Süper Anneler - 2011

Canım senın kaç kızın var

Yazık degıl mi bebeginede kendinede

Hayırlısını vermıs Rabbım senın için

İsterken öyle dilemişindir mutlaka

Yapma lütfen tadını çıkar ne sanslısın ki saglıklı evlatlaın var

Kucagına aldıgında üzüldüğünede üzüleceksin emin ol

Belkıde beklemedıgın bir anda gelır kuzun

Üzme kendini artık

Evet oldu sağol canım ...

Bende bir kaç gündür sayfa görüntülenmedi yeni okudum Gözünaydın darısı basimiza

bu neo penatron fitili bende kullandım geç yumurtladım.içime sinmedi deneme yapmadım.döngüm uzadı fitildenmidir bilemedim

Canim arkadaslarim suan bir baka yim dedim sizi özledim aksam eğlence var sonra görüşürüz opuldunuz

cok güzel bir haber canım gözün aydın.değişmez inş. merak etme.......

Hala pozitif test birazda yine yapacagim insaallah silikleşebilir ya ne acayip pozitifi gormek icin ugras simdide negatif i duA edelim kabul olur insallah

Kizim bir yasinda canim 3 yasina geldiginde tekrar denemek istiyorduk simdi cok kararsizim

Simdi ovulasyon testi yapacagim pozitif se ne yapayim sabah i bekleyeyim zaten yumurta yirmi dort saat yasiyor nedersiniz canlarim ne yapayim

canım kendinede bebeğınede eziyet etme yazık gunah farklı cınsı ıstıyoruz ama hayırlısı diyoruz hep değilmi canım lütfen kendine ve bebeğine biraz dikkat et, tamam zor bir durum hepimiz gibi sende çok istiyordun, ama su saatten sonra bu yaptığın senin ve bebeğin sağlığına zarar verir aeo

son 5 aydır adetinmin 15.günü yum çatlıyodu.bu ay 19.gün çatladı.
canım fitili sen ne amaçla kullanmıştın?

Simdi ovulasyon testi yapacagim pozitif se ne yapayim sabah i bekleyeyim zaten yumurta yirmi dort saat yasiyor nedersiniz canlarim ne yapayim
canım hanii sonucu bildirmemişsin ne oldu hala çok koyumu ne yapacaksın deneme yapıcakmısın

Kizlarrr nerdesiniz resim yollayacagim bir bak in sanki siliklesmeye baalamis geldi bana hemde dort saat sonra yaptim

Eklentiler

• $1400364506553.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…