Süper Anneler - 2011

Canım ikisi birarada kullanılmıyor diye biliyorum ben

İnsallah tutarda gerek kalmaz incir kürüne

Ben senı eskılerden tanıyorum oğlun vardı dımı

Ama yası kucuk degıl mıydı yaa

Ikısı bır arada zor oluyor tabı guzel yanlarıda var ama

Kız mı istiyosun şimdide

Benımde iki oğlum var bende kız ıstıyorum ama tek başıma istiyprum sadece

Merhaba canim…insaAllah canim yaa 3. Asilamami olucam bu ay kismetse olmazsada zaten ramazandan sonraya sarkacak gibi gozukuyor…insan o kadar yipraniyorki…her asilamadan sonraki 2 hafta gecmek bilmiyor..sonra kirmizilari goruyoruz ve hersey alt ust..Rabbim bu gunumuzu aratmasin..

Ne kadar guzel beni birilerinin hatirlamasi, mutlu oluyorum boyle seyler duydukca..(;

oglum 1,5 yasinda canim..hemen hamile kalamiyorum maalesef bu yuzden simdiden istiyorum…kim bilir Rabbim ne zaman verir, hayirlisini versinde tabii…
yas geciyor zaman geciyor..cok zor olacak ama ne yapalim annelik hic kolay degil canim..birde ben calisan bir anneyim..ama ne yapayim ..oglumun kardesi olsun istiyorum…hatta bi kerede sag saglim ikizlerimizi olsa ne kadar sevinirim bilsen tabii herseyden once saglik..

illaki farkli cinsiyet olsun istiyor insan ama inan erkek olursada basim gozum ustune…dedigim gibi hamile kalmak bile benim icin cok zor…Rabbim yokluguyla kimseyi imtihan etmesin hayirlisini versin..

ins. Seninde sagliklica bir kizin olur muradina erersin…neden tek basina istiyorsun canim? Esin istemiyor mu??

İnsallah canım cok ugrastırmasın senı hemencecık gelsın

Ikız dimi süper olur valla bende iki kızım olsun istiyorum aksama kadar süslerim onları

Hayalı bıle guzel inan

Benımde ılk oğlum 10 aylıktı ıkıncıye hamıle kaldıgımda

Gercekten zor oluyor hele bırde calısıyomussun daha da zor olur ama beraber buyur gıder sonrada cok rahat edersın

Benım esım hıc ıstemıyor ama ben ısrar edınce ıkı sene sonra dusunuruz neden olmasın dedı

Oda ben cok kız ıstıyorum dıye yoksa 3. Çocuk fıkrı cok ızak ona

Yas 28 çocuklarda buyumus olacak ıyı mı olur kotu mu bılemıyorum kız olacagının garantısıde yok aslında ama bı umıt ıste denemek ıstıyorum beklıyorum 2 sene gecsın

Belkı yenı yöntemler fılan olur dıye okuyorum arada burayı

Senın ıcınde bol bol dua ederım insallah hayırlı sağlıklı evlatların olur

Burada kı tüm arkadaslarından insallah

Rabbim herksın gönlüne göre versin

Amin canim amin…Rabbim herkese hepsinden tattirsin…bolca dua etmemiz gerekir tabii..

Evet zor olur dedigin gibi ama onu dusunecek halde degilim..cunku bazilari gibi aa bu ay deniyorum diyerek bi dahaki aya hamile kalamiyorum maalesef..
1 yumurta ve 1 tane sperme ihtiyacimiz var, ama ondan oncede Rabbimin Kun Fe Yekun demesi lazim..

Ben toplamda 3 cocuk istiyorum…ama bazen 2. Gebelik bile hayal gibi geliyor simdiler…Rabbim umudumuzu almasin…

insaAllah rabbim seninde gonlune gore verir…

Kizlar yolda kaldim.otobanda 100-120 le gidiyordum yandan gecen surucunun uyarmasiyla tekere baktim patlamisss
Cok sukur kizlar daha kotu olabilirdi Allah o soxleyen beyfendidende razi Olsun.once korna calip duruyodu Sonra ona baktim oda bana .asiliyormu bu manyak terbiyesiz dedim kendi kendime.yola devam ettim israrla korna calip bu sefer nihayet isaret etti arabanin tekerini cektim saga.kaynanamda yanimda .simdi bekliyoruz

3 cocuk cok ıdeal gercekten

Umarım gönlündeki gibi olur

Haklısın hamılekalmak zor oluyorsa arasını cok uzatmamak lazım

İnsallah uğrastırmadan cok olur

Allahım yardım eder

salı kontrol var 17 olacağız ozaman kesin söyler değişmez inşallah...

bizde seni çooooooook seviyoruz..:103::103::103::103::103::103:

bende soldan erkek sagdan kiz oluyor diye duymustum..bende soldan yumurtlamistim oglum oldu cok sukur...ama annemde erkek kardesimde sagdan yumurtladigini soyluyor..yani sag sol davasi sacma...
Ayyyy canım icimi rahatlattin gerci profosor un dedigine suphe ederim kanitlanmis oldu seninle simdi daha eminim sag sol onemli degilmis
Aynen bacim erkekler sorumluluk almayi pek sevmezler ben bu ayi esgecmeyecemde esim memlekete dugune gidiyor haziran 12 15 yok belki denk gelmez cunku gec yumurtlama olabilir yine hayirlisi

Gecmis olsun bitanem ayy hem uzuldum hem guldum aynisi benim basima geldi birde ben kotu konustum adamA neyse en sonunda anlamistim::)) cok sukur canim birsey yok degilmi

Cok gecmis olsun cnm allahim korumus.

Hadi ya saglik olsun zaten gecen ayki takvimin dedigi tarihtn iki gun sonra ovu testi pozitif gosterdi. Ama yinede yaklasik yum gununu ogrenmek istemistim cnm, zatn dr konttrolunde olacagim bu ay ama ondada aksilikler duyuyorum, bendede olurmu acaba diyorum hayirlissi bakalim cnm. Dt lerini atarimsana canim.

ya erkekler yapiyorlar bazen boyle...onlar erteleye dursunlar yasimiz geciyor...hem arasi cok olsun istemiyor insan...duygu muygu somursen olmaz mi?
ohff ne bilim Allah sonumuzu hayir etsin..
Tontrikom sabah kalktigimda esimin tepkisine olan uzgunlugum gecmisti . Onunda yazdigim nedenlerden kafasi bulaniyor, istemediginden deegil. İkna ederim ben onu cnm biraz is stresinden uzaklasmak iyi gelecek ama su ara mumkun degil, gelismeleri yazacagim cnm. Sende durum nedir su an hangi aasamadasin?

Erkekler böyle malesef ben eşime erkek için ugraştigimi söylemedim bile kendi kendime doktora gidiyorum herşeyi tek başıma yapıyorum o yüzden çok zorlandım ve yiprandim

Canim benimde oyle olacak sanirim, daha simdiden yanliz hissediyorum kendimi, saglikla bir oglusumuz olurda insallah cektigimiz sikintilara. Deger.

3 cocuk cok ıdeal gercekten

Umarım gönlündeki gibi olur

Haklısın hamılekalmak zor oluyorsa arasını cok uzatmamak lazım

İnsallah uğrastırmadan cok olur

Allahım yardım eder

amin canim, herkeslere dua ediyorum bi kendim icin degil..Rabbim herkesin gonlundekini versin insaAllah

Olur arada oyle seyler canim, erkekler biraz zoru gorunce kacarlar genelde P koruk zamanla helva olur derler…zamanla alisir esinde bu duruma…umarim istedigin zamanda hayirlica bebegini gondersin sana Rabbim.

Suan yumurta takibi yapiliyor bu hafta muhtemelen asilama olacak gene…zaten olmazsada 1 ay ramazanda ara veririz diye dusunuyorum..hani yumurta takibini orucluyken yaptiramam…belki o 1 ayda iyi gelir bana…ama gicik olan ne biliyor musun? Asilamdan sonraki 2 hafta gecmek bilmiyor maalesef…birde her sefer kirmizilari gorunceki hayal kirikligi maalesef…Rabbim buyuktur su cumalar hayir mubarek gunler yuzu suyu hurmetine Rabbim bize saglikla yollasin bebisleri insaAllahhh…

Ayyyy canım icimi rahatlattin gerci profosor un dedigine suphe ederim kanitlanmis oldu seninle simdi daha eminim sag sol onemli degilmis

Ben hamile kaldigimda soldan yumurtladigim icin erkek geciyordu icimden, oylede hissettim hep bastan beri oylede olmustu…ama sonradan doktora sordum alakasi olmadigini soyledi..kaldiki cinsiyeti belirleyen erkekmis…

Geçmiş olsun canım biraz süratli gitmiyormusun Allah korumuş canım

Yine test yaptım yine negatif bugün adet olmam lazım hala olmadım hiçbir belirti yok birde ani hareketlerde yada güldüğümde bazen yumurtalık kısmında ani geçici sancı hissediyorum ama bu kesinlikle adet sancısı değil ama bebekte yoksa üşütme ağrısımı bu testler doğru mu acaba keşke bir defa kan testi yaptirsaydim

Kizlarrr kizi almaya okula gidiyordum gidemedim arabanin icinde mahsur kaldim cok sukur camlar patlamadi coook korktum kucuk kizimda yanimda yavrum titriyordu istanbulda olaniniz bilir

Insaallah senden guzel haberlerini aliriz canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…