- 8 Nisan 2014
- 1.050
- 55
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #54.341
Canim benim ben siZsiz yapamamki esim cok canimi sikti sonra gonul almalar tipik erkek iste inan yatip uzanmak nedir bilmem onlar icin herseyi yaparim ama nankorluk diz boyu artik bosveriyorum ama ben boyle sanci gormedim igneden mi acabacanım dönmene toparlanmana çok sevindimmmmmm kız nolur uzaklaşmayın gitmeyin biyerlere
hedeflediğimiz yolda birbirimizden başka kimimiz var kııııııııı....... ağrıların için yardımcı olamıycam canım çünkü benim ilk gebeliğim rasgele oldurasgele takipsiz yum vs bilmeden cnm ondan.
Canim yol arkadasim benim insaallah iki prensesten sonra buluruz prensimizi ama bu sancilarim oldukca umutum kalmadi tek umut normalde bu kadar erken baslamaz adet belirtileri m ama biryandanda acaba ignedenmi diyorum haftaya cumartesi belli olucak insaallah dua et canimkizzzzzzzzzz canimmmmmm
Hosgeldin..,,
Eger sancin varsa mümkun oldugunca kendini yorma.isleri biraz savsakla ve kolay yemeklerle gunu kurtarmaya Sonra ayaklarini uzatip uzanmaya bak
Stresste Elinden geldigince yapma.bazen bebek yerlesmesi oluyor derler hatta kimilerinde lekelenme dahi oluyor.sen her ihtimale karsi dediklerimi Yap.istirahat et.opuldun cimcimem,Benim Sana soracak bisuruuuuu sorum var buralarda kal
Canim benim kuzum siz niye eklemediniz beniOyyyyyyyyyyyyy çok sevimdimmmmmnnnn gülooooooo hoşgeldin şöyle yanaklardan öpüyorum kokulu kokulu iyisin inşaallah özledik kiz hemen seni yaaa :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Bu arada evet bende olduydu hamile kaldigim ayda
bacım inşaallah tosuncugun tepikleridir onlarrrrrr ayyyyy
htc phone ile
Catladim ben iki defa iğne oldum hiç böyle ağrım olmadı
Maşallah hamile halinle yapmışsın ellerine sağlık göbusundeki bebeğe sağlık
Diğer bilgilerini yaş,çocuk sayısı vs.yaz ben pazartesi ekleyim canım.haftasonu bilgisayardan nete girmiyorum.cnm lısteye benıde ekle
Hayır canım senin agridan bahsediyorumBacim seninde mi agrin var
Canimmmm bu nasil bir agri igne vurulali bir haFta oluyor bu normalmi kuzum bacagim ozellikle cok agriyor bir yandan yeseren umutlar tukeniyor
Yaaa gercekten beni unutmus olamazsiniz
Eğer tablodaki listeyi diyosan ben yaptım üstelik senin adın da var listede.dün benim msjıma alındın galiba o yüzden bana yazmadın.
sen de sağol canım.bugün vaktim vardı yapayım dedim.
Bacilaaaaaar haziran 13 benim yumurtlama günü ben 11 inde mi deneme yapicam en son yoksa 12 yi de es gecmiyim mi ben ovulasyon testinde çift çizgiyi 13 ünde görürüm muhtemel kaç aydır takibine göre öyle
htc phone ile
Duam seninle ins oglusun göbisindedir guzelimCanim benim ben siZsiz yapamamki esim cok canimi sikti sonra gonul almalar tipik erkek iste inan yatip uzanmak nedir bilmem onlar icin herseyi yaparim ama nankorluk diz boyu artik bosveriyorum ama ben boyle sanci gormedim igneden mi acaba
Canim yol arkadasim benim insaallah iki prensesten sonra buluruz prensimizi ama bu sancilarim oldukca umutum kalmadi tek umut normalde bu kadar erken baslamaz adet belirtileri m ama biryandanda acaba ignedenmi diyorum haftaya cumartesi belli olucak insaallah dua et canim
Bacilar bişey diyim Yaaaa kiz için 11 in de kessem yeter mi 12 yi de deniyim mi ikna edersem inşaallah
htc phone ile
Kizlarrr Bir sorum daha var
Ben ogluma hamile kaldigim Ay esimin kaza kursununa kurban gitmistim
Ben o anda cabucak wc ye kostum ama hamilelik olmustu.sonunda 5 aylikken kaybettmistim malesef
Sorum su gecen Bir arkadasta birliktelikten Sonra ayaga kalkmis ve oglu olmus
Kimi diyorki spermler yercekimine karsi daha hizlilar ayaga kalkinca daha hizli variyor yum.'a Yoksa yatip kalmak daha mi iyi kizlar deneme 1 haftadan Az. Kaldi..Allah rizasi Icin cevap verin
Sizi seviyorum ..iyiki varsiniz guzellikler
Kizlarrr Bir sorum daha var
Ben ogluma hamile kaldigim Ay esimin kaza kursununa kurban gitmistim
Ben o anda cabucak wc ye kostum ama hamilelik olmustu.sonunda 5 aylikken kaybettmistim malesef
Sorum su gecen Bir arkadasta birliktelikten Sonra ayaga kalkmis ve oglu olmus
Kimi diyorki spermler yercekimine karsi daha hizlilar ayaga kalkinca daha hizli variyor yum.'a Yoksa yatip kalmak daha mi iyi kizlar deneme 1 haftadan Az. Kaldi..Allah rizasi Icin cevap verin
Sizi seviyorum ..iyiki varsiniz guzellikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?