Süper Anneler - 2011

aman kızlar yenı denemelere baslayacak olanlar önce sız bosalmaya dıkkat edın
peygammer efendımız bıle soylemıs bunu oglu olmayanlara, bende oglu olan arkadaslara sordum hep aynı durum
bugun uc kızı olan bı arkadasımla gorustum bı oglu oldu sonradan nasıl oldu anlat bakalım dedım bızım taktıgı söyledı öburlarınde bılmıyordum bunda tuttu bı oglan daha doguracam dedıbenımde ıkı kızımda bosalma olmadı hıc utanarak söyluyorum vallaama ıkı dusugumde ben bosalmıstım sanırım onlar erkektı
esımde arkadasından duymus buna cok dıkkat edıyorartık

rabbım yardımcın olsun arkadasım kımselerı kafana takma degmez uc gunluk dunya
ama topiktende uzak kalma burda bırazda olsa stres atıyor ınsan

ılk kızımı dogum yaptım kayınvaldem hep agzının ucuyla gelıp gıdıp kızım bıdakıne once sen gel bak oglan ıstıyosan dıyor
allah allah bu kadın ne dıyor ne gelmesı dıyorum bıturlu cözemedım kadını
bende amma safmısım sımdı anlıyorum arastırmalar sonucu
ıkı oglu bır kızı var kayınvaldemın keske bır kız daha doguraydım der hep
demekkı kadının taktık ıse yarıyor arkadaslar

ah baharım bunu gerceklestırme yollarını biliyorsan noluuuur tiyo ver bize, urdan yazamam dersen özelden at, isteyen arkadaşlarıma atarım ben

haklısın çalıkuşum bunu daha öncede duymuştum. lütfetmeyen y ler ay çok hoşsun

canımsın bizde seni seviyoruz birtanem inşallah en kısa zamanda herşey yoluna girer, bizi habersiz bırakma hamiş olup olmadığını yaz bize cnm. hiç birşey üzülmeye değmiyor canım üzme kendini.........

kız<lar benm 20 mayısta kazaya kurban gittim adetimde bugün olması gerekiyordu ama 20sinde kasık agrım vardı bugün adet olmam lazımdı olmadım ay 2günden etkilermiki adeti hamile kalma olasılıgım varmı

Canim benim kiyamam sana
Üzme kendini guclu ol lütfen
Bak belki hamilesindirde Rabbim yar ve yardimcin Olsun.hakkimiz ne varki ustunde var olanda helal olsun,sende helal et.ben bugun yoklugunu farkettim ama isin vardir diye düsündüm.ins Sorun her neyse hallolur güzelim
Canim hep dualarimizda olacaksin.paylasmak istedigin biseyler
Varsada biz hep burdayiz dinleriz elimizden geldigi kadar destek olmaya calisiriz.sen dinlen biz seni bekliyecez canim.cok ozletme kendini.seni cok opuyorum..Ay agliyacam Yaa

bak buyukler cok sey biliyor ama dinlemiyoruz.normaldir anlamaman biz safiz valla .sende bugunden itibaren yöntemi kullanmayi düsünüyorum ins tutar canim.
Hepinize iyi geceler yarin gorusuruz canlar.catladima üzüldüm valla

kız<lar benm 20 mayısta kazaya kurban gittim adetimde bugün olması gerekiyordu ama 20sinde kasık agrım vardı bugün adet olmam lazımdı olmadım ay 2günden etkilermiki adeti hamile kalma olasılıgım varmı

canım son adetin ve yumurtlama gününü yaz birde ilişki olan günü trhle yaz tam anlamadım.......

son adet tarihim 25 nisan normalde ben bugün adet olmam lazımdı ama 2gün önce korunmasız ilişki oldu kormuyorum acaba hamile kalırmıyım diye

olabilir canım ad öncesi kız gebelik gerçekleştiğini okumuştum ilk sayfalarda, daha çok bunu yurtdışındaki kız bebek isteyen anneler deniyor diye okumuştum. hadi hayırlısı cnm sonucu haber ver günün gecmemiş daha geçerse tahlil yap hem zaten istiyorsun bir kız bebek korkma bence canım

Gunaydin bacilar catladimin yokluğu belli oldu hemen :-( inşaallah sorunları bi an önce düzelir :-( doner

htc phone ile

forover cok güzel bir haber gözün aydin canim.allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin prensini.nihayet son zamanlarda topikte istenilen bir cinsiyet tutturuldu.topigin nazar boncugu ol

canim keseye göre yorum yapma bence.cünkü ultrasondaki resimler cekme anina ve makinaya göre degisiyor. hem de keseye göre cinsiyet tahmini bence cok zor ve tuhaf geliyo.en saglami beklemek.

Yok sultancım zaten ben keseye göre yorum yapamıyorum banada mantıklı gelmiyor facede de kesesi fasülye olan arkadaşa erkek dediler kızı olacakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…