- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #54.741
klomen kullanmaya devam ediyorum o yuzden ikisi bir arada belki ters teper diye dusunuyorum...bu seferde kist filan olusmasin Allah korusun...
doktor kontrolunde olmasan incir kurunu denerdim belki ama suan korkuyorum...3 yumurtam hayatta gelismedi ayni anda malesef...
Canım ikisi birarada kullanılmıyor diye biliyorum ben
İnsallah tutarda gerek kalmaz incir kürüne
Ben senı eskılerden tanıyorum oğlun vardı dımı
Ama yası kucuk degıl mıydı yaa
Ikısı bır arada zor oluyor tabı guzel yanlarıda var ama
Kız mı istiyosun şimdide
Benımde iki oğlum var bende kız ıstıyorum ama tek başıma istiyprum sadece
İnsallah canım cok ugrastırmasın senı hemencecık gelsınMerhaba canim insaAllah canim yaa 3. Asilamami olucam bu ay kismetse olmazsada zaten ramazandan sonraya sarkacak gibi gozukuyor insan o kadar yipraniyorki her asilamadan sonraki 2 hafta gecmek bilmiyor..sonra kirmizilari goruyoruz ve hersey alt ust..Rabbim bu gunumuzu aratmasin..
Ne kadar guzel beni birilerinin hatirlamasi, mutlu oluyorum boyle seyler duydukca..(;
oglum 1,5 yasinda canim..hemen hamile kalamiyorum maalesef bu yuzden simdiden istiyorum kim bilir Rabbim ne zaman verir, hayirlisini versinde tabii
yas geciyor zaman geciyor..cok zor olacak ama ne yapalim annelik hic kolay degil canim..birde ben calisan bir anneyim..ama ne yapayim ..oglumun kardesi olsun istiyorum hatta bi kerede sag saglim ikizlerimizi olsa ne kadar sevinirim bilsentabii herseyden once saglik..
illaki farkli cinsiyet olsun istiyor insan ama inan erkek olursada basim gozum ustune dedigim gibi hamile kalmak bile benim icin cok zor Rabbim yokluguyla kimseyi imtihan etmesin hayirlisini versin..
ins. Seninde sagliklica bir kizin olur muradina erersin neden tek basina istiyorsun canim? Esin istemiyor mu??
İnsallah canım cok ugrastırmasın senı hemencecık gelsın
Ikız dimi süper olur valla bende iki kızım olsun istiyorum aksama kadar süslerim onları
Hayalı bıle guzel inan
Benımde ılk oğlum 10 aylıktı ıkıncıye hamıle kaldıgımda
Gercekten zor oluyor hele bırde calısıyomussun daha da zor olur ama beraber buyur gıder sonrada cok rahat edersın
Benım esım hıc ıstemıyor ama ben ısrar edınce ıkı sene sonra dusunuruz neden olmasın dedı
Oda ben cok kız ıstıyorum dıye yoksa 3. Çocuk fıkrı cok ızak ona
Yas 28 çocuklarda buyumus olacak ıyı mı olur kotu mu bılemıyorum kız olacagının garantısıde yok aslında ama bı umıt ıste denemek ıstıyorum beklıyorum 2 sene gecsın
Belkı yenı yöntemler fılan olur dıye okuyorum arada burayı
Senın ıcınde bol bol dua ederım insallah hayırlı sağlıklı evlatların olur
Burada kı tüm arkadaslarından insallah
Rabbim herksın gönlüne göre versin
Amin canim amin Rabbim herkese hepsinden tattirsin bolca dua etmemiz gerekir tabii..
Evet zor olur dedigin gibi ama onu dusunecek halde degilim..cunku bazilari gibi aa bu ay deniyorum diyerek bi dahaki aya hamile kalamiyorum maalesef..
1 yumurta ve 1 tane sperme ihtiyacimiz var, ama ondan oncede Rabbimin Kun Fe Yekun demesi lazim..
Ben toplamda 3 cocuk istiyorum ama bazen 2. Gebelik bile hayal gibi geliyor simdiler Rabbim umudumuzu almasin
insaAllah rabbim seninde gonlune gore verir
salı kontrol var 17 olacağız ozaman kesin söyler değişmez inşallah...ınşallah gönlundekı olur cnm benım.....
....hayırlı aylardayız gönlundekı olur ınşallah...tum kardeşlerimizn ınşallah....
cnm benım hareketlerını erken hıssetmışsın ınşallah erkek cnm...ben sağ sol olayına ınanıyorum sağa yakınsa erkek hadı guzel haberlerını beklıyoruz...nezaman bellı olucak bu arada....
bizde seni çooooooook seviyoruz..:103::103::103::103::103::103:Tum gun boyunca tum aksiliklere gulduren oglen zamani yenilmis yuregimle birkac umudum kalmis acimi yasarken harika mesajlar aldim OAN KI BUGULARIMI KALDIRAN aklimi hayata celen kotu dogan gunlerin aksine mutlu olunacagini animsatan ve simdi IYI KI HAYATIMDASINIZ dedigim guzel insanlar yuregi sevgiyle carpan dostlarim gun boyu bana guzellikleri mucadeleyi hatirlatan SIZE her harfinde huzur sevgi mutluluk olan bu mesaji yollamak istedim Iyi geceler ZEYNOOOOOMMM DEFNEMM FOREVERIM CALIKUSUM BADEMIM REYYANEHAM HEPINIZI COOOOK SEVIYORUM
Ayyyy canım icimi rahatlattin gerci profosor un dedigine suphe ederim kanitlanmis oldu seninle simdi daha eminim sag sol onemli degilmisbende soldan erkek sagdan kiz oluyor diye duymustum..bende soldan yumurtlamistim oglum oldu cok sukur...ama annemde erkek kardesimde sagdan yumurtladigini soyluyor..yani sag sol davasi sacma...
Aynen bacim erkekler sorumluluk almayi pek sevmezler ben bu ayi esgecmeyecemde esim memlekete dugune gidiyor haziran 12 15 yok belki denk gelmez cunku gec yumurtlama olabilir yine hayirlisiErkekler böyle malesef ben eşime erkek için ugraştigimi söylemedim bile kendi kendime doktora gidiyorum herşeyi tek başıma yapıyorum o yüzden çok zorlandım ve yiprandim
Ben şimdiye kadar hep sağa denk getiricem diye sollari atladım ama artık takmiyacağım diet ide artık çok uygulamiyorum elimden geldigince yumurta takibini yapıcam o kadar Rabbim isterse her şekilde verir bu kadar zaman ugraştim artık Rabbim kızı layık görürsede önceki denemelerime göre daha az üzülürüm artık daha hazırlıklıyım ama yinede Rabbim den hayırlı saglikli bir erkek evlat istiyorum
Kizlar yolda kaldim.otobanda 100-120 le gidiyordum yandan gecen surucunun uyarmasiyla tekere baktim patlamisss
Cok sukur kizlar daha kotu olabilirdi Allah o soxleyen beyfendidende razi Olsun.once korna calip duruyodu Sonra ona baktim oda bana .asiliyormu bu manyak terbiyesiz dedim kendi kendime.yola devam ettim israrla korna calip bu sefer nihayet isaret etti arabanin tekerini cektim saga.kaynanamda yanimda .simdi bekliyoruz
Cok gecmis olsun cnm allahim korumus.Kizlar yolda kaldim.otobanda 100-120 le gidiyordum yandan gecen surucunun uyarmasiyla tekere baktim patlamisss
Cok sukur kizlar daha kotu olabilirdi Allah o soxleyen beyfendidende razi Olsun.once korna calip duruyodu Sonra ona baktim oda bana .asiliyormu bu manyak terbiyesiz dedim kendi kendime.yola devam ettim israrla korna calip bu sefer nihayet isaret etti arabanin tekerini cektim saga.kaynanamda yanimda .simdi bekliyoruz
Hadi ya saglik olsun zaten gecen ayki takvimin dedigi tarihtn iki gun sonra ovu testi pozitif gosterdi. Ama yinede yaklasik yum gununu ogrenmek istemistim cnm, zatn dr konttrolunde olacagim bu ay ama ondada aksilikler duyuyorum, bendede olurmu acaba diyorum hayirlissi bakalim cnm. Dt lerini atarimsana canim.Canim adet araligini hesspladim baktim März nisan arasi 31 gun
Normalde 19 mayis ad olman lazimmis
Sen 24 unde olunca 36 Gun olmus araligin .takvim 35 gunden fazlasinda yum hesaplamasi yapmiyor guzelim
Sen bu Ay calismalara basliyorsun canim bu takvim sadece yum duzenliler Icin oluyor.sen bu takvime kafani yorma ama Ben Bir takvim daha buldum.senin ve Esinin dogum tarihini (dogru Olsun) söyle ve kizinin dogum tarihini
Dog.tarihini yaziyorsun onceki ve dogacak cocuklarinin dogum gunu tarihini verince hangi cinsiyet oldugu cikiyor. Biz Zaten ov testiyle kontrol ediyoruz.bunlarada bakalim ne kaybederizki. Optum
Tontrikom sabah kalktigimda esimin tepkisine olan uzgunlugum gecmistiya erkekler yapiyorlar bazen boyle...onlar erteleye dursunlar yasimiz geciyor...hem arasi cok olsun istemiyor insan...duygu muygu somursen olmaz mi?
ohff ne bilim Allah sonumuzu hayir etsin..
Erkekler böyle malesef ben eşime erkek için ugraştigimi söylemedim bile kendi kendime doktora gidiyorum herşeyi tek başıma yapıyorum o yüzden çok zorlandım ve yiprandim
defnem başladımı canım aşermeler falan
3 cocuk cok ıdeal gercekten
Umarım gönlündeki gibi olur
Haklısın hamılekalmak zor oluyorsa arasını cok uzatmamak lazım
İnsallah uğrastırmadan cok olur
Allahım yardım eder
Tontrikom sabah kalktigimda esimin tepkisine olan uzgunlugum gecmisti. Onunda yazdigim nedenlerden kafasi bulaniyor, istemediginden deegil. İkna ederim ben onu cnm biraz is stresinden uzaklasmak iyi gelecek ama su ara mumkun degil, gelismeleri yazacagim cnm. Sende durum nedir su an hangi aasamadasin?
Ayyyy canım icimi rahatlattin gerci profosor un dedigine suphe ederim kanitlanmis oldu seninle simdi daha eminim sag sol onemli degilmis
Kizlar yolda kaldim.otobanda 100-120 le gidiyordum yandan gecen surucunun uyarmasiyla tekere baktim patlamisss
Yine test yaptım yine negatif bugün adet olmam lazım hala olmadım hiçbir belirti yok birde ani hareketlerde yada güldüğümde bazen yumurtalık kısmında ani geçici sancı hissediyorum ama bu kesinlikle adet sancısı değil ama bebekte yoksa üşütme ağrısımı bu testler doğru mu acaba keşke bir defa kan testi yaptirsaydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?