Süper Anneler - 2011

Bayadir yoksun bacim eger cinsiyetini merak ediyorsan onuncu haftada ogrenebilirsin bir test satiliyor

Canimmm simdi hastaneden geldim keseyi gordum cok sukur tos toparlak yus yuvarlak bi kesemiz var :))) onuncu hafta mi hangi testmis kiz o merakimdan catlicam senin kadar olmasamda bende cok tez canliyimdir :)

Iyiyiz canim pek bişey kalmamış doğuma Allah kolay doğum nasip etsin inşallah ben kizimi doğurduğumda 9 ay kız dedikleri halde aygın baygın erkek olabilirmi diye bakiyordum

sagol canim sezeryan olacagi icin dr temmuzun ilk haftasi yapacak ameliyati.benimki kesinlesti dr güzel bir kiziniz daha oluyo dedi o yüzden ben onlari gectim kizima alistim odasini yaptim kiyafetleri hazir bekliyoruz.

Canimmm simdi hastaneden geldim keseyi gordum cok sukur tos toparlak yus yuvarlak bi kesemiz var :))) onuncu hafta mi hangi testmis kiz o merakimdan catlicam senin kadar olmasamda bende cok tez canliyimdir :)

Kesenin şekline göre de cinsiyet söylüyordu kızlar ama nasıl bilmiyorum onuncu hafta testi internette satılıyor renk değişimine göre belirliyor 80 liraydi galiba ondan bahsediyor herhalde

Kesenin şekline göre de cinsiyet söylüyordu kızlar ama nasıl bilmiyorum onuncu hafta testi internette satılıyor renk değişimine göre belirliyor 80 liraydi galiba ondan bahsediyor herhalde

kese yuvarlaksa kiz uzunsa erkek diyolardi ama o tez cürüdü galiba.cinsiyet testlerini de önermiyolar dogrulugu kesin degilmis.

sagol canim sezeryan olacagi icin dr temmuzun ilk haftasi yapacak ameliyati.benimki kesinlesti dr güzel bir kiziniz daha oluyo dedi o yüzden ben onlari gectim kizima alistim odasini yaptim kiyafetleri hazir bekliyoruz.

Maşallah ne güzel bebek her durumda güzel bir heyecan ablaları sendende heyecanli dir şimdi yurt dışında pek sezaryen yapmıyorlar diyorlardı

Son düzenleme:
merhaba seninle tanistikmi bilmiyorum ama nickini begendim. son birkac sayfayi okudum ama aslinda catlamamissin cünkü cok hizli ve streslisin. saka yapiyorum umarim alinmazsin.

dortim beni sormussun.canim ara ara gelip yaziyorum birseyler.merak etmeyin diye durumumdan haber veriyorum.guluzar gelmiyo artik galiba o da doguma gün sayiyodur.sen nasilsin?

Son düzenleme:
Belki bir Gecikmedir canim doktora gorun istersen
canim daha garanti olur demisti o yuzden dedim nasil anlayacaksin catladigini herzaman doktora gitmen lazim birde doktor catlamamis diyor eve gelirken hissediyorsun catladigini ama isi garantiye almak icin yarın tekrar gidiyorsun catlamis aksam iliski diyor ama yumurta coktan olmus oluyor
Canimmmm internet sitelerinden satiliyor 80 lira idrarda belli oluyor aslinda gerci Uc hafta sonra ultrason da belli olur

Canim havalardan yada stresten kaynaklanıyor olabilir. Hamile olduğunu sanmıyorum .tabiki Allah'ın ısı yinede
Bendede düzenli adetim bu ay 2-3 gün geç geldi. Baktın yine olmadı 3-4 gun sonra bir test daha yap
evet canım testi yapana kadar stresi bayaa yaşadım ama şimdi daha rahatım bazen oluyor çünkü bende gecikmeler üşütünce, stres yapınca falan öpüyorum seni.....

Kızlar devlet hastanesine geldim birde buradaki doktor a goruneyim dedim ultrason sırası bekliyorum bakalım bu ne diyecek çok heyecanlıyım dua edin benim için
foreverım çıktınmı ultrasondan ne oldu sonucu yaz canımsın sağlıkla alacaksın prensini inşallah kucağına......

canım sende muradına kavuşursun inşallah, bozma moralini.... bundan sonra ne yapacaksın canım nasıl bir taakip, kontrol. hangisi sana daha mantıklı geliyor? ama bence kıbrısı denemen daha doğru olur gibi geliyor, maddi olarak belki biraz zora sokar ama! yinede sen daha iyisini bilirsin tabiki canım. kararını bizede bildir canım......merak ediyoruz seni.

Gijnij canim bende senin gibi bakiyorum ama yazamaya hic hevesim yok hamilelikle iyice melankolik oldum iyice sinirlerim bozuldu bebegi kiz hissediyorum. Ah ah doktor bana bir dese oglun geliyor dunyalar benim olacak.
sağlıklı bir oğluşun olur inşallah defnem, hamilelikten kaynaklanıyordur herhalde bu ruh halin canım, sıkma canını. kız erkek mi acaba diye strese sokma su saatten sonra kendini bebeğim, hamileliğinin tadını çıkar. su ana kadar yapabileceğinin en güzelini en iyisini yapmaya çalıştın, bundan sonrası için hakkımda hayırlısını nasip et rabbim diye dua et birtanem. rahat ol, relax çık dolaş eve kapatma kendini temiz hava al, havalar çok güzel....

Kizlarrr bugun yataktan kalkamadim uyku hali gerci buna cok takilmak istemiyorum cunku gecen ayda oomustu tek bir fark var adete ucdort gun kala sancilarim agrilarim olur simdiden basladi agrilarim
hadi bakalım çatladım canım geliyodur inşallah prensin :)

amin canim Rabbim her isteyene tattirsin bu guzel duygulari..kimseyi mahrum birakmasin...

sen ne zamandir ugrasiyorsun?
canım benimde birkaç aya başlamayı düşünüyorum çalışmalara, şimdilik pek hazır hissetmiyorum o strese girmeye kendimi, daha gereken hiçbir şeyi yapmamışım gibi geliyor cnm eşimden kaynaklı olabilir, takviyeleri yarım yamalak alıyor, şimdilik sadece evicap200 alıyor 3 günde bir çinko takviyesi almasını istiyorum. kan ver bu ay diyorum hep erteliyor üffffff hep negatif yaklaşıyor sanırım ondan böyle hisstediyorum.

REYHANEHA
Stresten olamıyoruz maalesef bende gecen ay bi başladı bi bitti bidaha başladı ne olduğunu anlamadım oysa çok duzenlidir
birde catlatma iğnesi çok kuruluk yapıyo haberin olsun normal yolla olsa daha iyi[/QUOTE]
CANIM bende senin gibi düşünüyorum, doğal yolla deniycem çok zorlarda olmazsa iğne olabilir, ad. benim normaldede çok sık olmasada aksama oluyor o yüzden testi yapınca rahatladım cnm.

slm kizlar nasilsiniz? benim doguma 5 bucuk hafta kaldi.
sana hayranım biliyormusun sultanım çok sakin ve huzurlu bir insansın, inşallah bebeğini sağlıkla al kucağına, bundan sonra sana allahım ikiz prens nasip etsin inşallah......

gözün aydın defnem inşallah oğluşun olacağı haberinide verirsin bize :)

dortim beni sormussun.canim ara ara gelip yaziyorum birseyler.merak etmeyin diye durumumdan haber veriyorum.guluzar gelmiyo artik galiba o da doguma gün sayiyodur.sen nasilsin?
guluzarın nesi olacak sultanım.....

kızlar bejnubal gecen msjıma cvp yazmıstı, tahmin ettiğimiz gibi hamile kaldıktan sonra gelip bize haber vereceğini, çünkü çok stres yaptığını yazmış.......

Bişey sorucam bu catlatma ignesiyle nasil oluyor benim bununla ilgili bir fikrim yok.sadece sizden duydum.igneyi vurup aksam birliktelikmi olacak.peki doktor kabul edecekmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…