Süper Anneler - 2011

güncelleme yaptim

Son düzenleme:
kizlar elimden geldigi kadar tabloyu güncelledim.eksikler var tabiki.son zamanlarda fazla takip edemedigim icin kusura bakmayin.eksik bilgileri tamamlayan olursa eklerim.aslinda bütün bilgiler var tabloyu güncelleme isini biri devralabilir.

Çok sağol bacım telden giriyorum bilgisayarım olsa yapardım seve seve

htc phone ile

sagol canim benim insallah senin gönlündeki olur.evet yapmak istedigim cogu seyi yaptim o yüzden icimde kalmadi.

Allah C.C sağlıklı sihhatlı doğurmayı da nasip etsin.
amin canım .Allah sırasıyla hepimize erkek isteyene erkek kız isteyene kız nasip etsin inşallah

Forever maşallah bebişine darısı basimiza sen orgazm olmusmuydun

Evet oldum canım ..sen olabilmismiydin ..olmadıysan da üzülme ablamlara ve erkek bebek doğuran yakın arkadaşlarima sordum biz olmadık dediler illa olmak gerekmiyor bence

Evet bacim ona takilmayin Bendede olmadı mesela

htc phone ile

kizzzzzzzzzz canimmmmmm
Hosgeldin..,,
Eger sancin varsa mümkun oldugunca kendini yorma.isleri biraz savsakla ve kolay yemeklerle gunu kurtarmaya Sonra ayaklarini uzatip uzanmaya bak
Stresste Elinden geldigince yapma.bazen bebek yerlesmesi oluyor derler hatta kimilerinde lekelenme dahi oluyor.sen her ihtimale karsi dediklerimi Yap.istirahat et.opuldun cimcimem,Benim Sana soracak bisuruuuuu sorum var buralarda kal

Doktorda yumurta takibi yapacaksan donguyu düzeltmeye gerek yok gecte olsa erkende doktor yakalar onu

QUOTE=foreverhayat;35427924]amin canım .Allah sırasıyla hepimize erkek isteyene erkek kız isteyene kız nasip etsin inşallah
Evet oldum canım ..sen olabilmismiydin ..olmadıysan da üzülme ablamlara ve erkek bebek doğuran yakın arkadaşlarima sordum biz olmadık dediler illa olmak gerekmiyor bence[/QUOTE]
Olamadım malesef

canım dönmene toparlanmana çok sevindimmmmmm kız nolur uzaklaşmayın gitmeyin biyerlere
hedeflediğimiz yolda birbirimizden başka kimimiz var kııııııııı....... ağrıların için yardımcı olamıycam canım çünkü benim ilk gebeliğim rasgele oldu rasgele takipsiz yum vs bilmeden cnm ondan.

cnm benım denemedıgın hıc bırsey kalmamıs,olmadımı olmuyor ıste ,oyuzden dıyorum ben bunların hepsı bos ,ugrasıp ugrasıp olmadımı uzuluyoruz ,benım arkadas bu yaptıklarının tamamen tersıydı ınanın ben kesın kız dıyordum oglan gelıyor bu gun yanında gıttım gordum pıpıyı,rabbım ısallah bızede verır cokmu ıstıyoruz acaba ondanmı vermıyor bılemedım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…