Süper Anneler - 2011

yok canım değişmez zaten geçen seferde görmüştü söylememişti iki seferdir erkek olarak görmesi tesadüf olamaz inşallah oğluşun yolda. kaç haftalık oldunuz şuanda?

Kizlarrr bugünkü ovulasyon testim böyle çıktı bu yumurta çatladı mi demek ti yoksa çatlatacak mi ????????????

htc phone ile
Bende az once yaptım bacim ayni oyle pozitif
Allahim ne olur Foreverim gibi bizde haykiralim canim benim cok sevindim cok sukur bizde seni cook seviyoruz
Bacim sende ayni ben gibi aceleci davraniyon tadini cikar daha kac defa hamile kalacan bi arada bana dua edin lutfen
Tubam seni umutlandirmak istemem ama bence oglun olacak gibi geliyor insaallah cunku daha kucuk pipiyi goremezlerki
Cok sukur geldin evine Rabbim baska hastalik vermemis yumurta nin tutmasina gelince artık yardim edin bacim neler yapacagim i soyleyin
Ovulasyon testi de yapiyon mu gülom inşaallah tutturursun tam 12 den niyeyse çok ümitliyim senden olacak gibi hissediyorum

htc phone ile
Insaallah bacim kac aydir tutmuyor bu ay tutsun insaallah gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim hayirlisindan saglikli birsekilde nasip etsin Mevlam

Bacim bir bildigin varsa yaz bende oraya gitmeyi düsünmeye basladim normal yolla cesaret edemem artik önerdigin bir doktor varmi nerden ögrendin bu bilgiyi

Sorma bacimmm ben her konuda tez canliyim bak cinsiyet ogreneyim 2 ayin icinde hastane cantasina kadar herseyini hazir ederim. Iyi degil ama napayim. Dogru soyluyorsun tadini cikarmam lazim kac kere hamis kalacagim ki birde oglum olsun allahin izniyle dukkani kapaticam artik.

Canimmmm ya nasil yukleyecegim bu resmi yardimci olun cunku kritik gunlerdeyim birde su karbonatli dusu nasil yapacagim

Bak benim ekran böyle altta hızlı cevapla nin yanında artı var ona basıyorum cevaplama sayfası çıkıyor sol üstte menü tuşu var basıyorum görüntü ekle gulucuk ekle resim linki ekle alt alta yazıyor ordan yapıyorum mesela benimki böyle

htc phone ile

Eklentiler

• $1400260317579.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 28
Canim benim suan s dort le giriyorum ama yine bulamadım resim ekle filan yok aşağıda ekle nti ekle yaziyor giriyorum eklenen birsey yok

bacım benim gittiğim yer beni kandırdı ben buna inanıyorum o yüzden asla cesaret edipte başka yerede gitmem. Ama bugünki genetikçi tekrar düşünürseniz bilmem yeni bir yöntem çıkmış onu deneriz vs dedi. Açıkçası kimseye güvenim kalmadı hepsi para tuzağı
Ama sen ben bir defada şansımı denemek istiyorum dersen bir yer araştırmıştım iyice araştırınca sana haber veririm
Canim benim suan s dort le giriyorum ama yine bulamadım resim ekle filan yok aşağıda ekle nti ekle yaziyor giriyorum eklenen birsey yok
Benim bildiğim telden resim eklemiyor

Bacım bu söylediğin şey yani ücretsiz bölümü ne kadar doğru bu bilgiyi nerden aldın? Çünkü biz gittiğimizde bizden tek sefer için 6000 auro aldılar ücretsiz olsa neden bu kadar para istesinler ve bunun haricinde kaç merkez ile görüştüm aşağı yukarı hepsi aynı fiyatı istiyor

6000 ne yaa resmen para tuzagı

Pekı olmayınca parayı ıade edıyorlar mı

Ben beckham çifti için süt ve süt ürünlerinden uzak durmuslar kız için diye okudum

Görümcemde adettın bıtımınden bır gun sonra birlikte olmus simdi oğlu oldu

Hangısı doğru ben bılmıyorum ınan kafam karıstı

Ya yaptim resim cektim simdi buraya yapistiramiyorum ben cok mu beceriksizim

Eklentiler

• $IMG-20140516-WA0000.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 23
Yaptım bacim hemde kendi telefonumla aslinda telefon akilli asagida bunun icin ozel ayrilmis biryer var yazarken goruyordum eklenti ekle diye neyse biraz kurcaliyinca ogrendim

Zeyno canım mesajını bekliyorum

Şimdi çıkıyprum eşim gelecek benı burda görürse yine baslar cocuk yok demedım mı demeye

Sonrası malum kavga

Ana haberlere çıkmak istemiyprum çocuk yapmak için kocasını boğazlayan kadın dıye

İyi aksamlar dualrım sızlerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…