- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #53.741
Geçmişi pek okuyamadım. Lütfen kimse kusura bakmason. Şimdi geldim eve çok keyifsiz ve yorgunum. Genetikçi benim sağlıklı oğlum olabilir dedi. Çünkü kıbrısta bir tanede olsa sağlıklı erkek embriyo olmuştu. Ama doğal yoldan olurmu olmazmıponu bilemem Orası Allaha kalmış dedi. Yumurta takibini sordum asla öyle birşey olmaz çünkü biz milimi millimine okadar çok sperm analizi yapıyoruzki kesinlikle x ve y sperm hızı aynıdır. Öyle olsahherkes tam çat anını bulur erkek bebek yapar. Bu kadar paralar döküpte kıbrısa gitmezler. Vs vs açıkçası dahada kafamı bulandırdı. Ha şuda var benimde inancım kalmadı. Bunun ne çat iğnesinden dolayı nede tam çat anı hiç alakası yok. Bir daha yum takibi yapacağımı sanmıyorum. Denemek isteyenlere Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Ay canım ya çok çok çok sevindim. Hayırlısı ile kucağına almayıda nasip etsin Rabbim inşallahKızlar ikili test sonucum çok iyi dedi birde bebeğe bakalım dedi erkek bu dedi ama 16.haftayı bekleyelim dedi lafı uzatmayayım çok sevinçliyim ..kızımla yoldayız once eşime sonra anneme uğrayacagim sizleri çok seviyorum
Evet canım çıktı herhangi bir sorun yok genetikçi sağlıklı erkek bebeğiniz olabilir dedi ama bu doğal yoldan olabilirmi orasını Allah bilir dedi. Bugünde benden ve eşimden kan aldılar kromozom analizi yapılacak bakalım sonuçlar ne olacakkızlar gijnijden haberi olan varmı okudum ama bulamadım sonucları cıkmısmı
Evet canım bebeğim kız mış yani okadar takip test filan hepsi boş inancım kalmadıcnm kafana takma işallah gün gelip saglıklıca oglusunu kucagına alırsın
ben zaten inanmıyorum yumurta takıbı felan fılan kafa yormaktan baska bısey deil
cinsiyeti söyledımı doktor
allah tez zamanda dualarımızı kabul etsın işallah
canım hadi bakalım iğneni vuruldun demek hayırlı olsun inş sağlıkla tutturursun oğluşunu, yumurta takibini yapmayı bırakma cnm kendinde ovulasyona takibine devam et.Canim geldim yumurta sagda catlatma ignesi vuruldum bugun soldada bir kucuk yumurta var ondan hamile kalmazsin kalirsan sagda ki yumurta yla hamile kalirsin dedi simdi korkuyorum sagdaki yumurta tutmazsa soldaki yumurta tutarmi ne bileyim kafam karisti
canım rüyada erkek çocuk/bebek görmesi hayırlı bir haber alınacağı anlamına gelir der annem. inşallah güzel haberler alacaksın, prensin olacağı haberini alacaksın inşallah.....Kizlar kusura bakmayin bugun size gec gunaydin diyorum sabahtan beri gordugum ruyanin etkisindeyim. Ruyamda kucagimda erkek bebek vardiruya tabirlerlerinde hamile bayan ruyasinda erkek gorurse kizi olacagina delalet eder diyor sabahtan beri agliyorum (((
sana kolaylıklar diliyorum canım, tatlı telaşlar bunlar kendine dikkat et......merhaba kizlar nasilsiniz?takip edemiyorum artik pek. o yüzden kim ne yapti cok bilmiyorum.defnem hamileymissin gözün aydin canim allah tamamina erdirsin.gijnijim sonucu almissin vardir bir hayir canim.baska gelismeler var mi ?forever nasil gidiyo canim hamilelik cinsiyeti ne zaman ögrencen? baska hamile olan deneme yapan var mi?ben dogum hazirliklarina basladim artik yavas yavas is yaptigim icin internete pek giremiyorum.
Şimdi yorumlara baktım orda erkek bebek emzirirse diyor yok normal kucağında falan müjdeli haber diyor istediği birşey olacak diyor öyle
htc phone ile
sultanım canım alıştım çok şükür takipteyim şimdilik kendimi tanımaya çalışıyorum ovu.testleriyle ilerleyen aylarda çalşmalara başlıycaz sağlıkla prensimize kavuşuruz inşallah.........nasilsin canim alistin mi topige?nasil gidiyo deneme var mi?
şırıngayımı yazdın sultanım, onu uygulamak için kondoma gerek yok ki aynı işlemi bence kondomsuzda yapabilir zeyno sence?ben sana birsey yazacam özelden
benim bu testime arkadaşlar 36 saat içinde yumurtan çatlayacak yorumunu yapmışlardı zeynom. bu ilk çift çizgi gününmü..... bugünü not ala bir dahaki aya bu çizgiden 2 gün önce ilişki olsun.... ginijim yanlişim yok demi !!!!!Kizlarrr bugünkü ovulasyon testim böyle çıktı bu yumurta çatladı mi demek ti yoksa çatlatacak mi ????????????
htc phone ile
canımmmmmmm nasıl sevindim anlatamam moral kaynağımızsın, yazını okuyunca sevinç naraları atıvermişim kızım bebeğim noldu anne diye ekrana bakıyoooooooKızlar ikili test sonucum çok iyi dedi birde bebeğe bakalım dedi erkek bu dedi ama 16.haftayı bekleyelim dedi lafı uzatmayayım çok sevinçliyim ..kızımla yoldayız once eşime sonra anneme uğrayacagim sizleri çok seviyorum
angel canım sağolasın iyi dileklerin için sende kaç çocuk var canım deneme yapıyormusun?uzun zamandır saglık sorunları ve tayin mevzuları yüzünden girememiştim.3 hafta olmus nerdeyse en son gijnijin hamile oldugu haberini almıştım.neler olmus sonrasında.
gijnij bacım inan cok üzüldüm herseyde vardır bı hayır.hele genetik sonucuna daha cok sasırdım ama ben artık yönteme felan inanmıyorum rabbim ne veririrse emrine şükür.kendinide vucudunuda dinlendir canım.rabbim gönlüne iyi kalbine göre istedigini nasıip etsin.
defnem canım gözün aydın cok sevindim hamile olmana sagsaglim rabbim oglunu kucagına almayı nasip etsin.
forever canım gözün aydın cokkkk güzel bi haber rabbim hepimize nasip etsin inş
gecmişi cok fazla okuyamadım ama tuba elif canım sanada kız demiş doktor sanırım degişmesi umuduyla belki doktor yanılmıstır 6 aya kadar kız deyip oglu olanlarda var.
yeni gelen arkadaslarda olmus herkesin gönlüne göre olur insallah
bejnubal de yok sanırım.deneme yapan ve deneme yapacak arkadaslarında rabbim gönlüne göre versin .
eeee gijnijim ne yapıcas biz o zaman.....peki sen ne yapacaksın?kıbrısı bir dahamı deneyeceksin? yapma deme öyle o genetikçi para kazanmak için çabalarımızın anlamsız olduğunu demiş olabilirmi..... hayallerimizi suya düşürmeGeçmişi pek okuyamadım. Lütfen kimse kusura bakmason. Şimdi geldim eve çok keyifsiz ve yorgunum. Genetikçi benim sağlıklı oğlum olabilir dedi. Çünkü kıbrısta bir tanede olsa sağlıklı erkek embriyo olmuştu. Ama doğal yoldan olurmu olmazmıponu bilemem Orası Allaha kalmış dedi. Yumurta takibini sordum asla öyle birşey olmaz çünkü biz milimi millimine okadar çok sperm analizi yapıyoruzki kesinlikle x ve y sperm hızı aynıdır. Öyle olsahherkes tam çat anını bulur erkek bebek yapar. Bu kadar paralar döküpte kıbrısa gitmezler. Vs vs açıkçası dahada kafamı bulandırdı. Ha şuda var benimde inancım kalmadı. Bunun ne çat iğnesinden dolayı nede tam çat anı hiç alakası yok. Bir daha yum takibi yapacağımı sanmıyorum. Denemek isteyenlere Rabbim gönlüne göre versin inşallah
kizlar ben cikiyorum agir vasita olarak islerime devam edeyim.kendinize iyi bakin. cevap veremedigim arkadaslar varsa kusura bakmasin.yine arada gelirim.kizzz reyhannnn beni de gör rüyanda
Canim benim gözünü acacaksin bir bakmissinki kucaginda.gun gun sayma saglikla al kucagina Bebisini
evine huzur,bereket,saglik,mutluluk getirir ins.
Kendini niye geriyorsunki bizim yapma asamasi sende bilirsinki daha zor hangi saatte yapalim catladimi yumurta yoksa erkenmi.seninki karninda cagresi yok hangi sperm hizliysa onunla karsilasacaksin.sabret analarimizin zamaninda ultrasyon mü vardi. bizim burda doktorum 16. Haftada soyluyecem diyor ,Sonra 25 Haftayi buluyor soylemesi
Canim Her insanin ruyasi farkli Kimi tersini goruyor,Kimi gercegi
Bilinc altindanda kaynaklaniyorolabilir
Dualara devam birakma defnem....
Ins oglusumuzu aliriz kucaklarimiza
Kizlarrr bugünkü ovulasyon testim böyle çıktı bu yumurta çatladı mi demek ti yoksa çatlatacak mi ????????????
htc phone ile
Kızlar ikili test sonucum çok iyi dedi birde bebeğe bakalım dedi erkek bu dedi ama 16.haftayı bekleyelim dedi lafı uzatmayayım çok sevinçliyim ..kızımla yoldayız once eşime sonra anneme uğrayacagim sizleri çok seviyorum
uzun zamandır saglık sorunları ve tayin mevzuları yüzünden girememiştim.3 hafta olmus nerdeyse en son gijnijin hamile oldugu haberini almıştım.neler olmus sonrasında.
gijnij bacım inan cok üzüldüm herseyde vardır bı hayır.hele genetik sonucuna daha cok sasırdım ama ben artık yönteme felan inanmıyorum rabbim ne veririrse emrine şükür.kendinide vucudunuda dinlendir canım.rabbim gönlüne iyi kalbine göre istedigini nasıip etsin.
defnem canım gözün aydın cok sevindim hamile olmana sagsaglim rabbim oglunu kucagına almayı nasip etsin.
forever canım gözün aydın cokkkk güzel bi haber rabbim hepimize nasip etsin inş
gecmişi cok fazla okuyamadım ama tuba elif canım sanada kız demiş doktor sanırım degişmesi umuduyla belki doktor yanılmıstır 6 aya kadar kız deyip oglu olanlarda var.
yeni gelen arkadaslarda olmus herkesin gönlüne göre olur insallah
bejnubal de yok sanırım.deneme yapan ve deneme yapacak arkadaslarında rabbim gönlüne göre versin .
Canım cok sağol ...sanada bir kız nasip eder inşallah yaradan ...Vuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. Coooooooooook sevindim bugün aldığım en iyi haber bu cnm bnm gözün aydın olsun bitaneeeeeeemmmmmm
htc phone ile
Amin canım bakalım Değişecek mi 16 da kesinleşir dedi ..ama bunu bile duymak çok güzeldi ...denemelerimi yazacağım ..şimdi yemek hazırlıyorum...Canim benim tebrik ederim nasil sevindim anlatamam rabbim kucagina almayida nasip etsin insallah darisi basima canim ins pipiyi gorurumm :) kacinci haftandasin canim? Birde musait bir zamanda deneme yapacak arkadaslar icin neler yaptigini yazar misin?
Doğal yoldan olabilir tabiki ama kıbrıs meselesinide düşün derim ben ..ama kafana şimdi bunları takma dinlendir kendini bitanem...Geçmişi pek okuyamadım. Lütfen kimse kusura bakmason. Şimdi geldim eve çok keyifsiz ve yorgunum. Genetikçi benim sağlıklı oğlum olabilir dedi. Çünkü kıbrısta bir tanede olsa sağlıklı erkek embriyo olmuştu. Ama doğal yoldan olurmu olmazmıponu bilemem Orası Allaha kalmış dedi. Yumurta takibini sordum asla öyle birşey olmaz çünkü biz milimi millimine okadar çok sperm analizi yapıyoruzki kesinlikle x ve y sperm hızı aynıdır. Öyle olsahherkes tam çat anını bulur erkek bebek yapar. Bu kadar paralar döküpte kıbrısa gitmezler. Vs vs açıkçası dahada kafamı bulandırdı. Ha şuda var benimde inancım kalmadı. Bunun ne çat iğnesinden dolayı nede tam çat anı hiç alakası yok. Bir daha yum takibi yapacağımı sanmıyorum. Denemek isteyenlere Rabbim gönlüne göre versin inşallah
işte benim ov testimi bu halde gördüm akşamına ve ondan sonraki 2 gün toplamda 3 kere denemem oldu bakalım benim neyim olacak
Geçmişi pek okuyamadım. Lütfen kimse kusura bakmason. Şimdi geldim eve çok keyifsiz ve yorgunum. Genetikçi benim sağlıklı oğlum olabilir dedi. Çünkü kıbrısta bir tanede olsa sağlıklı erkek embriyo olmuştu. Ama doğal yoldan olurmu olmazmıponu bilemem Orası Allaha kalmış dedi. Yumurta takibini sordum asla öyle birşey olmaz çünkü biz milimi millimine okadar çok sperm analizi yapıyoruzki kesinlikle x ve y sperm hızı aynıdır. Öyle olsahherkes tam çat anını bulur erkek bebek yapar. Bu kadar paralar döküpte kıbrısa gitmezler. Vs vs açıkçası dahada kafamı bulandırdı. Ha şuda var benimde inancım kalmadı. Bunun ne çat iğnesinden dolayı nede tam çat anı hiç alakası yok. Bir daha yum takibi yapacağımı sanmıyorum. Denemek isteyenlere Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Bu testide 18:30 d yaptım siliklesmis hemen ama benim ağrılarım devam ediyor Defnem tam kaybolması mi lazım
htc phone ile
Bu gece de senin niyetine yatayim bacim insallah bebek süpriz yapar erkek olur Allahtan ümit kesilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?