- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #53.861
Ben yeni gordum eski sayfalari okurken kendimi dusundum birde seni nasil sevinmisindir hele esin.ben cok uzulmustum aglamak bile sacma gelmisti ama sonra hep agladim.simdi seni okuyunca yine bir iki damlam akti.cok ama cok mutlu oldum.ne guzel bir haber evinize nese geldi.gonlune huzur...saglikli sihhatli buyut canim arkadasim tuzlunuda ye eksinide...diledigin kadar kili al...ben uzuntuden 56 kiloydum nerdeyse 4 aylik olacak 3,4 kilo verdim karnim yok gibi zaten istah hic yok biraksalar ac yasarim.senin icin duam gozlerin gulsun emeklerin bosa cikmadi...seni beni duana kat...
Evet oldu sağol canım ...Canlarım b e nim resim goremedim diyenler bende onceden goremiyordum bizim yazilari okudugumuz sayfada kalin sol dokunmatik
Tusa dokunun masaustu sitesi iste var onu isaretle yin ayni Bilgisayarin ekrani gibi orjinal gorunuyor lutfen deneyıp sonuc u soyleyin
Gönülden dua ediyorum sizler için Allah inşallah sizlerede erkek bebek Nasip eder inşallah..benimkide kesin değil daha inşallah değişmez ..ablama gelince o ikinciyi kiz istiyordu nette çoktan olmasa bir iki araştırma yapmış yum.zamanına kadar kız diyorlarya oda yuma kadar deneme yapmıştı erkek olduForeverim ablan burdaki bilgilerden yararlanarakmi yapti oglusunu. Ay iyi bari cok ssevindim prensin sana masraf ettirmeyecek annesi.......saglikla kucagina al canim insallah, darisida bizlere nolur bizede dua et foreverim, sende defnemm saglikli prenslerimiz olsun bizimde. Seninde prensin olacak insallah defnem dualarim sizin ve tum topik arkadaslarim icin.....
Neo penatron forte L kullanmıştım denemelerden bir hafta once kullandim onu kullanırken mutlaka korunmalisin kondom la falan doktor öyle dedi derin ilişkiyi özelden gönderirimCanim o fitilin ismini yazarmisin rica etsem burdanyazmanda sakinca oluyorsa ozelden at luttfen, birde derin iliskinin detaylaroni bizede yaz csnimsin calisma oncesi cooook isimize yarayacak emin ol opuyorum cnm burdan yada ozelden
Çürük yumurta diye bir şey olmazki birtanesi büyür çatlar arkadan gelene izin verilmez büyüyüp çatlama sına ozaman biz sürekli yumlayalim biri dollenmezse biri dollenir ki bazı durumlarda iki yumurta gelişebiliyor onuda doktor söyler zaten biri 18.biri 15olanlar var ikiside Baskın çıkmıştır ama seninki çok küçükmüş sen gece ve yarın gece deneme yap sonra korun sonradan gelen Döllenmez merak etmeYa su ikinci kucuk yumurta moralim i bozuyor en iyisi ben tek iliski deneyeyim riske atmayayim bir bilgisi olan varmi lutfen nnnn yardim su benim once gittigim doktorun yaninda yirmibes senelik hemsiresi vardi onla sohbet ettigimde insaallah olur oglun genelde burda bu tedavi yle yuzde doksan basari elde ettik ama o ay bakmizsin catlayan yumurta dollenmez arkadan gelen curuk yumurta dolenir Allah in taktiri iste dedi ozamanlar anlamamistim ama simdi anliyorum nedemek istediğin i canim arkadaslarim lutfen bildiginizi paylasin nisandan gelince okuyacagim biliyorsunuz aksam deneme var bilgilerini zi bekliyorum
tamam hatırladım çok geçmiş olsun minise5 yasinda teyzesi. Kulak ameliyati oldu
Bende unutkanim canim valla Allah vermiyede ilerde allzeimer olmuyalim
Evet canım catlayacak bu gece deneme yap yarın testini yenile bakalım ne çıkacakBir test daha yaptim t daha koyu bu gun fazla su icmem heralde ne zaman siliklesmeye baslayacak birde kizlar kesinlikle bu testler cok dogruymus niye pozitif cikmiyor diyordu m megerse gec yumurtlama olmus neyse bacilar bugun onerilerinize ve dualariniza cok ihtiyacim var
Canım benim herşey Allahtan biz bir şeyler yaptık ama veren sadece Allah dün çok sevinçliyim bugün normal nedendir bilmem ...iştahım çok fazla açık ...evlatlarimizi sağlıklı bir şekilde kucagimiza almayı nasip eder inşallah ...seninle uzun uzun konuşmak isterim face varmı canım seninBen yeni gordum eski sayfalari okurken kendimi dusundum birde seni nasil sevinmisindir hele esin.ben cok uzulmustum aglamak bile sacma gelmisti ama sonra hep agladim.simdi seni okuyunca yine bir iki damlam akti.cok ama cok mutlu oldum.ne guzel bir haber evinize nese geldi.gonlune huzur...saglikli sihhatli buyut canim arkadasim tuzlunuda ye eksinide...diledigin kadar kili al...ben uzuntuden 56 kiloydum nerdeyse 4 aylik olacak 3,4 kilo verdim karnim yok gibi zaten istah hic yok biraksalar ac yasarim.senin icin duam gozlerin gulsun emeklerin bosa cikmadi...seni beni duana kat...
Kızlar ikili test sonucum çok iyi dedi birde bebeğe bakalım dedi erkek bu dedi ama 16.haftayı bekleyelim dedi lafı uzatmayayım çok sevinçliyim ..kızımla yoldayız once eşime sonra anneme uğrayacagim sizleri çok seviyorum
Sağol canım Allah sizlerde nasip eder inşallahBende bir kaç gündür sayfa görüntülenmedi yeni okudum Gözünaydın darısı basimiza
bu neo penatron fitili bende kullandım geç yumurtladım.içime sinmedi deneme yapmadım.döngüm uzadı fitildenmidir bilemedim
Canim arkadaslarim suan bir baka yim dedim sizi özledim aksam eğlence var sonra görüşürüz opuldunuz
Kızlar ikili test sonucum çok iyi dedi birde bebeğe bakalım dedi erkek bu dedi ama 16.haftayı bekleyelim dedi lafı uzatmayayım çok sevinçliyim ..kızımla yoldayız once eşime sonra anneme uğrayacagim sizleri çok seviyorum
Hala pozitif test
Sen oraya gozu yasli smile koyunca benimde gozler doluyor.kibrisi bende dusundugumde yazik gunah dedim cocuklarimin rizkini kendi dunyevi isteklerim ugruna vermek ne kadar dogru ustelik hayirlimi veren Allah yine verirdi vermeyince niye bu kadar zorluyoruz.uzulme reyhanim denemeye gelince bilmem cok zor 4 cocuk birde kiz old dusun yum takip falan bos artik.iyi dusun kizlar kac yasinda en kucugu kac
Birazdan test yapacagim canim telefonun ayarlarini degistirdim heralde onu duzenlemeye calisiyorum bitanemAynı koyulukta mi siliklesme hiç mi yok yaa :-(
htc phone ile
Doktor birsey demedi bende yardimci sina sordum doktor soyler dedi bende sormayi unutttum canimcanım dün yumurtan kaç mm ydi
canım kendinede bebeğınede eziyet etme yazık gunah farklı cınsı ıstıyoruz ama hayırlısı diyoruz hep değilmi canım lütfen kendine ve bebeğine biraz dikkat et, tamam zor bir durum hepimiz gibi sende çok istiyordun, ama su saatten sonra bu yaptığın senin ve bebeğin sağlığına zarar verir aeoBen yeni gordum eski sayfalari okurken kendimi dusundum birde seni nasil sevinmisindir hele esin.ben cok uzulmustum aglamak bile sacma gelmisti ama sonra hep agladim.simdi seni okuyunca yine bir iki damlam akti.cok ama cok mutlu oldum.ne guzel bir haber evinize nese geldi.gonlune huzur...saglikli sihhatli buyut canim arkadasim tuzlunuda ye eksinide...diledigin kadar kili al...ben uzuntuden 56 kiloydum nerdeyse 4 aylik olacak 3,4 kilo verdim karnim yok gibi zaten istah hic yok biraksalar ac yasarim.senin icin duam gozlerin gulsun emeklerin bosa cikmadi...seni beni duana kat...
canım fitili sen ne amaçla kullanmıştın?son 5 aydır adetinmin 15.günü yum çatlıyodu.bu ay 19.gün çatladı.
canım hanii sonucu bildirmemişsin ne oldu hala çok koyumu ne yapacaksın deneme yapıcakmısınSimdi ovulasyon testi yapacagim pozitif se ne yapayim sabah i bekleyeyim zaten yumurta yirmi dort saat yasiyor nedersiniz canlarim ne yapayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?