Süper Anneler - 2011

Canim bizde cocuklari Parka cikardik
Biraz degisiklik oldu.Yeni geldik
Cik canim evde ne yapacan kafani dagit,artik dusunmemeye Calis Tek duani et,yapmissin bitti dusunup evde oturman ne getirirki...
Aynen canim dogru soyluyorsun bende ovulasyon testi alacam otuz ovulasyon testi yetmedi cokgec yumurtlama oldugu icin neyse bugun de deneme yapmayi dusunuyorum siringa alayim bir de dus icin yine herzaman dedigimiz gibi hersey Allah in taktiri olum haktir ama hep sebeb lerle õlünür trafik kazasi kalp krizi daha bircok sey her sey birsebebe gore yaratilmis tabi hersey Allahın taktiri ama Rabbim insaallah bunları bizim icin sebeb kilarda kavusuruz prenslerimize tabi zeynom prensesine:))

Kizlarrr defne iki gundur yok farkindamisiniz baska bir siteyede bakmamis en son yazdigi mesaj cuma gecesi Allah korusun birsey mi oldu haberi olan varmi

Canim kendine ne kadar çok stres yapiyorsun boyle yaparsan hem yumurtlamani etkiler hemde hamile kalmani
Rahat ol biraz duani et stresini azalt diger sayfayada yazdim hamile kaldiktan sonra yusuf süresini oku hergün kimisi diyor döllenme anından sonra bisey yapmanin anlami yok diye ama bence yer gok dua ustune hz zekariya a.s duasini oku sonra
Once sen orgazm ol sonra esin bosalsin oldu bitti olmasin yani anladin Inşallah gonlundekine kavusursun saglicakla

Baharim biliyorum seni bilmezmiyim okudum mesajini sonra okudum yusuf suresini canım dua et insaallah gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim

Bacim denemen hayirli olsun insallah oglusunda olur Allaha emanet ol canim pasanla birlikte

Anaaaa odami var Kiz oda nerden cikti bunadami dikkat edicegiz gecen Ay Bendede oyleydi gerci deneme olmadi ama.. Islaklik icin Bisey yapilabiliyormu bol su felan gibi...
Ayyy ne yapcaz bizz

Korkma bacim senin tosunun geliyor icime dogdu bak gör doktordan gelir gelmez bana yazarsin hakliymissin oglum geliyor diye

kızlar nasılsınız gunlerdır gıremıyorum benım psikolojım bozuldu o ölen 300 kişi aklıma geldıkçe elım ayağım soğuyor eşimin bile bana yanaşmasını ıstemıyorum....tv ızlemek ıstemıyorum...çizgi film açıyorum habıre gercı pc dede oturunca haberlere bakmaktan kendımı alamıyorum...fena haldeyım nasıl toparlanacam bılemıyorum....ölenler gelıyor aklıma sonra cocuklar sonra o dul kadınlar ben boyleyken onlar nasıl yarabbım sen onlara sabır ver...ınşallah devletımız onları boynu bükük bırakmaz yüce rabbımde yardımcıları olsun ınşallah....sorumlular en buyuk cezayı alsın ınşallah sanmıyorum ama umuyorum....:2::2::2::2::2:

Bacim yanlis yere yazmisim Allahmi söyletti ne seninde oglun olacak haaaa ben catladim baciya yazmistim
Insaallah canim seninde benimde calikusum unda defneminde reyyaneha ninda bademinde olur tosuncuklari beraber buyuturuz tosunlar blogu acariz sen ne yaptın kuzum Cesaretini topla yabildinmi

Insaallah canim seninde benimde calikusum unda defneminde reyyaneha ninda bademinde olur tosuncuklari beraber buyuturuz tosunlar blogu acariz sen ne yaptın kuzum Cesaretini topla yabildinmi

Iyi dileklerin icin sağol canım benim çatlama yine hafta sonuna geldi yine yakalayamadim üstüne birde bayram tatili eklendi doktor falan yok ovulasyon testi yapayım dedim 19mm den beri yapiyom bugün 16.gun hala çizgi yok bu ayda kaçırdım herhalde kafayı yicem artık yinede arada ismimi görmek beni umutlandirdi

Son düzenleme:

iyiyim bende canım denemelere devam işte..arada gelip sizlere bakıyorum...

Kizim 3 yasina gelsinde ozamana kadar düsüneyim ama bugün yapacakmisim gibi heyecanliyim korkuyorumda burda okuduklarimdanda cok etkileniyorum neyapacagima karar veremedim insallah hepinizin oglu olurda bana cesaret gelir bacim

Iyiyiz cok sükür bacim sen nasilsin Allah sabir versin ailelerine bacim biz bukadar etgilendik kim bilir onlar nasil

Kizlarrr defne iki gundur yok farkindamisiniz baska bir siteyede bakmamis en son yazdigi mesaj cuma gecesi Allah korusun birsey mi oldu haberi olan varmi

Ins.hersey yolundadir. Belki haftasonu gezmesine cikmistir veya misafirleri gelmistir. Pozitif dusunelim pozitif Olsun.

Korkma bacim senin tosunun geliyor icime dogdu bak gör doktordan gelir gelmez bana yazarsin hakliymissin oglum geliyor diye

Bacim yanlis yere yazmisim Allahmi söyletti ne seninde oglun olacak haaaa ben catladim baciya yazmistim
Ayy okuyunca acaba hamileyimde haberimmi yok dedim kendi kendime,
Ama duymak bile güzel valla ins olur canim benimde seninde,defnemve bademinde ve diger ark.icinde..zeynosumun Kiz Olur ins
Catladiminda oglu olacagi benimde icime doguyor valla

Amin canim valla cok Haklisin..
Bende üzülüyorum.Inan haklisin Biz ekranlardan kaciyoruz.o garipler onu yasiyorlar.Rabbim ailelerine sabir versin,onlari korusun.sehitlerimizede Allahtan rahmet diliyoruz,gerci sehitlerin mekanlari cennet olurmus

Benim yumurta yeni catladi heralde ovulasyon testi de alamadim nobetci eczane lerde yoktu hayirlisi artik doktor gun asiri dedi ama bence bugun de olmali baya hissettim catladigini nedersiniz yapmasammi kizlar

Bacim sen igne oldunmu sende ovulasyon testin siliklesmeye basladim i kac saat sonra iliski oldu bugunde iliski olsunmu nedersin kuzum acill cevap

Geldinmi nerelerdeydin bacimmm

Catladim canim arkadasim beni merak ettigin icin tesekkur ederim bir seyim yok allaha sukur bilgisayarimizin ekrani tekrardan gitti en erken carsamba gelirmis benim telimde surekli bu topik acik oldugu icin online gozukuyor olabilirim. Seninde denemelerin hayirli olsun canim benim gonlundeki gobusundedir insallah :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…