- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #54.241
simdi kimler hamile? defnem ve forever baska var mi? hamisler neden takvim yapmiyosunuz
Kızlar devlet hastanesine geldim birde buradaki doktor a goruneyim dedim ultrason sırası bekliyorum bakalım bu ne diyecek çok heyecanlıyım dua edin benim için
sana hayranım biliyormusun sultanım çok sakin ve huzurlu bir insansın, inşallah bebeğini sağlıkla al kucağına, bundan sonra sana allahım ikiz prens nasip etsin inşallah......
guluzarın nesi olacak sultanım.....
canim ben takvim derken hamilelik takvimini demistim.o dedigin listeyi ben yapmistim sonra güncellenmeyince kaliyo.Valla biri yapsa süper olur ilk sayfadaki gibi
Bilgisayarla giren biri varsa hayrına liste yapsın
Benim 4 hamileligim
2sagliklikizim-2 Abort (1erkek digeri ?)
Simdi erkek istiyorum
Ve
Cok korkuyorum
sagol canim benim.evet normalde de sakinimdir.ama sen ne diyon bacim bunun üstüne ikiz dogurursam bu yastan sonra 5 cocukla ne olur halimyok biz bu dogumu da atlatalim cocuk sayfasini kapatiyoruz.Allah olmayanlara versin insallah.
canim guluzarin bir kizi var ikinci kizini doguracak.
sağol canım inşallah aynı sene oğullarımızı kucaklarımıza alırız...Canim benim
Hersey yolunda tosuncugun cok sağlıklı annesi diyecek ins. Rahat ol
Oglusuna benim icin bir nanik yap bizim ogluslarimizida dünyaya davet etsin bir zahmet
ayyy ne güzel bir şey kalmamış bana çok zor geliyor geçmiyor günler ...slm kizlar nasilsiniz? benim doguma 5 bucuk hafta kaldi.
gözün aydın çok sevindim Allah devamını erdirsin güzel haberlerin devamı gelir inşallah..kese şeklini sorarlarsa yuvarlak fasulye hiç farketmiyor benim bir inde fasulya ötekinde yusyuvarlak çıktı kese cinsiyeti göstermiyor yani...cinsiyet testini alan ve yapanların topiği var herkesin yanlış çıkmış ben tavsiye etmem..e bende bu yollarfan geçtim ve hepsini sabahlara kadar araştırdım en erken 13.haftayı bekle ..Canimmm simdi hastaneden geldim keseyi gordum cok sukur tos toparlak yus yuvarlak bi kesemiz var :))) onuncu hafta mi hangi testmis kiz o merakimdan catlicam senin kadar olmasamda bende cok tez canliyimdir :)
aynen katılıyorum sana canım sadece kafa karıştırıcı şeyler bunlar..kese yuvarlaksa kiz uzunsa erkek diyolardi ama o tez cürüdü galiba.cinsiyet testlerini de önermiyolar dogrulugu kesin degilmis.
Canim benim resimlerini goremiyorum malesef ):
Guzelim sen deyince saydim sans tam 12.gün randevumu almisim
Yalniz catlatma ignesi niye ben testlerle belirlerim diye dusunmustum
Eger yumurtlamam oluyorsa dogalliktan yanayim,yanlismi düsünüyorum??
Eger Doktor yumurtlaman 1-2 Gun Sonra derse yinede catlatma ignesi vurmalimiyim
Kiz öyle demeyin valla daha hamile degilim bende Kiz hissediyorum bebisimi offff
Ins Dua edin hamilesin duan Kabul olurmus canim Benim.
Hep oglum olacak de de de
Deki oglun Olur ins.erkek bebisi cagir kendine.
Pipiyi görürsün ins.
kızlar 18 inde hastalanmam gerekiyordu hala olmadım, çok canım sıkkın, moralim bozuk. neden bu kadar uzadı yaaaaa! gecen ay size bahsetmiştim eşim ad. bitiminin 10. günü korunmadı diye, yumurtlamamda 20. günlerde olmustu, kacgündür acabalarla doluydu kafam, bu sabah gebelik testi yaptım çok şükür negatif teeee niye olmadım ben hala yaaaaaa
Kızlar devlet hastanesine geldim birde buradaki doktor a goruneyim dedim ultrason sırası bekliyorum bakalım bu ne diyecek çok heyecanlıyım dua edin benim için
defnem gözünaydin keseyi görmüssün.kizlarr zaman cabuk geciyo bakin bana doguma gün sayiyorum
Kesenin şekline göre de cinsiyet söylüyordu kızlar ama nasıl bilmiyorum onuncu hafta testi internette satılıyor renk değişimine göre belirliyor 80 liraydi galiba ondan bahsediyor herhalde
kese yuvarlaksa kiz uzunsa erkek diyolardi ama o tez cürüdü galiba.cinsiyet testlerini de önermiyolar dogrulugu kesin degilmis.
CANIM bende senin gibi düşünüyorum, doğal yolla deniycem çok zorlarda olmazsa iğne olabilir, ad. benim normaldede çok sık olmasada aksama oluyor o yüzden testi yapınca rahatladım cnm.evet canım testi yapana kadar stresi bayaa yaşadım ama şimdi daha rahatım bazen oluyor çünkü bende gecikmeler üşütünce, stres yapınca falan öpüyorum seni.....
foreverım çıktınmı ultrasondan ne oldu sonucu yaz canımsın sağlıkla alacaksın prensini inşallah kucağına......
canım sende muradına kavuşursun inşallah, bozma moralini.... bundan sonra ne yapacaksın canım nasıl bir taakip, kontrol. hangisi sana daha mantıklı geliyor? ama bence kıbrısı denemen daha doğru olur gibi geliyor, maddi olarak belki biraz zora sokar ama! yinede sen daha iyisini bilirsin tabiki canım. kararını bizede bildir canım......merak ediyoruz seni.
sağlıklı bir oğluşun olur inşallah defnem, hamilelikten kaynaklanıyordur herhalde bu ruh halin canım, sıkma canını. kız erkek mi acaba diye strese sokma su saatten sonra kendini bebeğim, hamileliğinin tadını çıkar. su ana kadar yapabileceğinin en güzelini en iyisini yapmaya çalıştın, bundan sonrası için hakkımda hayırlısını nasip et rabbim diye dua et birtanem. rahat ol, relax çık dolaş eve kapatma kendini temiz hava al, havalar çok güzel....
hadi bakalım çatladım canım geliyodur inşallah prensin :)
canım benimde birkaç aya başlamayı düşünüyorum çalışmalara, şimdilik pek hazır hissetmiyorum o strese girmeye kendimi, daha gereken hiçbir şeyi yapmamışım gibi geliyor cnm eşimden kaynaklı olabilir, takviyeleri yarım yamalak alıyor, şimdilik sadece evicap200 alıyor 3 günde bir çinko takviyesi almasını istiyorum. kan ver bu ay diyorum hep erteliyor üffffff hep negatif yaklaşıyor sanırım ondan böyle hisstediyorum.
REYHANEHA
Stresten olamıyoruz maalesef bende gecen ay bi başladı bi bitti bidaha başladı ne olduğunu anlamadım oysa çok duzenlidir
birde catlatma iğnesi çok kuruluk yapıyo haberin olsun normal yolla olsa daha iyi
sağol canım inşallah aynı sene oğullarımızı kucaklarımıza alırız...
ayyy ne güzel bir şey kalmamış bana çok zor geliyor geçmiyor günler ...
gözün aydın çok sevindim Allah devamını erdirsin güzel haberlerin devamı gelir inşallah..kese şeklini sorarlarsa yuvarlak fasulye hiç farketmiyor benim bir inde fasulya ötekinde yusyuvarlak çıktı kese cinsiyeti göstermiyor yani...cinsiyet testini alan ve yapanların topiği var herkesin yanlış çıkmış ben tavsiye etmem..e bende bu yollarfan geçtim ve hepsini sabahlara kadar araştırdım en erken 13.haftayı bekle ..
aynen katılıyorum sana canım sadece kafa karıştırıcı şeyler bunlar..
evet doktordan geldim sonunda aman Allahım 2 saat ultrason sırası bekledim ne zormuş devlette muayene olmak ama azmettim bekledim ..kese su herşey iyi bu doktorda erkek dedi hayırlısı ALLAHTAN ..iyiymiş bebeğim benden bu kadar sizler ne yaptınız ...
evet doktordan geldim sonunda aman Allahım 2 saat ultrason sırası bekledim ne zormuş devlette muayene olmak ama azmettim bekledim ..kese su herşey iyi bu doktorda erkek dedi hayırlısı ALLAHTAN ..iyiymiş bebeğim benden bu kadar sizler ne yaptınız ...
Senin bu hamileliginde mi kesen yuvarlakti canim? Bende keseye inanmiyorum benim kesem yuvarlak erkekte olabilir ama ben kiz hissediyorum.
Canim benim ya bu doktorda erkek dediyse pasamiz yolda insallah benim oglusum olurda seninkide onun abisi olur ne guzel olur ah ah rabbim sag selamet kucagina almayi nasip etsin :))
Hadi gözün aydin canim.Rabbim saglikla kucagina almayi nasib etsin.kacinci çocuk olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?