Süper Anneler - 2011

Geç çatladı ya bacım bu ay ondan bi önlem alalım dedim ama daha önce böyle birşey olmadıysa yapma tabi kendine çok güzel bak ki Tosunum yerini sevsin gelsin mutlu ol kendini simart :-* :-D

htc phone ile

Canim benim benim gec yumurtlama oluyor yumurta catliyor doktor buda senin adet dongun dedi ne bileyim bacim ben incir yesem olurmu

Can banada kiz için bakabilirmisin luuutttfeeen ben netten bakmaya çalıştım beceremedimm :-( :-( :-(

Ben doğum tar 23 04 81
Eşiminki 18 04 1975 gülom

O O O O

htc phone ile

canım tabi bakarım da, sitenin İngilizce olmasında mı yoksa bilgisayar kullanımında sıkıntı yaşadığınızdan mı bakamıyorsunuz. Ben senin tablonu hazırlayayım sonra herkesin bakabileceği şekilde açıklama yazayım. Çünkü gebe kalma sürecimiz 1 aydan daha uzun sürüyor malum. O yüzden bu tabloya güveniyorsanız kimseye ihtiyaç duymadan bakabilin.

sen nasılsın iyimisin canım bende kızları uyuttum çok ama çok yorgunum
Valla yorgunum biraz canim oruc tutmustum,1 Saat once iftar yaptim kizimin biri teyzesine gitti,kucuguyle ugrasiyorum
Kizlar gecmis olsun en buyuk aksilikler bu sekilde olsun mala gelsin cana gelmesin allah hepinizi ailenize bagislasin sizi seviyorum :)

Amin canim kabul olur ins duamiz.bu aksiliklerede cok sukur ,hepimizi sevdiklerimize bagislasin
Bizde seni cok seviyoruz.senin hamilelik Nasil gidiyor,gelecek Kontrolun ne zaman?

Birde canim beraberlikten once kocamiza hangi kahveyi iciriyoruz
Ben Nescafé diye hatirliyorum,bende Nescafé Gold var bilmiyorum turkiyedeki adida oylemi su Sari kapakli onumu veriyim,Turk kahvesimi,enerji icecegimi,kola mi hangisi daha iyi soyle onu iciriyim 48 saat icinde olacak biliyorum yardıma ihtiyacım var
kızlar gecmış olsun dıkkatlı olun bugunlerde herkeste bır aksılık var..yuce rabbım hepımızı kötü kaderden korusun ....
sagol canim âmin
Ben hiç duymadım ayrıca kizimda hamile kaldıktan sonra kullanmaya başlamıştım
dua için Allah razı olsun dileklerini kabul eylesin
bende dusuk riski yüksek canim geç bile kaldim az önce gittim aldim.kullanicam yatmadan .. Allah hepimizden razı olsun. Yuzlerimizi görmeden tek yürek olup boylesine dertlerimizi sevinçlerimizi paylaştığımız guzel arkadaslarim
Canimmmm turkiyede de ayni mi ismi o ilacain doktora gidicenmi sen pazartesi

Türkiye'deki ismini bilmiyorum aynimi degilmi bilemem üstünde bebek isteyen ve 12. Hamilelik haftasına kadar kullanilmak icin yaziyor
İcinde vitamin B12,iyot,folsaure var eczaneciler bilir canim
Dr gidemiyecegim gülüm yaaa(cadi kadin yüzünden kaldim)nasil gidiyim canim Pazartesi'ye kadar coktan ben halvete gitmiş is bitmiş olucak.
Dua edin bana canim lütfen oglusum tutar ins yoksa gelecek ay ara vericem niye dersen balık burcu cocuk istemiyorum..
Bide beraber olunacak gun
Kahve iciliyor,soğuk duş
İstiyen karbonatli duş başka ne vardi dualar ama hangileri
Stres yapmiyacam,gerilmiyecem diyorum kendi kendime..
Canim birde az önce yine test yaptim.çizgi biraz daha koyulasmis iki çizgi hemen hemen aynı koyulukta ne zaman yapiyim. Birde ben rahatsızlığımdan ötürü gecmis Ramazan'ın oruç borcumu simdi tutuyordum simdi yarın oruç tutmuyumu yoksa aramı veriyim bakarsın yarın erken beraberlik olur
Kizlar bu sorularıma herkes cevap versin lutfen

Iyi geceler kizlar

Eklentiler

• $images (48).webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 40
  • $images (52).webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 35

Canim hacet namazi kilmayi unutma yarın devam edelimmi gozlerim kapaniyor

Canimmmm sen iyi geceler demezsen ben yatamam kalkayim mi bir kahve iceyim sen sorucaklarin varsa sor bitanem

canım excel tablonu yanlış oluşturdum kız kafa bırakmadı bugün. Fizikselle duygusal çizgilerin kesiştiği yeri nötr yapıcakken ekseni kestiği yerleri yapmışım Zeynep'in tablosunu yaparken fark ettim. Kusura bakma tekrar düzeltip yollucam. Sen erkek bebek istiyordun değil mi?

Can banada kiz için bakabilirmisin luuutttfeeen ben netten bakmaya çalıştım beceremedimm :-( :-( :-(

Ben doğum tar 23 04 81
Eşiminki 18 04 1975 gülom O O O O

Canım eklerden bakarsın artık.
Bu arada kızlar sizde bir bakın doğru yapmışmıyım. Yanlışım varsa düzeltmek isterim.

Eklentiler

• $zeyno82-1.webp
    52,8 KB · Görüntüleme: 44
  • $zeyno82-2.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 47
  • $zeyno82-esi.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 53
  • $zeynep sonuc.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 51
canım yaptım incelersin. iyi geceler hepinize.

Eklentiler

• $badem-4.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 45
  • $badem-3.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 52
  • $badem-2.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 55
  • $badem-1.webp
    57,7 KB · Görüntüleme: 62
Cigam canim cok tesekkur ederim siimdi pc ye giremiyorum oyuzden yarin bakabilecgm tabloya Sen yinede net olmasada kimlikteki tarihe gore gun verseydin bitanem.. 15.3.1975 sagolaasin allahim sanada hayirli saglikli erkek evlat versin biirtanem. Evet cnm kizim varr birde oglum olsun istiyorummmmm

Calikusum tuttugun oruclarinda dualarinda kabul olsun insallah, bizleride duana kattign icin sagol cnm, insallah prensin tez vakitte cok bekletmeden seninnle olur.
Canim ben gecmisten sanki nescafe klasik diye hatirliyorum, goldla ilgili birsey yazmiyor, bende sirf o gun icin klasik aldim acmadim bilem hala bilen arkadaslarim varsa yardimci olur sana sikinti yapma, koyu yap sekersiz icecek, sonra vajinal dus yap karbonatli suyu ic aksatma iliski gunune kadar ihmal etme, baska ne vardi kafa durdu ya......
Folbiolu bende kullandim simdi hamisligi bekliyorum uc ay daha dvm etmek icin gec bile kalmissinn onuda mutlaka kullan cnm. Yrin aklima gelen olursa yazarim opuyorum iyi geceler cnmcm

Tamam cnm yarin attigin tabloyu dikkate alirim. Adet dongusunun bi onemi yok sanirim bunda gerekmiyor dimi cnm allahim gonlundekini versin kucagina tez zamanda insallah.

1.Adım:http://www.cycletourist.com/biochart/sitesine girin
2.Adım: Name kısmına eşinizin ise onun, yoksa kendinizin ismini girin. (Gerekli değil aslında ama eşinizle birliktebaktığınızda grafikler karışmasın diye. Doğum tarihleri grafik üzerinde yazıyoraynı zamanda)
3.Adım: Birth day: doğum tarihi: AY/GÜN/YILşeklinde girin.
4.Adım: Chart date: Tablo tarihi: Hangi aydaçalışma yapacaksanız o ayı seçin. (Geçmişe dönük bakmak için hamile kaldığınız ay/yılyazın )
5.Adım: Lunaar Cycles: Yaşadığınız yerin konumuTürkiye ise; GMT+02:00 (ETT) olanı seçin. Türkiye dışındaysagoogledan arayıp doğru konumu seçin.
6.Adım: Biochart yazan kısmı işaretleyin.
7.Adım: Açılan grafikte mavi (fiziksel) ve kırmızı(duygusal)çizgilerin yatay çizgiyikestiği noktarı “0” olarak belirleyin. O aralıklarda çizgiler üstte ise +,altta ise – olarak belirleyin
8.Adım: Mavi çizgilerle kırmızı çizgilerinbirbirini kestiği günleri nötr olarak işaretleyin.

Değerlendirme:

[TABLE="class: MsoTableGrid"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]
Fiziksel (Mavi)
[/TD]
[TD="width: 166, bgcolor: transparent"]
Duygusal (Kırmızı)
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 166, bgcolor: transparent"]Erkek
[/TD]
+
[/TD]
-
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 166, bgcolor: transparent"]Erkeğe Yatkın
[/TD]
+
[/TD]
+
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 166, bgcolor: transparent"]Kız
[/TD]
-
[/TD]
+
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 166, bgcolor: transparent"]Kıza Yatkın
[/TD]
-
[/TD]
-
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 166, bgcolor: transparent"]Nötr
[/TD]
[TD="width: 333, bgcolor: transparent, colspan: 2"]Fiziksel (mavi) ile duygusal(kırmızı) çizgilerin kesiştiği yerler
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

En ideali hem erkek hem kadın için ikisininde erkek gününde,kız bebek içinde ikisininde kız gününde olmasıdır.

Grafiğinizde ayın halleride çıkıyor.
ERKEK BEBEK için dolunaya yakın günler,ayın son çeyreğinden sonra
KIZ EBEK için yeni ay girdikten sonraki günler iyonlardan dolayı şansımızıarttırır.
buda matematikten alıntıdır

İşte bu kadar kızlar umarım açıklayıcı olmuştur.

Bu arada ben 1-2 takvime daha bakıyorum çok güvenmesem de linklerini ekleyeyim burda mutlaka sizlerde denk gelmişsinizdir. Benim elimdekiler bunlar bunların haricinde bildiğiniz takvim linkleri varsa eklerseniz sevinirim. Topikde daha önce bazı kişiler ellerindeki takvimlerin bir kısmını paylaşmamışlar diye düşünüyorum. Bunlar basılı kaynaklarsa diyeceğim yok ama, altı üstü bir link paylaşılıp diğerleri yararlanacakken, siz bana bilgilerinizi verin ben bakayım demeyi yanlış buluyorum.

·http://mondkalender.mo.funpic.de/mondkalender.htm

2. Quartal(April - Juni 2014) (Nisan-Haziran) sonraki aylar için 3. Ve 4.Quartal kısımlarını seçersiniz.Burda örnek vereyim haziran ayında simgeler ve saatler var. Bunların açıklamasını dahttp://www.noeastro.de/de/liebe-und-leben/liebe-und-partnerschaft/zeugungskalender/?dateShift=next

Sitesine girerek mavi ve pembe emziklerden cinsiyeti görüp ilk sitedeki saatleri kullanarak denemede bulunabilirsiniz.

·http://www.babymed.com/fertility-ovulation-calendar-calculator

·http://www.thelaboroflove.com/chart/pred.html

Çok çok Sagolasın cnm bnm ben telefondan giriyorum ekranda hap kadar çıkıyor oraya çek buraya çek bir turlu toparlayamadim ama o verdiğin açıklamayla tekrar deneyeceğim çok sağol cnm Allah gonlundeki muradini tezden versin

Canım eklerden bakarsın artık.
Bu arada kızlar sizde bir bakın doğru yapmışmıyım. Yanlışım varsa düzeltmek isterim.

Tmm bu cnm bnm eline emeğine sağlık hakkını helal et bacım yordum seni gece gece burdan iyice inceler öğrenirim :-* ben

htc phone ile

Gunaaaaaaayyyyyddddiiiiinnnnn bacilar dun adet oldum temizliğimde bitti çok sükur artık esas olaya geliyoruz diken ustundeyim resmen :'( :'(

htc phone ile

Gunaaaaaaayyyyyddddiiiiinnnnn bacilar dun adet oldum temizliğimde bitti çok sükur artık esas olaya geliyoruz diken ustundeyim resmen :'( :'(
htc phone ile

Gunaydin canimm insallah esini biran once ikna edersin kuzum biliyormusun esim ayin 12 13 14 15 gnleri yok simdiden yumurta gec catlasin diye dua ediyorum yada bu ayida es gecicem offfffff

Eklentiler

• $images (33).webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 42
Gunaydin canimm insallah esini biran once ikna edersin kuzum biliyormusun esim ayin 12 13 14 15 gnleri yok simdiden yumurta gec catlasin diye dua ediyorum yada bu ayida es gecicem offfffff

Duuur hemenn uzulme sana bi adres vereyim ordan ovulasyon testi al başla uygun fiyatı orda bakalım nasıl olacak hayırlısı diyeceğiz ozelden yazıyorum bak tmm

htc phone ile

Kızlar ciga07 bacimin yaptığı bioritim de bize bu ay fuuull kiz diyor inşaallah doğru duyordur :-D :-D :-D :-D O O

htc phone ile

Hakkında hayırlısı olsun bitanem bence testi bugün ve yarı günde üç kere yap ki tam saati saatine takip edebilesin benim fikrim yarını degerlendir inşaallah istediğin gibi olur Allah gönlünün muradini versin bacim oglus koşa koşa gelsin sana nescafe yide benim bildiğim gold da kafein yok sana kafein lazım sen nescafe classic icir kocana bulabilirsen extra sert olan varsa onu bul

htc phone ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…