- 8 Nisan 2014
- 1.050
- 55
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #54.361
Benim hic umudum kalmadi igneyi iki tane vurulunca boyle oluyor heralde insaallah hamileyimdir neyse hepinize iyi geceler optum herkese
Kizlarrr Bir sorum daha var
Ben ogluma hamile kaldigim Ay esimin kaza kursununa kurban gitmistim
Ben o anda cabucak wc ye kostum ama hamilelik olmustu.sonunda 5 aylikken kaybettmistim malesef
Sorum su gecen Bir arkadasta birliktelikten Sonra ayaga kalkmis ve oglu olmus
Kimi diyorki spermler yercekimine karsi daha hizlilar ayaga kalkinca daha hizli variyor yum.'a Yoksa yatip kalmak daha mi iyi kizlar deneme 1 haftadan Az. Kaldi..Allah rizasi Icin cevap verin
Sizi seviyorum ..iyiki varsiniz guzellikler
Diğer bilgilerini yaş,çocuk sayısı vs.yaz ben pazartesi ekleyim canım.haftasonu bilgisayardan nete girmiyorum.
tmm cnm yas 30 ıkı kızım var bu ay calısmalar baslıyor...
bendede oldu evet ay hadi geliyordur paşan...Calikusum bademim zeynooom reyhan reyyaneha m defnemm foreverım canlarim toparlandim cok sukur iyiyim ama adetime on gun var ama felaket adet Sancim var nasıl oluyor kaFam karisti defnem ve foraverim veya kizlar sizin onceki hamileliginizds oldumu sizde boyle birsey yasadinizmi sag kasigim sagbacagim belim kopuyor sanki normalde adet olacagim gun boyle olurum
anaa kendimi öyle görmek değişik bir duygu ama çok güzel ...canım ellerine sağlıkgüncelleme yaptim
Bende yaptım takvim çok iyi birşey miş kız bu sağol sultan..evet cok güzel olmus
Allah gönlüne göre versin canım ..bir paşa da sana nasip eder inşallahtmm cnm yas 30 ıkı kızım var bu ay calısmalar baslıyor...
Canim bebek kesesinde suyun yarisindan fazlasi gitti ve bir turlu yerine gelmedi.buna bir virusun neden oldugunu dusunuyorlar ama onlarda bilmiyor arastirmalarini istemedim.bebegim cok az suyla 2 küsur Ay savasti ama basaramadi kalbi daha fazla dayanamadi.simdi cennette azadim adini azad koydum o dunyadan uzak kalmak istedi. KismetCanim benim Oncelikle ne olur stress yapma birsey diyecegim bes aylik dusuk yaptim demissin ayy bacim Allah sabir versin peki neden dustu doktor lar nede di
Bilgilerin Icin cok Sagol canim opuyorum seni,oglusunu hayirlisiyla saglikla kucagina alman dilegiyleCallkusu arkadasim ben cinsiyet topigini cok ciddi bir sekilde her sayfasini irdeleye irdeleye okumustum orada kizi olan bir arkadas bu tezi uyguladi hemen ayaga kalkayim y ler gtsin xlerin sansi azalsin dedi iliskiden hemen sonra dusa girdigini soyledi onun hikayesini bilmem kac sayfa sonra okudum bebeginin cinsiyetini ogrendi kizmis ve kizi oldu. Yani bu teoride onunla birlikte curumus oldu. Bende o yuzden ayaklarimi dikip yattim.
12.de deneme yapma 10.11 de olsun sirkeli vajinal duş yap 2.3 gün önceden yap ki deneme yapılacak zamanda asidik olmak için derin ilişki olmasın yüzeysel olsun biliyormusun bilmem ama bilmiyorsan söyle özelden ayrıntılı anlatayım ama bunlar kesin değil arkadaşım unutma ..ve sen yinede o ay yine de ovilasyon testi yap 11 de ilişki olduğunda ne zaman yumladığını bilirsinBacilaaaaaar haziran 13 benim yumurtlama günü ben 11 inde mi deneme yapicam en son yoksa 12 yi de es gecmiyim mi ben ovulasyon testinde çift çizgiyi 13 ünde görürüm muhtemel kaç aydır takibine göre öyle
htc phone ile
evet öyle derler ama deneyenler de tutmayinca ben ayaklarımı dikmeyi ve yarım saat kadar yatmayı tercih ettimKizlarrr Bir sorum daha var
Ben ogluma hamile kaldigim Ay esimin kaza kursununa kurban gitmistim
Ben o anda cabucak wc ye kostum ama hamilelik olmustu.sonunda 5 aylikken kaybettmistim malesef
Sorum su gecen Bir arkadasta birliktelikten Sonra ayaga kalkmis ve oglu olmus
Kimi diyorki spermler yercekimine karsi daha hizlilar ayaga kalkinca daha hizli variyor yum.'a Yoksa yatip kalmak daha mi iyi kizlar deneme 1 haftadan Az. Kaldi..Allah rizasi Icin cevap verin
Sizi seviyorum ..iyiki varsiniz guzellikler
en az 12 .14 gün beklemen gerekir bitanem 14.günde kanda çıkarŞu erken gebelik testleri en erken ne zaman sonuç veriyo yada kan testi
bendede oldu evet ay hadi geliyordur paşan...
anaa kendimi öyle görmek değişik bir duygu ama çok güzel ...canım ellerine sağlık foreverım bak resim yollayacagim iste annesi karninda okadar daha buyumeyi bekliyorAllah nazar dan korusun canim bebeginide senide insaallah resim gore bilirsin insaallah
Bende yaptım takvim çok iyi birşey miş kız bu sağol sultan..
Sabahiniz hahirli olsun en guzel gunler sizin olsun gonlunuzdeki gobusunuzde gobusumde olsun insaallah birde kizlar benim igne vurulali dokuzuncu gunum ben gunleri saydikca benim bacilar iki hafta sabred deyip sabrimi zorluyor lar;;) saka biryana az kaldi onumuzdeki cuma belli olur veya cumartesi
Evet son olarak astolist yani zeynomun prensesi iiii
Bacimmmmm gunaydinnnnn topigi acmissin hep böyle mutlu ol bacım Allah yüzünü guldursun bi paşa versin sana inşaallah cnm bnm
htc phone ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?