- 8 Nisan 2014
- 1.050
- 55
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #53.881
bilemem herkeste farklı olabilir ama ben o ay günde 4 tane antibiyotik bile içtim gecikmedibu neo penatron fitili bende kullandım geç yumurtladım.içime sinmedi deneme yapmadım.döngüm uzadı fitildenmidir bilemedim
Kuşumuz alkali olsun diye alkali ortamda y ler daha çok dayanıyor mus bunları uzun uzun anlatırım daKizlar Bir sorum var bu karbonatli su ile vajinal dus niye bu kadar önemli
Hala pozitif test
Inşallah bekleyeceğim 16haftayı ...sen nasılsın canımcok güzel bir haber canım gözün aydın.değişmez inş. merak etme.......
Aynı koyulukta mi siliklesme hiç mi yok yaa :-(
htc phone ile
Hala pozitif test birazda yine yapacagim insaallah silikleşebilir ya ne acayip pozitifi gormek icin ugras simdide negatif i duA edelim kabul olur insallah
Simdi ovulasyon testi yapacagim pozitif se ne yapayim sabah i bekleyeyim zaten yumurta yirmi dort saat yasiyor nedersiniz canlarim ne yapayim
Kizlarrr nerdesiniz resim yollayacagim bir bak in sanki siliklesmeye baalamis geldi bana hemde dort saat sonra yaptim
Hadi bekliyorum canlarım
Kizlarrr nerdesiniz resim yollayacagim bir bak in sanki siliklesmeye baalamis geldi bana hemde dort saat sonra yaptim
en üstteki değişik biraz ama silinmiş yani silikleşmiş sanki testin varsa bir tane daha yap bozuk galiba o test
Son yaptigim test
evet canım silikleşmiş..e saat kaç oldu ne zaman deneme yapacaksın sabahta olabilir ama zan altında kalmak ta istemem bütün sorumluluk bana yüklenmesin ama sabah yapılan ilişkilerde y spermi çok canlı oluyormuş ...ne yapacaksın hadi hayırlısı duş kahve falan
canım sankı siliklesme hafıf var gibi değilmi foreverım
aynen canım benim denemelerimde hiç doğru silikleşmedi 3 gün pozitifti ama denedim işte vee eşinle ilişki bitince erkek şey olunca yani bir yerde okumuştum benim oğlum olacak benim oğlum olacak diye defalarca tekrarla içinden ve ben o anda ALLAHa çok dua etmiştim bilmem yinede diyeyim dedim
şimdi hatırlayayım bir dakka sen ne yap biliyormusun denemekte fayda var ...şimdi hasta oldun bittiği gece başla fitili at yat 2.3 saat kalkmıyorsun ayağa ondan gece yatmadan kullanılıyor 7 adet ya ben hepsini kullanmamıştım deneme yapmayacağım diye bırakmıştım adetin 6 günmü sürdü 5 günde ilacı kullan 11.12.gün bırak sonra yumlamayı bekle zaten hemen temizliyor bende ilk ay iltihap çıkmıştı ilk ay hepsini kullandım ertesi ayda 5 tane kullanmıştım o ay kaldımcanım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için bu fitili bir hafta kullanıp ilişkiden hemen önceki günmü keseceğiz yoksa birkaç gün öncemi cnm
yok canım gece ilk gece eşim iyiydi ikinci gece olmalı dedim 3.gece zorla oldu düşün yani erkek istekli olmalı diyorlar birde sonradan bana zorla oldu diyor birdeforeverım sende denemeni sabahmı yaptın cnm?
galiba öyle ayyy hadi hayırlısıforeverım catladım bizi bırakıp deneme yapmayamı gitti dersinnnnbaksana yazmıyoooooo
39 SAAt gecti bitanemcatladım cnm kac saat geçti iğnenin üzerinden şu an?
Ne zan altinda kalmasi ask olsun bana yardim etmeye calisiyorsunuz canim arkadaslarim hersey Allah tan biz elimizden geleni yapalim gerisi Allahin taktiri zatenevet canım silikleşmiş..e saat kaç oldu ne zaman deneme yapacaksın sabahta olabilir ama zan altında kalmak ta istemem bütün sorumluluk bana yüklenmesin ama sabah yapılan ilişkilerde y spermi çok canlı oluyormuş ...ne yapacaksın hadi hayırlısı duş kahve falan
Gunahimi alma cadi burdayim sabahta olabilir ama bugun esim dinlendi uyudu ne bileyim birazdan test yapacagim siliklesmeye baslamizsa olur herseyin hayirlisi gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim insaallahforeverım catladım bizi bırakıp deneme yapmayamı gitti dersinnnnbaksana yazmıyoooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?