Süper Anneler - 2011

çatladim gitti ALLAH İNŞALLAH HAYIRLI SAĞLIKLI BİR ERKEK BEBEKLE DOLDURUR KUCAĞINI ayetel kürsi okuyalım arkadaşa ben her gece yatmadan 7 tane okurum çatladım arkadaşaşımıza okuyalım...Bismillahirrahmanirrahim

Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.

Ayetel Kürsi durak yerlerinin sayısınca 17 kelimeleri sayısınca 50 harfleri sayısınca 170 resuller ve ashabı kiram sayısınca 313 defa okuyan kişinin her arzusu yerine gelir. Cesareti artar. Halk arasında sevgi saygısı ve itibarı çoğalır. İstediği makama ulaşır. Hiç kimse ona zarar veremez. Peygamber Efendimiz in S.A.V. isimleri sayısınca 201 defa okursa dünya ve ahiretle ilgili istekleri geri çevrilmez. Ayetel Kürside 34 ilahi isim vardır. 17 acık olarak 17 de kapalı olarak. Aynı zamanda 17 mim harfi 17 de vav harfi vardır. ALLAH’ın en büyük ismi Ayetel Kürside mevcuttur. Bu yüzden Ayetel Kürsi ile dua edilirse kabul görür.

cnm 39 saat gecmiş iğnenin üzerinden bencede deneme yap kaçırma yumosu hadi sağlıkla gelsin prensin inşallah....kız bak dua edicem sana

çok iyi düşündün foreverım bende okudum 7 tane ayetel kürsi inşallah sağlıklı bir prens verir rabbim onada bizede, hayırlı haberlerini alırız inşallah....

çok güzel yazmışsın ailemde kimse bilmez bu kadar uğraştığımı yada kimse saatlerce dinlemez beni inanmıyorlar çünkü kızıyorlardı bana bir tek buradaki arkadaşlar dert ortağı oldu bana da yakın olsakta bir toplansak şöyle yüz yüze dertleşsek keşke ....

aynı şe benım içinde geçerli canım bende ailemde dahil hiç kimseyle paylaşmıyorum bu konuyu, anlamıyorlar çünkü. düşünsene kız kardeşin bile yeri geliyor en iyi sırdaşın oluyor ama bu konuda yalnizim cnm. araştırmada yapmadıklarından tası tarağı astıklarındanmıdır bilmem ilgi yok anlayış yok, o yüzden çatladımın fikirlerine hislerine katılıyorum canım ......

tamam cnm adet bitiminde kullanacağım fitili o ay kalamazsam tekrar kullanmama gerek varmı ki fareverım. bak bide zorla oldu diyorsun, senin bebişinde kadının istekli olması tezi doğrulanıyor! ne dersin......

tamam cnm adet bitiminde kullanacağım fitili o ay kalamazsam tekrar kullanmama gerek varmı ki fareverım. bak bide zorla oldu diyorsun, senin bebişinde kadının istekli olması tezi doğrulanıyor! ne dersin......
bende istekli değildim aslında 2.3. gece çok zor geldi aslında görev olarak oldu ama ben bunu bilmiyordum erkek bebeklerde kadınmı istekli olmalı yani....

foreverım ben yatıyorum sana iyi geceler cnm inşallah sağlıkla al prensini kucağına, inşallah darısıda bizlerin isteyen tüm arkadaşlarımın başına.....allah rahatlık versin aeo.

ben kullandım ama sen dene bakalım kalmazsan konuşuruz yine ama hakkını helal et ne olur söylüyorum ama olmaz diyede korkuyorum senin denemeler ne zaman

Iyi geceler
CATLADIM canim ins rahmine saglikli hayirli bir tosuncugumuz yerlesir.senin Icin actim kollumu Yaradanimiza Dua ettim ins kabul Olur guzelim.arkadaslar ne guzel ayetelkursi okumus (adetliyim okuyamadim)cok duygulandim yazdiklarinizida gözlerim doldu valla,
Burdaki bag bambaska icimizi istedigimiz gibi bosaltip,rahatliyoruz,arkadaslarimizda Hepsinin ne muradi varsa versin destekleri varliklari yeter .
Iyiki sizinle tanismisim kizlar
Hepinizi cok seviyorum
Bademim benle sen kaldik kervana katilalim

Cnm bnm akşam kaçırdım sohbeti eşim sağolsun aldı elimden telefonu yine bitanem benim inşaallah herşey gönlünce olur hep aklimdaydin testine baktım siliklesmis inşaallah tutar :-* :-* :-*

Foreverim çok iyi hatirlattin bende okuyum hepimize dua ediyim cnm bnm Allah hayirlisini versin sağlıklı hayırlı ehli ıslam sifatinda temiz bir nesilden nesil nasip etsin hepimize inşaallah onun takdirine bırakıyoruz

htc phone ile

Bende varım kervan sırasında unutmayın. Tabi benim iş birazcık arap saçı ama olsun bende sizleri çok sevdim herkes birbirine gönülden yardımcı oluyor ve derdine ortak oluyor bu kolay bulunamaz bir nimet bence

htc phone ile

Canım Gijnijim takip yaptı zamanını tam yakaladı. Fakat ne yazıkki deneme yaptığı ay kupkuruydu... Bu olay aslında çok önemli kadın bol uzayan akıntı olduğunda deneme yapmalı vede artı orgazm... Okuduğum bilgilerde de kadının kuru olmaması gerekiyor, o andaki o kasılma ve kadının rahminde uzayan akışkan sıvı çok çabuk spermleri yuma getiriyor hemde sağlıklı bir şekilde y lr ölmeden... Bence gijnij o kuru ayını es geçmeliydi...ne yapalım hakkımızda hayırlısı olsun ballarım benim...3 kız anaları olaraktan birbirimizi daha iyi anlıyoruz...

Son düzenleme:
Oncelikle Foreverim ve bademime coook tesekkur ederim ve tum arkadaslarim a uzulme zeynom hepimiz bir anda bulunamiyoruz bulundugumuz zaman da birbirimizi aratmiyoruz zaten kizlarr dun 42 saat iliski oldu test yaptim silik degildi bol duadan sonra kahve ve duz turnusol kağıdı ile baktim dokuz ph ve islakdim insaallah gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim saglikla.kucagimixa almayi nasip eder Amin iste boyle simdi birdaha test yapacagim he birde dun test yaptiktan sonra sag yumurtalikta agri hissetim iliski ondan sonra oldu biz elimizden geleni yaptik gerisi Allahin taktiri artik obiliyor zaten gonlumuzdekini hayirlisindan olur insallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…