- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #54.181
Catladim canim sen ne diyorsun, ya bide oyle bi yazmissin ki sanki benimde dusuncem oymuus gibi hissetttirdin bana..... bunu senden ilk kez duyuyorum, sadece benim memleketimde degil bunun baska sehirrlerdede boyle oldugunu biliyorum, bence bunu sana soyleyen kisi sacmalamis resmen, oyle seymi olur canim, kim bu isimlerin yayilmasini istemez, benmi annemmi!sacmaliktan baska birsey degil canim senin bilir kisinin yorumu. benden kisa ve oz yanit sana canim ama yazdigin cevabada cok bozuuldum bilesin.
Canim Benim Sen Bizim iyiligimiz Icin söylüyorsun olurmu öyle sey,, cevremde gaffar ve Burak ismini koymus iki bebek atesli havale gecirdi
Sonra onlar icinde adlari agir geldi dendi.
Ben kizimda kaynanamin adini koymamistim Sonra biraz sikinti oldu cunku kayn istemis meger
Ins zeyno haric hepimizin oglusu olur canim olursa iste o ismi koymam gerek kiyamet kopar esimle aramizda dedigim gibi esim nisanliyken söylemisti . Simdi esime soylesem hayatta inanmaz bôyle seylere ismini koymamak Icin bahane ediyorum sanir Bir hamile kaliyim ins pipiyi görüyüm ona kulagina okurken 2. Bir isimle okuturum.
CATLADIM kesin öyle yazmak istememistir,aceleden bu sekilde cikmistir yazi. Üzerine alinma bademim
Amin canim amin insaAllah hepimiz hayirlica hamile kaliriz
Kizin az daha kucuk olsaydi o zaman farketmezdi bile anlamazdi taaki bebek oluncaya kadar benim bebiste kucuk hani daha kendini kurtaramiyor oyle diyeyim..cok sukur yuruyor filan ama daha yas itibariyla akli ermiyor, tehlikeymis filan bilmiyor daha
Ama daha once dedigim gibi oglum buyumeden bi tane kardesi olsun cok istiyorum Rabbim saglicakla hayirlica versin verdiklerini
Ilk bebegimi isterken anneligi tatmak icin cok istiyordum simdide tabiiki 2. kez anne olmayi cok istiyorum ama oglumun kardesi olsun diye istiyorum
Bi yandan cok umitsizlige kapiliyorum ama diger bir yandanda Rabbimden umit kesilmez diyorum..Allah buyuk vardir bizim icin dusundugu elbet
Canim benim tepkimi cekerim niye diyorsun ask olsun burda herkes herkesin iyiligini ister sende oyle duydugun birseyi Paylasmak istedin tum iyi niyetinle dogru bilgi yanlis bilgi hic Farketmez onemli olan senin ictenligin iyi niyetin
Catladim canim sen ne diyorsun, ya bide oyle bi yazmissin ki sanki benimde dusuncem oymuus gibi hissetttirdin bana..... bunu senden ilk kez duyuyorum, sadece benim memleketimde degil bunun baska sehirrlerdede boyle oldugunu biliyorum, bence bunu sana soyleyen kisi sacmalamis resmen, oyle seymi olur canim, kim bu isimlerin yayilmasini istemez, benmi annemmi!sacmaliktan baska birsey degil canim senin bilir kisinin yorumu. benden kisa ve oz yanit sana canim ama yazdigin cevabada cok bozuuldum bilesin.
Canim ben bu mesaji yazdim sana okumadin heralde bitanem birak seni bunu bana annemde soyledi boyle bir duyum var ama nebileyim bir bilene sordugumda bu isimlerin yayilmamasi icin musluman olmayan kisiler boyle birsey cikartti ozur diliyorum senden kirdiysam ama inan yanlis anlamissin beni benim sana attigim mesaji gormedin mi Canim
Kuzum one demek ben bilmiyorum biraz anlatsanA CANIMMMMYORUMCU ÜYESÎ olan varmi KIZLARRRRrrrrrr
Biri Benim Icin bakabilirmi
Ben üye olamiyorum TL ile havale yapamiyorum.yurtdisindayim ya
YORUMCU ÜYESÎ olan varmi KIZLARRRRrrrrrr
Biri Benim Icin bakabilirmi
Ben üye olamiyorum TL ile havale yapamiyorum.yurtdisindayim ya
yok canım okumadım sadece bildirimlerdeki mesajları açtım senin kine cvp yazdım bilg.açıktı ama mutfaktaydım o yüzden yazamadım canım. canım çalıkuşumada yazdım; benim niyetim herkesin koyacağı isme burnunu sokmak değil kesinlikle, bu konuda fikriniz bilginiz varmı diye yazdım. ama sana bunu söyleyen kişiye katılmıyorum ben, bunu söyleyen bizim atalarımız ya o bu değil, onlarda kendi büyüklerinden edindiler bu bilgileri sonuçta diye düşünüyorum. bak sana kısa bir örnek vereyim kendimden: doğum yaptım annem geldi yanıma, biz gençler çooook biliyoruz ya, annemin söylediği birçok şeye itiraz ediyorum ben, yok ben okudum o öyle değil, yok ben araştırdım bu böyle olmalı....... annem gitti ben kaldım yalnızzzzz bir baktım ki canım annemin söyledikleri hep doğruymuş, zaten okuduklarım araştırdıklarımda bana onları diyormuş, ama biz çok biliyoruz ya onlar eski bilgileri eksiktir...... maalesef onlar hayatı yutmuş bizim geçtiğimiz yolları çoktan arşınlamışlar, saygı duymak gerek kulak kabartmak gerek dedim . anne olduktan sonra annemi daha çok sevdim daha çok özledim, o yüzden. kız ağlattın beni hadi bitiriyorum ben yine annemi özledim!
Canim inan Stress yapma diyorum ama ben yum gunune yaklasinca otomatik olarak oluyor
Aslinda mantiken %50 sansimiz var ya tutarsa diye girmemiz lazim, hic Bisey yapmamis varsayalim kendimizi
Rabbim ins pasani aldirir kucagimiza
Inşallah canım Rabbim ıstese her şekilde olur
canim bende hemen hamile kalirdim,ailemde öyle ama gecen Ay kalamadim.
Bir sorum var Bir Ay sag taraftaki öbür Ay Sol taraftaki Yum catlar bunun Bir sirasi varmi yani
Ins bu Ay sag yumurtadan Catlar ozaman diyim öyleyse karbonatli su yapmiycam.garanti tutsun diye..
Bir Internet sitesi,bebeklerin cinsiyetini gösteriyor hangi gün hangi cinsiyet Olur diyeKuzum one demek ben bilmiyorum biraz anlatsanA CANIMMMM
Iyiyiz canim Sagol.yarin sabah benimde iim var Sana iyi alisverislerBugün evde değildim bakamadim merak ettim sizi iyisiniz inşaallah
Yarinda pazar var yine gorusemeyik herkesi herkesi opuyoruuummm :-*
htc phone ile
Normalde bir ay sağ bir ay sol diye gidiyor
Bir Internet sitesi,bebeklerin cinsiyetini gösteriyor hangi gün hangi cinsiyet Olur diye
Iyiyiz canim Sagol.yarin sabah benimde iim var Sana iyi alisverisler
Öpüldün güzelim
Sagol canim ins bu Ay sagdandir
uc gunluk bı karadenız turu yaptım geldım harıkaydı kızlar
bu gun adet oldum bıter bıtmez calısmalara baslıyorum dua edın benım ıcın lütfen
kızlar bıde dıyet yumurtlama bunlara cok takılmayın lutfen ,arkadsım kız bebege uygundu herseyı yemesı ıcmesı sık ılıskı ama oglu olacak ,gorumcem erkek bebek ıcın herseyı uyguladı kızı oldu ,bence cok takılmayın kendınızı yormayın olmayınca uzulmekten baska bı ıse yaramıyor,nasıpte ne varsa o gelır bızı bulur zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?