Süper Anneler - 2011

Ya yaptim resim cektim simdi buraya yapistiramiyorum ben cok mu beceriksizim

Hah bacım tam benim ki gibi çıkmış pik yapmış LH inşaallah tuttutacaksin bu ay içime öyle doğuyor bende şimdi üçüncu kez yaptım bak tekrar koyulasti

htc phone ile

Eklentiler

• $1400263314891.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 21
yok canım değişmez zaten geçen seferde görmüştü söylememişti iki seferdir erkek olarak görmesi tesadüf olamaz inşallah oğluşun yolda. kaç haftalık oldunuz şuanda?
14 bitti 15i yaşıyoruz 14+4deyim canım inşallah öyledir
Canimmmm ya nasil yukleyecegim bu resmi yardimci olun cunku kritik gunlerdeyim birde su karbonatli dusu nasil yapacagim

Yaptım bacim hemde kendi telefonumla aslinda telefon akilli asagida bunun icin ozel ayrilmis biryer var yazarken goruyordum eklenti ekle diye neyse biraz kurcaliyinca ogrendim

Foreverim orda gozukuyor sun canim benim

Ben resimlerini göremiyorum ama pike yapmış denemelere başla bence karbonat lıduş bir bardak suya bir çay kaşığı karbonat koy vajina içini ilişkiden 1saat once yıka ben eczaneden şırınga almıştım iğnesini at şırıngaya suyu çektim 3defa vajinaya gönderdim eşime koca fincan sade şekersiz nescafe içerdim ve orgazm oldum

Gözün aydın canımm insalalh saglıklı hayırlı evlat olur

Tamam bacim oyle yapayim yarın siringa alayim sen niye resim goremiyorsun canim

Bacim bir bildigin varsa yaz bende oraya gitmeyi düsünmeye basladim normal yolla cesaret edemem artik önerdigin bir doktor varmi nerden ögrendin bu bilgiyi

Kizlar ben bu kibris meselesini ve ucretsiz oldugu duyali en az 3 sene oluyor bir bebek dergisinde okumustum. Netten tekrar baktim su linktede bilgileri bulabilirsiniz. Dedigim gibi en az iki tane ayni cinsiyetten cocugunuz olmasi gerekiyor http://m.sabah.com.tr/Gunaydin/Yazarlar/tuzun/2008/05/12/isteyene_kiz_isteyene_erkek_bebek

Ayyyy hayirlisi Olsun guzelim kendi bebegimmiscesine cok sevindim,darisi defnem ve CATLADIM,bana ve erkek isteyen herkese

Ben sizlere bişey sormak istiyorum daha önceki Msj imdada yazmıştım 5 aydır Dr kontrolünde baktiriyorum ama hep sol taraftan yumurtluyorum diye sizce nedeni ne olabilir neden sağda yumurta olmuyo bu konuda bilgisi olan varsa allah rızası için beni bi aydınlatsin lütfen. Dr a sordum sağ sol bi önemi yok dedi ama bence ugrasmak istemiyolar. Annem 6 çocuk yapmış 5 i kız 1 erkek. Diyoki kızların hepsinde hamile kalirkende hamileyken de sol tarafım ağrıdı bitek erkek sağda ydi çok emin. Çok yakın bi kız arkadaşımda yine sağ tarafım ağrıdı sağa yattım oğlum oldu dedi onada annesi söylemiş ailesinde hepsi biliyomus bunu ve daha kaç tane daha duydum. % 100 değil tabi ama bence sağ taraf olasılığı çok arttiriyo. Kızlaaaar kusura bakmayın çok uzattım ama nolur bi fikir verin

Canim ben sag sol olayina inanmiyorum. Benim hem sag tarafim hemde sol tarafim agriyor degisken yani. Normal olan bir ay sagdan bir ay soldan yumurtlamak. Sen neden hep soldan yumurtluyorsun buna en saglikli doktorlar cevap verir. Sahsi fikrimi sorardan sag yumurtanda tembellik olabilir sol sagdan daha baskinsa sol taraf yumlari daha hizli uretiyor sagin tembelliginden sag tarafta yum olusmuyordur. Bu sekilde olabilir yinede iyi bir doktordan daha saglikli bilgi al derim.

Ay oyle mi dersin bacim insallah benimde oyle olur bana bu orneklerinizle cok destek oluyorsunuz allah ne muradiniz varsa versin :)

Hahahaaaaayyy beni güldürdün ya
Rabbimde seni güldürür ins
Bakmissin kocani ikna edip Super anneler topiginin manseti olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…