- 8 Nisan 2014
- 1.050
- 55
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #54.781
Geç çatladı ya bacım bu ay ondan bi önlem alalım dedim ama daha önce böyle birşey olmadıysa yapma tabi kendine çok güzel bak ki Tosunum yerini sevsin gelsin mutlu ol kendini simart :-* :-D
htc phone ile
Can banada kiz için bakabilirmisin luuutttfeeen ben netten bakmaya çalıştım beceremedimm :-( :-( :-(
Ben doğum tar 23 04 81
Eşiminki 18 04 1975 gülom
OO O O
htc phone ile
Valla yorgunum biraz canim oruc tutmustum,1 Saat once iftar yaptim kizimin biri teyzesine gitti,kucuguyle ugrasiyorumsen nasılsın iyimisin canım bende kızları uyuttum çok ama çok yorgunum
Kizlar gecmis olsun en buyuk aksilikler bu sekilde olsun mala gelsin cana gelmesin allah hepinizi ailenize bagislasin sizi seviyorum :)
Amin canim kabul olur ins duamiz.bu aksiliklerede cok sukur ,hepimizi sevdiklerimize bagislasinBen falbiol kullaniyordum canim hamis olduktan sonra doktor kullanmaya devam et dedi bebegin tutunmasi icin hala kullanmaya devam ediyorum. Cinsiyete etkisi var mi bilmem ama eskiden deneyip erkegi tutturan arkadaslar kullanmis bende onlarin onerisiyle kullandim. Bende bugun yusuf suresini okudum hepimiz icin dua ettim rabbim dualarimizi kabul etsin :))
sagol canim âminkızlar gecmış olsun dıkkatlı olun bugunlerde herkeste bır aksılık var..yuce rabbım hepımızı kötü kaderden korusun ....
bende dusuk riski yüksek canim geç bile kaldim az önce gittim aldim.kullanicam yatmadan .. Allah hepimizden razı olsun. Yuzlerimizi görmeden tek yürek olup boylesine dertlerimizi sevinçlerimizi paylaştığımız guzel arkadaslarimBen hiç duymadım ayrıca kizimda hamile kaldıktan sonra kullanmaya başlamıştım
dua için Allah razı olsun dileklerini kabul eylesin
Canimmmm turkiyede de ayni mi ismi o ilacain doktora gidicenmi sen pazartesi
Valla yorgunum biraz canim oruc tutmustum,1 Saat once iftar yaptim kizimin biri teyzesine gitti,kucuguyle ugrasiyorum
Amin canim kabul olur ins duamiz.bu aksiliklerede cok sukur ,hepimizi sevdiklerimize bagislasin
Bizde seni cok seviyoruz.senin hamilelik Nasil gidiyor,gelecek Kontrolun ne zaman?
Birde canim beraberlikten once kocamiza hangi kahveyi iciriyoruz
Ben Nescafé diye hatirliyorum,bende Nescafé Gold var bilmiyorum turkiyedeki adida oylemi su Sari kapakli onumu veriyim,Turk kahvesimi,enerji icecegimi,kola mi hangisi daha iyi soyle onu iciriyim 48 saat icinde olacak biliyorum yardıma ihtiyacım var
sagol canim âmin
bende dusuk riski yüksek canim geç bile kaldim az önce gittim aldim.kullanicam yatmadan .. Allah hepimizden razı olsun. Yuzlerimizi görmeden tek yürek olup boylesine dertlerimizi sevinçlerimizi paylaştığımız guzel arkadaslarim
Türkiye'deki ismini bilmiyorum aynimi degilmi bilemem üstünde bebek isteyen ve 12. Hamilelik haftasına kadar kullanilmak icin yaziyor
İcinde vitamin B12,iyot,folsaure var eczaneciler bilir canim
Dr gidemiyecegim gülüm yaaa(cadi kadin yüzünden kaldim)nasil gidiyim canim Pazartesi'ye kadar coktan ben halvete gitmiş is bitmiş olucak.
Dua edin bana canim lütfen oglusum tutar ins yoksa gelecek ay ara vericem niye dersen balık burcu cocuk istemiyorum..
Bide beraber olunacak gun
Kahve iciliyor,soğuk duş
İstiyen karbonatli duş başka ne vardi dualar ama hangileri
Stres yapmiyacam,gerilmiyecem diyorum kendi kendime..
Canim birde az önce yine test yaptim.çizgi biraz daha koyulasmis iki çizgi hemen hemen aynı koyulukta ne zaman yapiyim. Birde ben rahatsızlığımdan ötürü gecmis Ramazan'ın oruç borcumu simdi tutuyordum simdi yarın oruç tutmuyumu yoksa aramı veriyim bakarsın yarın erken beraberlik olur
Kizlar bu sorularıma herkes cevap versin lutfen
Can banada kiz için bakabilirmisin luuutttfeeen ben netten bakmaya çalıştım beceremedimm :-( :-( :-(
Ben doğum tar 23 04 81
Eşiminki 18 04 1975 gülom OO O O
Canimmmm sen iyi geceler demezsen ben yatamam kalkayim mi bir kahve iceyim sen sorucaklarin varsa sor bitanem
Cigam canim cok tesekkur ederim siimdi pc ye giremiyorum oyuzden yarin bakabilecgm tabloya Sen yinede net olmasada kimlikteki tarihe gore gun verseydin bitanem.. 15.3.1975 sagolaasin allahim sanada hayirli saglikli erkek evlat versin biirtanem. Evet cnm kizim varr birde oglum olsun istiyorummmmmCanım ekte örnek bir tablo ekledim eşinin ilk verdiğin doğum yılına göre. Maalesef özel mesaj kısmında resim yada dosya ekle kısmını bulamadım. Eşinin doğ. tarihide net değil dediğin için bioritmi çok iyi yorumlayanlar yorum yapsın o kısmında. Eğer net olmuş olsaydı istediğin cinsiyete göre gün önerebilirdim. Umarım bu tablo senin için açıklayıcı olmuştur.
Calikusum tuttugun oruclarinda dualarinda kabul olsun insallah, bizleride duana kattign icin sagol cnm, insallah prensin tez vakitte cok bekletmeden seninnle olur.Birde canim beraberlikten once kocamiza hangi kahveyi iciriyoruz
Ben Nescafé diye hatirliyorum,bende Nescafé Gold var bilmiyorum turkiyedeki adida oylemi su Sari kapakli onumu veriyim,Turk kahvesimi,enerji icecegimi,kola mi hangisi daha iyi soyle onu iciriyim 48 saat icinde olacak biliyorum yardıma ihtiyacım var
sagol canim âmin
bende dusuk riski yüksek canim geç bile kaldim az önce gittim aldim.kullanicam yatmadan .. Allah hepimizden razı olsun. Yuzlerimizi görmeden tek yürek olup boylesine dertlerimizi sevinçlerimizi paylaştığımız guzel arkadaslarim
Türkiye'deki ismini bilmiyorum aynimi degilmi bilemem üstünde bebek isteyen ve 12. Hamilelik haftasına kadar kullanilmak icin yaziyor
Dr gidemiyecegim gülüm yaaa(cadi kadin yüzünden kaldim)nasil gidiyim canim Pazartesi'ye kadar coktan ben halvete gitmiş is bitmiş olucak.
Dua edin bana canim lütfen oglusum tutar ins yoksa gelecek ay ara vericem niye dersen balık burcu cocuk istemiyorum..
Kahve iciliyor,soğuk duş
Canim birde az önce yine test yaptim.çizgi biraz daha koyulasmis iki çizgi hemen hemen aynı koyulukta ne zaman yapiyim. Birde ben rahatsızlığımdan ötürü gecmis Ramazan'ın oruç borcumu simdi tutuyordum simdi yarın oruç tutmuyumu yoksa aramı veriyim bakarsın yarın erken beraberlik olur
canım excel tablonu yanlış oluşturdum kız kafa bırakmadı bugün. Fizikselle duygusal çizgilerin kesiştiği yeri nötr yapıcakken ekseni kestiği yerleri yapmışım Zeynep'in tablosunu yaparken fark ettim. Kusura bakma tekrar düzeltip yollucam. Sen erkek bebek istiyordun değil mi?
canım yaptım incelersin. iyi geceler hepinize.
canım tabi bakarım da, sitenin İngilizce olmasında mı yoksa bilgisayar kullanımında sıkıntı yaşadığınızdan mı bakamıyorsunuz. Ben senin tablonu hazırlayayım sonra herkesin bakabileceği şekilde açıklama yazayım. Çünkü gebe kalma sürecimiz 1 aydan daha uzun sürüyor malum. O yüzden bu tabloya güveniyorsanız kimseye ihtiyaç duymadan bakabilin.
Canım eklerden bakarsın artık.
Bu arada kızlar sizde bir bakın doğru yapmışmıyım. Yanlışım varsa düzeltmek isterim.
Gunaaaaaaayyyyyddddiiiiinnnnn bacilar dun adet oldum temizliğimde bitti çok sükur artık esas olaya geliyoruz diken ustundeyim resmen :'( :'(
htc phone ile
Gunaydin canimm insallah esini biran once ikna edersin kuzum biliyormusun esim ayin 12 13 14 15 gnleri yok simdiden yumurta gec catlasin diye dua ediyorum yada bu ayida es gecicem offfffff
Valla yorgunum biraz canim oruc tutmustum,1 Saat once iftar yaptim kizimin biri teyzesine gitti,kucuguyle ugrasiyorum
Amin canim kabul olur ins duamiz.bu aksiliklerede cok sukur ,hepimizi sevdiklerimize bagislasin
Bizde seni cok seviyoruz.senin hamilelik Nasil gidiyor,gelecek Kontrolun ne zaman?
Birde canim beraberlikten once kocamiza hangi kahveyi iciriyoruz
sagol canim âmin
Kahve iciliyor,soğuk duş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?