Süper Anneler - 2011

kızlar geçen gün gijnijim bahsetmişti ya vucudu alkali yapan damlalardan bahsetmişti, onu araştıracaktı ne sonuç çıktı araştırdı yazdıda benmi kaçırdımkine?

simdi kimler hamile? defnem ve forever baska var mi? hamisler neden takvim yapmiyosunuz

Valla biri yapsa süper olur ilk sayfadaki gibi
Bilgisayarla giren biri varsa hayrına liste yapsın
Benim 4 hamileligim
2sagliklikizim-2 Abort (1erkek digeri ?)
Simdi erkek istiyorum
Ve
Cok korkuyorum

Kızlar devlet hastanesine geldim birde buradaki doktor a goruneyim dedim ultrason sırası bekliyorum bakalım bu ne diyecek çok heyecanlıyım dua edin benim için

Kiz nerde kaldin
Meraklandik Hadi ama canim
Nikimizi metaktan patladiga cevirecez

sagol canim benim.evet normalde de sakinimdir.ama sen ne diyon bacim bunun üstüne ikiz dogurursam bu yastan sonra 5 cocukla ne olur halim yok biz bu dogumu da atlatalim cocuk sayfasini kapatiyoruz.Allah olmayanlara versin insallah.
canim guluzarin bir kizi var ikinci kizini doguracak.

Valla biri yapsa süper olur ilk sayfadaki gibi
Bilgisayarla giren biri varsa hayrına liste yapsın
Benim 4 hamileligim
2sagliklikizim-2 Abort (1erkek digeri ?)
Simdi erkek istiyorum
Ve
Cok korkuyorum
canim ben takvim derken hamilelik takvimini demistim.o dedigin listeyi ben yapmistim sonra güncellenmeyince kaliyo.

hadi yaaa ondanda tutmadı ha diyet yum günü çalışmaları vs üffff ne yapıcaz biz yaaaaa nasıl başarıcaz pekiiiiiii

Canim benim
Hersey yolunda tosuncugun cok sağlıklı annesi diyecek ins. Rahat ol
Oglusuna benim icin bir nanik yap bizim ogluslarimizida dünyaya davet etsin bir zahmet
sağol canım inşallah aynı sene oğullarımızı kucaklarımıza alırız...
slm kizlar nasilsiniz? benim doguma 5 bucuk hafta kaldi.
ayyy ne güzel bir şey kalmamış bana çok zor geliyor geçmiyor günler ...
Canimmm simdi hastaneden geldim keseyi gordum cok sukur tos toparlak yus yuvarlak bi kesemiz var :))) onuncu hafta mi hangi testmis kiz o merakimdan catlicam senin kadar olmasamda bende cok tez canliyimdir :)
gözün aydın çok sevindim Allah devamını erdirsin güzel haberlerin devamı gelir inşallah..kese şeklini sorarlarsa yuvarlak fasulye hiç farketmiyor benim bir inde fasulya ötekinde yusyuvarlak çıktı kese cinsiyeti göstermiyor yani...cinsiyet testini alan ve yapanların topiği var herkesin yanlış çıkmış ben tavsiye etmem..e bende bu yollarfan geçtim ve hepsini sabahlara kadar araştırdım en erken 13.haftayı bekle ..
kese yuvarlaksa kiz uzunsa erkek diyolardi ama o tez cürüdü galiba.cinsiyet testlerini de önermiyolar dogrulugu kesin degilmis.
aynen katılıyorum sana canım sadece kafa karıştırıcı şeyler bunlar..

Kiz beni guldurdun allahta seni guldursun hamile kalmadan nasil kiz hissediyorsun :)))) herkese dua ediyorum canim ins rabbim kiz isteyene kiz erkek isteyene erkek versin

Ben sana soyledim canim stres yaptin kendine kizinin durumu birde hava degisimi o yuzden olmamissindir bak kendini rahatlat hemen olacaksin icini ferah tut. Oyle tek iliskiyle hamile kalmak cok ama cok zor

Kesenin şekline göre de cinsiyet söylüyordu kızlar ama nasıl bilmiyorum onuncu hafta testi internette satılıyor renk değişimine göre belirliyor 80 liraydi galiba ondan bahsediyor herhalde

Yok canim facede kesesi yuvarlak olan arkadaslara kiz dediler erkek cikti o yuzden kesenin sekli yanlis ama keseye gore sag sol olayi dogru olabilir.

evet doktordan geldim sonunda aman Allahım 2 saat ultrason sırası bekledim ne zormuş devlette muayene olmak ama azmettim bekledim ..kese su herşey iyi bu doktorda erkek dedi hayırlısı ALLAHTAN ..iyiymiş bebeğim benden bu kadar sizler ne yaptınız ...

CANIM bende senin gibi düşünüyorum, doğal yolla deniycem çok zorlarda olmazsa iğne olabilir, ad. benim normaldede çok sık olmasada aksama oluyor o yüzden testi yapınca rahatladım cnm.

sana hayranım biliyormusun sultanım çok sakin ve huzurlu bir insansın, inşallah bebeğini sağlıkla al kucağına, bundan sonra sana allahım ikiz prens nasip etsin inşallah......

gözün aydın defnem inşallah oğluşun olacağı haberinide verirsin bize :)

guluzarın nesi olacak sultanım.....[/QUOTE]

Sagol bademim doktorda dedi asiri duygusallik asiri agresiflik olabilir bunlar normal dedi. Bilmiyorum ya ben kendimi hic iyi hissetmiyorum ne zaman duzelicem hic bi fikrim yok ((

Senin bu hamileliginde mi kesen yuvarlakti canim? Bende keseye inanmiyorum benim kesem yuvarlak erkekte olabilir ama ben kiz hissediyorum.
Canim benim ya bu doktorda erkek dediyse pasamiz yolda insallah benim oglusum olurda seninkide onun abisi olur ne guzel olur ah ah rabbim sag selamet kucagina almayi nasip etsin :))

Hadi gözün aydin canim.Rabbim saglikla kucagina almayi nasib etsin.kacinci çocuk olcak

evet 6.haftada muayenede kalp atışlarını duyduğumuz hafta fasulye gibiydi haftaya kontrole gel dedi gittiğimde bu sefer kese kalp giibiydi hatta kaynanam kız bu kalp şekli dedi ama ben araştırmıştım çoktan kesenin cinsiyeti belli etmeyeceğini ve belli olmaz dedim sakın inanma o an makinanın görüntüsü o muayene sırasında dikkat edersen ekrana çok değişiyor ve çektiği an yayvan veya yuvarlak çıkıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…