok hareketli pesinde kosuyorum ev temizligi 3 cocuk ve birde is cikti kosusturuyorum bende canim Allaha emanet ol hayirlisi ile bebeyinide kucagina alirsin insallah

Kızlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim daha cinsiyeti öğrenmeme en az 11 hafta var nasıl geçecek bu kadar zaman bilmiyorum inanın hamile olduğuma bile sevinemiyorum bana o zamana kadar rahat yok (((
iyice hassaslaştım dokunsalar ağlıyorum kendimi çok garip hissediyorum kızlar

Canim benim gözünü acacaksin bir bakmissinki kucaginda.gun gun sayma saglikla al kucagina Bebisini
evine huzur,bereket,saglik,mutluluk getirir ins.
Kendini niye geriyorsunki bizim yapma asamasi sende bilirsinki daha zor hangi saatte yapalim catladimi yumurta yoksa erkenmi.seninki karninda cagresi yok hangi sperm hizliysa onunla karsilasacaksin.sabret analarimizin zamaninda ultrasyon mü vardi. bizim burda doktorum 16. Haftada soyluyecem diyor ,Sonra 25 Haftayi buluyor soylemesi
Canim Her insanin ruyasi farkli Kimi tersini goruyor,Kimi gercegi
Bilinc altindanda kaynaklaniyorolabilir
Dualara devam birakma defnem....
Ins oglusumuzu aliriz kucaklarimiza

Kizlarrr bugünkü ovulasyon testim böyle çıktı bu yumurta çatladı mi demek ti yoksa çatlatacak mi ????????????

htc phone ile

Eklentiler

• $1400241733658.webp
    7 KB · Görüntüleme: 34
Kızlar ikili test sonucum çok iyi dedi birde bebeğe bakalım dedi erkek bu dedi ama 16.haftayı bekleyelim dedi lafı uzatmayayım çok sevinçliyim ..kızımla yoldayız once eşime sonra anneme uğrayacagim sizleri çok seviyorum

Vuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. Coooooooooook sevindim bugün aldığım en iyi haber bu cnm bnm gözün aydın olsun bitaneeeeeeemmmmmm

htc phone ile

Canim benim tebrik ederim nasil sevindim anlatamam rabbim kucagina almayida nasip etsin insallah darisi basima canim ins pipiyi gorurumm :) kacinci haftandasin canim? Birde musait bir zamanda deneme yapacak arkadaslar icin neler yaptigini yazar misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…