Süper Anneler - 2011

uzun zamandır saglık sorunları ve tayin mevzuları yüzünden girememiştim.3 hafta olmus nerdeyse en son gijnijin hamile oldugu haberini almıştım.neler olmus sonrasında.
gijnij bacım inan cok üzüldüm herseyde vardır bı hayır.hele genetik sonucuna daha cok sasırdım ama ben artık yönteme felan inanmıyorum rabbim ne veririrse emrine şükür.kendinide vucudunuda dinlendir canım.rabbim gönlüne iyi kalbine göre istedigini nasıip etsin.

defnem canım gözün aydın cok sevindim hamile olmana sagsaglim rabbim oglunu kucagına almayı nasip etsin.

forever canım gözün aydın cokkkk güzel bi haber rabbim hepimize nasip etsin inş

gecmişi cok fazla okuyamadım ama tuba elif canım sanada kız demiş doktor sanırım degişmesi umuduyla belki doktor yanılmıstır 6 aya kadar kız deyip oglu olanlarda var.

yeni gelen arkadaslarda olmus herkesin gönlüne göre olur insallah

bejnubal de yok sanırım.deneme yapan ve deneme yapacak arkadaslarında rabbim gönlüne göre versin .

Geçmişi pek okuyamadım. Lütfen kimse kusura bakmason. Şimdi geldim eve çok keyifsiz ve yorgunum. Genetikçi benim sağlıklı oğlum olabilir dedi. Çünkü kıbrısta bir tanede olsa sağlıklı erkek embriyo olmuştu. Ama doğal yoldan olurmu olmazmıponu bilemem Orası Allaha kalmış dedi. Yumurta takibini sordum asla öyle birşey olmaz çünkü biz milimi millimine okadar çok sperm analizi yapıyoruzki kesinlikle x ve y sperm hızı aynıdır. Öyle olsahherkes tam çat anını bulur erkek bebek yapar. Bu kadar paralar döküpte kıbrısa gitmezler. Vs vs açıkçası dahada kafamı bulandırdı. Ha şuda var benimde inancım kalmadı. Bunun ne çat iğnesinden dolayı nede tam çat anı hiç alakası yok. Bir daha yum takibi yapacağımı sanmıyorum. Denemek isteyenlere Rabbim gönlüne göre versin inşallah

cnm kafana takma işallah gün gelip saglıklıca oglusunu kucagına alırsın
ben zaten inanmıyorum yumurta takıbı felan fılan kafa yormaktan baska bısey deil
cinsiyeti söyledımı doktor
allah tez zamanda dualarımızı kabul etsın işallah

Ay canım ya çok çok çok sevindim. Hayırlısı ile kucağına almayıda nasip etsin Rabbim inşallah
kızlar gijnijden haberi olan varmı okudum ama bulamadım sonucları cıkmısmı
Evet canım çıktı herhangi bir sorun yok genetikçi sağlıklı erkek bebeğiniz olabilir dedi ama bu doğal yoldan olabilirmi orasını Allah bilir dedi. Bugünde benden ve eşimden kan aldılar kromozom analizi yapılacak bakalım sonuçlar ne olacak

Evet canım bebeğim kız mış yani okadar takip test filan hepsi boş inancım kalmadı

canım hadi bakalım iğneni vuruldun demek hayırlı olsun inş sağlıkla tutturursun oğluşunu, yumurta takibini yapmayı bırakma cnm kendinde ovulasyona takibine devam et.

canım rüyada erkek çocuk/bebek görmesi hayırlı bir haber alınacağı anlamına gelir der annem. inşallah güzel haberler alacaksın, prensin olacağı haberini alacaksın inşallah.....

sana kolaylıklar diliyorum canım, tatlı telaşlar bunlar kendine dikkat et......

Şimdi yorumlara baktım orda erkek bebek emzirirse diyor yok normal kucağında falan müjdeli haber diyor istediği birşey olacak diyor öyle

htc phone ile

aynen cnm bizimkilerin (annemin) yorumuda bu yönde oldu......
nasilsin canim alistin mi topige?nasil gidiyo deneme var mi?
sultanım canım alıştım çok şükür takipteyim şimdilik kendimi tanımaya çalışıyorum ovu.testleriyle ilerleyen aylarda çalşmalara başlıycaz sağlıkla prensimize kavuşuruz inşallah.........

ben sana birsey yazacam özelden
şırıngayımı yazdın sultanım, onu uygulamak için kondoma gerek yok ki aynı işlemi bence kondomsuzda yapabilir zeyno sence? anladınmı zeynom tiyoyu detay istersen söyle yazayım özelden.....

Kizlarrr bugünkü ovulasyon testim böyle çıktı bu yumurta çatladı mi demek ti yoksa çatlatacak mi ????????????

htc phone ile
benim bu testime arkadaşlar 36 saat içinde yumurtan çatlayacak yorumunu yapmışlardı zeynom. bu ilk çift çizgi gününmü..... bugünü not ala bir dahaki aya bu çizgiden 2 gün önce ilişki olsun.... ginijim yanlişim yok demi !!!!!

canımmmmmmm nasıl sevindim anlatamam moral kaynağımızsın, yazını okuyunca sevinç naraları atıvermişim kızım bebeğim noldu anne diye ekrana bakıyooooooo

angel canım sağolasın iyi dileklerin için sende kaç çocuk var canım deneme yapıyormusun?

eeee gijnijim ne yapıcas biz o zaman.....peki sen ne yapacaksın?kıbrısı bir dahamı deneyeceksin? yapma deme öyle o genetikçi para kazanmak için çabalarımızın anlamsız olduğunu demiş olabilirmi..... hayallerimizi suya düşürme

şırıngayımı yazdın sultanım, onu uygulamak için kondoma gerek yok ki aynı işlemi bence kondomsuzda yapabilir zeyno sence? anladınmı zeynom tiyoyu detay istersen söyle yazayım özelden.....

benim bu testime arkadaşlar 36 saat içinde yumurtan çatlayacak yorumunu yapmışlardı zeynom. bu ilk çift çizgi gününmü..... bugünü not ala bir dahaki aya bu çizgiden 2 gün önce ilişki olsun.... ginijim yanlişim yok demi !!!!!

Bugün gördüm bu kadar koyuyu şimdi bi tane daha yaptım günümü öğrenmeye çalışıyorum gulom

Sultan bacım şırıngayla ilgili birsey yazmadı başka birşey yazdı seninde bildiğin bir yöntem varsa yaz bana gülom çok sevinirim :-*

htc phone ile

inşallah canım inş peş peşe kucağımıza alırız oğluşlarımızı

teşekkür ederim meleğim allah isteyen herkese nasip kısmet etsin.

Vuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. Coooooooooook sevindim bugün aldığım en iyi haber bu cnm bnm gözün aydın olsun bitaneeeeeeemmmmmm

htc phone ile
Canım cok sağol ...sanada bir kız nasip eder inşallah yaradan ...
Amin canım bakalım Değişecek mi 16 da kesinleşir dedi ..ama bunu bile duymak çok güzeldi ...denemelerimi yazacağım ..şimdi yemek hazırlıyorum...
Doğal yoldan olabilir tabiki ama kıbrıs meselesinide düşün derim ben ..ama kafana şimdi bunları takma dinlendir kendini bitanem...

işte benim ov testimi bu halde gördüm akşamına ve ondan sonraki 2 gün toplamda 3 kere denemem oldu bakalım benim neyim olacak

Bu testide 18:30 d yaptım siliklesmis hemen ama benim ağrılarım devam ediyor Defnem tam kaybolması mi lazım

htc phone ile

Eklentiler

• $1400256235079.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 25

evet bacım genetikçinin dediği gibi bilimsel olarak yumurtalama anı tek ilişki beslenme hepsi faso fiso bunlar sadece %50 olan şansımızı %20 arttırıyor şanslı değilsen senin şansın %30luk dilime giriyor ve yine kız bebeği kucağına alıyorsun. bilimsel olarak y içeren spremi yumurtaya koymadığın sürece hiç bir yöntem kesin değil. Aslında cinsiyet için kıbrısa giden bir çok kişi başarılı oluyor ama artık sen yerine mi denk gelemedin yoksa dolandırıldın mı anlayamadım. Kıbrısta aynı cinsiyetten iki tane evladın varsa diğerini ücretsiz olarak yumurtaya koyabiliyorlar. yani iki kızın varsa erkek, iki oğlun varsa kız için bunu uygulayabiliyorlar. sen şimdi kendini toparla kafanı dinle sonra istersen kıbrıs meselesini yeniden araştır çok güvenilir yerler bulabilirsin. senin üç tane aynı cinsiyetten evladında bulunduğu için konaklama ve ulaşım hariç 1 kuruş para ödemeden işlemi yaptırabilirsin. ünlülerden de bir çok kişi bu şekilde yapmış. Niran ünsal 3 farklı eşten 3 kızı var son eşinden bir kız daha doğurduktan 6 7 ay sonra bu işlemi yaptırdı ve oğlu oldu. aynı şekilde victoria beckhamda 3 erkekten sonra kızını bu şekilde bulmuş daha bir çok örnek var.

Bacim en iyisi biz kibrisa gidelim artik bende cesaret etip normal yoldan deneyemem Allahim insallah bizede nasip eder bacim kibrista hangi doktor daha iyi onu aratiralim neyapmamiz lazim sen az cok biliyorsundur ne önerirsin bana gitmeden yapilmasi gereken birseyler varm nerde yaptin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…