- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #54.201
Yaa kızlar ben ve annem çok kiz istiyoruz bugün komşum sen çok istiyorsun kızı senin yine oğlun olur haberin olsun diyeee önemli olan sağlıklı hayırlı olsun tabi bugün bir dizide kiz bebek gördüm çok tatliydi gözlerim doldu aglamamak için zor tuttum kendimi benim hiç kızım olmicakmi y!aaaaaaaa :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
htc phone ile
Canim uzme kendini hayirlisi olsun, een az bizlerde senin kadar prensimiz olsun isstiyoruz biliyorsun, ama olmayinca da yapacaak bisey yok cnm, elinde olmuyor insanin bazen bendede oluyor uzuyor insan kendini, elimizden geleni yapip sonucta yaradana siginacagiz hhayirlisini dileyerek.
Canim benim aynisini bizde prensimiz icin yasiyoruz bende bir erkek bebek gordugumde doluyor gozlerim ama napalim yaradanin taktiri insaallah gonlumuzdekini tez zaman da verir RabbimYaa kızlar ben ve annem çok kiz istiyoruz bugün komşum sen çok istiyorsun kızı senin yine oğlun olur haberin olsun diyeee önemli olan sağlıklı hayırlı olsun tabi bugün bir dizide kiz bebek gördüm çok tatliydi gözlerim doldu aglamamak için zor tuttum kendimi benim hiç kızım olmicakmi y!aaaaaaaa :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
htc phone ile
Aynen bacim dogru soyluyorsun insaallah olur inan simdiden ne giydiririm diye tulum modellerine hastane cikislarina bakiyorum insaallah burdan bizdw haykiririz bir oglusumuz olacagini bu yolda insanin sizin gibi dostlari olmasi cok guzelCanim uzme kendini hayirlisi olsun, een az bizlerde senin kadar prensimiz olsun isstiyoruz biliyorsun, ama olmayinca da yapacaak bisey yok cnm, elinde olmuyor insanin bazen bendede oluyor uzuyor insan kendini, elimizden geleni yapip sonucta yaradana siginacagiz hhayirlisini dileyerek.
Doğru diyorsun bacım ışte siz erkek için ne düşünüyorsanız Bendede aynısı kiz için bide tek şansım var Rabbim nasip ederse inşaallah olur bizim ailede torunlar çocuklar derken 7 tane erkek hiç kiz yok annem özellikle çok istiyor Allah inşaallah sizlere bir tosuncuk banada bir salihalardan kiz evlat nasip eder
htc phone ile
Evet canım bir üstte yazdım
CANIM çok sıkılıyor bunca ay bekledim en sonunda karalamaya yaptım yumurtayı göremedim doktor yoktu okuduğum kadariyla testte ki çift çizgiden 30 saat sonra iliski olmalı bense 12 saat sonra yapmisim neden bilmiyorum gijnij den sonra sarsıldım ve boşladım herşeyi şimdiyse pişmanım Allahim hepimize gonlumuzdekini versin hayırlısıysa erkek istiyorum ama Rabbim kızı mı uygun gördü o yüzden mi bu kadar aksilik çok huzursuzum herhalde bu ay hamile kalmasam üzülmem kalırsam da 4 ay meraktan ölürüm
üstelik eşimde çok isteksizdi ben orgazm olamadım herşey kötü gitti inşallah herşey gönlünüze göre olur ama bu işler planlı olunca her iki tarafta stres oluyo dahada zorlaşıyor ne yapsam rahatliyamiyorum offfffffffff
Günaydin Günaydin Olsun
Sabah sabah negüzel acmissin topigi
Âmin hayirlisiyla kabul Olur ins
Gunaydin kizlar gununuz aydin olsun dualariniz kabul gobuslerimiz gonlumuzdeki bebisle dolsun insaallah
Aminnnn canim resimleri gore biliyormusunuz bosu bosuna mi atiyorum yoksa kuzum sana nediyeceem sen ne zaman gidiyor sun doktora adetin ilk gununden say 12 gun git catlatma ignesi de istiyorum de o zaten birdaha cagirir seni
Arada bakıyorum ama yazmaya hiç hevesimuyok lütfen kusura bakmayın. Biri sormuştu buradan cevap vereyim tekrar kıbrısa gitmeyi düşünmüyorum. Oradada hayal kırıklığı yaşamıştım tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. İnşallah siz istediğiniz muradınıza kavuşursunuz.
Canim benim resimlerini goremiyorum malesef ):Aminnnn canim resimleri gore biliyormusunuz bosu bosuna mi atiyorum yoksa kuzum sana nediyeceem sen ne zaman gidiyor sun doktora adetin ilk gununden say 12 gun git catlatma ignesi de istiyorum de o zaten birdaha cagirir seni
Kiz öyle demeyin valla daha hamile degilim bende Kiz hissediyorum bebisimi offffGijnij canim bende senin gibi bakiyorum ama yazamaya hic hevesim yok hamilelikle iyice melankolik oldum iyice sinirlerim bozuldu bebegi kiz hissediyorum. Ah ah doktor bana bir dese oglun geliyor dunyalar benim olacak.
Kızlar devlet hastanesine geldim birde buradaki doktor a goruneyim dedim ultrason sırası bekliyorum bakalım bu ne diyecek çok heyecanlıyım dua edin benim için
kızlar 18 inde hastalanmam gerekiyordu hala olmadım, çok canım sıkkın, moralim bozuk. neden bu kadar uzadı yaaaaa! gecen ay size bahsetmiştim eşim ad. bitiminin 10. günü korunmadı diye, yumurtlamamda 20. günlerde olmustu, kacgündür acabalarla doluydu kafam, bu sabah gebelik testi yaptım çok şükür negatif teeee niye olmadım ben hala yaaaaaa
canım ümitsizliğe kapılma bence buna gerekte yok çünkü oğluşun nasıl olduysa ikinciside olacak inşallah merak etme...... sağlıklı hayırlı evlat versin rabbim sana inşallah ve dileyen isteyen tüm arkadaşlarıma.......
Yaa kızlar ben ve annem çok kiz istiyoruz bugün komşum sen çok istiyorsun kızı senin yine oğlun olur haberin olsun diyeee önemli olan sağlıklı hayırlı olsun tabi bugün bir dizide kiz bebek gördüm çok tatliydi gözlerim doldu aglamamak için zor tuttum kendimi benim hiç kızım olmicakmi y!aaaaaaaa :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Sanki beni anlatiyorsun nerde bir tosuncuk görsem benim ne zaman olacak diyorum benimde sadece bir şansım var birde kocan istemediği sürece yapma sonra çok yıpranırsın benimkide istemiyordu 3 yil sabrettim çevre baskısı üzerine kabul etti
Sağol canım yazdıkların beni ne kadar rahatlattı bilemezsinBence yanlis düşünüyorsun canım içini ferah tut bir kere rahatlamak için şöyle düşün ki zaten öyle ne yaparsak yapalım kaderimizde ne varsa o ama kadere de boyun egmemek var bizler ışte şansımızı arttırmak için uğraşıyoruz ben ovulasyon testiyle ilgili herşeyi okudum kimler ne zaman ilişkiye girmiş neyi olmuş çoğunluk hatta herkes pozitif çıkınca ilişki oldu diyor kimi tek ilişkiyle bulmuş oğlanı kimi gün aşırı eeee ben pozitif çıkmadığı bır gün öncesı negatif günde ilk ilişki oldu ertesi gün pozitif çıktı aaaa yeni çatlıyor tüh niye oldu niye yaptım niye testi pozitif gördüm ki negatifti diye kendime çok kızdım acele ettim bekle bekle olmayacak zamanda denedim salak dedim kendi kendime ertesi günde pozitifi gördüm bak 15.gün catliyormus dedim 16.gün test yine pozitif çok şaşırdım deli oldum adam bile yeter artık bu son ilişki olsun dedi mecbur yine yaptık ama sık ilişki kız diyorlar ama yola çıktık bir kere silikleşene kadar olacak ya 17.gün niro karın ağrısı adet ağrısı gibi test silik değil c ve t aynı sanki ama çoktan silikleşmesi gerekir bu karın ağrısı ne peki ağridan yatakta dört döndüm adama bağırıyorum benim yumlar catliyor herhalde son kez bir daha olsun dedim adam bittim asla dedi sırtını döndü uyudu 18.gün yine karın ağrısı hiç geçme di bütün karnım nasıl zonkluyor agridan testte t nin çok silik çıkması lazım ama pik olmasada belirgin ee ne yapacağımı şaşırdım ...yumdan bir hafta once bir poşet ilaç verdi doktor ikisı antibiyotik günde dört tane içtim iyileşmek için tabi yuma iki üç gün kala iyileştim hadi bu ay deneme olsun bari dedim ama yukarıdaki terslikler oldu ...bayan yazdım reyyan ama burada herkes deneme yaparken mutlaka planladığı gibi gitmiyor seninle öyle olmuş olabilir ama kaderimizi yaşıyoruz galiba veeee sakin kötü düşünme ovulasyon testleri iğneler gibi değil canım herkeste farklı oluyor lütfen kafana takma ve Allahın dediği olur de ..rahatla
doktor kontrolüne gelince inşallah sağlıkla gulumsuyordur tosuncuk ama benim duyduğum sık ultrason iyi değilmiş
Aminnnnn canım seninde inşallahGunaydin kizlar gununuz aydin olsun dualariniz kabul gobuslerimiz gonlumuzdeki bebisle dolsun insaallah
kızlar 18 inde hastalanmam gerekiyordu hala olmadım, çok canım sıkkın, moralim bozuk. neden bu kadar uzadı yaaaaa! gecen ay size bahsetmiştim eşim ad. bitiminin 10. günü korunmadı diye, yumurtlamamda 20. günlerde olmustu, kacgündür acabalarla doluydu kafam, bu sabah gebelik testi yaptım çok şükür negatif teeee niye olmadım ben hala yaaaaaa
Stresten olamıyoruz maalesef bende gecen ay bi başladı bi bitti bidaha başladı ne olduğunu anlamadım oysa çok duzenlidir
birde catlatma iğnesi çok kuruluk yapıyo haberin olsun normal yolla olsa daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?