Süper Anneler - 2011

kızımdada öyle yapmıştı eşim onu bekleseydim hala bekliyorduk çocuğu. ikiden fazla düşünmüyoruz zaten o yüzden onun hazır olmasını bekleyemem. kızım 4 yaşında zaten. aşılama tutar inşallah bu kez haklısın bende bu ay bi aksilik olmazsa yasayacağım o beklemeyi ama ben iğne yaptırmayacağım once doğal yolla denerim bikac sefer. olmazsa sonrasında iğneyi düşüneceğim cnm. inşallah allahım sanada en kısa zamanda göndersin bebişini.......

Ben hamile kaldigimda soldan yumurtladigim icin erkek geciyordu icimden, oylede hissettim hep bastan beri oylede olmustu…ama sonradan doktora sordum alakasi olmadigini soyledi..kaldiki cinsiyeti belirleyen erkekmis…

slm canım seni eskilerden tanıyorum nasılsın .eskilerden kimse ugramıyor buraya geçenlerde orkdm gelmişti okadar.

sen nasılsın iyimisin canım bende kızları uyuttum çok ama çok yorgunum

Ben falbiol kullaniyordum canim hamis olduktan sonra doktor kullanmaya devam et dedi bebegin tutunmasi icin hala kullanmaya devam ediyorum. Cinsiyete etkisi var mi bilmem ama eskiden deneyip erkegi tutturan arkadaslar kullanmis bende onlarin onerisiyle kullandim. Bende bugun yusuf suresini okudum hepimiz icin dua ettim rabbim dualarimizi kabul etsin :))

Kizlarrr kizi almaya okula gidiyordum gidemedim arabanin icinde mahsur kaldim cok sukur camlar patlamadi coook korktum kucuk kizimda yanimda yavrum titriyordu istanbulda olaniniz bilir

kızlar gecmış olsun dıkkatlı olun bugunlerde herkeste bır aksılık var..yuce rabbım hepımızı kötü kaderden korusun ....

Ben hiç duymadım ayrıca kizimda hamile kaldıktan sonra kullanmaya başlamıştım
dua için Allah razı olsun dileklerini kabul eylesin

Son düzenleme:
Kizlarrr ben ignedem hep 40saati gecirdim oyuzden mi olmadi acaba yanlis mi yaptim simdi otuz uncu saatte mi girsem belki benim yumurta cok yasamiyor bir bilginiz varmi ne olur soyle yin canlarim

Canım ekte örnek bir tablo ekledim eşinin ilk verdiğin doğum yılına göre. Maalesef özel mesaj kısmında resim yada dosya ekle kısmını bulamadım. Eşinin doğ. tarihide net değil dediğin için bioritmi çok iyi yorumlayanlar yorum yapsın o kısmında. Eğer net olmuş olsaydı istediğin cinsiyete göre gün önerebilirdim. Umarım bu tablo senin için açıklayıcı olmuştur.

Eklentiler

• $badem2.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 46
  • $badem.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 43

Baciiiiim ağzına sağlık inşaallah kabul olur duan cnm bnm çok çok sagolasın

Kizlarrr ben ignedem hep 40saati gecirdim oyuzden mi olmadi acaba yanlis mi yaptim simdi otuz uncu saatte mi girsem belki benim yumurta cok yasamiyor bir bilginiz varmi ne olur soyle yin canlarim

Olabilir bacım Bencede kaçırdın sen ama moral bozmak yok bu ay incir kürü yapiyoooon oğlanı kucağına aliyoon okey çatır çatır catlicak o yumurtalar o kaaaa. :-D :-D :-D :-D ;-)

Can banada kiz için bakabilirmisin luuutttfeeen ben netten bakmaya çalıştım beceremedimm :-( :-( :-(

Ben doğum tar 23 04 81
Eşiminki 18 04 1975 gülom

O O O O

htc phone ile

Bacım nette ilaçla kullanılır yada kullanilmaz yazmiyor sen incir havuç kürü yap olan yumurtaları çatlatıyor sen catlamiyor diyon ya zincirleri 6 dk kaynat üzerine iki gevrek taze havuç dogra 7-8 dk daha kaynat üçe böl yemeklerden önce iç etkisini arttırmak için yemeklerde sumakli soğan ye hergün Allah in izniyle olur bacım ;-)

htc phone ile

Insaallah canim insaallah gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim benim yumurta catliyor zaten incir kuru yapmasammi vucudun dengesini bozmasammi ne bileyim kafam karisti

Insaallah canim insaallah gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim benim yumurta catliyor zaten incir kuru yapmasammi vucudun dengesini bozmasammi ne bileyim kafam karisti

Geç çatladı ya bacım bu ay ondan bi önlem alalım dedim ama daha önce böyle birşey olmadıysa yapma tabi kendine çok güzel bak ki Tosunum yerini sevsin gelsin mutlu ol kendini simart :-* :-D

htc phone ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…