- 26 Nisan 2011
- 960
- 37
- 118
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #54.161
Insaallah gercek olur canim once senin istemen lazi. Biliyorum cok istiyorsun ama kocanin gonlunu bekliyorsun niye onun inadinA insaallah bir ikizin ucuzun olur dorduz demiyom sana yazik:) dualarin ne zaman kabul olucagi belli olmaz
Canim nasil sin sen istediğin ismi koy bademin dedigini ben cok duydum ama sonra bilir kisilerden ogrendim ki megerse bu isimlerin yayginlasmamasi icinmis canim benim insaallah Huseyinini verir Rabbim banada Muhammed imi verir insaallah isimleri bile her seyleri tam tek kendileri eksik onlar da gelir insaallah tez zamanda
katılıyorum sana cnm onuda fikre alıştırmak istiyorum tabii sözle değil eylemlerle daha etkili.....inşallah canım hayırlı zamanda sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza.... rabbim gönlümüzdekin versin inş.
evet jel sürülmesede olur sanırım ben o zaman 14. gün gideyim. Bundan sonra tek ilişki olucak çünkü.
teşekkür ederim. Sadece neden alttan baktırmamam gerektiğini anlamadım, bir sebebi var mı? elimden geldiğince karından baktırırım.
Arkadaslarinda dediği gibi ben doktora gidiyordum alttan bakıyordu alttan yumurtanın boyutu daha iyi belli oluyo ama iliski günü dediki bu jel spermlere zarar verebilir karından bakalım zaten büyüdüğü için karından görülüyor
Benim 7. gebeliğim olucak nasip olursa. Diğerlerini hiç anlatmayım, sağlıklı bir kızım var. Her gebelik öncesi dr.larım folik asit başladı, aslında artık baba adaylarına bile öneriliyor. Kızımda 3 ay öncesinden başlamıştım. Şimdide öyle yaklaşık 2-2,5 aydır içiyorum.
Amin canim ya...bize ogluslarimiza kavusuruz
Aslinda bademin ne demek istedigini biliyorum duydum bende.isimler cok Buyuk olduklari Icin bazilarina agir geliyor rahatsizlanmalari artiyormus
Ins olmaz öyle birsey. Dedigim gibi baska bir isim koyma sansim yok, belki cift isim kucuk Bir ihtimal
hüseyin ....
Karbonatli vajinal du's hamile kalmayi zorlastiriyormus diye duydum.
Bazi arkadaslar birkac denemeden Sonra birakmislar dusu,hamile kaldiklarini söylüxorlar
Bir zarari yokmu bu dusun bilmiyorum yapiyimi siz ne diyorsunuz kizlar
Kizlarrr vajinal dus hamile kalmayi zorlastiriyormus bir bilginiz varmi
Kizlarrr benim hicbir zaman sivilcem cikmaz adet zamani bile ilk defa yuzumde sivilcem cikti iki tane birde adet sancisi gibi sancilarim var ignenin etkisimi acaba hepde sagtarafda anlamadim
Arkadaşım bir rahat ol çok takıyorsun galiba herşeyi kafana testlerini boşuna harcama denemenin üzerinden 2hafta geçsin bir ...birde o agri döllenme ağrısı olabilirmiş yine diyeceğim bendede oldu tahmini yumdan bir iki gün sonra nasıl kasık ağrısı ama sokulecem sandım bejnubal diye arkadaş doktora sormuş dollenen yumurta tüplerde ilerlerken agri yapabilir demiştı canım sen kafana takma şimdi bunları beklemekten başka çaren yok...
Kizlarrr benim hicbir zaman sivilcem cikmaz adet zamani bile ilk defa yuzumde sivilcem cikti iki tane birde adet sancisi gibi sancilarim var ignenin etkisimi acaba hepde sagtarafda anlamadim
Amin canim ya...bize ogluslarimiza kavusuruz
Aslinda bademin ne demek istedigini biliyorum duydum bende.isimler cok Buyuk olduklari Icin bazilarina agir geliyor rahatsizlanmalari artiyormus
Ins olmaz öyle birsey. Dedigim gibi baska bir isim koyma sansim yok, belki cift isim kucuk Bir ihtimal
hüseyin ....
Karbonatli vajinal du's hamile kalmayi zorlastiriyormus diye duydum.
Bazi arkadaslar birkac denemeden Sonra birakmislar dusu,hamile kaldiklarini söylüxorlar
Bir zarari yokmu bu dusun bilmiyorum yapiyimi siz ne diyorsunuz kizlar
Yapma kuzum kendini dinleme bebisin yolda Allah in izniyle bu ara kendine yapacak bir is uret iki hafta öyle böyle bekleyecen mecbur. Benim oglanda sağdaydi yumurta inşaallah gönlünce olur sonuç
htc phone ile
Insaallah canim benim insaallah aliriz kucaklarimiza hayirli saglikli tosuncuklarimizi sen prensesi ni on gun kaldi bacim ya sende uzattikca uzatiyon)Bugun otuz ucuncu gunum gec yumurtlama oldugu icin bekliyorum yoksa hamilelik hesaplarina gore bes haftalik hamileyim ne yapayim bu kadar bekledim on gun daha beklerim
Yok canim o kadar kafaya takmiyorum kuzum ignenin etkisi ne zaman gecer merak benimki testlerde cok olunca ne bileyim sen dus yaptinmi canim
Hahaha Allah seni oğlan anası yapsın emi 10 9 8 7 diye saycam bak saymazsam kocaman çift çıbıklı testini buraya
htc phone ile
Evet yaptım duş 3 denemedede
Evet yaptım duş 3 denemedede
Evet canım bir üstte yazdım
CANIM çok sıkılıyor bunca ay bekledim en sonunda karalamaya yaptım yumurtayı göremedim doktor yoktu okuduğum kadariyla testte ki çift çizgiden 30 saat sonra iliski olmalı bense 12 saat sonra yapmisim neden bilmiyorum gijnij den sonra sarsıldım ve boşladım herşeyi şimdiyse pişmanım Allahim hepimize gonlumuzdekini versin hayırlısıysa erkek istiyorum ama Rabbim kızı mı uygun gördü o yüzden mi bu kadar aksilik çok huzursuzum herhalde bu ay hamile kalmasam üzülmem kalırsam da 4 ay meraktan ölürüm
üstelik eşimde çok isteksizdi ben orgazm olamadım herşey kötü gitti inşallah herşey gönlünüze göre olur ama bu işler planlı olunca her iki tarafta stres oluyo dahada zorlaşıyor ne yapsam rahatliyamiyorum offfffffffff
canim bende hemen hamile kalirdim,ailemde öyle ama gecen Ay kalamadim.Hee söyleyeyim duş yapıp kalamayan çok ama Allaha şükür bizim ailede annem ablamlar olsun hemen hamile kalabiliyoruz bende ters etki yapmadı Allah a şükür sen yaptın mi duş
Canim nasil sin sen istediğin ismi koy bademin dedigini ben cok duydum ama sonra bilir kisilerden ogrendim ki megerse bu isimlerin yayginlasmamasi icinmis canim benim insaallah Huseyinini verir Rabbim banada Muhammed imi verir insaallah isimleri bile her seyleri tam tek kendileri eksik onlar da gelir insaallah tez zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?