- 2 Nisan 2012
- 1.025
- 81
- 163
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #53.841
Foreverem sen esine hic takviye vermedinmi, cinkoyada evit aarjinmaxi. Biliyorsun bunlari cok tavsiye ediyor arkadaslar. Peki neden kullanmadin, yan etki deceginimi dusunuyorsun yoksa.....
yok vermedim eşim içmezdi zaten çünkü onun için farketmiyordu cinsiyeti bugün söylediğimde kızım bile anne babam niye çok sevinmedi dedi bende o bakmıyor kız erkek sağlıklı olsun yeter diyor dedim ki öyleydide bende ablamın bir oğlu var iki buçuk yaşında hamileliğinde doğumunda hep ben yanındaydım doğum yaptı 15 gün ablamda kaldım yeğenimi o kadar çok seviyorumki anlatamam evladım gibi canı acısa annesine değil bana koşardı çünkü herşeyini ben yapıyordum bebecikken günlere giderken bana bırakırdı annesi oda rahattı bunalınca bana gönderirdi 6 ay önce tayinleri çıktı ve gittiler büyük bir boşluğa düştüm hala resimlerine bakar ağlarım ...onun için bende hep ablama onun gibi bir oğlum olsun çok istiyorum derdim Allah nasip edecek inşallah ve ablamın durumu çok iyi bir sürü kıyafet almıştı ve taşınınca belki oğlun olur al sakla bunları demişti ve okadar kıyafetleri varki oğlum olursa masrfsız büyüyecek yani iyi markalar çantalar kıyafetler yaşadı yani...ee bebek bir giydiğini bir daha giymiyor hemen büyüyor..içimi dökmüş oldum bende...yani eşime sodadan başka bir şey içirmedim...sadece ilişki öncesi kahve duş ve derin ilşki okadar ...bende ovulasyon testi kullandım ...heee birde faydası varmıydı bilmem ama vajinal fitil kullanmıştım erekke bebek için vajina içi temiz olmalıymış iltihap falan olmamalıymış ki az önce bahsettiğim ablamda oğluna hamile kaldığı ay spralini çıkarttı fitil kullandı son fiitili kullanamadan adet oldum dedi temizlendim dedi ve gün aşırı ilşki oldu dedi 14.güne kadar 14 den sonra korundum ve erkek bilmem faydası varmı..
Foreverim ablan burdaki bilgilerden yararlanarakmi yapti oglusunu. Ay iyi bari cok ssevindim prensin sana masraf ettirmeyecek annesi.......saglikla kucagina al canim insallah, darisida bizlere nolur bizede dua et foreverim, sende defnemm saglikli prenslerimiz olsun bizimde. Seninde prensin olacak insallah defnem dualarim sizin ve tum topik arkadaslarim icin.....yok vermedim eşim içmezdi zaten çünkü onun için farketmiyordu cinsiyeti bugün söylediğimde kızım bile anne babam niye çok sevinmedi dedi bende o bakmıyor kız erkek sağlıklı olsun yeter diyor dedim ki öyleydide bende ablamın bir oğlu var iki buçuk yaşında hamileliğinde doğumunda hep ben yanındaydım doğum yaptı 15 gün ablamda kaldım yeğenimi o kadar çok seviyorumki anlatamam evladım gibi canı acısa annesine değil bana koşardı çünkü herşeyini ben yapıyordum bebecikken günlere giderken bana bırakırdı annesi oda rahattı bunalınca bana gönderirdi 6 ay önce tayinleri çıktı ve gittiler büyük bir boşluğa düştüm hala resimlerine bakar ağlarım ...onun için bende hep ablama onun gibi bir oğlum olsun çok istiyorum derdim Allah nasip edecek inşallah ve ablamın durumu çok iyi bir sürü kıyafet almıştı ve taşınınca belki oğlun olur al sakla bunları demişti ve okadar kıyafetleri varki oğlum olursa masrfsız büyüyecek yani iyi markalar çantalar kıyafetler yaşadı yani...ee bebek bir giydiğini bir daha giymiyor hemen büyüyor..içimi dökmüş oldum bende...yani eşime sodadan başka bir şey içirmedim...sadece ilişki öncesi kahve duş ve derin ilşki okadar ...bende ovulasyon testi kullandım ...heee birde faydası varmıydı bilmem ama vajinal fitil kullanmıştım erekke bebek için vajina içi temiz olmalıymış iltihap falan olmamalıymış ki az önce bahsettiğim ablamda oğluna hamile kaldığı ay spralini çıkarttı fitil kullandı son fiitili kullanamadan adet oldum dedi temizlendim dedi ve gün aşırı ilşki oldu dedi 14.güne kadar 14 den sonra korundum ve erkek bilmem faydası varmı..
Ya su ikinci kucuk yumurta moralim i bozuyor en iyisi ben tek iliski deneyeyim riske atmayayim bir bilgisi olan varmi lutfen nnnn yardim su benim once gittigim doktorun yaninda yirmibes senelik hemsiresi vardi onla sohbet ettigimde insaallah olur oglun genelde burda bu tedavi yle yuzde doksan basari elde ettik ama o ay bakmizsin catlayan yumurta dollenmez arkadan gelen curuk yumurta dolenir Allah in taktiri iste dedi ozamanlar anlamamistim ama simdi anliyorum nedemek istediğin i canim arkadaslarim lutfen bildiginizi paylasin nisandan gelince okuyacagim biliyorsunuz aksam deneme var bilgilerini zi bekliyorum
Hayırlısı olsun kuzum ben olacak gibi hissediyorum hem olgun yumurta çatlar bence olmamış niye catlasin ki birden keske bugün dr a gorunebilsen belki usg de sana gösterir yumurtayı için rahat eder
htc phone ile
Yok canım benim yanlis anladin o catlamiyor zaten ama olur ya dort bes gun sonra catlar oyuzden uc gun ust uste ilisku yapmiyayim tek iliski olsun tutarsa insaallah catlayN tutar ins bu arada gunagimi aldiniz sohbetli nisan gerci aksama eglence oluyor kizlar arasinda kinada oglusumla kiviririm insaallah
Ya su ikinci kucuk yumurta moralim i bozuyor en iyisi ben tek iliski deneyeyim riske atmayayim bir bilgisi olan varmi lutfen nnnn yardim su benim once gittigim doktorun yaninda yirmibes senelik hemsiresi vardi onla sohbet ettigimde insaallah olur oglun genelde burda bu tedavi yle yuzde doksan basari elde ettik ama o ay bakmizsin catlayan yumurta dollenmez arkadan gelen curuk yumurta dolenir Allah in taktiri iste dedi ozamanlar anlamamistim ama simdi anliyorum nedemek istediğin i canim arkadaslarim lutfen bildiginizi paylasin nisandan gelince okuyacagim biliyorsunuz aksam deneme var bilgilerini zi bekliyorum
narkoz mu böyle yaptı kendinde değildi herhalde uyanırkenmi çok zormuş kaç yaşında kızın geniz etimi alındı okumuştum ama hafızam sıfır herkes bilir eşim yarın tam gün çalışacam diyor mesela ben ertesi gün akşam arıyorum nerde kaldın diye ben sana akşam geç çıkacam demiştimya diyor o derece unutuyorum kusura bakma
5 yasinda teyzesi. Kulak ameliyati oldu
Bende unutkanim canim valla Allah vermiyede ilerde allzeimer olmuyalim
Reyhanım boş geçdi,hiç sorma eşimle aram açık durum kritik zamana bıraktık....
Bacim 3 kizdan sonra yapmakta cesaret isi cok korkuyorum bende yine kiz olursa diye neyapacaz esimlede sabah konustum kibris isini hayir diyor ay ben neyapacam bana akil verin kizlar morelim cok bozuk gijnij in ki kiz oldugunu duydum duyali saskinim normal yolla deneyemem esimde istiyor ama kibrisi istemiyor hanzade bacim herseyde var bir hayir biraz bekle bakem toplu karar verelim Allah yardimcimiz olsun insallah bizimde bir pasamiz olur taktim kafayi delirecem bacilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?