- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #54.301
canım benimde birkaç aya başlamayı düşünüyorum çalışmalara, şimdilik pek hazır hissetmiyorum o strese girmeye kendimi, daha gereken hiçbir şeyi yapmamışım gibi geliyor cnm eşimden kaynaklı olabilir, takviyeleri yarım yamalak alıyor, şimdilik sadece evicap200 alıyor 3 günde bir çinko takviyesi almasını istiyorum. kan ver bu ay diyorum hep erteliyor üffffff hep negatif yaklaşıyor sanırım ondan böyle hisstediyorum.
Bu yöntem tutumu hani %'deye döksek.yoksa budami fifti fifticanim topikte son zamanlarda herkes uygulamisti bu yöntemi.
bana keçi boynuzu kürünü önermişti arkadaşlar ben özünü içiriyorum cnm, evicap, çinko arjinin öneriyorlar erkek takviyesi için canım.Genede hazirliginiz var, ben acaba neler yedirip neler icirsem bizim herife???
Buarada erkekler genelde bu tarz tutum icindeler, halbuki en cok kadinlar cekiyorlar...ama iste bir cocugun olunca 2. İcin adim atmak cok kolay olmuyor. Ne kadar zor oldugunu goruyorlar cunku...ama simdi yapmazsan ilerde pisman olabilirsin, ayrica kizinda ilerde bir kardesim olsaydi diyeceginden eminim nerdeyse...
Canim sen erkek istiyorsun ya, hani dualar var bunun icin, bunlari okuyabilirsin gerisinide Allaha birakmak lazimdir diye dusunuyorum...birde 2 cocuk mu dusunuyorsunda erkek istiyorsun? Hani biri kiz biri erkek olsun gibisinden...
Hamile kalmak o kadar gucki cogu kadinda, saglikla sihhatle hayirlica gelsinlerde....bir cok zaman atladigimiz en onemli noktalar bunlar diye dusunuyorum...
sultanım cevabını bende merakla bekliyorum :) bu teoride yerle bir çalıkuşumBu yöntem tutumu hani %'deye döksek.yoksa budami fifti fifti
Sultanim Senin tecrubelerine ihtiyacim var canim. Zamanin olursa özelikle olmazsa olmazlari yazarmisin canim
Bu yöntem tutumu hani %'deye döksek.yoksa budami fifti fifti
Sultanim Senin tecrubelerine ihtiyacim var canim. Zamanin olursa özelikle olmazsa olmazlari yazarmisin canim
Selam kizlar...yonteeemmm yontemmm ama ben yorumsuzum bu konuda.bende haftaya dr gidecegim karnim nerdeyse hic buyumedi ufak bir sislik var gibi 4 aylik oldum halbuki.birde dun ruyamda olmus bebek kac gundur düşünüyorum ondanmi bilmiyorum cok tedirginim.ama oyke bisey olsa vucut hisseder degilmi agru sanci falan.bende kasilma yok hareket yok sanki hamile degilim oyle rahat vucudum.
Yok canim facede kesesi yuvarlak olan arkadaslara kiz dediler erkek cikti o yuzden kesenin sekli yanlis ama keseye gore sag sol olayi dogru olabilir.
Gitme canım üzüntünü paylaş hafiflet yada biraz iyileştince dön cok sıkma canını varsa bebeği de uzersinCanlarim benim bugun morelim cok bozuk suan agliyarak yaziyorum ailevi nedenlerden dolayi foreverım kusura bakma bu yuzden tebrik etmekte geciktim Allah anali babali buyutsun git pasana her istedigini al gonlunce bir hamilelik gecir zeynom defnem bademim reyyaneha m reyhan calikusum cooooooooooookkk seviyorum sizleri biraz kendimi toparlayana kadar topikten uzak kalicam her zaman duamdasiniz duanizda olmak diligiyle hepiniz hakkinizi helal edin
Selam kizlar...yonteeemmm yontemmm ama ben yorumsuzum bu konuda.bende haftaya dr gidecegim karnim nerdeyse hic buyumedi ufak bir sislik var gibi 4 aylik oldum halbuki.birde dun ruyamda olmus bebek kac gundur düşünüyorum ondanmi bilmiyorum cok tedirginim.ama oyke bisey olsa vucut hisseder degilmi agru sanci falan.bende kasilma yok hareket yok sanki hamile degilim oyle rahat vucudum.
forover cok güzel bir haber gözün aydin canim.allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin prensini.nihayet son zamanlarda topikte istenilen bir cinsiyet tutturuldu.topigin nazar boncugu ol
Teşekkürler sultan ..tutturduk ama sagliklica doğsada kucağıma alsam her doktora gittiğimde yüreğim ağzıma geliyor en önemlisi sağlıklı olması ..
Allah C.C sağlıklı sihhatlı doğurmayı da nasip etsin.Teşekkürler sultan ..tutturduk ama sagliklica doğsada kucağıma alsam her doktora gittiğimde yüreğim ağzıma geliyor en önemlisi sağlıklı olması ..
Bademim zaten binde birimiz cinsiyet için doktor buluyor bizim yaptigimiz bebek istiyoruz deyip yumurtam ne durumda diye gerekirse 3 veya 5 doktora ayrı ayrı gidiyoruz bir yandan da ovulasyon testi yapabilirsin
canim deneme yapilan dönemde sadece bu yöntem degil birden fazla etken oldugu icin diyetti takviyeydi ovulasyon günüydü derken hangisi tutuyo hangisi tutmuyo kesin ayiramayizkiben deneme yaptigimda önce ben orgazm oldum yöntemlerde öyle yaziyodu.ben birkac kere yazmistim neler yaptigimi simdi tekrar yazarim ama size faydasi olur mu bilmiyorum.ben diane 35 kullaniyodum cocuk düsününce biraktim ve clearblue gülenyüz ovulasyon testi aldim (simdiki aklim olsa monitörünü alirdim)benim adetlerim düzenliydi.6 ay hep test aldim ve gülen yüz ciktiktan yaklasik 35-36 saat sonra tek iliski denedim olmadi.hamile kaldigim ay ilk gülenyüzden 24 saat ve 33 saat sonra deneme yaptim. yani hamile kaldigim ay iki kere iliski oldu ikisinde de önce ben bosaldim derin iliski oldu..iliskiden önce esim kahve icti ben karbonatli vajinal dus yaptim.iliskiden sonra saga da yatmadim sola da yatmadim sirt üstü yattim 15 dk. laptop tablet ve cep tlf yanimdaydi altinlari takmistim.diyete gelince kendime liste yaptim hergün yedigimi ictigimi isaretledim unutmayim diye.yesil cay, omega 3, e vitamini, cinko,kuru incir,domates veya suyu,et,patates,muz,bazen hurma bazen kuru erik,kuru kayisi,elma suyu yada ananas suyu, limonlu su,karbonatli su bunlari günlük aldim.esim diyet yapmadi fazla.sadece son aylarda günlük keciboynuzu pekmezi, e vitamini, ari sütü, omega 3,L-arginine,cinko aliyodu. iste arkadaslar benim yaptiklarim sonuc 3. kizim geliyo.
Inscanim korkutma kendini saglicakla alacaksin bebegini kucagina pozitif düsünün pozitifolsunTeşekkürler sultan ..tutturduk ama sagliklica doğsada kucağıma alsam her doktora gittiğimde yüreğim ağzıma geliyor en önemlisi sağlıklı olması ..
Kizlar bende hamilelik takvimi yapmak istiyorum nasil yapabilirim bilen var mi?
Calikusum bademim zeynooom reyhan reyyaneha m defnemm foreverım canlarim toparlandim cok sukur iyiyim ama adetime on gun var ama felaket adet Sancim var nasıl oluyor kaFam karisti defnem ve foraverim veya kizlar sizin onceki hamileliginizds oldumu sizde boyle birsey yasadinizmi sag kasigim sagbacagim belim kopuyor sanki normalde adet olacagim gun boyle olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?