- 8 Nisan 2014
- 1.050
- 55
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #53.781
Canım sana özelden mesaj yaptım bakabılırmısın
Canim benim bakarim tabi ama ozelde mesaj yook
Ya yaptim resim cektim simdi buraya yapistiramiyorum ben cok mu beceriksizim
Bacim nerdesin ben yaptim sen yoksun
Nerdesin iz kizlar yaaaa cok mutluyum size soracagim seyler var:100:
Geeldiiuiim gulooom
htc phone ile
14 bitti 15i yaşıyoruz 14+4deyim canım inşallah öylediryok canım değişmez zaten geçen seferde görmüştü söylememişti iki seferdir erkek olarak görmesi tesadüf olamaz inşallah oğluşun yolda. kaç haftalık oldunuz şuanda?
Canimmmm ya nasil yukleyecegim bu resmi yardimci olun cunku kritik gunlerdeyim birde su karbonatli dusu nasil yapacagim
Yaptım bacim hemde kendi telefonumla aslinda telefon akilli asagida bunun icin ozel ayrilmis biryer var yazarken goruyordum eklenti ekle diye neyse biraz kurcaliyinca ogrendim
Foreverim orda gozukuyor sun canim benim
Bacim ozelde mesaj yok biraz sonra mi geliyor acaba
Gözün aydın canımm insalalh saglıklı hayırlı evlat olur14 bitti 15i yaşıyoruz 14+4deyim canım inşallah öyledir
Ben resimlerini göremiyorum ama pike yapmış denemelere başla bence karbonat lıduş bir bardak suya bir çay kaşığı karbonat koy vajina içini ilişkiden 1saat once yıka ben eczaneden şırınga almıştım iğnesini at şırıngaya suyu çektim 3defa vajinaya gönderdim eşime koca fincan sade şekersiz nescafe içerdim ve orgazm oldum
14 bitti 15i yaşıyoruz 14+4deyim canım inşallah öyledir
Ben resimlerini göremiyorum ama pike yapmış denemelere başla bence karbonat lıduş bir bardak suya bir çay kaşığı karbonat koy vajina içini ilişkiden 1saat once yıka ben eczaneden şırınga almıştım iğnesini at şırıngaya suyu çektim 3defa vajinaya gönderdim eşime koca fincan sade şekersiz nescafe içerdim ve orgazm oldum
Canımmm
Ben zeynoya gondermistim
Yanlıslık oldu kusura bakma lütfen
Bacim bir bildigin varsa yaz bende oraya gitmeyi düsünmeye basladim normal yolla cesaret edemem artik önerdigin bir doktor varmi nerden ögrendin bu bilgiyi
bacım benim gittiğim yer beni kandırdı ben buna inanıyorum o yüzden asla cesaret edipte başka yerede gitmem. Ama bugünki genetikçi tekrar düşünürseniz bilmem yeni bir yöntem çıkmış onu deneriz vs dedi. Açıkçası kimseye güvenim kalmadı hepsi para tuzağı
Ama sen ben bir defada şansımı denemek istiyorum dersen bir yer araştırmıştım iyice araştırınca sana haber veririm
Benim bildiğim telden resim eklemiyor
Bacım bu söylediğin şey yani ücretsiz bölümü ne kadar doğru bu bilgiyi nerden aldın? Çünkü biz gittiğimizde bizden tek sefer için 6000 auro aldılar ücretsiz olsa neden bu kadar para istesinler ve bunun haricinde kaç merkez ile görüştüm aşağı yukarı hepsi aynı fiyatı istiyor
Sağol canım ...amiiiinGözün aydın canımm insalalh saglıklı hayırlı evlat olur
Tamam bacim oyle yapayim yarın siringa alayim sen niye resim goremiyorsun canim
Ayyyy hayirlisi Olsun guzelim kendi bebegimmiscesine cok sevindim,darisi defnem ve CATLADIM,bana ve erkek isteyen herkeseKızlar ikili test sonucum çok iyi dedi birde bebeğe bakalım dedi erkek bu dedi ama 16.haftayı bekleyelim dedi lafı uzatmayayım çok sevinçliyim ..kızımla yoldayız once eşime sonra anneme uğrayacagim sizleri çok seviyorum
Sağol canım ...amiiiin
Telden bakıyorum suanda samsung.benimkide ama resimleri göstermiyor
Aminnnn canim arkadasim insaallah gonlumuzdekini tez zaman da verir RabbimAyyyy hayirlisi Olsun guzelim kendi bebegimmiscesine cok sevindim,darisi defnem ve CATLADIM,bana ve erkek isteyen herkese
Ben sizlere bişey sormak istiyorum daha önceki Msj imdada yazmıştım 5 aydır Dr kontrolünde baktiriyorum ama hep sol taraftan yumurtluyorum diye sizce nedeni ne olabilir neden sağda yumurta olmuyo bu konuda bilgisi olan varsa allah rızası için beni bi aydınlatsin lütfen. Dr a sordum sağ sol bi önemi yok dedi ama bence ugrasmak istemiyolar. Annem 6 çocuk yapmış 5 i kız 1 erkek. Diyoki kızların hepsinde hamile kalirkende hamileyken de sol tarafım ağrıdı bitek erkek sağda ydi çok emin. Çok yakın bi kız arkadaşımda yine sağ tarafım ağrıdı sağa yattım oğlum oldu dedi onada annesi söylemiş ailesinde hepsi biliyomus bunu ve daha kaç tane daha duydum. % 100 değil tabi ama bence sağ taraf olasılığı çok arttiriyo. Kızlaaaar kusura bakmayın çok uzattım ama nolur bi fikir verin
Defnem ben de ılk ogluma hamıleyken daha bılmıyorum cınsıyetını kucagımda bır erkek bebek emzırıyordum siyah saçlı beyaz tenlı
Aynı ruyamdakı gıbı oğlum oldu
Insallah senın ve ısteyen herkeseın oğlu olur
Zeyno canım mesajını bekliyorum
Şimdi çıkıyprum eşim gelecek benı burda görürse yine baslar cocuk yok demedım mı demeye
Sonrası malum kavga
Ana haberlere çıkmak istemiyprum çocuk yapmak için kocasını boğazlayan kadın dıye
İyi aksamlar dualrım sızlerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?