Süper Anneler - 2011

Canim benim ben siZsiz yapamamki esim cok canimi sikti sonra gonul almalar tipik erkek iste inan yatip uzanmak nedir bilmem onlar icin herseyi yaparim ama nankorluk diz boyu artik bosveriyorum ama ben boyle sanci gormedim igneden mi acaba
Canim yol arkadasim benim insaallah iki prensesten sonra buluruz prensimizi ama bu sancilarim oldukca umutum kalmadi tek umut normalde bu kadar erken baslamaz adet belirtileri m ama biryandanda acaba ignedenmi diyorum haftaya cumartesi belli olucak insaallah dua et canim

Canim benim kuzum siz niye eklemediniz beni listeye

Canimmmm bu nasil bir agri igne vurulali bir haFta oluyor bu normalmi kuzum bacagim ozellikle cok agriyor bir yandan yeseren umutlar tukeniyor

Bacim seninde mi agrin var
Hayır canım senin agridan bahsediyorum
Canimmmm bu nasil bir agri igne vurulali bir haFta oluyor bu normalmi kuzum bacagim ozellikle cok agriyor bir yandan yeseren umutlar tukeniyor

Bence igneden değil canım dedim ya ben iki defa oldum ikisinde ağrım olmadı yinede canını sıkma belki bebis yoldadir onun ağrısıdır iyi ddüşün iyi olsun

Bacilaaaaaar haziran 13 benim yumurtlama günü ben 11 inde mi deneme yapicam en son yoksa 12 yi de es gecmiyim mi ben ovulasyon testinde çift çizgiyi 13 ünde görürüm muhtemel kaç aydır takibine göre öyle

htc phone ile

Bacilar bişey diyim Yaaaa kiz için 11 in de kessem yeter mi 12 yi de deniyim mi ikna edersem inşaallah

htc phone ile

Duam seninle ins oglusun göbisindedir guzelim

Bacilar bişey diyim Yaaaa kiz için 11 in de kessem yeter mi 12 yi de deniyim mi ikna edersem inşaallah

htc phone ile

12.gun yapma bence biraz erken çatlarsa riske girersin zaten spermler 72 saat yaşadığın göre 11.gun yapsan ve 13.gun çatlasa kız olur inşallah yalnız kocanı kandirabilirsen aynı gün an az bir veya iki defa korumalı ilişki olsun bütün hızlı y spermler gitsin geriye x ler kalsın sonra korumasız ilişki veee gelsin kız bebis

Insan oyle bir dost isterki dertlerini anlayabilen ayni frekansdan konusabilen hicbirseyine bakmadan oylece kabullenen Oyle bir dost ki sebeb sizce guvenebilen ve cikarsizca sevebilen yuregindeki aciyi paylasabilen dost dedigin sevinci carpmali /Uzuntuyu bolmeli gecmisi cikartmali yarini toplamali kalbinin derinliklerindeki ihtiyaci hesaplamali ve herzaman butun parcalardan daha buyuk olmali sevgiye herzaman yeri olan yuregi kocaman olan iste benim boyle dostlarim oldu insaallah devamli ve daim olur sizleri coook seviyorum dostlarim

Eklentiler

• $images (14).webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 26
Kizlarrr Bir sorum daha var
Ben ogluma hamile kaldigim Ay esimin kaza kursununa kurban gitmistim
Ben o anda cabucak wc ye kostum ama hamilelik olmustu.sonunda 5 aylikken kaybettmistim malesef
Sorum su gecen Bir arkadasta birliktelikten Sonra ayaga kalkmis ve oglu olmus
Kimi diyorki spermler yercekimine karsi daha hizlilar ayaga kalkinca daha hizli variyor yum.'a Yoksa yatip kalmak daha mi iyi kizlar deneme 1 haftadan Az. Kaldi..Allah rizasi Icin cevap verin
Sizi seviyorum ..iyiki varsiniz guzellikler

Canim benim Oncelikle ne olur stress yapma birsey diyecegim bes aylik dusuk yaptim demissin ayy bacim Allah sabir versin peki neden dustu doktor lar nede di

Kafam karıştı şimdi ama burda okuduklarımdan biri kimdi hatırlamıyorum ama aynen dediğin gibi kalkıp hemen yıkamış ve oğlu olacaktı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…