- 8 Nisan 2014
- 1.050
- 55
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #54.141
evet iyi yapmışsın daha çok sakatlık için iyiymiş :13::13::13:Ben bugun folik asit aldim bebegin tutunmasinj kolaylastiriyormus dogrumu yaptim sizce varmi bir duyumunuz soylein meraklaniyorum
ben 14.gün alttan muayene oldum o gecede deneme oldu hamile kaldım ama bilemedimkızlar merhaba;
Bugün adetimin 9. günü.Adetlerim düzenli 28 günde bir görüyorum. Ovulasyon testimi aldım. 14. günde doktor kontrolüne gitmek istiyordum yumurta kontrolü için. (doktoruma sadece genel kontrol için geldiğimi söyleyip yumurtamla ilgili bilgi alacaktım) Ancak bugün başka bir topikte ultrasonda kullanılan jellerin sperm öldürücü özellikte olduğunu okudum. Geçen ay yumurtam 15. günde çatladı. Kullanılan jellerle ilgili bilginiz var mı? Sizce 12. günü mü (cuma) yoksa 14. günü (pazartesi) mü gitmeliyim, yoksa hiç gitmemelimiyim? Aynı zamanda sıcaklık takibide yapıyorum, bir fikir verin lütfen ne yapayım?
çok güzel yazmışsın Allah inşallah gönlündeki verir canımBitmiyor geceler gecmiyor zaman neyimmi var sen yoksun bebegim gel artik gelde gunes gibi dog hayatima annen herseyni secti bebek arabanin modeline kadar herseyin tamam annesinin prensi bekletme artik
Güzel resimler sağol..sanada iyi gecelerIyi geceler kizlar resim de yollayayim oyle kapatayim
katılıyorum sana cnm onuda fikre alıştırmak istiyorum tabii sözle değil eylemlerle daha etkili.....inşallah canım hayırlı zamanda sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza.... rabbim gönlümüzdekin versin inş.Allah bagislasin canimbize kardes yapilirken bizemi sorulduki yap gitsin kiz :) benim oglum kucukte yas geciyor birde hemen hamile kalamadim oglum icinde bayag tedavi gormustum...insaAllah cok beklemeden gelir bebisler...simdi istemiyor olabilir kardesi kizin ama ilerde sana dua edecektir ...
canım dr lar zaten onu hamiş kalmadan önce 3 ay kullanmanı istiyorBen bugun folik asit aldim bebegin tutunmasinj kolaylastiriyormus dogrumu yaptim sizce varmi bir duyumunuz soylein meraklaniyorum
kızlar allahım gönlünüzdekini kucağınıza versin inş. ama bişey diyeyim mi çooook ağır isimlere karar vermişsiniz. gözlemlerime göre canlar hüseyin adlılar çok asabi oluyor, mehmetler (muhammed) sakin yapıda oluyorlar. annem bazı insanlar için şu tabiri kullanır: "adı çok ağır taşıyamıyor" ben gözlem ve aileden gelen deneyimlerimi paylaşayım istedim, haddim olmadan umarım tepkilenmezsiniz canlarım.......Amin canim
Sana muhammedini bana sav'in torununun adi olan huseyini koymayi nasip eylesin.
Bademime,defnem,bütün kizlar a Rabbim bu mübarek receb ayinda dualarimizi Kabul etsin
ayyyy canımsın sen ya gözlerim doldu çatladım canım inşallah oğlusun seninledir canım.......Bitmiyor geceler gecmiyor zaman neyimmi var sen yoksun bebegim gel artik gelde gunes gibi dog hayatima annen herseyni secti bebek arabanin modeline kadar herseyin tamam annesinin prensi bekletme artik
Insaallah canim insaallah bu arada canim O Muhammed ismi yayilmasin diye cikarilan soz canim Rabbim Bana peygamberimizin ismini koymayi nasip eder insaallah bu arada gozler kapaniyor tekrar iyi geceler optum herkesicanım dr lar zaten onu hamiş kalmadan önce 3 ay kullanmanı istiyor
kızlar allahım gönlünüzdekini kucağınıza versin inş. ama bişey diyeyim mi çooook ağır isimlere karar vermişsiniz. gözlemlerime göre canlar hüseyin adlılar çok asabi oluyor, mehmetler (muhammed) sakin yapıda oluyorlar. annem bazı insanlar için şu tabiri kullanır: "adı çok ağır taşıyamıyor" ben gözlem ve aileden gelen deneyimlerimi paylaşayım istedim, haddim olmadan umarım tepkilenmezsiniz canlarım.......
ayyyy canımsın sen ya gözlerim doldu çatladım canım inşallah oğlusun seninledir canım.......
canım dr lar zaten onu hamiş kalmadan önce 3 ay kullanmanı istiyor
kızlar allahım gönlünüzdekini kucağınıza versin inş. ama bişey diyeyim mi çooook ağır isimlere karar vermişsiniz. gözlemlerime göre canlar hüseyin adlılar çok asabi oluyor, mehmetler (muhammed) sakin yapıda oluyorlar. annem bazı insanlar için şu tabiri kullanır: "adı çok ağır taşıyamıyor" ben gözlem ve aileden gelen deneyimlerimi paylaşayım istedim, haddim olmadan umarım tepkilenmezsiniz canlarım.......
Canim biliyorum ama Huseyin Kay.babamin ismi esim evlenmedem önce bile demisti.kayinvalidemin ismini Zaten kaldirmak istemedim ama oglum olursa Ben ayetelkursi ile okurum ins agir gelmez. Kayn babam sinirlide degil.hayirli saglikli oglusum olsun
Günaydin canim herkese GünaydinGunaydin kizlar gununuz aydin olsun dualariniz kabul gobuslerimiz gonlumuzdeki bebisle dolsun insaallah
canım senin kaç çocuk var? eşinde sorun yoksa iyi canım şanslısın zeynoya göre. kızçe içinse ilk sayfaları oku mutlaka çok güzel yönlendiriyor ilk arkadaşlar, kafana takılan birşey olursa yyazarsın buraya cnm inşallah gönlündeki prensesine kavuşursun.
hanzadem yumurta akıyla vaj.duş hakkında ne düşünüyorsun? birde ben bu ay ilk kez ovu.testi kontrolu yaptım ve gördümki önce ağrı sonra süt beyazı akıntı birkaç gün sonra ise şeffaf uzayan akıntı oldu :44:normalmi bu sıralama????? sanki yorumlardan farklı olanda varmış gibi gelmişti bana.....
Sabahin korunde benden baska hangi catlak acardi zaten topigi ; )))
Insaallah gercek olur canim once senin istemen lazi. Biliyorum cok istiyorsun ama kocanin gonlunu bekliyorsun niye onun inadinA insaallah bir ikizin ucuzun olur dorduz demiyom sana yazik:) dualarin ne zaman kabul olucagi belli olmazHerkeslere gunaydinlarrr canlarim bnm gariban zeyno geldi rüyamda yine hamile olmaya çalışıyordum anca rüyamda görurum zaten :-\
htc phone ile
Kizlarrr vajinal dus hamile kalmayi zorlastiriyormus bir bilginiz varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?