- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #54.261
defnem niye moralini bozuyorsun anlamadım kusura bakma
evet 6.haftada muayenede kalp atışlarını duyduğumuz hafta fasulye gibiydi haftaya kontrole gel dedi gittiğimde bu sefer kese kalp giibiydi hatta kaynanam kız bu kalp şekli dedi ama ben araştırmıştım çoktan kesenin cinsiyeti belli etmeyeceğini ve belli olmaz dedim sakın inanma o an makinanın görüntüsü o muayene sırasında dikkat edersen ekrana çok değişiyor ve çektiği an yayvan veya yuvarlak çıkıyor..
evet doktordan geldim sonunda aman Allahım 2 saat ultrason sırası bekledim ne zormuş devlette muayene olmak ama azmettim bekledim ..kese su herşey iyi bu doktorda erkek dedi hayırlısı ALLAHTAN ..iyiymiş bebeğim benden bu kadar sizler ne yaptınız ...
Canim cok sukur buda erkek olduugunu mujdelemiscok ama cok sevindim cnm, gozun aydin birtanem saglikla al prensini kucagina nolur foreverim bizi takipte kal, calismalarimiz sirasinda bize fikirler ver, yardimci ol (zaten oluyorsun )cok kaygili ggeciyor gunlerim zaman yaklastikca ben niye eksik hissediyorum herseyi, birseyleri hizlandirmak istiyorum artik :-(
al bendende okadar guzelim stresss oluyorum valla.milletin aa yinemi kiz demesine sinir oluyorumhadi yaaa ondanda tutmadı ha diyet yum günü çalışmaları vs üffff ne yapıcaz biz yaaaaa nasıl başarıcaz pekiiiiiii
Kiz beni guldurdun allahta seni guldursun hamile kalmadan nasil kiz hissediyorsun :)))) herkese dua ediyorum canim ins rabbim kiz isteyene kiz erkek isteyene erkek versin
Dualarimiz seninle canim benimKızlar yeni ece geldim öldüm öldüm yorgunluktan bugün bayağı yogunmus bura masaallah bacilarim benim FOREVERİM gözün aydın bitanem paşam sağlıkla doğsun inşaallah DEFNEM seninde pasan yoldadır inşaallah cnm bnm SULTANIM bir kere daha diycem olmazsa o taktiği çok tuttum yapicam Allah hayirlisini versin CATLADİMCM adın gibisin güloooommmm az kaldı geliyor çiziklerrrrr inşaallah bir pipili yer yapıyordur cnm. Bnm herkesi öpücüklere boguyorum :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
banada dua edin yarın kurana gitcem bende dua edicem hepimize
htc phone ile
canim bende öyle düsünüyorum yukariya yazdim biseylerkızlar ilişkide kadın önce orgazm olursa bebek erkek
erkek once olursa kız olur denılıyor bu ne derece dogru arastıran varmı
al bendende okadar guzelim stresss oluyorum valla.milletin aa yinemi kiz demesine sinir oluyorumsanki elimizdeymis gibi .valla esimde cakiyor bu konuyla ugrastigimi oda bosver diyor ama istiyor..bir de tutmazsa eger vuracak yüzüme ama ne yapiyim.bademim sen ne zaman denemelere basliyacan
bence bunuda ekliyim yum gunu ve orgazmi tutturursan erkek olma ihtimali %80 artiyor.bu stressle o nasil olacak bilmem ama
you... bir video var orda adam erkek karisindan sonra bosalirsa erkek diyor,soylenilene gore peygamber efendimiz sav bunu kiz babasi olan birine soylemis
bunuda goz onunde bulundur canim. ben diyeten daha onemli oldugunu dusunuyorum. soylemesi ayiptir bizim burda bir komsu var 3 oglu var ve o hep esinden önce bosaldigini soylüyor.bende kizlarimda bosalma olmadi.bence dogru
AMIN CANIM RABBIM DUYSUN SESINI
Valla canim sanki kiz spermleri pusuda beni bekliyorlarmis gibi geliyor,bu korkuyla deneme falan yapamiyacam eylüle birakmak isterdim,orda erkek orani daha yuksekmis.tabi esimi nasil ikna edecem bilmiyorum
off ne zormus bu erkegi yapmak
Dualarimiz seninle canim benim
Hayirli Cuma gününde ins dualar Kabul Olur sen premsesini Biz prensimizi alalim kucagimiza ins..
canim bende öyle düsünüyorum yukariya yazdim biseyler
İnsallah foreverim, dr arastirmasi yaptim buguntamam canım zaten alışkanlık oluyor burası bir süre girmeyince meraktan çatlıyorum ..sende sabret olacak inşallah herşeyin bir sırası var ve bir gün gelecek seninde güzel haberlerini alacağız.
al bendende okadar guzelim stresss oluyorum valla.milletin aa yinemi kiz demesine sinir oluyorumsanki elimizdeymis gibi .valla esimde cakiyor bu konuyla ugrastigimi oda bosver diyor ama istiyor..bir de tutmazsa eger vuracak yüzüme ama ne yapiyim.bademim sen ne zaman denemelere basliyacan
bence bunuda ekliyim yum gunu ve orgazmi tutturursan erkek olma ihtimali %80 artiyor.bu stressle o nasil olacak bilmem ama
you... bir video var orda adam erkek karisindan sonra bosalirsa erkek diyor,soylenilene gore peygamber efendimiz sav bunu kiz babasi olan birine soylemis
bunuda goz onunde bulundur canim. ben diyeten daha onemli oldugunu dusunuyorum. soylemesi ayiptir bizim burda bir komsu var 3 oglu var ve o hep esinden önce bosaldigini soylüyor.bende kizlarimda bosalma olmadi.bence dogru
Valla canim sanki kiz spermleri pusuda beni bekliyorlarmis gibi geliyor,bu korkuyla deneme falan yapamiyacam eylüle birakmak isterdim,orda erkek orani daha yuksekmis.tabi esimi nasil ikna edecem bilmiyorum
Canım yukarda yazdığın konuya cevap vermek istedim kusura bakmayın arada görüp okursam yazmadanda geçemiyorum 3 kiz anası olarak.
Allahım nasip ederse benimde oğlum olucak bu gebeliğimde tam yukarda anlattığın sekilde hamile kaldım. Önce ben sonra esim oldu utandım.
Ama yumurta takibi onularımı kullanmadım adetin am 13. Gunu oldu
Bakin kizlar valla bulduk
Orgazmin esnasinda kasilmalar oluyor erkek spermleri hizlica ulasiyor
Söyle düsünün kadin davetiye yollamadan,gururlu erkekler lütfetmiyor
Yumurtlamayi tutturup, bide o oldumu oglan cocuk göbiste
Ay Hadi ins
Baharcim bilgilerin Icin cok tesekkurlercanim
Canlarim benim bugun morelim cok bozuk suan agliyarak yaziyorum ailevi nedenlerden dolayi foreverım kusura bakma bu yuzden tebrik etmekte geciktim Allah anali babali buyutsun git pasana her istedigini al gonlunce bir hamilelik gecir zeynom defnem bademim reyyaneha m reyhan calikusum cooooooooooookkk seviyorum sizleri biraz kendimi toparlayana kadar topikten uzak kalicam her zaman duamdasiniz duanizda olmak diligiyle hepiniz hakkinizi helal edin
Dualarimiz seninle canim benim
Hayirli Cuma gününde ins dualar Kabul Olur sen premsesini Biz prensimizi alalim kucagimiza ins..
canim bende öyle düsünüyorum yukariya yazdim biseyler
Canlarim benim bugun morelim cok bozuk suan agliyarak yaziyorum ailevi nedenlerden dolayi foreverım kusura bakma bu yuzden tebrik etmekte geciktim Allah anali babali buyutsun git pasana her istedigini al gonlunce bir hamilelik gecir zeynom defnem bademim reyyaneha m reyhan calikusum cooooooooooookkk seviyorum sizleri biraz kendimi toparlayana kadar topikten uzak kalicam her zaman duamdasiniz duanizda olmak diligiyle hepiniz hakkinizi helal edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?