Süper Anneler - 2011

Sagol bademim doktorda dedi asiri duygusallik asiri agresiflik olabilir bunlar normal dedi. Bilmiyorum ya ben kendimi hic iyi hissetmiyorum ne zaman duzelicem hic bi fikrim yok (([/QUOTE]

Sanirim ucuncu aydan sonra rahatliyorduk, bende oyle olmustu defnem. Uyku yapiyormu, aserme yada mide bulantisi.....foreverimin verdigi guzel haberleri yurekten diliyorum insallah sende verirsin bize defnem

defnem niye moralini bozuyorsun anlamadım kusura bakma

Bende bilmiyorum canim moralim anlamsiz yere bozuk bi garibim hormonlardan dolayi sanirim. Anladim canim benimde simdilik kese yuvarlak gibi bakalim diger haftalar nasil olacak?

Canim cok sukur buda erkek olduugunu mujdelemis cok ama cok sevindim cnm, gozun aydin birtanem saglikla al prensini kucagina nolur foreverim bizi takipte kal, calismalarimiz sirasinda bize fikirler ver, yardimci ol (zaten oluyorsun )cok kaygili ggeciyor gunlerim zaman yaklastikca ben niye eksik hissediyorum herseyi, birseyleri hizlandirmak istiyorum artik :-(

tamam canım zaten alışkanlık oluyor burası bir süre girmeyince meraktan çatlıyorum ..sende sabret olacak inşallah herşeyin bir sırası var ve bir gün gelecek seninde güzel haberlerini alacağız.

Kızlar yeni ece geldim öldüm öldüm yorgunluktan bugün bayağı yogunmus bura masaallah bacilarim benim FOREVERİM gözün aydın bitanem paşam sağlıkla doğsun inşaallah DEFNEM seninde pasan yoldadır inşaallah cnm bnm SULTANIM bir kere daha diycem olmazsa o taktiği çok tuttum yapicam Allah hayirlisini versin CATLADİMCM adın gibisin güloooommmm az kaldı geliyor çiziklerrrrr inşaallah bir pipili yer yapıyordur cnm. Bnm herkesi öpücüklere boguyorum :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

banada dua edin yarın kurana gitcem bende dua edicem hepimize

htc phone ile

hadi yaaa ondanda tutmadı ha diyet yum günü çalışmaları vs üffff ne yapıcaz biz yaaaaa nasıl başarıcaz pekiiiiiii
al bendende okadar guzelim stresss oluyorum valla.milletin aa yinemi kiz demesine sinir oluyorumsanki elimizdeymis gibi.valla esimde cakiyor bu konuyla ugrastigimi oda bosver diyor ama istiyor..bir de tutmazsa eger vuracak yüzüme ama ne yapiyim.bademim sen ne zaman denemelere basliyacan
bence bunuda ekliyim yum gunu ve orgazmi tutturursan erkek olma ihtimali %80 artiyor.bu stressle o nasil olacak bilmem ama
you... bir video var orda adam erkek karisindan sonra bosalirsa erkek diyor,soylenilene gore peygamber efendimiz sav bunu kiz babasi olan birine soylemis
bunuda goz onunde bulundur canim. ben diyeten daha onemli oldugunu dusunuyorum. soylemesi ayiptir bizim burda bir komsu var 3 oglu var ve o hep esinden önce bosaldigini soylüyor.bende kizlarimda bosalma olmadi. bence dogru
Kiz beni guldurdun allahta seni guldursun hamile kalmadan nasil kiz hissediyorsun :)))) herkese dua ediyorum canim ins rabbim kiz isteyene kiz erkek isteyene erkek versin

AMIN CANIM RABBIM DUYSUN SESINI
Valla canim sanki kiz spermleri pusuda beni bekliyorlarmis gibi geliyor,bu korkuyla deneme falan yapamiyacam eylüle birakmak isterdim,orda erkek orani daha yuksekmis.tabi esimi nasil ikna edecem bilmiyorum
off ne zormus bu erkegi yapmak

Son düzenleme:
Dualarimiz seninle canim benim
Hayirli Cuma gününde ins dualar Kabul Olur sen premsesini Biz prensimizi alalim kucagimiza ins..

kızlar ilişkide kadın önce orgazm olursa bebek erkek
erkek once olursa kız olur denılıyor bu ne derece dogru arastıran varmı
canim bende öyle düsünüyorum yukariya yazdim biseyler

Off evet canim erkegi yapmak cok zor burdaki erkek annelerine soyluyorum onlarda asil kizi yapmak zor diyor ( sen hep dua et rabbim duysun sesimizi insallah ogluslarimiz kucagimizda olsun

Hayirli Cuma gününde ins dualar Kabul Olur sen premsesini Biz prensimizi alalim kucagimiza ins..

Yarın çok dua edicem sizlere de kendime de aslında ismlrinizi bana ozelden yazsanizda adinizla dua etsem bacilar.

yine hocaya da bir sorucam bu kadar istiyorum bi yandan da korkuyorum yaaa :-\

htc phone ile

Son düzenleme:
tamam canım zaten alışkanlık oluyor burası bir süre girmeyince meraktan çatlıyorum ..sende sabret olacak inşallah herşeyin bir sırası var ve bir gün gelecek seninde güzel haberlerini alacağız.
İnsallah foreverim, dr arastirmasi yaptim bugun
Ama burda kimse erkek yada kiz bebek icin takip yappmiyor, dra istanbulda var bunun icin orayaa gitmek istemiyorum dedim, bana dediki sizi dolandirmasinlar ay cok komiktiiiii bende dedim yok tutturan tanidiklarim var dedim, ha bilmem o zaman ben oyle bisey duymadim bilmiyorum dedi.canlarim benn napiyim simdi dr lara ne soyliyeyim takipte benim icin onemli olanin o 12saat oldugunu bu aralikta iliski istediimi nasil soyliyeyim.....

Calikusum bende dr tutturabilirsem ilk yumurtlamada deneyeyim diyorum artik, bahsettigin kadinin orgazm olma olayini yasamanin pratigini bilen varmiki kizlar ya...... keske nasil olacagini cozebilsem

Canım yukarda yazdığın konuya cevap vermek istedim kusura bakmayın arada görüp okursam yazmadanda geçemiyorum 3 kiz anası olarak.
Allahım nasip ederse benimde oğlum olucak bu gebeliğimde tam yukarda anlattığın sekilde hamile kaldım. Önce ben sonra esim oldu utandım.
Ama yumurta takibi onularımı kullanmadım adetin am 13. Gunu oldu

Son düzenleme:

Bakin kizlar valla bulduk
Orgazmin esnasinda kasilmalar oluyor erkek spermleri hizlica ulasiyor
Söyle düsünün kadin davetiye yollamadan,gururlu erkekler lütfetmiyor
Yumurtlamayi tutturup, bide o oldumu oglan cocuk göbiste
Ay Hadi ins
Baharcim bilgilerin Icin cok tesekkurlercanim

Son düzenleme:
Size kendimde yaşadıgım bir olayı paylaşmak istiyorum ben 3 kızdan sonra kazayla oğluma hamile kaldım kaçtıgını anladıgımda adetime bir hafta vardı hamile kalmam dedim banyoya gidip hemen yıkadım fark ettiğim en önemli şey sperlerin çok koyu yoğun olduğu ben üçüncü kızıma 15 gece yumurta takibi tek ilişkiyle kalmıştım siz yorumlayın

Onemli deil canım benim aslında cok yazdım.bu konuyu ama hep aralarda kaynadı malum 3 cocuk bide hamilelik inanın buraya zaman kalmiyo onun icin cok giremiyorum diyete cok inanmıyorum ben yapmadım zaten birde deneme yaptığınız ay Hz zekariya as evlat isteme duası var onu okuyun hamile kaldıktan sonrada Yusuf suresini kac gun okuyabilirseniz inşallah Allahım gönlünüze göre hayirlisiyla nasip etsin

Canlarim benim bugun morelim cok bozuk suan agliyarak yaziyorum ailevi nedenlerden dolayi foreverım kusura bakma bu yuzden tebrik etmekte geciktim Allah anali babali buyutsun git pasana her istedigini al gonlunce bir hamilelik gecir zeynom defnem bademim reyyaneha m reyhan calikusum cooooooooooookkk seviyorum sizleri biraz kendimi toparlayana kadar topikten uzak kalicam her zaman duamdasiniz duanizda olmak diligiyle hepiniz hakkinizi helal edin

Cnm bnm yaaa inşaallah düzelir herşey çok üzüldüm ınan bu mutlu günlerin de boyle olmasına bizi terketme sakin seni çok seviyoruz unutma bitanem

htc phone ile

cnm taktık dedıgınız bumuydu
kadının önce gelmesı demı ben bunu seneler önce kayınvaldemden duydum ama anlamamıstım,şımdı anlıyorum
kendımde ve arastırmalarıma görede dogru cıkıyor

Ah arkadasim inanki hic bir seye hic kimseye degmiyor takma kafana kendinide soyutlama bizde seni cok seviyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…