- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #53.761
Canım cok sağol ...sanada bir kız nasip eder inşallah yaradan ...
Amin canım bakalım Değişecek mi 16 da kesinleşir dedi ..ama bunu bile duymak çok güzeldi ...denemelerimi yazacağım ..şimdi yemek hazırlıyorum...
Doğal yoldan olabilir tabiki ama kıbrıs meselesinide düşün derim ben ..ama kafana şimdi bunları takma dinlendir kendini bitanem...
Bende az once yaptım bacim ayni oyle pozitifKizlarrr bugünkü ovulasyon testim böyle çıktı bu yumurta çatladı mi demek ti yoksa çatlatacak mi ????????????
htc phone ile
Allahim ne olur Foreverim gibi bizde haykiralim canim benim cok sevindim cok sukur bizde seni cook seviyoruzKızlar ikili test sonucum çok iyi dedi birde bebeğe bakalım dedi erkek bu dedi ama 16.haftayı bekleyelim dedi lafı uzatmayayım çok sevinçliyim ..kızımla yoldayız once eşime sonra anneme uğrayacagim sizleri çok seviyorum
Bacim sende ayni ben gibi aceleci davraniyon tadini cikar daha kac defa hamile kalacan bi arada bana dua edin lutfenKızlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim daha cinsiyeti öğrenmeme en az 11 hafta var nasıl geçecek bu kadar zaman bilmiyorum inanın hamile olduğuma bile sevinemiyorum bana o zamana kadar rahat yok(((
iyice hassaslaştım dokunsalar ağlıyorum kendimi çok garip hissediyorum kızlar
Tubam seni umutlandirmak istemem ama bence oglun olacak gibi geliyor insaallah cunku daha kucuk pipiyi goremezlerkiSenin ruyan beni cok etkiledi icimde azda olsa bir umut yeseriyor bazen.ama ikinci kizimda cok bekledim degissin diye hatta cok inandim kimseye kuz demedim ama ne oldu fosss oldum simdi yine oyle olursam diye korkuyorum.duan benim icin cok makbul.en cok baskasi ici edilen dua tutarmis.cok sagolun desteginiz icin
Cok sukur geldin evine Rabbim baska hastalik vermemis yumurta nin tutmasina gelince artık yardim edin bacim neler yapacagim i soyleyinKizlar nihayet eve geldik....
Uzerimde buyuk bir yorgunluk var niye bilmiyorum hala adet olmadim
Belirtisi var inanilmaz gerginim
Bu arada CATLADIM arkadasim yumurtanin Sagda olmasi erkek olmasi demekmis ne Yap ne et tuttur...
Kolay gelsin bacim
Insaallah bacim kac aydir tutmuyor bu ay tutsun insaallah gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim hayirlisindan saglikli birsekilde nasip etsin MevlamOvulasyon testi de yapiyon mu gülom inşaallah tutturursun tam 12 den niyeyse çok ümitliyim senden olacak gibi hissediyorum
htc phone ile
evet bacım genetikçinin dediği gibi bilimsel olarak yumurtalama anı tek ilişki beslenme hepsi faso fiso bunlar sadece %50 olan şansımızı %20 arttırıyor şanslı değilsen senin şansın %30luk dilime giriyor ve yine kız bebeği kucağına alıyorsun. bilimsel olarak y içeren spremi yumurtaya koymadığın sürece hiç bir yöntem kesin değil. Aslında cinsiyet için kıbrısa giden bir çok kişi başarılı oluyor ama artık sen yerine mi denk gelemedin yoksa dolandırıldın mı anlayamadım. Kıbrısta aynı cinsiyetten iki tane evladın varsa diğerini ücretsiz olarak yumurtaya koyabiliyorlar. yani iki kızın varsa erkek, iki oğlun varsa kız için bunu uygulayabiliyorlar. sen şimdi kendini toparla kafanı dinle sonra istersen kıbrıs meselesini yeniden araştır çok güvenilir yerler bulabilirsin. senin üç tane aynı cinsiyetten evladında bulunduğu için konaklama ve ulaşım hariç 1 kuruş para ödemeden işlemi yaptırabilirsin. ünlülerden de bir çok kişi bu şekilde yapmış. Niran ünsal 3 farklı eşten 3 kızı var son eşinden bir kız daha doğurduktan 6 7 ay sonra bu işlemi yaptırdı ve oğlu oldu. aynı şekilde victoria beckhamda 3 erkekten sonra kızını bu şekilde bulmuş daha bir çok örnek var.
Reyhanım yarında benim niyetime yatar mısın allah ne muradın varsa versin
Bacim ben bu resmi koyamiyor um yardimci olurmusunuzBu testide 18:30 d yaptım siliklesmis hemen ama benim ağrılarım devam ediyor Defnem tam kaybtvolması mi lazım
htc phone ile
Bende az once yaptım bacim ayni oyle pozitif
Allahim ne olur Foreverim gibi bizde haykiralim canim benim cok sevindim cok sukur bizde seni cook seviyoruz
Bacim sende ayni ben gibi aceleci davraniyon tadini cikar daha kac defa hamile kalacan bi arada bana dua edin lutfen
Tubam seni umutlandirmak istemem ama bence oglun olacak gibi geliyor insaallah cunku daha kucuk pipiyi goremezlerki
Cok sukur geldin evine Rabbim baska hastalik vermemis yumurta nin tutmasina gelince artık yardim edin bacim neler yapacagim i soyleyin
Insaallah bacim kac aydir tutmuyor bu ay tutsun insaallah gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim hayirlisindan saglikli birsekilde nasip etsin Mevlam
Bacim ben bu resmi koyamiyor um yardimci olurmusunuz
bacım benim gittiğim yer beni kandırdı ben buna inanıyorum o yüzden asla cesaret edipte başka yerede gitmem. Ama bugünki genetikçi tekrar düşünürseniz bilmem yeni bir yöntem çıkmış onu deneriz vs dedi. Açıkçası kimseye güvenim kalmadı hepsi para tuzağıBacim en iyisi biz kibrisa gidelim artik bende cesaret etip normal yoldan deneyemem Allahim insallah bizede nasip eder bacim kibrista hangi doktor daha iyi onu aratiralim neyapmamiz lazim sen az cok biliyorsundur ne önerirsin bana gitmeden yapilmasi gereken birseyler varm nerde yaptin
Benim bildiğim telden resim eklemiyorCanim benim suan s dort le giriyorum ama yine bulamadım resim ekle filan yok aşağıda ekle nti ekle yaziyor giriyorum eklenen birsey yok
evet bacım genetikçinin dediği gibi bilimsel olarak yumurtalama anı tek ilişki beslenme hepsi faso fiso bunlar sadece %50 olan şansımızı %20 arttırıyor şanslı değilsen senin şansın %30luk dilime giriyor ve yine kız bebeği kucağına alıyorsun. bilimsel olarak y içeren spremi yumurtaya koymadığın sürece hiç bir yöntem kesin değil. Aslında cinsiyet için kıbrısa giden bir çok kişi başarılı oluyor ama artık sen yerine mi denk gelemedin yoksa dolandırıldın mı anlayamadım. Kıbrısta aynı cinsiyetten iki tane evladın varsa diğerini ücretsiz olarak yumurtaya koyabiliyorlar. yani iki kızın varsa erkek, iki oğlun varsa kız için bunu uygulayabiliyorlar. sen şimdi kendini toparla kafanı dinle sonra istersen kıbrıs meselesini yeniden araştır çok güvenilir yerler bulabilirsin. senin üç tane aynı cinsiyetten evladında bulunduğu için konaklama ve ulaşım hariç 1 kuruş para ödemeden işlemi yaptırabilirsin. ünlülerden de bir çok kişi bu şekilde yapmış. Niran ünsal 3 farklı eşten 3 kızı var son eşinden bir kız daha doğurduktan 6 7 ay sonra bu işlemi yaptırdı ve oğlu oldu. aynı şekilde victoria beckhamda 3 erkekten sonra kızını bu şekilde bulmuş daha bir çok örnek var.
Canim benim suan s dort le giriyorum ama yine bulamadım resim ekle filan yok aşağıda ekle nti ekle yaziyor giriyorum eklenen birsey yok[/QUOT
Sen telin uygulamasından mi yoksa web görüntüsünden ni giriyorsun web görüntüsünü seç olmazsa mutlaka vardır da bulmak lazım
htc phone ile
Canim benim suan s dort le giriyorum ama yine bulamadım resim ekle filan yok aşağıda ekle nti ekle yaziyor giriyorum eklenen birsey yok[/QUOT
Sen telin uygulamasından mi yoksa web görüntüsünden ni giriyorsun web görüntüsünü seç olmazsa mutlaka vardır da bulmak lazım
htc phone ile
Canım sana özelden mesaj yaptım bakabılırmısın
bacım benim gittiğim yer beni kandırdı ben buna inanıyorum o yüzden asla cesaret edipte başka yerede gitmem. Ama bugünki genetikçi tekrar düşünürseniz bilmem yeni bir yöntem çıkmış onu deneriz vs dedi. Açıkçası kimseye güvenim kalmadı hepsi para tuzağı
Ama sen ben bir defada şansımı denemek istiyorum dersen bir yer araştırmıştım iyice araştırınca sana haber veririm
Benim bildiğim telden resim eklemiyor
Bacım bu söylediğin şey yani ücretsiz bölümü ne kadar doğru bu bilgiyi nerden aldın? Çünkü biz gittiğimizde bizden tek sefer için 6000 auro aldılar ücretsiz olsa neden bu kadar para istesinler ve bunun haricinde kaç merkez ile görüştüm aşağı yukarı hepsi aynı fiyatı istiyor
teşekkür ederim meleğim allah isteyen herkese nasip kısmet etsin.
Ya yaptim resim cektim simdi buraya yapistiramiyorum ben cok mu beceriksizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?