Süper Anneler - 2011

Canim benim sana da cok tesekkur ederim bitanem benim insaallah aliriz kucaklarimiza tosuncuklarimizi hayirli saglikli evlat nasip etsin sen denemeye basladinmi canim

Ayyy hadi inşaallah cnm merakla bekliyorum sonucunu tosuncuk gelsin :-D

htc phone ile

Canim benim sana da cok tesekkur ederim bitanem benim insaallah aliriz kucaklarimiza tosuncuklarimizi hayirli saglikli evlat nasip etsin sen denemeye basladinmi canim

Canim suan adetliyim.benimki mayisin 30 gibi olur muhtemelen Ovu. Testi siparis verdim gulen yuz degil baska bir tane.bakalim senin bu yasadigin gerginlogi haftaya Ben
Yasayacagim.ben Senin yolladigin fotolari göremiyorum. Nasil bakarim cikmiyor.sen yine Foto yolladin kizlar bilgi verdi ya ben ne yapacam.bende fotoda yolluyamiyorum. Inan dün sanki Benim yum gunumdu CATLADIM Ben gerildim umarim ama sen Stress Yapmamissimdir.ins tutar 13 Hafta sonrada Pipi yi görürsün.

Evet canim.senin calismalar ne zaman basliyor.deneme sirasi ilk Kimde simdi acaba. Ben mayisin sonu 30 gibi
Ayin 28 doktordan randevu aldim ne biliyim bu Ay adet gecikecegini,simdi ne yapiyim iptalmi ediyim cumaya aliyim yada erken gidip dr yum kontrolu yapsin en azindan görür icim rahatlar sonrada testlerle tutttururum

Benim Bir arkadas var komsum,onunda iki kizi vardi dr gitti dr
Eve git ve hemen dene demis tam gelismis dedi kizda slmdi 5.5aylik hamile oglu geliyor. Ayy ne guzel tam gunune Denk gelmisti randevusu.
Ins bizimde oglumzz Olur
Istiyenlerimde kizi Olur
Kiz yapmak kolay erkek yapmak gerginlik nede olsa o 12 saati tutturmak gerekiyor offfff offff simdiden geriliyorum

Son düzenleme:

Anaaaa odami var Kiz oda nerden cikti bunadami dikkat edicegiz gecen Ay Bendede oyleydi gerci deneme olmadi ama.. Islaklik icin Bisey yapilabiliyormu bol su felan gibi...
Ayyy ne yapcaz bizz

Insaallah canim seninde benimkine yakin beraber veririz guzel haberleri canim tel markasi ney canim bende önceden goremiyordum normal sayfada mesajları okurken sol dokunmatik tusa dokun masaustu sitesi iste onu isaretle

Son düzenleme:
Canim benim ben gec adet oluyordum daha dogrusu duzensiz seninde oylemi tam 12 gun çağırıyor doktorlar eger ben gibi gec adet olmuyorsan yani doktora gitmen erken değil adet baslangic tarihin ne zaman

ben kullandım ama sen dene bakalım kalmazsan konuşuruz yine ama hakkını helal et ne olur söylüyorum ama olmaz diyede korkuyorum senin denemeler ne zaman

Benim bugun hastalanmam gerek foreverim onumuzdeki yum.doneminide kontrolle gecirmeyi dusunuyorum cnm. Helel olsun bitamem burda iyi niyetle birbirimize yardimci olmaya calisiyoruz, bildiklerimiz dahilinde tesekkeur edyorum, olacak insallah ben inaniyorum. Ama olmazsada hayirlisi olsun.....

Haklisin calikusum, cok heyecan duyuyorum inan deneme yapincaa arkadaslar olacakmi diye yada defnemin bekleyisindeki heyecan....istenen cinstemi diye, iinsallah hepimizin prensleri kucaklarimizi doldurur ilk denemede ......

Olsun cnm sende bizim yoklugumuzda dolduruyorsun topigi, hepimiz istedigimiz yada gerektigi zamanlarda giremiyoruz o yuzden gerektigi zaamanlarda elimizden geldigince birbirimize yardimci olmaya calisiyoruz opuyorum cnm

Hanzadem igne kuruluk yapiyor diye sohbetleri vardi hatirlarsan gecmis sayfalarda arkadaslarin, igneyi simdilik dusunmuyorum ihtiyaac olursa yaptiririm tabiki ama tamam ignesiz kurulugu hissettigimizde es gecebiliriz de gne zaten boyle bisey yapiyorsa ne yapicaz cnm?

Canim yeni testin nasil cikti siliklesmismi, birdevajen dus yaptinmi karbonat suyla, insallah tumustur cnm tez zamanda mujdeli haberleri verirsin bize cnm

Merhaba kizlar nasilsiniz
Deneme yapan arkadaslara rabbim gonlundekini nasip etsin
Forever canim Allah tamamina erdirsin inşallah cok sevindim
Gijnij canim sonucun cikmis hic kafana takma bende 3 kız annesiyim doktor falan faso fiso başından beridir yaziyorum cesaretin varsa hamile kaldıktan sonra yusuf suresini oky Allah'ın izniyle ins bi oglun olur

Ismini yazmadigim kızlar erkek olması niyetiyle yusuf suresini okuyun ins gonlunuzdeki olur

Siliklesme hala yok pozitif anlamadim acaba diger yumurtadanmi kaynaklaniyor bilmiyorum canim hayırlısı artik
Canlarim aksama nisan var ben yavastan ortaligi toprliyayim hazilanmaya basliyayim opuyorum hepinizi aksama gorusuruz
Bugun de sen mi gidiyon nisana iyi eglenceler canim

Insaallah canim seninde benimkine yakin beraber veririz guzel haberleri canim tel markasi ney canim bende önceden goremiyordum normal sayfada mesajları okurken sol dokunmatik tusa dokun masaustu sitesi iste onu isaretle

İns canim,Rabbim sesini duysun kabul olsun.iphone 4s tuşmusta yok bulamiyorum

Canim benim ben gec adet oluyordum daha dogrusu duzensiz seninde oylemi tam 12 gun çağırıyor doktorlar eger ben gibi gec adet olmuyorsan yani doktora gitmen erken değil adet baslangic tarihin ne zaman

Yok benim adet 27-29 arası değişiyor bir ara duzensizdi sonra düzeldi cok sukur.adetim 16 mayis ta baslamis.doktor hemen yap derse yumurtalamaya az kaldi gün asırı dene derse.erkek bebek istiyorum deyip ağzımın payını almaktan korkuyorum

Haklisin calikusum, cok heyecan duyuyorum inan deneme yapincaa arkadaslar olacakmi diye yada defnemin bekleyisindeki heyecan....istenen cinstemi diye, iinsallah hepimizin prensleri kucaklarimizi doldurur ilk denemede ......

Canim burdayiz. Birbirimize destek oluruz Ben CATLADIM da pek yardimci olamadim fotolari Zaten goremiyorum ve kizimdan dolayi.
Ins canim bizdede defnem gibi oglusumuz olur.birbirimize en azindan sakinlestiririz. Bademim sen ne zaman denemeye basliyacam

Zeynom orrdasin zannedersem kafam karıştı siliklesme olmadı sabahta test yaptim ama olmadı beklesemiydim foreverim beklememis gerci siliklesme sini yani ben gibi ona soracaktim pozitif olduktan sonra ne zaman ilişki oldu diye merak ettim o igne yaptirmismiydi canım

Kizlarrr napiyorsun uz ben evde yalnizim esim cocuklari eglence parkina goturdu bana gel dedi ama ne bileyim dusunmekten gezmeyi bile canim istemiyor simdi aradi birde kizdi niye gelmedin diye kafani cok Yoruyorsun diyor simdi benide almaya geliyor gideceğim biraz acilirim gelince foreverım cevaplarini bekliyorum

Canim bizde cocuklari Parka cikardik
Biraz degisiklik oldu.Yeni geldik
Cik canim evde ne yapacan kafani dagit,artik dusunmemeye Calis Tek duani et,yapmissin bitti dusunup evde oturman ne getirirki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…