Süper Anneler - 2011

Insaallah gercek olur canim once senin istemen lazi. Biliyorum cok istiyorsun ama kocanin gonlunu bekliyorsun niye onun inadinA insaallah bir ikizin ucuzun olur dorduz demiyom sana yazik:) dualarin ne zaman kabul olucagi belli olmaz

Çok dua ediyorum kuzum cok ta korkuyorum ne biliyim razı olaydı ne vardı yani insaallah sizlerin ruyalariniz gerçek olur ınan kendimin olmuş kadar seviniyorum pipi fotolarini da görsem bi Ooohhhh gönülden istiyorum birer pasaniz olsun dün komsumla konuşuyoruz elinden yara çıkmış kolu falan şişmiş iş yapamiyor iki kızı var onunda kızlar hep işini görmüş kadının varya dedim ışte kiz olsun daha sirtin yere gelmez oğlan olsa yardımı birak ayriyetten bi hizmet te onlar bekliyor onun gorumcesinin 3 oğlu varmis diyor kadın hizmetçi gibi olmuş yetişemiyor işlerine diyor Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize gülüm ;-)

htc phone ile

Amin canim ya...bize ogluslarimiza kavusuruz
Aslinda bademin ne demek istedigini biliyorum duydum bende.isimler cok Buyuk olduklari Icin bazilarina agir geliyor rahatsizlanmalari artiyormus
Ins olmaz öyle birsey. Dedigim gibi baska bir isim koyma sansim yok, belki cift isim kucuk Bir ihtimal
hüseyin ....

Karbonatli vajinal du's hamile kalmayi zorlastiriyormus diye duydum.
Bazi arkadaslar birkac denemeden Sonra birakmislar dusu,hamile kaldiklarini söylüxorlar

Bir zarari yokmu bu dusun bilmiyorum yapiyimi siz ne diyorsunuz kizlar

Amin canim amin…insaAllah hepimiz hayirlica hamile kaliriz…

Kizin az daha kucuk olsaydi o zaman farketmezdi bile anlamazdi taaki bebek oluncaya kadar…benim bebiste kucuk…hani daha kendini kurtaramiyor oyle diyeyim..cok sukur yuruyor filan ama daha yas itibariyla akli ermiyor, tehlikeymis filan bilmiyor daha…
Ama daha once dedigim gibi oglum buyumeden bi tane kardesi olsun cok istiyorum…Rabbim saglicakla hayirlica versin verdiklerini…
Ilk bebegimi isterken anneligi tatmak icin cok istiyordum…simdide tabiiki 2. kez anne olmayi cok istiyorum ama oglumun kardesi olsun diye istiyorum…

Bi yandan cok umitsizlige kapiliyorum ama diger bir yandanda Rabbimden umit kesilmez diyorum..Allah buyuk vardir bizim icin dusundugu elbet…

Ben iki defa yaptım hamile kalamadım ayrıca enfeksiyon oldu ilaçlar kullandığım için ertelemek zorunda kaldım ama problem yasamayanda var

Kizlarrr vajinal dus hamile kalmayi zorlastiriyormus bir bilginiz varmi

Evet canım bir üstte yazdım
CANIM çok sıkılıyor bunca ay bekledim en sonunda karalamaya yaptım yumurtayı göremedim doktor yoktu okuduğum kadariyla testte ki çift çizgiden 30 saat sonra iliski olmalı bense 12 saat sonra yapmisim neden bilmiyorum gijnij den sonra sarsıldım ve boşladım herşeyi şimdiyse pişmanım Allahim hepimize gonlumuzdekini versin hayırlısıysa erkek istiyorum ama Rabbim kızı mı uygun gördü o yüzden mi bu kadar aksilik çok huzursuzum herhalde bu ay hamile kalmasam üzülmem kalırsam da 4 ay meraktan ölürüm
üstelik eşimde çok isteksizdi ben orgazm olamadım herşey kötü gitti inşallah herşey gönlünüze göre olur ama bu işler planlı olunca her iki tarafta stres oluyo dahada zorlaşıyor ne yapsam rahatliyamiyorum offfffffffff

Biz elimizden geleni yapalim gerisi Allahin taktiri zaten hayırlısı neyse o olsun Allah dert verip derman aratmasin sağlıklı hayırlı evlatlar temiz nesiller ihsan etsin amin birde bana diyonuz stress yapma diye bu arada gebelik testi yaptım negatif ignenin etkisi gecti bundan sonra insaallah gorurum pozitifi birde on gebelik testi m vardi alti kaldi 25tane daha sparis verdim her gun deneyecegim bakalım

Kizlarrr benim hicbir zaman sivilcem cikmaz adet zamani bile ilk defa yuzumde sivilcem cikti iki tane birde adet sancisi gibi sancilarim var ignenin etkisimi acaba hepde sagtarafda anlamadim

Kizlarrr benim hicbir zaman sivilcem cikmaz adet zamani bile ilk defa yuzumde sivilcem cikti iki tane birde adet sancisi gibi sancilarim var ignenin etkisimi acaba hepde sagtarafda anlamadim

Arkadaşım bir rahat ol çok takıyorsun galiba herşeyi kafana testlerini boşuna harcama denemenin üzerinden 2hafta geçsin bir ...birde o agri döllenme ağrısı olabilirmiş yine diyeceğim bendede oldu tahmini yumdan bir iki gün sonra nasıl kasık ağrısı ama sokulecem sandım bejnubal diye arkadaş doktora sormuş dollenen yumurta tüplerde ilerlerken agri yapabilir demiştı canım sen kafana takma şimdi bunları beklemekten başka çaren yok...

Yok canim o kadar kafaya takmiyorum kuzum ignenin etkisi ne zaman gecer merak benimki testlerde cok olunca ne bileyim sen dus yaptinmi canim

Yapma kuzum kendini dinleme bebisin yolda Allah in izniyle bu ara kendine yapacak bir is uret iki hafta öyle böyle bekleyecen mecbur . Benim oglanda sağdaydi yumurta inşaallah gönlünce olur sonuç

htc phone ile

slm canim benim duyduguma görede iki isim koydugunda zarari olmuyormus ama tek isim iyi deyilmis cocuklara cok agir geliyormus

Yapma kuzum kendini dinleme bebisin yolda Allah in izniyle bu ara kendine yapacak bir is uret iki hafta öyle böyle bekleyecen mecbur . Benim oglanda sağdaydi yumurta inşaallah gönlünce olur sonuç

htc phone ile

Insaallah canim benim insaallah aliriz kucaklarimiza hayirli saglikli tosuncuklarimizi sen prensesi ni on gun kaldi bacim ya sende uzattikca uzatiyon)Bugun otuz ucuncu gunum gec yumurtlama oldugu icin bekliyorum yoksa hamilelik hesaplarina gore bes haftalik hamileyim ne yapayim bu kadar bekledim on gun daha beklerim

Hahaha Allah seni oğlan anası yapsın emi 10 9 8 7 diye saycam bak saymazsam kocaman çift çıbıklı testini buraya

htc phone ile

Canim inan Stress yapma diyorum ama ben yum gunune yaklasinca otomatik olarak oluyor
Aslinda mantiken %50 sansimiz var ya tutarsa diye girmemiz lazim, hic Bisey yapmamis varsayalim kendimizi
Rabbim ins pasani aldirir kucagimiza
Hee söyleyeyim duş yapıp kalamayan çok ama Allaha şükür bizim ailede annem ablamlar olsun hemen hamile kalabiliyoruz bende ters etki yapmadı Allah a şükür sen yaptın mi duş
canim bende hemen hamile kalirdim,ailemde öyle ama gecen Ay kalamadim.
Bir sorum var Bir Ay sag taraftaki öbür Ay Sol taraftaki Yum catlar bunun Bir sirasi varmi yani
Ins bu Ay sag yumurtadan Catlar ozaman diyim öyleyse karbonatli su yapmiycam.garanti tutsun diye..

Catladim canim sen ne diyorsun, ya bide oyle bi yazmissin ki sanki benimde dusuncem oymuus gibi hissetttirdin bana..... bunu senden ilk kez duyuyorum, sadece benim memleketimde degil bunun baska sehirrlerdede boyle oldugunu biliyorum, bence bunu sana soyleyen kisi sacmalamis resmen, oyle seymi olur canim, kim bu isimlerin yayilmasini istemez, benmi annemmi!sacmaliktan baska birsey degil canim senin bilir kisinin yorumu. benden kisa ve oz yanit sana canim ama yazdigin cevabada cok bozuuldum bilesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…