Süper Anneler - 2011

Bilmiyorum zaman zaman boyle duygulaniyorum bu kadar istemek istemiyorum dokunsalar agliyacak durumdayim RABBIM HERSEYIN HAYIRLISI NDAN VERSIN INSAALLAH

Iyi geceler kizlar resim de yollayayim oyle kapatayim

Eklentiler

• $IMG-20140517-WA0003.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 22
Ben bugun folik asit aldim bebegin tutunmasinj kolaylastiriyormus dogrumu yaptim sizce varmi bir duyumunuz soylein meraklaniyorum
evet iyi yapmışsın daha çok sakatlık için iyiymiş :13::13::13:

ben 14.gün alttan muayene oldum o gecede deneme oldu hamile kaldım ama bilemedim

Bitmiyor geceler gecmiyor zaman neyimmi var sen yoksun bebegim gel artik gelde gunes gibi dog hayatima annen herseyni secti bebek arabanin modeline kadar herseyin tamam annesinin prensi bekletme artik
çok güzel yazmışsın Allah inşallah gönlündeki verir canım

Iyi geceler kizlar resim de yollayayim oyle kapatayim
Güzel resimler sağol..sanada iyi geceler

katılıyorum sana cnm onuda fikre alıştırmak istiyorum tabii sözle değil eylemlerle daha etkili.....inşallah canım hayırlı zamanda sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza.... rabbim gönlümüzdekin versin inş.

Ben bugun folik asit aldim bebegin tutunmasinj kolaylastiriyormus dogrumu yaptim sizce varmi bir duyumunuz soylein meraklaniyorum
canım dr lar zaten onu hamiş kalmadan önce 3 ay kullanmanı istiyor

Amin canim
Sana muhammedini bana sav'in torununun adi olan huseyini koymayi nasip eylesin.
Bademime,defnem,bütün kizlar a Rabbim bu mübarek receb ayinda dualarimizi Kabul etsin
kızlar allahım gönlünüzdekini kucağınıza versin inş. ama bişey diyeyim mi çooook ağır isimlere karar vermişsiniz. gözlemlerime göre canlar hüseyin adlılar çok asabi oluyor, mehmetler (muhammed) sakin yapıda oluyorlar. annem bazı insanlar için şu tabiri kullanır: "adı çok ağır taşıyamıyor" ben gözlem ve aileden gelen deneyimlerimi paylaşayım istedim, haddim olmadan umarım tepkilenmezsiniz canlarım.......

Bitmiyor geceler gecmiyor zaman neyimmi var sen yoksun bebegim gel artik gelde gunes gibi dog hayatima annen herseyni secti bebek arabanin modeline kadar herseyin tamam annesinin prensi bekletme artik
ayyyy canımsın sen ya gözlerim doldu çatladım canım inşallah oğlusun seninledir canım.......

Insaallah canim insaallah bu arada canim O Muhammed ismi yayilmasin diye cikarilan soz canim Rabbim Bana peygamberimizin ismini koymayi nasip eder insaallah bu arada gozler kapaniyor tekrar iyi geceler optum herkesi

Gunaydin kizlar gununuz aydin olsun dualariniz kabul gobuslerimiz gonlumuzdeki bebisle dolsun insaallah

Eklentiler

• $IMG-20131223-WA000.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 39

Canım ağrı olur 2 saat sonrada süt beyazı tabir ettiğin uzamayan sulu akıntı işte çat anının...:canım genelde çat anına 1,2gün kala uzayan akıntı başlar ve yumurtalık çatlamasıyla şekil değiştirir,olması gerekende budur...

Herkeslere gunaydinlarrr canlarim bnm gariban zeyno geldi rüyamda yine hamile olmaya çalışıyordum anca rüyamda görurum zaten :-\

htc phone ile

Canim nasil sin sen istediğin ismi koy bademin dedigini ben cok duydum ama sonra bilir kisilerden ogrendim ki megerse bu isimlerin yayginlasmamasi icinmis canim benim insaallah Huseyinini verir Rabbim banada Muhammed imi verir insaallah isimleri bile her seyleri tam tek kendileri eksik onlar da gelir insaallah tez zamanda

Herkeslere gunaydinlarrr canlarim bnm gariban zeyno geldi rüyamda yine hamile olmaya çalışıyordum anca rüyamda görurum zaten :-\

htc phone ile
Insaallah gercek olur canim once senin istemen lazi. Biliyorum cok istiyorsun ama kocanin gonlunu bekliyorsun niye onun inadinA insaallah bir ikizin ucuzun olur dorduz demiyom sana yazik:) dualarin ne zaman kabul olucagi belli olmaz

Canim benim tepkimi cekerim niye diyorsun ask olsun burda herkes herkesin iyiligini ister sende oyle duydugun birseyi Paylasmak istedin tum iyi niyetinle dogru bilgi yanlis bilgi hic Farketmez onemli olan senin ictenligin iyi niyetin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…