- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #54.281
Canlarim benim bugun morelim cok bozuk suan agliyarak yaziyorum ailevi nedenlerden dolayi foreverım kusura bakma bu yuzden tebrik etmekte geciktim Allah anali babali buyutsun git pasana her istedigini al gonlunce bir hamilelik gecir zeynom defnem bademim reyyaneha m reyhan calikusum cooooooooooookkk seviyorum sizleri biraz kendimi toparlayana kadar topikten uzak kalicam her zaman duamdasiniz duanizda olmak diligiyle hepiniz hakkinizi helal edin
ah baharım bunu gerceklestırme yollarını biliyorsan noluuuur tiyo ver bize, urdan yazamam dersen özelden at, isteyen arkadaşlarıma atarım benCanım yukarda yazdığın konuya cevap vermek istedim kusura bakmayın arada görüp okursam yazmadanda geçemiyorum 3 kiz anası olarak.
Allahım nasip ederse benimde oğlum olucak bu gebeliğimde tam yukarda anlattığın sekilde hamile kaldım. Önce ben sonra esim oldu utandım.
Ama yumurta takibi onularımı kullanmadım adetin am 13. Gunu oldu
haklısın çalıkuşum bunu daha öncede duymuştum. lütfetmeyen y ler ay çok hoşsunBakin kizlar valla bulduk
Orgazmin esnasinda kasilmalar oluyor erkek spermleri hizlica ulasiyor
Söyle düsünün kadin davetiye yollamadan,gururlu erkekler lütfetmiyor
Yumurtlamayi tutturup, bide o oldumu oglan cocuk göbiste
Ay Hadi ins
Baharcim bilgilerin Icin cok tesekkurlercanim
canımsın bizde seni seviyoruz birtanem inşallah en kısa zamanda herşey yoluna girer, bizi habersiz bırakma hamiş olup olmadığını yaz bize cnm. hiç birşey üzülmeye değmiyor canım üzme kendini.........Canlarim benim bugun morelim cok bozuk suan agliyarak yaziyorum ailevi nedenlerden dolayi foreverım kusura bakma bu yuzden tebrik etmekte geciktim Allah anali babali buyutsun git pasana her istedigini al gonlunce bir hamilelik gecir zeynom defnem bademim reyyaneha m reyhan calikusum cooooooooooookkk seviyorum sizleri biraz kendimi toparlayana kadar topikten uzak kalicam her zaman duamdasiniz duanizda olmak diligiyle hepiniz hakkinizi helal edin
Canim benim kiyamam sanaCanlarim benim bugun morelim cok bozuk suan agliyarak yaziyorum ailevi nedenlerden dolayi foreverım kusura bakma bu yuzden tebrik etmekte geciktim Allah anali babali buyutsun git pasana her istedigini al gonlunce bir hamilelik gecir zeynom defnem bademim reyyaneha m reyhan calikusum cooooooooooookkk seviyorum sizleri biraz kendimi toparlayana kadar topikten uzak kalicam her zaman duamdasiniz duanizda olmak diligiyle hepiniz hakkinizi helal edin
ılk kızımı dogum yaptım kayınvaldem hep agzının ucuyla gelıp gıdıp kızım bıdakıne once sen gel bak oglan ıstıyosan dıyor
allah allah bu kadın ne dıyor ne gelmesı dıyorumbıturlu cözemedım kadını
bende amma safmısımsımdı anlıyorum arastırmalar sonucu
ıkı oglu bır kızı var kayınvaldemın keske bır kız daha doguraydım der hep
demekkı kadının taktık ıse yarıyor arkadaslar
kız<lar benm 20 mayısta kazaya kurban gittim adetimde bugün olması gerekiyordu ama 20sinde kasık agrım vardı bugün adet olmam lazımdı olmadım ay 2günden etkilermiki adeti hamile kalma olasılıgım varmı
canım son adetin ve yumurtlama gününü yaz birde ilişki olan günü trhle yaz tam anlamadım.......
son adet tarihim 25 nisan normalde ben bugün adet olmam lazımdı ama 2gün önce korunmasız ilişki oldu kormuyorum acaba hamile kalırmıyım diye
son adet tarihim 25 nisan normalde ben bugün adet olmam lazımdı ama 2gün önce korunmasız ilişki oldu kormuyorum acaba hamile kalırmıyım diye
Gunaydin bacilar catladimin yokluğu belli oldu hemen :-( inşaallah sorunları bi an önce düzelir :-( doner
htc phone ile
Evet sultancim ya hamileliginin basini hatirliyorum rabbim banada senin kadar olup gun saymayi nasip etsin ins :) saglicakla kucagina al bebisini dualarim seninle :)
evet doktordan geldim sonunda aman Allahım 2 saat ultrason sırası bekledim ne zormuş devlette muayene olmak ama azmettim bekledim ..kese su herşey iyi bu doktorda erkek dedi hayırlısı ALLAHTAN ..iyiymiş bebeğim benden bu kadar sizler ne yaptınız ...
Curudu canim o tezde tutmuyoro teze gore benim ki kiz o zaman cunku kesemiz yuvarlak
kızlar ilişkide kadın önce orgazm olursa bebek erkek
erkek once olursa kız olur denılıyor bu ne derece dogru arastıran varmı
canim keseye göre yorum yapma bence.cünkü ultrasondaki resimler cekme anina ve makinaya göre degisiyor. hem de keseye göre cinsiyet tahmini bence cok zor ve tuhaf geliyo.en saglami beklemek.
canim topikte son zamanlarda herkes uygulamisti bu yöntemi.
sen uyguladın mı canım ben uygulamadım hatta hiç zevk almamaya çalıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?