Süper Anneler - 2011

Genede hazirliginiz var, ben acaba neler yedirip neler icirsem bizim herife???

Buarada erkekler genelde bu tarz tutum icindeler, halbuki en cok kadinlar cekiyorlar...ama iste bir cocugun olunca 2. İcin adim atmak cok kolay olmuyor. Ne kadar zor oldugunu goruyorlar cunku...ama simdi yapmazsan ilerde pisman olabilirsin, ayrica kizinda ilerde bir kardesim olsaydi diyeceginden eminim nerdeyse...

Canim sen erkek istiyorsun ya, hani dualar var bunun icin, bunlari okuyabilirsin gerisinide Allaha birakmak lazimdir diye dusunuyorum...birde 2 cocuk mu dusunuyorsunda erkek istiyorsun? Hani biri kiz biri erkek olsun gibisinden...
Hamile kalmak o kadar gucki cogu kadinda, saglikla sihhatle hayirlica gelsinlerde....bir cok zaman atladigimiz en onemli noktalar bunlar diye dusunuyorum...

bana keçi boynuzu kürünü önermişti arkadaşlar ben özünü içiriyorum cnm, evicap, çinko arjinin öneriyorlar erkek takviyesi için canım.
haklısın canım kızım için yanlız kalmasın diye istiyoruz zaten kardeşi, eşim sadece kızım yanlız kalmasın fikriyle ikna oldu kuzusuna çok düşkün, yoksa 1 den fazla kesinlikle istemiyordu canım bense kızımın tek çocuk olmasını istemiyorum zaten.
evet canım aynen öyle tahmin ettiğin gibi 2 çocuk düşünüyoruz, kızda olsa erkekte 2. ama ben 2.ncisi erkek olsun istiyorum olursa, elimden gelen yapabileceim birşey varsa uygulamaya yapmaya çalışıyorum. bende hemen hamiş kalanlardan değilim maalesef o yüzden hemen olmayacağına hazıramaya çalışıyorum kendimi, birde bizim erkek bebek isteyen annelerin yumurtlama dönemi şansı var sadece, kız bebek isteyenler gibi bu olmadı sonraki gün...... deme şansımız yok oldu oldu olmadı sonraki ay maalesef canım. inşallah herkesin gönlündeki kucağında olsun tez zamanda...........

Bu yöntem tutumu hani %'deye döksek.yoksa budami fifti fifti

Sultanim Senin tecrubelerine ihtiyacim var canim. Zamanin olursa özelikle olmazsa olmazlari yazarmisin canim
sultanım cevabını bende merakla bekliyorum :) bu teoride yerle bir çalıkuşum ama olsun yinede deniyelim ne zarar gelirki

Bu yöntem tutumu hani %'deye döksek.yoksa budami fifti fifti

Sultanim Senin tecrubelerine ihtiyacim var canim. Zamanin olursa özelikle olmazsa olmazlari yazarmisin canim

canim deneme yapilan dönemde sadece bu yöntem degil birden fazla etken oldugu icin diyetti takviyeydi ovulasyon günüydü derken hangisi tutuyo hangisi tutmuyo kesin ayiramayizki ben deneme yaptigimda önce ben orgazm oldum yöntemlerde öyle yaziyodu.ben birkac kere yazmistim neler yaptigimi simdi tekrar yazarim ama size faydasi olur mu bilmiyorum.ben diane 35 kullaniyodum cocuk düsününce biraktim ve clearblue gülenyüz ovulasyon testi aldim (simdiki aklim olsa monitörünü alirdim)benim adetlerim düzenliydi.6 ay hep test aldim ve gülen yüz ciktiktan yaklasik 35-36 saat sonra tek iliski denedim olmadi.hamile kaldigim ay ilk gülenyüzden 24 saat ve 33 saat sonra deneme yaptim. yani hamile kaldigim ay iki kere iliski oldu ikisinde de önce ben bosaldim derin iliski oldu..iliskiden önce esim kahve icti ben karbonatli vajinal dus yaptim.iliskiden sonra saga da yatmadim sola da yatmadim sirt üstü yattim 15 dk. laptop tablet ve cep tlf yanimdaydi altinlari takmistim.diyete gelince kendime liste yaptim hergün yedigimi ictigimi isaretledim unutmayim diye.yesil cay, omega 3, e vitamini, cinko,kuru incir,domates veya suyu,et,patates,muz,bazen hurma bazen kuru erik,kuru kayisi,elma suyu yada ananas suyu, limonlu su,karbonatli su bunlari günlük aldim.esim diyet yapmadi fazla.sadece son aylarda günlük keciboynuzu pekmezi, e vitamini, ari sütü, omega 3,L-arginine,cinko aliyodu. iste arkadaslar benim yaptiklarim sonuc 3. kizim geliyo.

Son düzenleme:
Selam kizlar...yonteeemmm yontemmm ama ben yorumsuzum bu konuda.bende haftaya dr gidecegim karnim nerdeyse hic buyumedi ufak bir sislik var gibi 4 aylik oldum halbuki.birde dun ruyamda olmus bebek kac gundur düşünüyorum ondanmi bilmiyorum cok tedirginim.ama oyke bisey olsa vucut hisseder degilmi agru sanci falan.bende kasilma yok hareket yok sanki hamile degilim oyle rahat vucudum.

canim aklina kötü seyler getirme. demekki rahat bir hamilelik gecireceksin tadini cikar bence.

Yok canim facede kesesi yuvarlak olan arkadaslara kiz dediler erkek cikti o yuzden kesenin sekli yanlis ama keseye gore sag sol olayi dogru olabilir.

Kız gibi düşünme düşünceler gerçeği etkilermiş sen oğlan gibi düşün oğlan olsun

Gitme canım üzüntünü paylaş hafiflet yada biraz iyileştince dön cok sıkma canını varsa bebeği de uzersin

Inşallah bu sefer erkek derler canım kız hamileligi bu kadar rahat olmaz normalde

forover cok güzel bir haber gözün aydin canim.allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin prensini.nihayet son zamanlarda topikte istenilen bir cinsiyet tutturuldu.topigin nazar boncugu ol

Teşekkürler sultan ..tutturduk ama sagliklica doğsada kucağıma alsam her doktora gittiğimde yüreğim ağzıma geliyor en önemlisi sağlıklı olması ..

Teşekkürler sultan ..tutturduk ama sagliklica doğsada kucağıma alsam her doktora gittiğimde yüreğim ağzıma geliyor en önemlisi sağlıklı olması ..

sen rahat ol canim stres yapma. yemene icmene hareketlerine dikkat et yeter.Allahin izniyle alirsin kucagina.niye hamilelik takvimi yapmiyosunuz yaaa her girdigimizde bakardik kac haftalik olmussunuz.

Bademim zaten binde birimiz cinsiyet için doktor buluyor bizim yaptigimiz bebek istiyoruz deyip yumurtam ne durumda diye gerekirse 3 veya 5 doktora ayrı ayrı gidiyoruz bir yandan da ovulasyon testi yapabilirsin

Kuzular (herkes anasının kuzudur değil mi!), ben de bir şey sorayım. Adet günüm normalde düzenlidr. İki ay önce düşük yaptım. Geçen ay hapla korundum. Bu ay adet olacak gibi belirtilerim oldu ama henüz adet olmadım. Ov. testi çok koyu değil bugünki testimde. Burada bir arkadaş ov. testinin adet gününe yakın çok koyu olduğunu demişti, aynı şekil benimde gebeliğimde gebelik testinden önce ov. testinden haberim olmuştu, çok belirgindi. Şimdi çok belirgin olmayan ikinci çizgi var ov. testinde. Gebelik testini de ümitlenmiyelim diye henüz alıp yapmadım. Birkaç gün geçsin istiyorum, bir yandan da merak ediyorum.
Düşük yaşayan kuzular, adet düzeniniz nasıldı acaba? Geçen ay 33 gün sonra regl oldum. Hapa hemen başlatmamıştı doktor. Hap zaten 28 dengeliyor. Sizce bu ay da 33 gün sonra mı regl olurum?

Bademim zaten binde birimiz cinsiyet için doktor buluyor bizim yaptigimiz bebek istiyoruz deyip yumurtam ne durumda diye gerekirse 3 veya 5 doktora ayrı ayrı gidiyoruz bir yandan da ovulasyon testi yapabilirsin

reyhanım sonunda buldum bikaç dr ad. olayımda inşallah ondan sonra dr kontrolune gireceğim. hala hastalanmadım, sanırım iyi üşütmüşüm nişanda, açık havada donmuştum. önce döngümümü düzelttireyim yoksa direk yumurtlama takibimi yaptırayım bilemiyorum canım.:44::44::44:

Sultanim sen herseyi yazmissin bacim ya.en azindan Icin rahat yaptim diye
Allah ne derse oluyor
Benimde 2 Kizim var artik 3. Ne Olur bilmem. Gönlumden gecen belli.ama Ben seninkini neden bilmem hep oglan diye biliyordum.Rabbim bebegini hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin
Inscanim korkutma kendini saglicakla alacaksin bebegini kucagina pozitif düsünün pozitifolsun
Canim Senin Ozel yaptigin Bisey varmiydi diyetharicinde

Bugün kuran daydim orda bi kiz bebis vardı yeni yürüyor çok tatliydi yine ağlamaklı oldum yaaaaaa :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

htc phone ile

Calikusum bademim zeynooom reyhan reyyaneha m defnemm foreverım canlarim toparlandim cok sukur iyiyim ama adetime on gun var ama felaket adet Sancim var nasıl oluyor kaFam karisti defnem ve foraverim veya kizlar sizin onceki hamileliginizds oldumu sizde boyle birsey yasadinizmi sag kasigim sagbacagim belim kopuyor sanki normalde adet olacagim gun boyle olurum

Oyyyyyyyyyyyyy çok sevimdimmmmmnnnn gülooooooo hoşgeldin şöyle yanaklardan öpüyorum kokulu kokulu iyisin inşaallah özledik kiz hemen seni yaaa :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Bu arada evet bende olduydu hamile kaldigim ayda
bacım inşaallah tosuncugun tepikleridir onlarrrrrr ayyyyy
htc phone ile

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…