- 8 Nisan 2014
- 1.050
- 55
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #53.941
Aynen canim dogru soyluyorsun bende ovulasyon testi alacam otuz ovulasyon testi yetmedi cokgec yumurtlama oldugu icin neyse bugun de deneme yapmayi dusunuyorum siringa alayim bir de dus icin yine herzaman dedigimiz gibi hersey Allah in taktiri olum haktir ama hep sebeb lerle õlünür trafik kazasi kalp krizi daha bircok sey her sey birsebebe gore yaratilmis tabi hersey Allahın taktiri ama Rabbim insaallah bunları bizim icin sebeb kilarda kavusuruz prenslerimize tabi zeynom prensesine:))Canim bizde cocuklari Parka cikardik
Biraz degisiklik oldu.Yeni geldik
Cik canim evde ne yapacan kafani dagit,artik dusunmemeye Calis Tek duani et,yapmissin bitti dusunup evde oturman ne getirirki...
Canim kendine ne kadar çok stres yapiyorsun boyle yaparsan hem yumurtlamani etkiler hemde hamile kalmaniKizlarrr napiyorsun uz ben evde yalnizim esim cocuklari eglence parkina goturdu bana gel dedi ama ne bileyim dusunmekten gezmeyi bile canim istemiyor simdi aradi birde kizdi niye gelmedin diye kafani cok Yoruyorsun diyor simdi benide almaya geliyor gideceğim biraz acilirim gelince foreverım cevaplarini bekliyorum
Canim kendine ne kadar çok stres yapiyorsun boyle yaparsan hem yumurtlamani etkiler hemde hamile kalmani
Rahat ol biraz duani et stresini azalt diger sayfayada yazdim hamile kaldiktan sonra yusuf süresini oku hergün kimisi diyor döllenme anından sonra bisey yapmanin anlami yok diye ama bence yer gok dua ustune hz zekariya a.s duasini oku sonra
Once sen orgazm ol sonra esin bosalsin oldu bitti olmasin yani anladin Inşallah gonlundekine kavusursun saglicakla
Oncelikle Foreverim ve bademime coook tesekkur ederim ve tum arkadaslarim a uzulme zeynom hepimiz bir anda bulunamiyoruz bulundugumuz zaman da birbirimizi aratmiyoruz zaten kizlarr dun 42 saat iliski oldu test yaptim silik degildi bol duadan sonra kahve ve duz turnusol kağıdı ile baktim dokuz ph ve islakdim insaallah gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim saglikla.kucagimixa almayi nasip eder Amin iste boyle simdi birdaha test yapacagim he birde dun test yaptiktan sonra sag yumurtalikta agri hissetim iliski ondan sonra oldu biz elimizden geleni yaptik gerisi Allahin taktiri artik obiliyor zaten gonlumuzdekini hayirlisindan olur insallah
Anaaaa odami var Kiz oda nerden cikti bunadami dikkat edicegiz gecen Ay Bendede oyleydi gerci deneme olmadi ama.. Islaklik icin Bisey yapilabiliyormu bol su felan gibi...
Ayyy ne yapcaz bizz
Anaaaa odami var Kiz oda nerden cikti bunadami dikkat edicegiz gecen Ay Bendede oyleydi gerci deneme olmadi ama.. Islaklik icin Bisey yapilabiliyormu bol su felan gibi...
Ayyy ne yapcaz bizz
Insaallah canim seninde benimde calikusum unda defneminde reyyaneha ninda bademinde olur tosuncuklari beraber buyuturuz tosunlar blogu acariz sen ne yaptın kuzum Cesaretini topla yabildinmiBacim yanlis yere yazmisim Allahmi söyletti ne seninde oglun olacak haaaa ben catladim baciya yazmistim
Insaallah canim seninde benimde calikusum unda defneminde reyyaneha ninda bademinde olur tosuncuklari beraber buyuturuz tosunlar blogu acariz sen ne yaptın kuzum Cesaretini topla yabildinmi
bilemem herkeste farklı olabilir ama ben o ay günde 4 tane antibiyotik bile içtim gecikmedi
Kuşumuz alkali olsun diye alkali ortamda y ler daha çok dayanıyor mus bunları uzun uzun anlatırım da
Inşallah bekleyeceğim 16haftayı ...sen nasılsın canım
Bu test bozukmu niye böyle karmaşık ki o rdamisin canım
Insaallah canim seninde benimde calikusum unda defneminde reyyaneha ninda bademinde olur tosuncuklari beraber buyuturuz tosunlar blogu acariz sen ne yaptın kuzum Cesaretini topla yabildinmi
kızlar nasılsınız gunlerdır gıremıyorum benım psikolojım bozuldu o ölen 300 kişi aklıma geldıkçe elım ayağım soğuyor eşimin bile bana yanaşmasını ıstemıyorum....tv ızlemek ıstemıyorum...çizgi film açıyorum habıre gercı pc dede oturunca haberlere bakmaktan kendımı alamıyorum...fena haldeyım nasıl toparlanacam bılemıyorum....ölenler gelıyor aklıma sonra cocuklar sonra o dul kadınlar ben boyleyken onlar nasıl yarabbım sen onlara sabır ver...ınşallah devletımız onları boynu bükük bırakmaz yüce rabbımde yardımcıları olsun ınşallah....sorumlular en buyuk cezayı alsın ınşallah sanmıyorum ama umuyorum....:2::2::2::2::2:
Kizlarrr defne iki gundur yok farkindamisiniz baska bir siteyede bakmamis en son yazdigi mesaj cuma gecesi Allah korusun birsey mi oldu haberi olan varmi
Korkma bacim senin tosunun geliyor icime dogdu bak gör doktordan gelir gelmez bana yazarsin hakliymissin oglum geliyor diye
Ayy okuyunca acaba hamileyimde haberimmi yok dedim kendi kendime,Bacim yanlis yere yazmisim Allahmi söyletti ne seninde oglun olacak haaaa ben catladim baciya yazmistim
kızlar nasılsınız gunlerdır gıremıyorum benım psikolojım bozuldu o ölen 300 kişi aklıma geldıkçe elım ayağım soğuyor eşimin bile bana yanaşmasını ıstemıyorum....tv ızlemek ıstemıyorum...çizgi film açıyorum habıre gercı pc dede oturunca haberlere bakmaktan kendımı alamıyorum...fena haldeyım nasıl toparlanacam bılemıyorum....ölenler gelıyor aklıma sonra cocuklar sonra o dul kadınlar ben boyleyken onlar nasıl yarabbım sen onlara sabır ver...ınşallah devletımız onları boynu bükük bırakmaz yüce rabbımde yardımcıları olsun ınşallah....sorumlular en buyuk cezayı alsın ınşallah sanmıyorum ama umuyorum....:2::2::2::2::2:
Geldinmi nerelerdeydin bacimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?