- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #54.801
Valla yorgunum biraz canim oruc tutmustum,1 Saat once iftar yaptim kizimin biri teyzesine gitti,kucuguyle ugrasiyorum
Amin canim kabul olur ins duamiz.bu aksiliklerede cok sukur ,hepimizi sevdiklerimize bagislasin
Bizde seni cok seviyoruz.senin hamilelik Nasil gidiyor,gelecek Kontrolun ne zaman?
Birde canim beraberlikten once kocamiza hangi kahveyi iciriyoruz
Ben Nescafé diye hatirliyorum,bende Nescafé Gold var bilmiyorum turkiyedeki adida oylemi su Sari kapakli onumu veriyim,Turk kahvesimi,enerji icecegimi,kola mi hangisi daha iyi soyle onu iciriyim 48 saat icinde olacak biliyorum yardıma ihtiyacım var
sagol canim âmin
bende dusuk riski yüksek canim geç bile kaldim az önce gittim aldim.kullanicam yatmadan .. Allah hepimizden razı olsun. Yuzlerimizi görmeden tek yürek olup boylesine dertlerimizi sevinçlerimizi paylaştığımız guzel arkadaslarim
Türkiye'deki ismini bilmiyorum aynimi degilmi bilemem üstünde bebek isteyen ve 12. Hamilelik haftasına kadar kullanilmak icin yaziyor
İcinde vitamin B12,iyot,folsaure var eczaneciler bilir canim
Dr gidemiyecegim gülüm yaaa(cadi kadin yüzünden kaldim)nasil gidiyim canim Pazartesi'ye kadar coktan ben halvete gitmiş is bitmiş olucak.
Dua edin bana canim lütfen oglusum tutar ins yoksa gelecek ay ara vericem niye dersen balık burcu cocuk istemiyorum..
Bide beraber olunacak gun
Kahve iciliyor,soğuk duş
İstiyen karbonatli duş başka ne vardi dualar ama hangileri
Stres yapmiyacam,gerilmiyecem diyorum kendi kendime..
Canim birde az önce yine test yaptim.çizgi biraz daha koyulasmis iki çizgi hemen hemen aynı koyulukta ne zaman yapiyim. Birde ben rahatsızlığımdan ötürü gecmis Ramazan'ın oruç borcumu simdi tutuyordum simdi yarın oruç tutmuyumu yoksa aramı veriyim bakarsın yarın erken beraberlik olur
Kizlar bu sorularıma herkes cevap versin lutfen
Gunaaaaaaayyyyyddddiiiiinnnnn bacilar dun adet oldum temizliğimde bitti çok sükur artık esas olaya geliyoruz diken ustundeyim resmen :'( :'(
htc phone ile
Gunaydin canimm insallah esini biran once ikna edersin kuzum biliyormusun esim ayin 12 13 14 15 gnleri yok simdiden yumurta gec catlasin diye dua ediyorum yada bu ayida es gecicem offfffff
Hakkında hayırlısı olsun bitanem bence testi bugün ve yarı günde üç kere yap ki tam saati saatine takip edebilesin benim fikrim yarını degerlendir inşaallah istediğin gibi olur Allah gönlünün muradini versin bacim oglus koşa koşa gelsin sana nescafe yide benim bildiğim gold da kafein yok sana kafein lazım sen nescafe classic icir kocana bulabilirsen extra sert olan varsa onu bul
htc phone ile
Öncelikle şunu düşün ve rahatla Rabbim nasıl isterse öyle olacak sora sayfa 21 de diye hatirliyorum yine bakarım dualar var onlara bak çizgiyi sık sık takip et silikleşmeye başlayınca yap derim cunku o zaman çatlama basliyor kahveye gelince klasik nescafe ile bolca katarak yap yanında cukulata verebilirsin sen bol su iç akintiniz bollassin ben oruç tutma desem günaha giricem ama tutarsan ilşki zamanına denk gelirse ne olacak sen bilirsin hadi hayirlisi
Canlarim sagolun
Öyle yapacamda canim islaklik Olsun diye bol bol suicmem gerek Testin dogru cikmasi icinde az Icmem ne yapacagimisasirdim valla.birazdan gidip Nescafé Classic alicam,peki beyfendi ya icmezse ne veriyim icmesi icin..oruc tutmadim canim simdi bozmak zorunda kalmiyim diye
Kizlar birde akintim hic boyle uzayan yumurta Aki gibi degil tam tersi kremsi uzanmayan cinsten
Canim bilgilerin Icin Sagol biotoritm takviminde erkek gorunuyor.biri Zaten cin takviminden,digeri hani su aylari listeleyip emzikle cikan sayfa saliya kadar Kiz ama artik yum olursa beklemem imkansiz1.Adım:http://www.cycletourist.com/biochart/sitesine girin
2.Adım: Name kısmına eşinizin ise onun, yoksa kendinizin ismini girin. (Gerekli değil aslında ama eşinizle birliktebaktığınızda grafikler karışmasın diye. Doğum tarihleri grafik üzerinde yazıyoraynı zamanda)
3.Adım: Birth day: doğum tarihi: AY/GÜN/YILşeklinde girin.
4.Adım: Chart date: Tablo tarihi: Hangi aydaçalışma yapacaksanız o ayı seçin. (Geçmişe dönük bakmak için hamile kaldığınız ay/yılyazın )
5.Adım: Lunaar Cycles: Yaşadığınız yerin konumuTürkiye ise; GMT+02:00 (ETT) olanı seçin. Türkiye dışındaysagoogledan arayıp doğru konumu seçin.
6.Adım: Biochart yazan kısmı işaretleyin.
7.Adım: Açılan grafikte mavi (fiziksel) ve kırmızı(duygusal)çizgilerin yatay çizgiyikestiği noktarı 0 olarak belirleyin. O aralıklarda çizgiler üstte ise +,altta ise olarak belirleyin
8.Adım: Mavi çizgilerle kırmızı çizgilerinbirbirini kestiği günleri nötr olarak işaretleyin.
Değerlendirme:
[TABLE="class: MsoTableGrid"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]Fiziksel (Mavi)
[TD="width: 166, bgcolor: transparent"]
[/TD]Duygusal (Kırmızı)
[/TR]
[TR]
[TD="width: 166, bgcolor: transparent"]Erkek
[/TD]
[/TD]+
[/TD]-
[/TR]
[TR]
[TD="width: 166, bgcolor: transparent"]Erkeğe Yatkın
[/TD]
[/TD]+
[/TD]+
[/TR]
[TR]
[TD="width: 166, bgcolor: transparent"]Kız
[/TD]
[/TD]-
[/TD]+
[/TR]
[TR]
[TD="width: 166, bgcolor: transparent"]Kıza Yatkın
[/TD]
[/TD]-
[/TD]-
[/TR]
[TR]
[TD="width: 166, bgcolor: transparent"]Nötr
[/TD]
[TD="width: 333, bgcolor: transparent, colspan: 2"]Fiziksel (mavi) ile duygusal(kırmızı) çizgilerin kesiştiği yerler
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
En ideali hem erkek hem kadın için ikisininde erkek gününde,kız bebek içinde ikisininde kız gününde olmasıdır.
Grafiğinizde ayın halleride çıkıyor.
ERKEK BEBEK için dolunaya yakın günler,ayın son çeyreğinden sonra
KIZ EBEK için yeni ay girdikten sonraki günler iyonlardan dolayı şansımızıarttırır.
buda matematikten alıntıdır
İşte bu kadar kızlar umarım açıklayıcı olmuştur.
Bu arada ben 1-2 takvime daha bakıyorum çok güvenmesem de linklerini ekleyeyim burda mutlaka sizlerde denk gelmişsinizdir. Benim elimdekiler bunlar bunların haricinde bildiğiniz takvim linkleri varsa eklerseniz sevinirim. Topikde daha önce bazı kişiler ellerindeki takvimlerin bir kısmını paylaşmamışlar diye düşünüyorum. Bunlar basılı kaynaklarsa diyeceğim yok ama, altı üstü bir link paylaşılıp diğerleri yararlanacakken, siz bana bilgilerinizi verin ben bakayım demeyi yanlış buluyorum.
·http://mondkalender.mo.funpic.de/mondkalender.htm
2. Quartal(April - Juni 2014) (Nisan-Haziran) sonraki aylar için 3. Ve 4.Quartal kısımlarını seçersiniz.Burda örnek vereyim haziran ayında simgeler ve saatler var. Bunların açıklamasını dahttp://www.noeastro.de/de/liebe-und-leben/liebe-und-partnerschaft/zeugungskalender/?dateShift=next
Sitesine girerek mavi ve pembe emziklerden cinsiyeti görüp ilk sitedeki saatleri kullanarak denemede bulunabilirsiniz.
·http://www.babymed.com/fertility-ovulation-calendar-calculator
·http://www.thelaboroflove.com/chart/pred.html
Ins canim gec catlar ozaman.zaten bu kocalara nezaman ihtiyac olursa ortada yoklar benimkide bu aksam isi varmis.arayinca geliceksin Sonra yine git dedim ok dedi. Bana ii oldugu Gun inadina o gün istedigimi soyledi neyapiyim. Yum ogüne Denk geliyor aaaGunaydin canimm insallah esini biran once ikna edersin kuzum biliyormusun esim ayin 12 13 14 15 gnleri yok simdiden yumurta gec catlasin diye dua ediyorum yada bu ayida es gecicem offfffff
Canlarim sagolun
Öyle yapacamda canim islaklik Olsun diye bol bol suicmem gerek Testin dogru cikmasi icinde az Icmem ne yapacagimisasirdim valla.birazdan gidip Nescafé Classic alicam,peki beyfendi ya icmezse ne veriyim icmesi icin..oruc tutmadim canim simdi bozmak zorunda kalmiyim diye
Kizlar birde akintim hic boyle uzayan yumurta Aki gibi degil tam tersi kremsi uzanmayan cinsten
Can bacilar başınızı agritiyorum ama hakkınızı helal edin bakın buda haziran döngüm bakiverin bi bana yardımcı olun çok sıkıştım :-( :-( :-( :-(
htc phone ile
Can bacilar başınızı agritiyorum ama hakkınızı helal edin bakın buda haziran döngüm bakiverin bi bana yardımcı olun çok sıkıştım :-( :-( :-(
htc phone ile
Valla yorgunum biraz canim oruc tutmustum,1 Saat once iftar yaptim kizimin biri teyzesine gitti,kucuguyle ugrasiyorum
Amin canim kabul olur ins duamiz.bu aksiliklerede cok sukur ,hepimizi sevdiklerimize bagislasin
Bizde seni cok seviyoruz.senin hamilelik Nasil gidiyor,gelecek Kontrolun ne zaman?
Birde canim beraberlikten once kocamiza hangi kahveyi iciriyoruz
Ben Nescafé diye hatirliyorum,bende Nescafé Gold var bilmiyorum turkiyedeki adida oylemi su Sari kapakli onumu veriyim,Turk kahvesimi,enerji icecegimi,kola mi hangisi daha iyi soyle onu iciriyim 48 saat icinde olacak biliyorum yardıma ihtiyacım var
sagol canim âmin
bende dusuk riski yüksek canim geç bile kaldim az önce gittim aldim.kullanicam yatmadan .. Allah hepimizden razı olsun. Yuzlerimizi görmeden tek yürek olup boylesine dertlerimizi sevinçlerimizi paylaştığımız guzel arkadaslarim
Türkiye'deki ismini bilmiyorum aynimi degilmi bilemem üstünde bebek isteyen ve 12. Hamilelik haftasına kadar kullanilmak icin yaziyor
İcinde vitamin B12,iyot,folsaure var eczaneciler bilir canim
Dr gidemiyecegim gülüm yaaa(cadi kadin yüzünden kaldim)nasil gidiyim canim Pazartesi'ye kadar coktan ben halvete gitmiş is bitmiş olucak.
Dua edin bana canim lütfen oglusum tutar ins yoksa gelecek ay ara vericem niye dersen balık burcu cocuk istemiyorum..
Bide beraber olunacak gun
Kahve iciliyor,soğuk duş
İstiyen karbonatli duş başka ne vardi dualar ama hangileri
Stres yapmiyacam,gerilmiyecem diyorum kendi kendime..
Canim birde az önce yine test yaptim.çizgi biraz daha koyulasmis iki çizgi hemen hemen aynı koyulukta ne zaman yapiyim. Birde ben rahatsızlığımdan ötürü gecmis Ramazan'ın oruç borcumu simdi tutuyordum simdi yarın oruç tutmuyumu yoksa aramı veriyim bakarsın yarın erken beraberlik olur
Kizlar bu sorularıma herkes cevap versin lutfen
Canimm bugun kontrolden geldim iyimis bebis kalp atislari var dedi skinti yok allaha cok sukur. Iliskiden yarim saat once nescafe gold evet o sari kapakli olan icine hic sut katmadan icir sert olsun sert icemiyorsa bi bardak kola icir. Ben enerji iceceklerine karsiyim icinde ne oldugu belli degil sprem oldurucu bi madde olursa ters teper butun emek bosa gider sonra :)
canım yaptım incelersin. iyi geceler hepinize.
Canim hadi gozun aydin isi gucu bitirdin, yum hangi gune denk gelecek tahminen, adetin duzenli sanirim senin benim tahminen onbes civari catlar diye tahmin ediyorum cnmGunaaaaaaayyyyyddddiiiiinnnnn bacilar dun adet oldum temizliğimde bitti çok sükur artık esas olaya geliyoruz diken ustundeyim resmen :'( :'(
htc phone ile
Neden ozelden yazdinki anlamadim!burdan yazsan ihtiyaci olan herkes baksa daha guzel olmazmi cnmDuuur hemenn uzulme sana bi adres vereyim ordan ovulasyon testi al başla uygun fiyatı orda bakalım nasıl olacak hayırlısı diyeceğiz ozelden yazıyorum bak tmm
htc phone ile
Calikusum yumurta aki akintin oldumu yoksa henuz baslamadimi????Canlarim sagolun
Baktim canim dualara,Test yaptim iki cizgi ayni koyulukta artik 4 saatte Bir Test yapicam.geri sayim basladi gibiAkıntı işini boşver çizgiyi takip et kahveyide dediğim gibi yanında sevdiği bişeyle ikram et cazibeni kullan ne diyeyim dualar a baktım sayfa 21 de f1983 diye biri yazmış oraya bak birde iliskiden sonra sen uzanirken esin abdest alıp gelsin elini karnina koyup kibleye yonelerek erkek bebek duasını 3 defa okusun
Masallah canim size ins hersey hep yolunda gider saglikla alirsin kucaginaCanimm bugun kontrolden geldim iyimis bebis kalp atislari var dedi skinti yok allaha cok sukur. Iliskiden yarim saat once nescafe gold evet o sari kapakli olan icine hic sut katmadan icir sert olsun sert icemiyorsa bi bardak kola icir. Ben enerji iceceklerine karsiyim icinde ne oldugu belli degil sprem oldurucu bi madde olursa ters teper butun emek bosa gider sonra :)
Calikusum yumurta aki akintin oldumu yoksa henuz baslamadimi????
Canim hadi gozun aydin isi gucu bitirdin, yum hangi gune denk gelecek tahminen, adetin duzenli sanirim senin benim tahminen onbes civari catlar diye tahmin ediyorum cnm
Benim 11
Haziranda catlayacak takvime göre cnm bnm 26-27 gün arası adetim
Neden ozelden yazdinki anlamadim!burdan yazsan ihtiyaci olan herkes baksa daha guzel olmazmi cnm
Bacım yonetmden birşey denir diye dusunmusum kafa sarz etmedi bende doğruya yoksa niye gizleyim tabiki herkes faydalansin dur yazayım
Ovulasyon.net yaz google orda en başta çıkıyordu galiba ordan üye ol kapıda ödemesi var kaç tane istiyorsan seç ertesi gün geliyor hemen :-
ohh ne güzel ..benim koca bıktı benden ne görsem aklım kalıyor özellikle meyvelerde her çeşit meyvede aklım kalıyor...ne çekiyorsa canın ye vücudun istekleriymiş normalde meyve hiş sevmem ama şimdi seninde ete karşı ihtiyacı var demekki..ama unutma aşermeler cinsiyeti etkilemiyor.etki altında kalma sakın..Baslamaz mi foreverim ayiptir soylemesi donerler gozumun onunde donuyor canim asiri istiyor :)))
canım şimdi gördüm geçmiş olsun..Insan bir gecmis olsun der olumden dondum
bencede ben sana demiştim kimisininki hemen çatlatrve ve çok yaşamaz hani doktora giitim gördüm diyorsunya o gece çatladı belki..hasta olduğun günden 14 gün geri say 1 gün öncesi yum.günün oluyor..Kizlarrr ben ignedem hep 40saati gecirdim oyuzden mi olmadi acaba
bende ilişki günleri kız çıkıyordu..bende tutmadı sanki.çok inanmayın derimCanım ekte örnek bir tablo ekledim eşinin ilk verdiğin doğum yılına göre. Maalesef özel mesaj kısmında resim yada dosya ekle kısmını bulamadım. Eşinin doğ. tarihide net değil dediğin için bioritmi çok iyi yorumlayanlar yorum yapsın o kısmında. Eğer net olmuş olsaydı istediğin cinsiyete göre gün önerebilirdim. Umarım bu tablo senin için açıklayıcı olmuştur.
az kalmış denemelerine hadi inşallah gönlündeki prensese kavuşursun..Gunaaaaaaayyyyyddddiiiiinnnnn bacilar dun adet oldum temizliğimde bitti çok sükur artık esas olaya geliyoruz diken ustundeyim resmen :'( :'(
htc phone ile
ayyy çok güzel çok sevindim Allah devamını erdirsin inşallah sağlıklıca kucağına almayı da nasip eder inşallah.Canimm bugun kontrolden geldim iyimis bebis kalp atislari var dedi skinti yok allaha cok sukur. Iliskiden yarim saat once nescafe gold evet o sari kapakli olan icine hic sut katmadan icir sert olsun sert icemiyorsa bi bardak kola icir. Ben enerji iceceklerine karsiyim icinde ne oldugu belli degil sprem oldurucu bi madde olursa ters teper butun emek bosa gider sonra :)
yumurtamı gelişiyor acaba yum çatlama ağrıları çok sürmezmiş ovulasyon testin varmıkızlar sabahtandır sağ kasığım çok ağrıyor dokununca daha cok ağrıyor ve elime sankı küçük sertlıkler gelıyo sol tarafta bişey yok dokununca sizce bu ne olabılır hafta sonu doktorada gidemıyorum pazartesiyi beklemem lazım ne yapmalıyım..yada bu ne olabılır.......
kızlar sabahtandır sağ kasığım çok ağrıyor dokununca daha cok ağrıyor ve elime sankı küçük sertlıkler gelıyo sol tarafta bişey yok dokununca sizce bu ne olabılır hafta sonu doktorada gidemıyorum pazartesiyi beklemem lazım ne yapmalıyım..yada bu ne olabılır.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?