Süper Anneler - 2011

Kizlarrr nasil siniz bizim yarın nisan var kiyafet almistim onceden suan icine giremiyorum su kilolardan biktim hergun duzenli yuruyus ve saglikli beslenicem yarın da ne giyeceksem hicbirsey olmuyor muz ye et ye kaju kuruyemis uc ayda on sekiz kilo

Doğru söylüyorsun en iyisi Dr bakması. Bizim burda bi Dr var yumurta takibi yapiyomus ona baktıricam ama nasıl söyliyim bilmiyorum soldan da hamile kalırsın dicek:)) sende hamile sin sanırım Allah gönlünun muradini sağlıkla versin inşallah. Sen hangi taraftan hamile kaldın biliyomusun? Topikte hamile olan arkadaslar sizler biliyomusun uz hangi taraftan kaldığınız ve Rabbim sağlıkla kucağıniza almayi nasip etsin inşallah gonlunuzdekileri...

Çok almışsın 18kilo yaz geldi hemen diyete gir bence birde hamile kalırsan hiç veremezsin ..sabah git bak birşey kimin nişanı

Defneeeemmm birsey daha ogrendim doktor um bana bir sagdan bir soldan yumurtluyorsun dedi bende bana ozgu birsey zannettim:))

Çok almışsın 18kilo yaz geldi hemen diyete gir bence birde hamile kalırsan hiç veremezsin ..sabah git bak birşey kimin nişanı

Sorma bacim sorma 174cm boyum elli sekiz kiloydum suan seksen kiloya yakinim yarim dunya gibiyim kim gorse taniyamiyor hele yarin herkes sana ne oldu diyecek hic erkek bebek istiyorum da o yuzden biraz fazla kacirdim:)))) tabiki demiyecegim neyse kizlardan sonra otuz kilo verdim simdi yine veririm insaallah hamile kalana kadar gitmesi lazim canim teyzemin oglunun nisani sabah artik birseyler bakicam aldigim elbiseyi kinada giyerim insaallah

Son düzenleme:
Defneeeemmm birsey daha ogrendim doktor um bana bir sagdan bir soldan yumurtluyorsun dedi bende bana ozgu birsey zannettim:))

Ayyyy bacım herkes oylemi acaba Yaaaa benim bu ay sağ kasigim ağrıyor demekki diğer ay sol olcak oyyyy haziranı kaçırmamak lazım o zaman offfffffffffff nasıl yapicam ya sultanin formülu tutturamazsam tansiyonlarim oynuyor yahu =-O =-O =-O

htc phone ile

E maşallah bacım ben 5 kg almışım kış boyu çok diyorum bol şu iç şişkinlik varsa insin nisana ancak bu kadar olur yürüyüşe başla kuzum

htc phone ile

E maşallah bacım ben 5 kg almışım kış boyu çok diyorum bol şu iç şişkinlik varsa insin nisana ancak bu kadar olur yürüyüşe başla kuzum

htc phone ile
Basladim bugun zaten esim soylenmeye basladi zaten yok kosu bandini niye almisiz kiloya elverislisin niye dikkat etmiyorsun inat ettim vercem insaallah

Basladim bugun zaten esim soylenmeye basladi zaten yok kosu bandini niye almisiz kiloya elverislisin niye dikkat etmiyorsun inat ettim vercem insaallah

Bendede eliptik bisiklet var emme binmiyorum ki evin işi çocuk derken zaman kalmıyor ama yaz temizliği geldi şimdi ona görüşürüm bi üç kg veririm bide zor veriyor benim vücut kiloyu

htc phone ile

Bendede eliptik bisiklet var emme binmiyorum ki evin işi çocuk derken zaman kalmıyor ama yaz temizliği geldi şimdi ona görüşürüm bi üç kg veririm bide zor veriyor benim vücut kiloyu

htc phone ile
Canim ben kolay veriyor um kolay aliyor um oyuzden dikkat etmem lazim

sen ne yapmayi düsünüyorsun ve doktorun dedigi yöntem nasilmis senin arastirdigin yer kibristami buradami bacim haber bekliyorum :44:

Hahahaaaaayyy beni güldürdün ya
Rabbimde seni güldürür ins
Bakmissin kocani ikna edip Super anneler topiginin manseti olursun
Sağol canım hepımızı ınsallah

Kızınında amelıyat oldu dimi iyidir insallah

Benım oğlumda ıyı ama anestezı sonrası nasıldı ya bu benım cocugum mu dedı gözleri delrimiş gibi bakıyordu 3 kişi zor tuttuk o derece

Simdi evimizdeyiz yıne acıyor boğazım dıyor ama bu halıne sukur rahat uyuyor artık

Ay oyle mi dersin bacim insallah benimde oyle olur bana bu orneklerinizle cok destek oluyorsunuz allah ne muradiniz varsa versin :)

Sağol canım benımm

İnsallah gönlündeki olur

Kızlar inanaın ben çok yazmasamda sızı hergun takıp edıyorum ve hepınızın hergun duacınızım

Rabbım kımseyı kımseye özendırmesın herkesin muradını versın

slm canim bende 3 cü kizimda soldan yumurtladim soltarafima yatamiyordum bebeyim hep soldaydi bende inaniyorum sag sol olayina

Canım kıbrısta zaten cinsiyet belirlemek için iki veya daha fazla aynı cinsiyette çocuğun olması lazım yoksa kıbrısta yasak. Ama bu ücretsiz değil. Verdiğin linktede ücretsiz yazmıyor.
sen ne yapmayi düsünüyorsun ve doktorun dedigi yöntem nasilmis senin arastirdigin yer kibristami buradami bacim haber bekliyorum :44:

Bacım ben gün aşırı deniycem öyle düşünüyorum. Bu genetikçi'nin söylediği bana mantıklı gelmedi. Ama eğer kıbrısta gideceksen savaş beyin yeri var kıbrıs tüp bebek merkezi orayı tavsiye ederim orası önce spermleri ayıklıyor cinsiyete göre sonra döllüyorlar araştır nette bulursun. Birde bunun için türkiyede bir tüp bebek merkezi ile yumurta takibi yapman lazım. İğne ilaç ilenrne kadar çok yumurtan olursa okadar çok şansın olur.

Canim ben kolay veriyor um kolay aliyor um oyuzden dikkat etmem lazim

Bende öyle canım yaa
30 kılo aldım ıkı doğumda da

Sonra verdım ama catlaklar var işte onlar yuzunden

Evelndıgımde 53 kılo manken gbıydım gercı sımdı 60 ama göbek aksamları kocaman
Dumduz karnım vardı normal dogumda gıder dedıler gıtmedi

Benım boyda 1 75 cıvarı kollarım fılan kalınlastı sankı

Güresci gibi hıssedıyorum kendımı

slm canim bende 3 cü kizimda soldan yumurtladim soltarafima yatamiyordum bebeyim hep soldaydi bende inaniyorum sag sol olayina

Arkadaşım var ikizleri vardı kız solda erkek sağda ydi. Herkes sağa yatılmalı diyo ama yum soldaysa sağa yatsanda bi faydası yok yani sagdan yumlamak gerek. Dediğin gibi bende inaniyorum çok duydum cunku

Bacim tsk verdigin bilgiler icin halil ibrahim beyi duydunmu sen onada cok iyi diyorlar savas beyi arastiriyorum hala bulamadim birsey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…