- 8 Nisan 2014
- 1.050
- 55
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #53.801
Canim cevap yazarken enson cevap la diyorsun hemen altina bak orda goruntuleri goster diye birsey ayarlayabilirsin benim gibi kurcala biraz
Canim ben sag sol olayina inanmiyorum. Benim hem sag tarafim hemde sol tarafim agriyor degisken yani. Normal olan bir ay sagdan bir ay soldan yumurtlamak. Sen neden hep soldan yumurtluyorsun buna en saglikli doktorlar cevap verir. Sahsi fikrimi sorardan sag yumurtanda tembellik olabilir sol sagdan daha baskinsa sol taraf yumlari daha hizli uretiyor sagin tembelliginden sag tarafta yum olusmuyordur. Bu sekilde olabilir yinede iyi bir doktordan daha saglikli bilgi al derim.
Çok almışsın 18kilo yaz geldi hemen diyete gir bence birde hamile kalırsan hiç veremezsin ..sabah git bak birşey kimin nişanıKizlarrr nasil siniz bizim yarın nisan var kiyafet almistim onceden suan icine giremiyorum su kilolardan biktim hergun duzenli yuruyus ve saglikli beslenicem yarın da ne giyeceksem hicbirsey olmuyor muz ye et ye kaju kuruyemis uc ayda on sekiz kilo
Canim ben sag sol olayina inanmiyorum. Benim hem sag tarafim hemde sol tarafim agriyor degisken yani. Normal olan bir ay sagdan bir ay soldan yumurtlamak. Sen neden hep soldan yumurtluyorsun buna en saglikli doktorlar cevap verir. Sahsi fikrimi sorardan sag yumurtanda tembellik olabilir sol sagdan daha baskinsa sol taraf yumlari daha hizli uretiyor sagin tembelliginden sag tarafta yum olusmuyordur. Bu sekilde olabilir yinede iyi bir doktordan daha saglikli bilgi al derim.
Çok almışsın 18kilo yaz geldi hemen diyete gir bence birde hamile kalırsan hiç veremezsin ..sabah git bak birşey kimin nişanı
Defneeeemmm birsey daha ogrendim doktor um bana bir sagdan bir soldan yumurtluyorsun dedi bende bana ozgu birsey zannettim:))
Kizlarrr nasil siniz bizim yarın nisan var kiyafet almistim onceden suan icine giremiyorum su kilolardan biktim hergun duzenli yuruyus ve saglikli beslenicem yarın da ne giyeceksem hicbirsey olmuyor muz ye et ye kaju kuruyemis uc ayda on sekiz kilo
Basladim bugun zaten esim soylenmeye basladi zaten yok kosu bandini niye almisiz kiloya elverislisin niye dikkat etmiyorsun inat ettim vercem insaallahE maşallah bacım ben 5 kg almışım kış boyu çok diyorum bol şu iç şişkinlik varsa insin nisana ancak bu kadar olur yürüyüşe başla kuzum
htc phone ile
Basladim bugun zaten esim soylenmeye basladi zaten yok kosu bandini niye almisiz kiloya elverislisin niye dikkat etmiyorsun inat ettim vercem insaallah
Canim ben kolay veriyor um kolay aliyor um oyuzden dikkat etmem lazimBendede eliptik bisiklet var emme binmiyorum ki evin işi çocuk derken zaman kalmıyor ama yaz temizliği geldi şimdi ona görüşürüm bi üç kg veririm bide zor veriyor benim vücut kiloyu
htc phone ile
bacım benim gittiğim yer beni kandırdı ben buna inanıyorum o yüzden asla cesaret edipte başka yerede gitmem. Ama bugünki genetikçi tekrar düşünürseniz bilmem yeni bir yöntem çıkmış onu deneriz vs dedi. Açıkçası kimseye güvenim kalmadı hepsi para tuzağı
Ama sen ben bir defada şansımı denemek istiyorum dersen bir yer araştırmıştım iyice araştırınca sana haber veririm
Benim bildiğim telden resim eklemiyor
Bacım bu söylediğin şey yani ücretsiz bölümü ne kadar doğru bu bilgiyi nerden aldın? Çünkü biz gittiğimizde bizden tek sefer için 6000 auro aldılar ücretsiz olsa neden bu kadar para istesinler ve bunun haricinde kaç merkez ile görüştüm aşağı yukarı hepsi aynı fiyatı istiyor
Canim ben kolay veriyor um kolay aliyor um oyuzden dikkat etmem lazim
Sağol canım hepımızı ınsallahHahahaaaaayyy beni güldürdün ya
Rabbimde seni güldürür ins
Bakmissin kocani ikna edip Super anneler topiginin manseti olursun
Ay oyle mi dersin bacim insallah benimde oyle olur bana bu orneklerinizle cok destek oluyorsunuz allah ne muradiniz varsa versin :)
Doğru söylüyorsun en iyisi Dr bakması. Bizim burda bi Dr var yumurta takibi yapiyomus ona baktıricam ama nasıl söyliyim bilmiyorum soldan da hamile kalırsın dicek:)) sende hamile sin sanırım Allah gönlünun muradini sağlıkla versin inşallah. Sen hangi taraftan hamile kaldın biliyomusun? Topikte hamile olan arkadaslar sizler biliyomusun uz hangi taraftan kaldığınız ve Rabbim sağlıkla kucağıniza almayi nasip etsin inşallah gonlunuzdekileri...
Canım kıbrısta zaten cinsiyet belirlemek için iki veya daha fazla aynı cinsiyette çocuğun olması lazım yoksa kıbrısta yasak. Ama bu ücretsiz değil. Verdiğin linktede ücretsiz yazmıyor.Kizlar ben bu kibris meselesini ve ucretsiz oldugu duyali en az 3 sene oluyor bir bebek dergisinde okumustum. Netten tekrar baktim su linktede bilgileri bulabilirsiniz. Dedigim gibi en az iki tane ayni cinsiyetten cocugunuz olmasi gerekiyor http://m.sabah.com.tr/Gunaydin/Yazarlar/tuzun/2008/05/12/isteyene_kiz_isteyene_erkek_bebek
sen ne yapmayi düsünüyorsun ve doktorun dedigi yöntem nasilmis senin arastirdigin yer kibristami buradami bacim haber bekliyorum :44:
Canim ben kolay veriyor um kolay aliyor um oyuzden dikkat etmem lazim
slm canim bende 3 cü kizimda soldan yumurtladim soltarafima yatamiyordum bebeyim hep soldaydi bende inaniyorum sag sol olayina
slm canim bende 3 cü kizimda soldan yumurtladim soltarafima yatamiyordum bebeyim hep soldaydi bende inaniyorum sag sol olayina
Canım kıbrısta zaten cinsiyet belirlemek için iki veya daha fazla aynı cinsiyette çocuğun olması lazım yoksa kıbrısta yasak. Ama bu ücretsiz değil. Verdiğin linktede ücretsiz yazmıyor.
Bacım ben gün aşırı deniycem öyle düşünüyorum. Bu genetikçi'nin söylediği bana mantıklı gelmedi. Ama eğer kıbrısta gideceksen savaş beyin yeri var kıbrıs tüp bebek merkezi orayı tavsiye ederim orası önce spermleri ayıklıyor cinsiyete göre sonra döllüyorlar araştır nette bulursun. Birde bunun için türkiyede bir tüp bebek merkezi ile yumurta takibi yapman lazım. İğne ilaç ilenrne kadar çok yumurtan olursa okadar çok şansın olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?