Süper Anneler - 2011

Defneeeemmm benim nisan var kiyafet almistim onceden suan icine giremiyorum ve alisverise gidicem erken kalk t im sana ne oluyor yatsana bacim

Eklentiler

• $IMG-20131223-WA000.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 15
Canlarım b e nim resim goremedim diyenler bende onceden goremiyordum bizim yazilari okudugumuz sayfada kalin sol dokunmatik
Tusa dokunun masaustu sitesi iste var onu isaretle yin ayni Bilgisayarin ekrani gibi orjinal gorunuyor lutfen deneyıp sonuc u soyleyin

Bacim orda gozukuyor sun canim benim ama olmaz bebise yazik yoksa bilgisayar acik mi yattin gerci sen ben gibi telden giriyorsun

Gunaydin canlar......kizlar dun aksamki yuruyus muhabbetiniz gece boyu dondu durdu kilagimda. Evet bende basliyayim, bu seneki yuruyus maratonumu baslatayim
Ayyyy sormayin ikide yatmis bir insan olarak dortte kizim tarafindan uyandirildim, esimin aksamdan yaptigi duuygu somurusu etkili oldu herhaldeki su saat oldu hala uyuyamadim. Kahvalti hazirlamami istedi aksamdan, neyse hazirladim gonderdim. Onu daaaaa niye hala uyuyamiyorummmmmmm
Catlladim cnm sana nisanda iyi eglenceler diliyorim pazar gunude bizim katilacagimiz bir nisan var opuyorum hepinizi......

Canim o fitilin ismini yazarmisin rica etsem burdanyazmanda sakinca oluyorsa ozelden at luttfen, birde derin iliskinin detaylaroni bizede yaz csnimsin calisma oncesi cooook isimize yarayacak emin ol opuyorum cnm burdan yada ozelden

Son düzenleme:
Gunaydin canlarimmmmm maşallah topik harekeli bugün güzel bir gün dileğiyle catladim çok kivirma yumos kıvrık olur bak kibar oyna Tmm hepicinize opucuklerrr :-* :-* :-* :-* :-* :-*

htc phone ile

Ya su ikinci kucuk yumurta moralim i bozuyor en iyisi ben tek iliski deneyeyim riske atmayayim bir bilgisi olan varmi lutfen nnnn yardim su benim once gittigim doktorun yaninda yirmibes senelik hemsiresi vardi onla sohbet ettigimde insaallah olur oglun genelde burda bu tedavi yle yuzde doksan basari elde ettik ama o ay bakmizsin catlayan yumurta dollenmez arkadan gelen curuk yumurta dolenir Allah in taktiri iste dedi ozamanlar anlamamistim ama simdi anliyorum nedemek istediğin i canim arkadaslarim lutfen bildiginizi paylasin nisandan gelince okuyacagim biliyorsunuz aksam deneme var bilgilerini zi bekliyorum

Son düzenleme:

Hayırlısı olsun kuzum ben olacak gibi hissediyorum hem olgun yumurta çatlar bence olmamış niye catlasin ki birden keske bugün dr a gorunebilsen belki usg de sana gösterir yumurtayı için rahat eder

htc phone ile

Hayırlısı olsun kuzum ben olacak gibi hissediyorum hem olgun yumurta çatlar bence olmamış niye catlasin ki birden keske bugün dr a gorunebilsen belki usg de sana gösterir yumurtayı için rahat eder

htc phone ile

Yok canım benim yanlis anladin o catlamiyor zaten ama olur ya dort bes gun sonra catlar oyuzden uc gun ust uste ilisku yapmiyayim tek iliski olsun tutarsa insaallah catlayN tutar ins bu arada gunagimi aldiniz sohbetli nisan gerci aksama eglence oluyor kizlar arasinda kinada oglusumla kiviririm insaallah birde cok severim oynamayi hic oturmam

Son düzenleme:

Hiiiii şimdi anladiiiim tamam doğru diyosun hissssst erkek adam kivirmaz ağır olur çocuğu oynak mi yapican sen bakiiim :-D :-D :-D kuzum bu gün keyfine bak unut bebek meselesini rahatla gevse aksama stres olma bak dün okudum stres yumurtanın gelişimini olumsuz etkiliyor Tmm iyi bak kendine opuldun :-* :-* :-*

htc phone ile

Kiz dusunme okadar Stress olma Yoksa tutmuyor bak.
Rahat ol nisanina gidip aksam icraata dok olayi kapat. Tek iliski 2 iliski bilmem.ben sahsen Tek iliski dusunuyorum

Bir test daha yaptim t daha koyu bu gun fazla su icmem heralde ne zaman siliklesmeye baslayacak birde kizlar kesinlikle bu testler cok dogruymus niye pozitif cikmiyor diyordu m megerse gec yumurtlama olmus neyse bacilar bugun onerilerinize ve dualariniza cok ihtiyacim var

Catladim cnm bence mantikli dusinuyorsun ben olsam bende tek deneme yapardimm, bu ayi tek denemeyle gecir bakalim, bakarsin tutar......

Reyhanım boş geçdi,hiç sorma eşimle aram açık durum kritik zamana bıraktık....

Bacim 3 kizdan sonra yapmakta cesaret isi cok korkuyorum bende yine kiz olursa diye neyapacaz esimlede sabah konustum kibris isini hayir diyor ay ben neyapacam bana akil verin kizlar morelim cok bozuk gijnij in ki kiz oldugunu duydum duyali saskinim normal yolla deneyemem esimde istiyor ama kibrisi istemiyor hanzade bacim herseyde var bir hayir biraz bekle bakem toplu karar verelim Allah yardimcimiz olsun insallah bizimde bir pasamiz olur taktim kafayi delirecem bacilar

Sen oraya gozu yasli smile koyunca benimde gozler doluyor.kibrisi bende dusundugumde yazik gunah dedim cocuklarimin rizkini kendi dunyevi isteklerim ugruna vermek ne kadar dogru ustelik hayirlimi veren Allah yine verirdi vermeyince niye bu kadar zorluyoruz.uzulme reyhanim denemeye gelince bilmem cok zor 4 cocuk birde kiz old dusun yum takip falan bos artik.iyi dusun kizlar kac yasinda en kucugu kac

Ben yeni gordum eski sayfalari okurken kendimi dusundum birde seni nasil sevinmisindir hele esin.ben cok uzulmustum aglamak bile sacma gelmisti ama sonra hep agladim.simdi seni okuyunca yine bir iki damlam akti.cok ama cok mutlu oldum.ne guzel bir haber evinize nese geldi.gonlune huzur...saglikli sihhatli buyut canim arkadasim tuzlunuda ye eksinide...diledigin kadar kili al...ben uzuntuden 56 kiloydum nerdeyse 4 aylik olacak 3,4 kilo verdim karnim yok gibi zaten istah hic yok biraksalar ac yasarim.senin icin duam gozlerin gulsun emeklerin bosa cikmadi...seni beni duana kat...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…