- 26 Nisan 2011
- 960
- 37
- 118
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #53.821
Arkadaşım var ikizleri vardı kız solda erkek sağda ydi. Herkes sağa yatılmalı diyo ama yum soldaysa sağa yatsanda bi faydası yok yani sagdan yumlamak gerek. Dediğin gibi bende inaniyorum çok duydum cunku
hanzade sen nerelerdesin deneme yaptinmi bacim:26:
Benım ıkı oğlumda sagdaydı
Ama görümcemın hem kızı hem oğlu soldaydı
Pek bı doğruluk payı yok sanırım canım ya
Ben söyle düşünüyorum; sağ sol olayından önce zamanlama önemli yani ovulasyon dan 2-3 gün önce yani kız zamanı denersen yum sağda da solda da olsa kız olur diyorum ama tam cat zamanı denersen yum sağdaysa Şansın daha çok artıyo diye düşünüyorum. Ama tabi bizler Allahım in aciz kullariyiz sadece tahmin ediyoruz en doğrusunu Allahım bilir...Şimdi benim bu ay sağ kasigim ağrıdı ovulasyonda hazirandada solda mi olacak solda olunca yakalamam lazım
htc phone ile
Doğru söylüyorsun en iyisi Dr bakması. Bizim burda bi Dr var yumurta takibi yapiyomus ona baktıricam ama nasıl söyliyim bilmiyorum soldan da hamile kalırsın dicek:)) sende hamile sin sanırım Allah gönlünun muradini sağlıkla versin inşallah. Sen hangi taraftan hamile kaldın biliyomusun? Topikte hamile olan arkadaslar sizler biliyomusun uz hangi taraftan kaldığınız ve Rabbim sağlıkla kucağıniza almayi nasip etsin inşallah gonlunuzdekileri...
Defneeeemmm birsey daha ogrendim doktor um bana bir sagdan bir soldan yumurtluyorsun dedi bende bana ozgu birsey zannettim:))
Canım kıbrısta zaten cinsiyet belirlemek için iki veya daha fazla aynı cinsiyette çocuğun olması lazım yoksa kıbrısta yasak. Ama bu ücretsiz değil. Verdiğin linktede ücretsiz yazmıyor.
Bacım ben gün aşırı deniycem öyle düşünüyorum. Bu genetikçi'nin söylediği bana mantıklı gelmedi. Ama eğer kıbrısta gideceksen savaş beyin yeri var kıbrıs tüp bebek merkezi orayı tavsiye ederim orası önce spermleri ayıklıyor cinsiyete göre sonra döllüyorlar araştır nette bulursun. Birde bunun için türkiyede bir tüp bebek merkezi ile yumurta takibi yapman lazım. İğne ilaç ilenrne kadar çok yumurtan olursa okadar çok şansın olur.
Benım ıkı oğlumda sagdaydı
Ama görümcemın hem kızı hem oğlu soldaydı
Pek bı doğruluk payı yok sanırım canım ya
Arkadaşım var ikizleri vardı kız solda erkek sağda ydi. Herkes sağa yatılmalı diyo ama yum soldaysa sağa yatsanda bi faydası yok yani sagdan yumlamak gerek. Dediğin gibi bende inaniyorum çok duydum cunku
Iyi geceler yol arkadaslarim yarın gorusuruz gerci nisan var pek giremem firsat buldukca girerim
Kizdaha yatmadinizmi size resim yolladim daha demin geldim i
Ama senin boyun uzunmus benim 1.60 kilom 56 hamilelikten once ben diyet yapmadım saka şu içtim 2 ay kadar ve soda kızılay marka oda alkali olayına inandığım için başka diyet yapmadım eşime de yaptırmadım ilaç falan icirmedim oda sadece iki ay kadar soda içti o kadar ama düzenli kan verir kızılay a kan sahiplerinin duasimi yoksa kan yenilenmesimi tuttu bilmiyorum benim denemelerimi merak edenler 16.17.18 şubat tarihli sayfaları okuyabilir o günlerde ilişki oldu ve ayrıntılı yazmıştım o zamanlarSorma bacim sorma 174cm boyum elli sekiz kiloydum suan seksen kiloya yakinim yarim dunya gibiyim kim gorse taniyamiyor hele yarin herkes sana ne oldu diyecek hic erkek bebek istiyorum da o yuzden biraz fazla kacirdim:)))) tabiki demiyecegim neyse kizlardan sonra otuz kilo verdim simdi yine veririm insaallah hamile kalana kadar gitmesi lazim canim teyzemin oglunun nisani sabah artik birseyler bakicam aldigim elbiseyi kinada giyerim insaallah
Nadirde olsa değişebiliyor ben soldan yum.olacak sandığım ay sağdan yumlamisim bebeğin kesesi sagdaydiAyyyy bacım herkes oylemi acaba Yaaaa benim bu ay sağ kasigim ağrıyor demekki diğer ay sol olcak oyyyy haziranı kaçırmamak lazım o zaman offfffffffffff nasıl yapicam ya sultanin formülu tutturamazsam tansiyonlarim oynuyor yahu =-O =-O =-O
htc phone ile
Allah yardımcın olsun Inşallah sagdadir bebeğin düşük riski için diyorum cinsiyet içinse ben sağ sol çin takvimi bioritm hiç birine inanmıyorum ..saniyelik bir olay o ama yum anına inanıyorum birde sende benin gibi deneme yaptın pik gunleri değerlendirdin ben pikten bir gün öncede yapmıştım olacak arkadaşım olacak kafanı takma hamileliğin tadını çıkar gerisini Allaha bırak birde ne hissediyorsun ben karnimda oğlum diye seviyordum sanki biliyormuş gibi ama sonra sansima kız olur diyordum sen hissediyormusunKizlar benim bebek ne tarafta acaba bu ultrasona gireyim doktora soracagim. Zaten eger soldaysa solda kistte var onun hakkindada doktorla konusacagim kist keseye zarar verir mi vs diye.. Sag sol olayina inanmiyorum ama bebegimin sagda olmasini cok istiyorum cunku eger soldaysa kisten dolayi bebek buyudukce ( yani 3 3,5 aylikken) dusuk riski artacak bana dua edin olur mu?
Kizdaha yatmadinizmi size resim yolladim daha demin geldim i
Sağol canım hepımızı ınsallah
Kızınında amelıyat oldu dimi iyidir insallah
Benım oğlumda ıyı ama anestezı sonrası nasıldı ya bu benım cocugum mu dedı gözleri delrimiş gibi bakıyordu 3 kişi zor tuttuk o derece
Simdi evimizdeyiz yıne acıyor boğazım dıyor ama bu halıne sukur rahat uyuyor artık
Canim benim kizimin gecen seneki narkozunda gulme krizine girmisti cok komikti
Zaten ya geriliyola yada guluxorlar
Veya herseyi cift görüyorlar
Bu sefer narkozu vermeden önce Ameliyathanenin ônünde ayrildik ama ameliyattan Sonra iyi kendine geldi dedik Kiz elini kulagina atip sargilari cikarmaYa calisiyordu sinirli cimziriyordu isirmaya SAC cekmeye bile basladi.inan o 1 Saat boyunca Nasil tuttum onu kafayi yedim resmen Kizin uzerine uzandim
Sonra 2 hemsire 1 Doktor,esim,geldi (sonunda tesrif ettiler) tutamiyorduk.elindeki serum takmak Icin igneyi oynatti inanilmaz kan akti
Cikarana kadar bittik.varya karnima gogsume yedigim tekmeler ve kollarim uyuyana kadar agriyordu
Yani seni cok iyi anliyorum normal
narkoz mu böyle yaptı kendinde değildi herhalde uyanırkenmi çok zormuş kaç yaşında kızın geniz etimi alındı okumuştum ama hafızam sıfır herkes bilir eşim yarın tam gün çalışacam diyor mesela ben ertesi gün akşam arıyorum nerde kaldın diye ben sana akşam geç çıkacam demiştimya diyor o derece unutuyorum kusura bakmaSağol canım hepımızı ınsallah
Kızınında amelıyat oldu dimi iyidir insallah
Benım oğlumda ıyı ama anestezı sonrası nasıldı ya bu benım cocugum mu dedı gözleri delrimiş gibi bakıyordu 3 kişi zor tuttuk o derece
Simdi evimizdeyiz yıne acıyor boğazım dıyor ama bu halıne sukur rahat uyuyor artık
Canim benim kizimin gecen seneki narkozunda gulme krizine girmisti cok komikti
Zaten ya geriliyola yada guluxorlar
Veya herseyi cift görüyorlar
Bu sefer narkozu vermeden önce Ameliyathanenin ônünde ayrildik ama ameliyattan Sonra iyi kendine geldi dedik Kiz elini kulagina atip sargilari cikarmaYa calisiyordu sinirli cimziriyordu isirmaya SAC cekmeye bile basladi.inan o 1 Saat boyunca Nasil tuttum onu kafayi yedim resmen Kizin uzerine uzandim
Sonra 2 hemsire 1 Doktor,esim,geldi (sonunda tesrif ettiler) tutamiyorduk.elindeki serum takmak Icin igneyi oynatti inanilmaz kan akti
Cikarana kadar bittik.varya karnima gogsume yedigim tekmeler ve kollarim uyuyana kadar agriyordu
Yani seni cok iyi anliyorum normal
Defnem insallah oyle birsey olmaz hersey yolunda gider saglikla alirsin bebisini kuucagina......Kizlar benim bebek ne tarafta acaba bu ultrasona gireyim doktora soracagim. Zaten eger soldaysa solda kistte var onun hakkindada doktorla konusacagim kist keseye zarar verir mi vs diye.. Sag sol olayina inanmiyorum ama bebegimin sagda olmasini cok istiyorum cunku eger soldaysa kisten dolayi bebek buyudukce ( yani 3 3,5 aylikken) dusuk riski artacak bana dua edin olur mu?
Cnm ben tabletten giriyorumm gorunmuyor resim pc yi acinca bakarim demin actim pc cok yavasti kizdim kapattim.Kizdaha yatmadinizmi size resim yolladim daha demin geldim i
narkoz mu böyle yaptı kendinde değildi herhalde uyanırkenmi çok zormuş kaç yaşında kızın geniz etimi alındı okumuştum ama hafızam sıfır herkes bilir eşim yarın tam gün çalışacam diyor mesela ben ertesi gün akşam arıyorum nerde kaldın diye ben sana akşam geç çıkacam demiştimya diyor o derece unutuyorum kusura bakma
Foreverem sen esine hic takviye vermedinmi, cinkoyada evit aarjinmaxi. Biliyorsun bunlari cok tavsiye ediyor arkadaslar. Peki neden kullanmadin, yan etki deceginimi dusunuyorsun yoksa.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?