Süper Anneler - 2011

Canim Benim Sen Bizim iyiligimiz Icin söylüyorsun olurmu öyle sey,, cevremde gaffar ve Burak ismini koymus iki bebek atesli havale gecirdi
Sonra onlar icinde adlari agir geldi dendi.
Ben kizimda kaynanamin adini koymamistim Sonra biraz sikinti oldu cunku kayn istemis meger
Ins zeyno haric hepimizin oglusu olur canim olursa iste o ismi koymam gerek kiyamet kopar esimle aramizda dedigim gibi esim nisanliyken söylemisti . Simdi esime soylesem hayatta inanmaz bôyle seylere ismini koymamak Icin bahane ediyorum sanir Bir hamile kaliyim ins pipiyi görüyüm ona kulagina okurken 2. Bir isimle okuturum.
CATLADIM kesin öyle yazmak istememistir,aceleden bu sekilde cikmistir yazi. Üzerine alinma bademim

çalıkuşum canım benim yazımda yanlış anlaşılmış olabilir bebeğim, benim haddimemi sizin bebişlerinizin ismine karışmak............ sadece ben anneannem, babaannem ve sonrasında annemden duyduğum ve başka insanlardanda oluşan kulak dolgunluğunu paylaşmak istedim canım amacımız bilgi paylaşımı değilmi alakasızda olsa bazen farklı konulardada paylaşımlarımız oluyor canım buda onun gibi birşey.....zaten daha yazımı yazmadan beni yanlış anlamamanızı istemiştim ama catladımın yazdığı çok farklı yerlere gidiyor.....ondan bozuldum canım.

canım ümitsizliğe kapılma bence buna gerekte yok çünkü oğluşun nasıl olduysa ikinciside olacak inşallah merak etme...... sağlıklı hayırlı evlat versin rabbim sana inşallah ve dileyen isteyen tüm arkadaşlarıma.......

Canim benim tepkimi cekerim niye diyorsun ask olsun burda herkes herkesin iyiligini ister sende oyle duydugun birseyi Paylasmak istedin tum iyi niyetinle dogru bilgi yanlis bilgi hic Farketmez onemli olan senin ictenligin iyi niyetin

Canim ben bu mesaji yazdim sana okumadin heralde bitanem birak seni bunu bana annemde soyledi boyle bir duyum var ama nebileyim bir bilene sordugumda bu isimlerin yayilmamasi icin musluman olmayan kisiler boyle birsey cikartti ozur diliyorum senden kirdiysam ama inan yanlis anlamissin beni benim sana attigim mesaji gormedin mi Canim

Canim benim ben sana mesaj attim 5417 sayfaya bak goreceksin kuzum seni kirabilecegimi nasil dusunursun sen benim yol arkadasim sin inan yemege oturdum bir bakayim dedi m sok oldum cok uzuldum yanlis anlasildigim icin benim annemde soyluyor ve cevremdeki herkes onlarin kotu niyetlerinden mi hayir duyduklarinj soyluyor lar isim filan onemli degil yeterki kirilma sen bana

yok canım okumadım sadece bildirimlerdeki mesajları açtım senin kine cvp yazdım bilg.açıktı ama mutfaktaydım o yüzden yazamadım canım. canım çalıkuşumada yazdım; benim niyetim herkesin koyacağı isme burnunu sokmak değil kesinlikle, bu konuda fikriniz bilginiz varmı diye yazdım. ama sana bunu söyleyen kişiye katılmıyorum ben, bunu söyleyen bizim atalarımız ya o bu değil, onlarda kendi büyüklerinden edindiler bu bilgileri sonuçta diye düşünüyorum. bak sana kısa bir örnek vereyim kendimden: doğum yaptım annem geldi yanıma, biz gençler çooook biliyoruz ya, annemin söylediği birçok şeye itiraz ediyorum ben, yok ben okudum o öyle değil, yok ben araştırdım bu böyle olmalı....... annem gitti ben kaldım yalnızzzzz bir baktım ki canım annemin söyledikleri hep doğruymuş, zaten okuduklarım araştırdıklarımda bana onları diyormuş, ama biz çok biliyoruz ya onlar eski bilgileri eksiktir...... maalesef onlar hayatı yutmuş bizim geçtiğimiz yolları çoktan arşınlamışlar, saygı duymak gerek kulak kabartmak gerek dedim . anne olduktan sonra annemi daha çok sevdim daha çok özledim, o yüzden. kız ağlattın beni hadi bitiriyorum ben yine annemi özledim!

YORUMCU ÜYESÎ olan varmi KIZLARRRRrrrrrr
Biri Benim Icin bakabilirmi
Ben üye olamiyorum TL ile havale yapamiyorum.yurtdisindayim ya

Son düzenleme:
Bugün evde değildim bakamadim merak ettim sizi iyisiniz inşaallah
Yarinda pazar var yine gorusemeyik herkesi herkesi opuyoruuummm :-*

htc phone ile

Son düzenleme:

Aynen bacim dogru soyluyorsun sen ne yaptın ne zaman baslican calismalara kuzum

Normalde bir ay sağ bir ay sol diye gidiyor

Kuzum one demek ben bilmiyorum biraz anlatsanA CANIMMMM
Bir Internet sitesi,bebeklerin cinsiyetini gösteriyor hangi gün hangi cinsiyet Olur diye

Bugün evde değildim bakamadim merak ettim sizi iyisiniz inşaallah
Yarinda pazar var yine gorusemeyik herkesi herkesi opuyoruuummm :-*

htc phone ile
Iyiyiz canim Sagol.yarin sabah benimde išim var Sana iyi alisverisler
Öpüldün güzelim

Normalde bir ay sağ bir ay sol diye gidiyor

Sagol canim ins bu Ay sagdandir

uc gunluk bı karadenız turu yaptım geldım harıkaydı kızlar
bu gun adet oldum bıter bıtmez calısmalara baslıyorum dua edın benım ıcın lütfen
kızlar bıde dıyet yumurtlama bunlara cok takılmayın lutfen ,arkadsım kız bebege uygundu herseyı yemesı ıcmesı sık ılıskı ama oglu olacak ,gorumcem erkek bebek ıcın herseyı uyguladı kızı oldu ,bence cok takılmayın kendınızı yormayın olmayınca uzulmekten baska bı ıse yaramıyor,nasıpte ne varsa o gelır bızı bulur zaten...

Iyiyiz canim Sagol.yarin sabah benimde i�im var Sana iyi alisverisler
Öpüldün güzelim

Sağol gülom seninde işin kolay gelsin :)

htc phone ile

Cnm bnm bende kiz bebis istiyorum inşaallah Allah nasip eder diğer bacilarimada birer tosuncuk

htc phone ile

Yaa kızlar ben ve annem çok kiz istiyoruz bugün komşum sen çok istiyorsun kızı senin yine oğlun olur haberin olsun diyeee önemli olan sağlıklı hayırlı olsun tabi bugün bir dizide kiz bebek gördüm çok tatliydi gözlerim doldu aglamamak için zor tuttum kendimi benim hiç kızım olmicakmi y!aaaaaaaa :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

htc phone ile

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…