Süper Anneler - 2011

Öncelikle şunu düşün ve rahatla Rabbim nasıl isterse öyle olacak sora sayfa 21 de diye hatirliyorum yine bakarım dualar var onlara bak çizgiyi sık sık takip et silikleşmeye başlayınca yap derim cunku o zaman çatlama basliyor kahveye gelince klasik nescafe ile bolca katarak yap yanında cukulata verebilirsin sen bol su iç akintiniz bollassin ben oruç tutma desem günaha giricem ama tutarsan ilşki zamanına denk gelirse ne olacak sen bilirsin hadi hayirlisi

Anaaaaaauuuuum kızlar ben hep kiz dedim ama altını okumamisim kızlar kesisecekmis kiz var ama denk gelmiyor ne yapayım ben şimdi bi bakiveriiiiiimnnnnnn siz bu tabloyu biliyorsunuz bacilarim =-O =-O

htc phone ile

Eklentiler

• $1401516225944.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 41
Gunaaaaaaayyyyyddddiiiiinnnnn bacilar dun adet oldum temizliğimde bitti çok sükur artık esas olaya geliyoruz diken ustundeyim resmen :'( :'(

htc phone ile

Gunaydin canimm insallah esini biran once ikna edersin kuzum biliyormusun esim ayin 12 13 14 15 gnleri yok simdiden yumurta gec catlasin diye dua ediyorum yada bu ayida es gecicem offfffff

Sizede günaydin Zeyno stres yapma canım yum gelismez

Son düzenleme:

Canlarim sagolun
Öyle yapacamda canim islaklik Olsun diye bol bol suicmem gerek Testin dogru cikmasi icinde az Icmem ne yapacagimisasirdim valla.birazdan gidip Nescafé Classic alicam,peki beyfendi ya icmezse ne veriyim icmesi icin..oruc tutmadim canim simdi bozmak zorunda kalmiyim diye
Kizlar birde akintim hic boyle uzayan yumurta Aki gibi degil tam tersi kremsi uzanmayan cinsten

Son düzenleme:

Sen az şu iç sık sık test yap bence kaçırma çizgiyi benim fikrim nescafeyi de içine çikolata at ver zaten çikolata yicek çikolatalı kahveyi içmeyen olamaz :-D

htc phone ile

Ciga07 bacimm verdiğin linkten yaptım becerdim bu sefer sagolasın açıklamanın okudum anladım bide yorumlamayı ogretirseniz bacilar tamamdir bu isssss

htc phone ile

Eklentiler

• $1401518751151.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 58
  • $1401518763968.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 40
Can bacilar başınızı agritiyorum ama hakkınızı helal edin bakın buda haziran döngüm bakiverin bi bana yardımcı olun çok sıkıştım :-( :-( :-( :-(

htc phone ile

Eklentiler

• $1401519218323.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 49
Canim bilgilerin Icin Sagol biotoritm takviminde erkek gorunuyor.biri Zaten cin takviminden,digeri hani su aylari listeleyip emzikle cikan sayfa saliya kadar Kiz ama artik yum olursa beklemem imkansiz
Gunaydin canimm insallah esini biran once ikna edersin kuzum biliyormusun esim ayin 12 13 14 15 gnleri yok simdiden yumurta gec catlasin diye dua ediyorum yada bu ayida es gecicem offfffff
Ins canim gec catlar ozaman.zaten bu kocalara nezaman ihtiyac olursa ortada yoklar benimkide bu aksam isi varmis.arayinca geliceksin Sonra yine git dedim ok dedi. Bana iši oldugu Gun inadina o gün istedigimi soyledi neyapiyim. Yum ogüne Denk geliyor aaa

Akıntı işini boşver çizgiyi takip et kahveyide dediğim gibi yanında sevdiği bişeyle ikram et cazibeni kullan ne diyeyim dualar a baktım sayfa 21 de f1983 diye biri yazmış oraya bak birde iliskiden sonra sen uzanirken esin abdest alıp gelsin elini karnina koyup kibleye yonelerek erkek bebek duasını 3 defa okusun

Can bacilar başınızı agritiyorum ama hakkınızı helal edin bakın buda haziran döngüm bakiverin bi bana yardımcı olun çok sıkıştım :-( :-( :-( :-(

htc phone ile

Canim Seve Seve bakardim ama benresimleri gormuxorum CATLADIM yapmam gerekenlrrden bahsetti ama yine bulamadim ya Benim Tel baska yada Ben beceriksizim

Canimm bugun kontrolden geldim iyimis bebis kalp atislari var dedi skinti yok allaha cok sukur. Iliskiden yarim saat once nescafe gold evet o sari kapakli olan icine hic sut katmadan icir sert olsun sert icemiyorsa bi bardak kola icir. Ben enerji iceceklerine karsiyim icinde ne oldugu belli degil sprem oldurucu bi madde olursa ters teper butun emek bosa gider sonra :)

Maşallah inşallah paşadir

Gunaaaaaaayyyyyddddiiiiinnnnn bacilar dun adet oldum temizliğimde bitti çok sükur artık esas olaya geliyoruz diken ustundeyim resmen :'( :'(

htc phone ile
Canim hadi gozun aydin isi gucu bitirdin, yum hangi gune denk gelecek tahminen, adetin duzenli sanirim senin benim tahminen onbes civari catlar diye tahmin ediyorum cnm
Duuur hemenn uzulme sana bi adres vereyim ordan ovulasyon testi al başla uygun fiyatı orda bakalım nasıl olacak hayırlısı diyeceğiz ozelden yazıyorum bak tmm

htc phone ile
Neden ozelden yazdinki anlamadim!burdan yazsan ihtiyaci olan herkes baksa daha guzel olmazmi cnm

Calikusum yumurta aki akintin oldumu yoksa henuz baslamadimi????

Baktim canim dualara,Test yaptim iki cizgi ayni koyulukta artik 4 saatte Bir Test yapicam.geri sayim basladi gibi

Canim o duayi,duydumda ama orda adini Muhammed koymak zorundamiyiz.oyleyse bilmiyorum cunku bizimki erkek olursa adi 10 yildan beri konmus
Yoksa okuturdum
Masallah canim size ins hersey hep yolunda gider saglikla alirsin kucagina
Canim Nescafé Gold var evde iyi degil derseniz digeri daha iyiyse onuda alacam yada Espresso var daha Koyu oda olurmu?.enerji Icecegi bende Sana katiliyorum kahve neyimize yetmiyor.kas yaparken göz cikarmayalim.
Calikusum yumurta aki akintin oldumu yoksa henuz baslamadimi????

Valla akintidan Bisey anlamadim.boyle kremsi bir akinti var ama yapiskan hic degil.zaten iki cizgi 1 Saat onceki Teste ayni seviyede olmus.
Sanki akinti renginde Bir anormallikmi var Yoksa bana mi öyle geliyor

Birde bugun limonlu su ve yesil cay icecem.
Aaaa kizlar reyyaneha nin dedigisayfaya baktim orda karbonatli dusu ese uyguluyorlar hic duydunuzmu daha once

Desteginiz Icin cok sagolunuz canlar hakkinizi Helal edin sizi cok seviyorum

Son düzenleme:
kızlar sabahtandır sağ kasığım çok ağrıyor dokununca daha cok ağrıyor ve elime sankı küçük sertlıkler gelıyo sol tarafta bişey yok dokununca sizce bu ne olabılır hafta sonu doktorada gidemıyorum pazartesiyi beklemem lazım ne yapmalıyım..yada bu ne olabılır.......

Son düzenleme:
Baslamaz mi foreverim ayiptir soylemesi donerler gozumun onunde donuyor canim asiri istiyor :)))
ohh ne güzel ..benim koca bıktı benden ne görsem aklım kalıyor özellikle meyvelerde her çeşit meyvede aklım kalıyor...ne çekiyorsa canın ye vücudun istekleriymiş normalde meyve hiş sevmem ama şimdi seninde ete karşı ihtiyacı var demekki..ama unutma aşermeler cinsiyeti etkilemiyor.etki altında kalma sakın..
Insan bir gecmis olsun der olumden dondum
canım şimdi gördüm geçmiş olsun..

Kizlarrr ben ignedem hep 40saati gecirdim oyuzden mi olmadi acaba
bencede ben sana demiştim kimisininki hemen çatlatrve ve çok yaşamaz hani doktora giitim gördüm diyorsunya o gece çatladı belki..hasta olduğun günden 14 gün geri say 1 gün öncesi yum.günün oluyor..

bende ilişki günleri kız çıkıyordu..bende tutmadı sanki.çok inanmayın derim

htc phone ile
az kalmış denemelerine hadi inşallah gönlündeki prensese kavuşursun..

ayyy çok güzel çok sevindim Allah devamını erdirsin inşallah sağlıklıca kucağına almayı da nasip eder inşallah.

yumurtamı gelişiyor acaba yum çatlama ağrıları çok sürmezmiş ovulasyon testin varmı

Belki defnemin dedidigi gibi yumurtlama zamanin yaklasiyordur birde soguk almissan azcik agriyi artiriyordur gecmis Olsun canim
Hamilelik olasiligi yok dimi
Sicak tut ozellikle ayaklarini ve belini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…