- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #53.901
canım kendinede bebeğınede eziyet etme yazık gunah farklı cınsı ıstıyoruz ama hayırlısı diyoruz hep değilmi canım lütfen kendine ve bebeğine biraz dikkat et, tamam zor bir durum hepimiz gibi sende çok istiyordun, ama su saatten sonra bu yaptığın senin ve bebeğin sağlığına zarar verir aeo
canım fitili sen ne amaçla kullanmıştın?
canım hanii sonucu bildirmemişsin ne oldu hala çok koyumu ne yapacaksın deneme yapıcakmısın[/QUOT
Doktora kontrole gittim.akintin var dedi verdi.
39 SAAt gecti bitanem
Ne zan altinda kalmasi ask olsun bana yardim etmeye calisiyorsunuz canim arkadaslarim hersey Allah tan biz elimizden geleni yapalim gerisi Allahin taktiri zaten
Gunahimi alma cadi burdayim sabahta olabilir ama bugun esim dinlendi uyudu ne bileyim birazdan test yapacagim siliklesmeye baslamizsa olur herseyin hayirlisi gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim insaallah
çatladim gitti ALLAH İNŞALLAH HAYIRLI SAĞLIKLI BİR ERKEK BEBEKLE DOLDURUR KUCAĞINI ayetel kürsi okuyalım arkadaşa ben her gece yatmadan 7 tane okurum çatladım arkadaşaşımıza okuyalım...Bismillahirrahmanirrahim
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ tehuzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. yalemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişeyin min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.
Iyi geceler sizlericok seviyorum sebebsiz seviyorum cunku anne evladini sever sevmek zorundadir ama bizler hicbir bagimiz olmadan birbirimizi gormeden dertlerimize sorunlarimiza ortak oluyoruz iste cikarsizsevmek bu yuzden sizleri cok seviyorum hepinize iyi geceler optum duamdasiniz duanizda olmak temennisiyle opuldunuz canim yol arkadaslarim
çok güzel yazmışsın ailemde kimse bilmez bu kadar uğraştığımı yada kimse saatlerce dinlemez beni inanmıyorlar çünkü kızıyorlardı bana bir tek buradaki arkadaşlar dert ortağı oldu bana da yakın olsakta bir toplansak şöyle yüz yüze dertleşsek keşke ....
şimdi hatırlayayım bir dakka sen ne yap biliyormusun denemekte fayda var ...şimdi hasta oldun bittiği gece başla fitili at yat 2.3 saat kalkmıyorsun ayağa ondan gece yatmadan kullanılıyor 7 adet ya ben hepsini kullanmamıştım deneme yapmayacağım diye bırakmıştım adetin 6 günmü sürdü 5 günde ilacı kullan 11.12.gün bırak sonra yumlamayı bekle zaten hemen temizliyor bende ilk ay iltihap çıkmıştı ilk ay hepsini kullandım ertesi ayda 5 tane kullanmıştım o ay kaldım
yok canım gece ilk gece eşim iyiydi ikinci gece olmalı dedim 3.gece zorla oldu düşün yani erkek istekli olmalı diyorlar birde sonradan bana zorla oldu diyor birde
bende istekli değildim aslında 2.3. gece çok zor geldi aslında görev olarak oldu ama ben bunu bilmiyordum erkek bebeklerde kadınmı istekli olmalı yani....tamam cnm adet bitiminde kullanacağım fitili o ay kalamazsam tekrar kullanmama gerek varmı ki fareverım. bak bide zorla oldu diyorsun, senin bebişinde kadının istekli olması tezi doğrulanıyor! ne dersin......
tamam cnm adet bitiminde kullanacağım fitili o ay kalamazsam tekrar kullanmama gerek varmı ki fareverım. bak bide zorla oldu diyorsun, senin bebişinde kadının istekli olması tezi doğrulanıyor! ne dersin......
bende istekli değildim aslında 2.3. gece çok zor geldi aslında görev olarak oldu ama ben bunu bilmiyordum erkek bebeklerde kadınmı istekli olmalı yani....
foreverım ben yatıyorum sana iyi geceler cnm inşallah sağlıkla al prensini kucağına, inşallah darısıda bizlerin isteyen tüm arkadaşlarımın başına.....allah rahatlık versin aeo.
Iyi geceler sizlericok seviyorum sebebsiz seviyorum cunku anne evladini sever sevmek zorundadir ama bizler hicbir bagimiz olmadan birbirimizi gormeden dertlerimize sorunlarimiza ortak oluyoruz iste cikarsizsevmek bu yuzden sizleri cok seviyorum hepinize iyi geceler optum duamdasiniz duanizda olmak temennisiyle opuldunuz canim yol arkadaslarim
Ayetel Kürsi durak yerlerinin sayısınca 17 kelimeleri sayısınca 50 harfleri sayısınca 170 resuller ve ashabı kiram sayısınca 313 defa okuyan kişinin her arzusu yerine gelir. Cesareti artar. Halk arasında sevgi saygısı ve itibarı çoğalır. İstediği makama ulaşır. Hiç kimse ona zarar veremez. Peygamber Efendimiz in S.A.V. isimleri sayısınca 201 defa okursa dünya ve ahiretle ilgili istekleri geri çevrilmez. Ayetel Kürside 34 ilahi isim vardır. 17 acık olarak 17 de kapalı olarak. Aynı zamanda 17 mim harfi 17 de vav harfi vardır. ALLAH�ın en büyük ismi Ayetel Kürside mevcuttur. Bu yüzden Ayetel Kürsi ile dua edilirse kabul görür.
Iyi geceler
CATLADIM canim ins rahmine saglikli hayirli bir tosuncugumuz yerlesir.senin Icin actim kollumu Yaradanimiza Dua ettim ins kabul Olur guzelim.arkadaslar ne guzel ayetelkursi okumus (adetliyim okuyamadim)cok duygulandim yazdiklarinizida gözlerim doldu valla,
Burdaki bag bambaska icimizi istedigimiz gibi bosaltip,rahatliyoruz,arkadaslarimizda Hepsinin ne muradi varsa versin destekleri varliklari yeter .
Iyiki sizinle tanismisim kizlar
Hepinizi cok seviyorum
Bademim benle sen kaldik kervana katilalim
Bacim 3 kizdan sonra yapmakta cesaret isi cok korkuyorum bende yine kiz olursa diye neyapacaz esimlede sabah konustum kibris isini hayir diyor ay ben neyapacam bana akil verin kizlar morelim cok bozuk gijnij in ki kiz oldugunu duydum duyali saskinim normal yolla deneyemem esimde istiyor ama kibrisi istemiyor hanzade bacim herseyde var bir hayir biraz bekle bakem toplu karar verelim Allah yardimcimiz olsun insallah bizimde bir pasamiz olur taktim kafayi delirecem bacilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?