Süper Anneler - 2011

Arkadaşım var ikizleri vardı kız solda erkek sağda ydi. Herkes sağa yatılmalı diyo ama yum soldaysa sağa yatsanda bi faydası yok yani sagdan yumlamak gerek. Dediğin gibi bende inaniyorum çok duydum cunku

Şimdi benim bu ay sağ kasigim ağrıdı ovulasyonda hazirandada solda mi olacak solda olunca yakalamam lazım

htc phone ile

Şimdi benim bu ay sağ kasigim ağrıdı ovulasyonda hazirandada solda mi olacak solda olunca yakalamam lazım

htc phone ile
Ben söyle düşünüyorum; sağ sol olayından önce zamanlama önemli yani ovulasyon dan 2-3 gün önce yani kız zamanı denersen yum sağda da solda da olsa kız olur diyorum ama tam cat zamanı denersen yum sağdaysa Şansın daha çok artıyo diye düşünüyorum. Ama tabi bizler Allahım in aciz kullariyiz sadece tahmin ediyoruz en doğrusunu Allahım bilir...

Hangi taraftan kaldigimi bilmiyorum canim ama hep saga yattim ozel olarak degil sola yatamiyorum. Ama yum soldaysa sagada yatsan saga dogru amudada kalksan yine soldan hamile kalirsin yapacak bisey yok. Insallah bacim allah herkesin gonlundekini gobusune versin

Linkte yok zaten canim okudugum dergide yaziyordu cok eminim hatta dedim ki bedava oh ne guzelmis herkes yaptirir demistim..

Benım ıkı oğlumda sagdaydı

Ama görümcemın hem kızı hem oğlu soldaydı

Pek bı doğruluk payı yok sanırım canım ya

Arkadaşım var ikizleri vardı kız solda erkek sağda ydi. Herkes sağa yatılmalı diyo ama yum soldaysa sağa yatsanda bi faydası yok yani sagdan yumlamak gerek. Dediğin gibi bende inaniyorum çok duydum cunku

Kizlae siz bu sag sol olayinda emin misiniz eger oyleyse benim hem yum catlarken hemde hala sag tarafim agiryor bu durumda bebegim erkek. Ama esimin teyzesinin bir oglu vardi sol yum alindi sonra sag yum ile hem kizi hemde oglu oldu o yuzden ben bi turlu inanamiyorum bu olaya

Iyi geceler yol arkadaslarim yarın gorusuruz gerci nisan var pek giremem firsat buldukca girerim

Eklentiler

• $IMG-20140517-WA0002.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 30
Kizlar benim bebek ne tarafta acaba bu ultrasona gireyim doktora soracagim. Zaten eger soldaysa solda kistte var onun hakkindada doktorla konusacagim kist keseye zarar verir mi vs diye.. Sag sol olayina inanmiyorum ama bebegimin sagda olmasini cok istiyorum cunku eger soldaysa kisten dolayi bebek buyudukce ( yani 3 3,5 aylikken) dusuk riski artacak bana dua edin olur mu?

Kizdaha yatmadinizmi size resim yolladim daha demin geldim i

Eklentiler

• $IMG-20140517-WA0005.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 25
Ama senin boyun uzunmus benim 1.60 kilom 56 hamilelikten once ben diyet yapmadım saka şu içtim 2 ay kadar ve soda kızılay marka oda alkali olayına inandığım için başka diyet yapmadım eşime de yaptırmadım ilaç falan icirmedim oda sadece iki ay kadar soda içti o kadar ama düzenli kan verir kızılay a kan sahiplerinin duasimi yoksa kan yenilenmesimi tuttu bilmiyorum benim denemelerimi merak edenler 16.17.18 şubat tarihli sayfaları okuyabilir o günlerde ilişki oldu ve ayrıntılı yazmıştım o zamanlar
Nadirde olsa değişebiliyor ben soldan yum.olacak sandığım ay sağdan yumlamisim bebeğin kesesi sagdaydi
Allah yardımcın olsun Inşallah sagdadir bebeğin düşük riski için diyorum cinsiyet içinse ben sağ sol çin takvimi bioritm hiç birine inanmıyorum ..saniyelik bir olay o ama yum anına inanıyorum birde sende benin gibi deneme yaptın pik gunleri değerlendirdin ben pikten bir gün öncede yapmıştım olacak arkadaşım olacak kafanı takma hamileliğin tadını çıkar gerisini Allaha bırak birde ne hissediyorsun ben karnimda oğlum diye seviyordum sanki biliyormuş gibi ama sonra sansima kız olur diyordum sen hissediyormusun

Defnem insallah oyle birsey olmaz hersey yolunda gider saglikla alirsin bebisini kuucagina......

Kizdaha yatmadinizmi size resim yolladim daha demin geldim i
Cnm ben tabletten giriyorumm gorunmuyor resim pc yi acinca bakarim demin actim pc cok yavasti kizdim kapattim.

Canim benim kizimin gecen seneki narkozunda gulme krizine girmisti cok komikti
Zaten ya geriliyola yada guluxorlar
Veya herseyi cift görüyorlar
Bu sefer narkozu vermeden önce Ameliyathanenin ônünde ayrildik ama ameliyattan Sonra iyi kendine geldi dedik Kiz elini kulagina atip sargilari cikarmaYa calisiyordu sinirli cimziriyordu isirmaya SAC cekmeye bile basladi.inan o 1 Saat boyunca Nasil tuttum onu kafayi yedim resmen Kizin uzerine uzandim

Sonra 2 hemsire 1 Doktor,esim,geldi (sonunda tesrif ettiler) tutamiyorduk.elindeki serum takmak Icin igneyi oynatti inanilmaz kan akti
Cikarana kadar bittik.varya karnima gogsume yedigim tekmeler ve kollarim uyuyana kadar agriyordu
Yani seni cok iyi anliyorum normal[/QUOTE]

Fluttershy ve calikusum cnm ikinizin kuzularinada cok gecmis olsun cok zor birsey allah kimseye vermesin, sizedee yasatmasin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…