- 8 Nisan 2014
- 1.050
- 55
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #54.841
Canim benim birazdan eve gecicem gelismeleri konusuruz kahve siringa unutma karbonat birde keci boynuzu pekmezine zencefili karistir yedir esine birsaatte bile etkisini gosteriyor onemli hacet namaz ini unutma canim insaallah kavusursun saglicakla TosuncugunaKizlar karnima adet sancisi gibi sancilar geliyor Birazdan yeni Bir Test yapacam.. Ayy yavasca stresste olmaya basladim
Kan testim 29.6 çıktı
Canim hiiic kavga etme yok mu dedi kaza oldu dersin onu hakketmis oluyor guzellikten anlamayana napican bitanem bosver hic te kavga edip canini sikma birde butun cilveni tatli dilini kullan belki yumusar ovulasyon testi almayi dusunmuyorum doktor takibi yapiyor zatenKizlarrrr yarın konuyu acicam çok gerginim ya direk reddederse terslenirse oooofffffff kötü kavga ederim bu seferde hepten çöpe gider herşey yaaa ne zor iş bu iş :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-- -( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :- '( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
htc phone ile
Aaaaa canim hayirli Olsun guzelim
Allah im ins pasani saglikla kucagina almayi nasip eyler.cok sevindim darisi Bizim basimiza
bilmiyorum ama dikkat et kanamam coksa Demir eksikligine Sebep oluyor oda bas donmesine bana da öyle oldu benimki cok cok kotuydu demirim 6 ya dustu.dr agri kesici Verdi kesilsin diye istersen dr git korkuxorsanda agri kesici ic azaltiyor
Aaaaaaaaaaaaaaaa supeeeer cok sevindim cnm bnm Allah kucağına almayida nasip etsin O
htc phone ile
ınşallah cnm tşk ederım....
gözün aydın cnm ınşallah paşanı sağlıkla hayırlısıyla kucağına alırsın....tbrkler...darısı bacımla dığer tum ısteyen kardeşlerimize......
Ne galiba si bal gibi hamilesinnnnnn cooooooooooookkk sevindim inşaallah istediğin gibi olur herseyin canim sen hangi saat te ilişki oldu igne kullandinmi
Kizlar karnima adet sancisi gibi sancilar geliyor Birazdan yeni Bir Test yapacam.. Ayy yavasca stresste olmaya basladim
Canim hiiic kavga etme yok mu dedi kaza oldu dersin onu hakketmis oluyor guzellikten anlamayana napican bitanem bosver hic te kavga edip canini sikma birde butun cilveni tatli dilini kullan belki yumusar ovulasyon testi almayi dusunmuyorum doktor takibi yapiyor zaten
Canim benim birazdan eve gecicem gelismeleri konusuruz kahve siringa unutma karbonat birde keci boynuzu pekmezine zencefili karistir yedir esine birsaatte bile etkisini gosteriyor onemli hacet namaz ini unutma canim insaallah kavusursun saglicakla Tosuncuguna
Namazimi kildim,duami ettim
Kocama kahveyide gittim aldim yaptim icmedi icmiycem dedi cakti oylede Olur boylede dedi bu hareketlerim onu geriyormus olmazsa kizimiz Olur napalim 3 prenses Olur dedi simdi bi yere gitti gelecek birazdan kolada icmem dedi
Artik Allah a kaldi kizlar ben elimden geleni yaptim hayirlisi olsun.tartisacam zorluyacam bu sefer Stress - erkek cocugu kenara birak hamile bile olmuyacam
Kizlar duaniza ihtiyacim var
Kimler karbonatli vajinal dus yapti kizlaarr
Ay cnm cokcokcok sevindim guzel haberlerle bir bir topigimiz senleniyor, insallah gonlundeki kucaginda olsun cnm, herkesin gonlundeki kucaginda olur insallah rabbim mubarek gunler hurmetine duy dualrimizi, buruk birakma gonlumuzu, kiz isteyen ark lara kiz erkek isteyen bizlerede erkek bebis nasip et guzel allahim........AMİNKan testim 29.6 çıktı
Huzun cicegim nasil oldun agrin gectimi cnmcnm benım olabılırde test yapmıyorum..benım anlamadığım dokununca cok ağrıması elıme bişeylerın gelmesi.....
Ooooyyyy kızlar fena adet oluyorum herhalde çok yoruldum ondanmi :-(
Canim sen temizlik yaparken hem yoruldun hemde usuttun sanirim, agrili ve yogun akinti varsa kesin oyledir cnm, gecmis. Olsun.Kizlarrrr yarın konuyu acicam çok gerginim ya direk reddederse terslenirse oooofffffff kötü kavga ederim bu seferde hepten çöpe gider herşey yaaa ne zor iş bu iş :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-- -( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :- '( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
htc phone ile
Canim allah yardimcin olsun esin istememesi insanda gercekten buyuk bir stres yapiyor kisa surelide olsa yasadim, ama sen catladimin dedigi gibi tartisma durumuna getirmeden konuyu ac tavrina gore noktala cnm. Cok olumsuz tavir takinirsa nideeeeeen kaza susu vercenkolayliklar diliyorum. Kiz biraz isve cilce yap avukat gibim oturup konu acma duygu somurusu yap hislenerek konus anladinnnnn opuyorum.
super haber taze anne hadi oğlun geliyordur insallah ...dokrora gosterdin mi sonucunu ne dedi ..Kan testim 29.6 çıktı
ben yaptim canim ...hadi hayirli denemeler dualarımız seninle Allah inşallah koç gibi yiğit bir erkek bağışlar inşallah..sabah haberlerini bekliyoruz..Namazimi kildim,duami ettim
Kocama kahveyide gittim aldim yaptim icmedi icmiycem dedi cakti oylede Olur boylede dedi bu hareketlerim onu geriyormus olmazsa kizimiz Olur napalim 3 prenses Olur dedi simdi bi yere gitti gelecek birazdan kolada icmem dedi
Artik Allah a kaldi kizlar ben elimden geleni yaptim hayirlisi olsun.tartisacam zorluyacam bu sefer Stress - erkek cocugu kenara birak hamile bile olmuyacam
Namazimi kildim,duami ettim
Ay cnm cokcokcok sevindim guzel haberlerle bir bir topigimiz senleniyor, insallah gonlundeki kucaginda olsun cnm, herkesin gonlundeki kucaginda olur insallah rabbim mubarek gunler hurmetine duy dualrimizi, buruk birakma gonlumuzu, kiz isteyen ark lara kiz erkek isteyen bizlerede erkek bebis nasip et guzel allahim........AMİN
Amiiin cnm bnm inşaallah senin duan da kabul olur tosuncuk yola düşsün gelsinn bu vesileyle dualarimiz seninle
Huzun cicegim nasil oldun agrin gectimi cnm
Ooooyyyy kızlar fena adet oluyorum herhalde çok yoruldum ondanmi :-(
Canim sen temizlik yaparken hem yoruldun hemde usuttun sanirim, agrili ve yogun akinti varsa kesin oyledir cnm, gecmis. Olsun.
Canim allah yardimcin olsun esin istememesi insanda gercekten buyuk bir stres yapiyor kisa surelide olsa yasadim, ama sen catladimin dedigi gibi tartisma durumuna getirmeden konuyu ac tavrina gore noktala cnm. Cok olumsuz tavir takinirsa nideeeeeen kaza susu vercenkolayliklar diliyorum. Kiz biraz isve cilce yap avukat gibim oturup konu acma duygu somurusu yap hislenerek konus anladinnnnn opuyorum.
Çok hazırladim kendimi de ışte sakin olmaya çalışıyorum ne derse desin sinirlenmicem izah edicem kibar kibar bizim adana evliya,sabri lazım laf anlatma için bacım sen ne dersen de o bildiğini tekrar edip duruyor
htc phone ile
Kizlar hersey tamamda hatalı pozisyonda esim boşaldı
Ne yapcam simdi akıl verin lütfen
Üste olan bendim hepsi dışarı cikti diye korkuyorum
2. İliski olsunmu yoksa sadece kız spermlerinimi artırır. Akıl verinlutfen
Tamam cnm yarin attigin tabloyu dikkate alirim. Adet dongusunun bi onemi yok sanirim bunda gerekmiyor dimi cnm allahim gonlundekini versin kucagina tez zamanda insallah.
Çok çok Sagolasın cnm bnm ben telefondan giriyorum ekranda hap kadar çıkıyor oraya çek buraya çek bir turlu toparlayamadim ama o verdiğin açıklamayla tekrar deneyeceğim çok sağol cnm Allah gonlundeki muradini tezden versin
Tmm bu cnm bnm eline emeğine sağlık hakkını helal et bacım yordum seni gece gece burdan iyice inceler öğrenirim :-* ben
Anaaaaaauuuuum kızlar ben hep kiz dedim ama altını okumamisim kızlar kesisecekmis kiz var ama denk gelmiyor ne yapayım ben şimdi bi bakiveriiiiiimnnnnnn siz bu tabloyu biliyorsunuz bacilarim =-O =-O
Ciga07 bacimm verdiğin linkten yaptım becerdim bu sefer sagolasın açıklamanın okudum anladım bide yorumlamayı ogretirseniz bacilar tamamdir bu isssss
Cigam canim cok guzel aciklamissin ellerine yuregine saglik, ben sanirim 6 asamaya kadar gelip 7.asamayi yapamiyormusum. Simdi pc yi acip ordan ugrasacgm. Tekrar sagol bebegim opuyorum. Allah sana saglikli ikiz prens nasip etsin
Bacım sık ilişki lazım onu kazayla yapamamki noooluuuurrrrr evet desin Yaaaa :'( :'( :'(
Doktor takip yapiyorsa daha iyi teste gerek yok tabi bu sefer amman dr u sıkıştır özenli davransın kaçırmayalım gülom terlet o dr u ;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?