- 8 Nisan 2014
- 1.050
- 55
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #53.921
Oncelikle Foreverim ve bademime coook tesekkur ederim ve tum arkadaslarim a uzulme zeynom hepimiz bir anda bulunamiyoruz bulundugumuz zaman da birbirimizi aratmiyoruz zaten kizlarr dun 42 saat iliski oldu test yaptim silik degildi bol duadan sonra kahve ve duz turnusol kağıdı ile baktim dokuz ph ve islakdim insaallah gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim saglikla.kucagimixa almayi nasip eder Amin iste boyle simdi birdaha test yapacagim he birde dun test yaptiktan sonra sag yumurtalikta agri hissetim iliski ondan sonra oldu biz elimizden geleni yaptik gerisi Allahin taktiri artik obiliyor zaten gonlumuzdekini hayirlisindan olur insallah
Canim benim sana da cok tesekkur ederim bitanem benim insaallah aliriz kucaklarimiza tosuncuklarimizi hayirli saglikli evlat nasip etsin sen denemeye basladinmi canim
Bende varım kervan sırasında unutmayın. Tabi benim iş birazcık arap saçı ama olsun bende sizleri çok sevdim herkes birbirine gönülden yardımcı oluyor ve derdine ortak oluyor bu kolay bulunamaz bir nimet bence
htc phone ile
Canım Gijnijim takip yaptı zamanını tam yakaladı. Fakat ne yazıkki deneme yaptığı ay kupkuruydu... Bu olay aslında çok önemli kadın bol uzayan akıntı olduğunda deneme yapmalı vede artı orgazm... Okuduğum bilgilerde de kadının kuru olmaması gerekiyor, o andaki o kasılma ve kadının rahminde uzayan akışkan sıvı çok çabuk spermleri yuma getiriyor hemde sağlıklı bir şekilde y lr ölmeden... Bence gijnij o kuru ayını es geçmeliydi...ne yapalım hakkımızda hayırlısı olsun ballarım benim...3 kız anaları olaraktan birbirimizi daha iyi anlıyoruz...
Canim suan adetliyim.benimki mayisin 30 gibi olur muhtemelen Ovu. Testi siparis verdim gulen yuz degil baska bir tane.bakalim senin bu yasadigin gerginlogi haftaya Ben
Yasayacagim.ben Senin yolladigin fotolari göremiyorum. Nasil bakarim cikmiyor.sen yine Foto yolladin kizlar bilgi verdi ya ben ne yapacam.bende fotoda yolluyamiyorum. Inan dün sanki Benim yum gunumdu CATLADIM Ben gerildim umarim ama sen Stress Yapmamissimdir.ins tutar 13 Hafta sonrada Pipi yi görürsün.
Canim benim ben gec adet oluyordum daha dogrusu duzensiz seninde oylemi tam 12 gun çağırıyor doktorlar eger ben gibi gec adet olmuyorsan yani doktora gitmen erken değil adet baslangic tarihin ne zamanEvet canim.senin calismalar ne zaman basliyor.deneme sirasi ilk Kimde simdi acaba. Ben mayisin sonu 30 gibi
Ayin 28 doktordan randevu aldim ne biliyim bu Ay adet gecikecegini,simdi ne yapiyim iptalmi ediyim cumaya aliyim yada erken gidip dr yum kontrolu yapsin en azindan görür icim rahatlar sonrada testlerle tutttururum
Benim Bir arkadas var komsum,onunda iki kizi vardi dr gitti dr
Eve git ve hemen dene demis tam gelismis dedi kizda slmdi 5.5aylik hamile oglu geliyor. Ayy ne guzel tam gunune Denk gelmisti randevusu.
Ins bizimde oglumzz Olur
Istiyenlerimde kizi Olur
Kiz yapmak kolay erkek yapmak gerginlik nede olsa o 12 saati tutturmak gerekiyor offfff offff simdiden geriliyorum
bende istekli değildim aslında 2.3. gece çok zor geldi aslında görev olarak oldu ama ben bunu bilmiyordum erkek bebeklerde kadınmı istekli olmalı yani....
ben kullandım ama sen dene bakalım kalmazsan konuşuruz yine ama hakkını helal et ne olur söylüyorum ama olmaz diyede korkuyorum senin denemeler ne zaman
Iyi geceler
CATLADIM canim ins rahmine saglikli hayirli bir tosuncugumuz yerlesir.senin Icin actim kollumu Yaradanimiza Dua ettim ins kabul Olur guzelim.arkadaslar ne guzel ayetelkursi okumus (adetliyim okuyamadim)cok duygulandim yazdiklarinizida gözlerim doldu valla,
Burdaki bag bambaska icimizi istedigimiz gibi bosaltip,rahatliyoruz,arkadaslarimizda Hepsinin ne muradi varsa versin destekleri varliklari yeter .
Iyiki sizinle tanismisim kizlar
Hepinizi cok seviyorum
Bademim benle sen kaldik kervana katilalim
Olsun cnm sende bizim yoklugumuzda dolduruyorsun topigi, hepimiz istedigimiz yada gerektigi zamanlarda giremiyoruz o yuzden gerektigi zaamanlarda elimizden geldigince birbirimize yardimci olmaya calisiyoruz opuyorum cnmCnm bnm akşam kaçırdım sohbeti eşim sağolsun aldı elimden telefonu yine bitanem benim inşaallah herşey gönlünce olur hep aklimdaydin testine baktım siliklesmis inşaallah tutar :-* :-* :-*
Foreverim çok iyi hatirlattin bende okuyum hepimize dua ediyim cnm bnm Allah hayirlisini versin sağlıklı hayırlı ehli ıslam sifatinda temiz bir nesilden nesil nasip etsin hepimize inşaallah onun takdirine bırakıyoruz
htc phone ile
Hanzadem igne kuruluk yapiyor diye sohbetleri vardi hatirlarsan gecmis sayfalarda arkadaslarin, igneyi simdilik dusunmuyorum ihtiyaac olursa yaptiririm tabiki ama tamam ignesiz kurulugu hissettigimizde es gecebiliriz de gne zaten boyle bisey yapiyorsa ne yapicaz cnm?Canım Gijnijim takip yaptı zamanını tam yakaladı. Fakat ne yazıkki deneme yaptığı ay kupkuruydu... Bu olay aslında çok önemli kadın bol uzayan akıntı olduğunda deneme yapmalı vede artı orgazm... Okuduğum bilgilerde de kadının kuru olmaması gerekiyor, o andaki o kasılma ve kadının rahminde uzayan akışkan sıvı çok çabuk spermleri yuma getiriyor hemde sağlıklı bir şekilde y lr ölmeden... Bence gijnij o kuru ayını es geçmeliydi...ne yapalım hakkımızda hayırlısı olsun ballarım benim...3 kız anaları olaraktan birbirimizi daha iyi anlıyoruz...
Oncelikle Foreverim ve bademime coook tesekkur ederim ve tum arkadaslarim a uzulme zeynom hepimiz bir anda bulunamiyoruz bulundugumuz zaman da birbirimizi aratmiyoruz zaten kizlarr dun 42 saat iliski oldu test yaptim silik degildi bol duadan sonra kahve ve duz turnusol kağıdı ile baktim dokuz ph ve islakdim insaallah gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim saglikla.kucagimixa almayi nasip eder Amin iste boyle simdi birdaha test yapacagim he birde dun test yaptiktan sonra sag yumurtalikta agri hissetim iliski ondan sonra oldu biz elimizden geleni yaptik gerisi Allahin taktiri artik obiliyor zaten gonlumuzdekini hayirlisindan olur insallah
Siliklesme hala yok pozitif anlamadim acaba diger yumurtadanmi kaynaklaniyor bilmiyorum canim hayırlısı artikOlsun cnm sende bizim yoklugumuzda dolduruyorsun topigi, hepimiz istedigimiz yada gerektigi zamanlarda giremiyoruz o yuzden gerektigi zaamanlarda elimizden geldigince birbirimize yardimci olmaya calisiyoruz opuyorum cnm
Hanzadem igne kuruluk yapiyor diye sohbetleri vardi hatirlarsan gecmis sayfalarda arkadaslarin, igneyi simdilik dusunmuyorum ihtiyaac olursa yaptiririm tabiki ama tamam ignesiz kurulugu hissettigimizde es gecebiliriz de gne zaten boyle bisey yapiyorsa ne yapicaz cnm?
Canim yeni testin nasil cikti siliklesmismi, birdevajen dus yaptinmi karbonat suyla, insallah tumustur cnm tez zamanda mujdeli haberleri verirsin bize cnm
Bugun de sen mi gidiyon nisana iyi eglenceler canimCanlarim aksama nisan var ben yavastan ortaligi toprliyayim hazilanmaya basliyayim opuyorum hepinizi aksama gorusuruz
Insaallah canim seninde benimkine yakin beraber veririz guzel haberleri canim tel markasi ney canim bende önceden goremiyordum normal sayfada mesajları okurken sol dokunmatik tusa dokun masaustu sitesi iste onu isaretle
Canim benim ben gec adet oluyordum daha dogrusu duzensiz seninde oylemi tam 12 gun çağırıyor doktorlar eger ben gibi gec adet olmuyorsan yani doktora gitmen erken değil adet baslangic tarihin ne zaman
Haklisin calikusum, cok heyecan duyuyorum inan deneme yapincaa arkadaslar olacakmi diye yada defnemin bekleyisindeki heyecan....istenen cinstemi diye, iinsallah hepimizin prensleri kucaklarimizi doldurur ilk denemede ......
Pazar tatil olunca gezmeye gidiliyor bizde birazdan cikicaz aksama gorusuruz optummmm hepinizi
Kizlarrr napiyorsun uz ben evde yalnizim esim cocuklari eglence parkina goturdu bana gel dedi ama ne bileyim dusunmekten gezmeyi bile canim istemiyor simdi aradi birde kizdi niye gelmedin diye kafani cok Yoruyorsun diyor simdi benide almaya geliyor gideceğim biraz acilirim gelince foreverım cevaplarini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?