Süper Anneler - 2011

Benim hic umudum kalmadi igneyi iki tane vurulunca boyle oluyor heralde insaallah hamileyimdir neyse hepinize iyi geceler optum herkese

Eklentiler

• $images (8).webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 32

Ayaga kalkarsan ylerin hizini dusurursun bacim ayaga kalkinca daha hizli variyor olabilir ama ayaga kalkmak buyuk risk sen ayaklarini duvara dik bu sekilde de daha hizli yum a variyor riske atma derim ben.

Callkusu arkadasim ben cinsiyet topigini cok ciddi bir sekilde her sayfasini irdeleye irdeleye okumustum orada kizi olan bir arkadas bu tezi uyguladi hemen ayaga kalkayim y ler gtsin xlerin sansi azalsin dedi iliskiden hemen sonra dusa girdigini soyledi onun hikayesini bilmem kac sayfa sonra okudum bebeginin cinsiyetini ogrendi kizmis ve kizi oldu. Yani bu teoride onunla birlikte curumus oldu. Bende o yuzden ayaklarimi dikip yattim.

bendede oldu evet ay hadi geliyordur paşan...

güncelleme yaptim
anaa kendimi öyle görmek değişik bir duygu ama çok güzel ...canım ellerine sağlık

evet cok güzel olmus
Bende yaptım takvim çok iyi birşey miş kız bu sağol sultan..

Canim benim Oncelikle ne olur stress yapma birsey diyecegim bes aylik dusuk yaptim demissin ayy bacim Allah sabir versin peki neden dustu doktor lar nede di
Canim bebek kesesinde suyun yarisindan fazlasi gitti ve bir turlu yerine gelmedi.buna bir virusun neden oldugunu dusunuyorlar ama onlarda bilmiyor arastirmalarini istemedim.bebegim cok az suyla 2 küsur Ay savasti ama basaramadi kalbi daha fazla dayanamadi.simdi cennette azadim adini azad koydum o dunyadan uzak kalmak istedi. Kismet
Canim Sana gelelim sen hamilesin bence uzan birazistirahat et,gezmelerden davetlerdrn uzak Dur su iki Haftayi atlatana kadar tamam canim iyi uykular tosuncugumuzun annesi

Bilgilerin Icin cok Sagol canim opuyorum seni,oglusunu hayirlisiyla saglikla kucagina alman dilegiyle
Iyi geceler herkese öpüldünüz

12.de deneme yapma 10.11 de olsun sirkeli vajinal duş yap 2.3 gün önceden yap ki deneme yapılacak zamanda asidik olmak için derin ilişki olmasın yüzeysel olsun biliyormusun bilmem ama bilmiyorsan söyle özelden ayrıntılı anlatayım ama bunlar kesin değil arkadaşım unutma ..ve sen yinede o ay yine de ovilasyon testi yap 11 de ilişki olduğunda ne zaman yumladığını bilirsin

evet öyle derler ama deneyenler de tutmayinca ben ayaklarımı dikmeyi ve yarım saat kadar yatmayı tercih ettim

Şu erken gebelik testleri en erken ne zaman sonuç veriyo yada kan testi
en az 12 .14 gün beklemen gerekir bitanem 14.günde kanda çıkar

Insaallah benim canim arkadasim bol bol dua et senin dua n kabul olur insaallah hamilelik ne guzel yakismistir senin gibi tatli kuzuya ya bacim benim yazdigim yazi alintiya karismis nazar boncuklari filan koydum alintinin ortasini da oku canim:)) foreverım bak resim yollayacagim iste annesi karninda okadar daha buyumeyi bekliyor : nazar : : nazar : : nazar : : nazar

Eklentiler

• $images (19).webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
Sabahiniz hahirli olsun en guzel gunler sizin olsun gonlunuzdeki gobusunuzde gobusumde olsun insaallah birde kizlar benim igne vurulali dokuzuncu gunum ben gunleri saydikca benim bacilar iki hafta sabred deyip sabrimi zorluyor lar;;) saka biryana az kaldi onumuzdeki cuma belli olur veya cumartesi

Defneeeemmm lutfen resim yollayacagim gorr bak pasan nediyor bacım oda yasini fazla bulmus heralde

Eklentiler

• $dogum-gunu-sozleri.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 40
Bademim seninde resimleri gorebiliyorsun degil goremiyorsanda gor bacim; )) bak sagdaki senin pasan soldaki benim

Eklentiler

• $images (28).webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 56

Evet son olarak astolist yani zeynomun prensesi iiii

Bacimmmmm gunaydinnnnn topigi acmissin hep böyle mutlu ol bacım Allah yüzünü guldursun bi paşa versin sana inşaallah cnm bnm

htc phone ile

Uyaninnnnn artik benim baska zamanim olmuyor biliyorsun uz cunku isler beni bekler zannedersem hepiniz sabah sabab su halde oluyor sunuz birde bu resimleri onceden dungece ayarladim sizin icin ugrastim birazcik ama size deger

Eklentiler

• $IMG-20131223-WA000.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 41
Bacimmmmm gunaydinnnnn topigi acmissin hep böyle mutlu ol bacım Allah yüzünü guldursun bi paşa versin sana inşaallah cnm bnm

htc phone ile

Aminnnn canim hepimizin yuzunu guldursun insaallah kizin nasil busefer buyumus annesi canim detnemin pasasina bayildim yasini kucultuyorya;)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…