Süper Anneler - 2011

Kizlar karnima adet sancisi gibi sancilar geliyor Birazdan yeni Bir Test yapacam.. Ayy yavasca stresste olmaya basladim
Canim benim birazdan eve gecicem gelismeleri konusuruz kahve siringa unutma karbonat birde keci boynuzu pekmezine zencefili karistir yedir esine birsaatte bile etkisini gosteriyor onemli hacet namaz ini unutma canim insaallah kavusursun saglicakla Tosuncuguna

Canim hiiic kavga etme yok mu dedi kaza oldu dersin onu hakketmis oluyor guzellikten anlamayana napican bitanem bosver hic te kavga edip canini sikma birde butun cilveni tatli dilini kullan belki yumusar ovulasyon testi almayi dusunmuyorum doktor takibi yapiyor zaten

Aaaaaaaaaaaaaaaa supeeeer cok sevindim cnm bnm Allah kucağına almayida nasip etsin O

htc phone ile

Ne galiba si bal gibi hamilesinnnnnn cooooooooooookkk sevindim inşaallah istediğin gibi olur herseyin canim sen hangi saat te ilişki oldu igne kullandinmi

Sağolun kızlar garip duygular içindeyim yöntemleri ve duaları eksik yaptım bu aya kalsa herşeyi ayarlamıştım doktoru bile ama olmadı sevinsemmi üzülsemmi bilemedim hayirlisi artik
Inge yok bacim çift çizgiden 12 saat sonra
Kizlar karnima adet sancisi gibi sancilar geliyor Birazdan yeni Bir Test yapacam.. Ayy yavasca stresste olmaya basladim

Stres yaptığından sanci geliyo bence rahat ol canım söylemek kolay ama uygulamak zor diyosun demi

Son düzenleme:

Bacım sık ilişki lazım onu kazayla yapamamki noooluuuurrrrr evet desin Yaaaa :'( :'( :'(

Doktor takip yapiyorsa daha iyi teste gerek yok tabi bu sefer amman dr u sıkıştır özenli davransın kaçırmayalım gülom terlet o dr u ;-)

htc phone ile

Ya ben ne kadar yanlis yaptim koyu cizgiden uc gun sonra iliski oldu ve igneden iki gun sonra iliski oldu neyse herseyin hayirlisi bu defa dikkat edicemm bakalım inşaallah vesile olur Rabbim de nasip eder insaallah gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim

Namazimi kildim,duami ettim
Kocama kahveyide gittim aldim yaptim icmedi icmiycem dedi cakti oylede Olur boylede dedi bu hareketlerim onu geriyormus olmazsa kizimiz Olur napalim 3 prenses Olur dedi simdi bi yere gitti gelecek birazdan kolada icmem dedi
Artik Allah a kaldi kizlar ben elimden geleni yaptim hayirlisi olsun.tartisacam zorluyacam bu sefer Stress - erkek cocugu kenara birak hamile bile olmuyacam
Kizlar duaniza ihtiyacim var

Kimler karbonatli vajinal dus yapti kizlaarr

Forever yapti canim bende yaptimda ben yumurta olunce iliski oldu bitanem oyuzden tutmamistir yine de vardır bir vakti saati Rabbim insaallah en hayirli saglikli birsekilde versin insaallah

Herkeslere iyi geceler optum en guzel gunlere uyanmaniz dileginizin gerceklesmesi duasiyla hayirli geceler kizlar

Eklentiler

• $images (52).webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 38
Kan testim 29.6 çıktı
Ay cnm cokcokcok sevindim guzel haberlerle bir bir topigimiz senleniyor, insallah gonlundeki kucaginda olsun cnm, herkesin gonlundeki kucaginda olur insallah rabbim mubarek gunler hurmetine duy dualrimizi, buruk birakma gonlumuzu, kiz isteyen ark lara kiz erkek isteyen bizlerede erkek bebis nasip et guzel allahim........AMİN

cnm benım olabılırde test yapmıyorum..benım anlamadığım dokununca cok ağrıması elıme bişeylerın gelmesi.....
Huzun cicegim nasil oldun agrin gectimi cnm

Son düzenleme:
Cnm pozisyona ve saga yatma olayini atlamadin insallah son durumun ne cnm hebersiz birakma. Birde sende catladim gibi yumosu kacirma dikkat et. Gonlundeki gobusune konssun insallah.........

Cnm pozisyonu ve saga yatma olayini atlamadin insallah son durumun ne cnm hebersiz birakma. Birde sende catladim gibi yumosu kacirma dikkat et. Gonlundeki gobusune konssun insallah.........

Kan testim 29.6 çıktı
super haber taze anne hadi oğlun geliyordur insallah ...dokrora gosterdin mi sonucunu ne dedi ..

ben yaptim canim ...hadi hayirli denemeler dualarımız seninle Allah inşallah koç gibi yiğit bir erkek bağışlar inşallah..sabah haberlerini bekliyoruz..

Kizlar hersey tamamda hatalı pozisyonda esim boşaldı
Ne yapcam simdi akıl verin lütfen
Üste olan bendim hepsi dışarı cikti diye korkuyorum

2. İliski olsunmu yoksa sadece kız spermlerinimi artırır. Akıl verinlutfen

Bacim ne işin vardı üstte
yok yok şaka yaptım bazı yerlerde kadın üstte olursa daha iyi diye yaziyo du hayirlisi takma kafana bir kısmı alttada olsan dışarı çıkıyo önemli değil ben bir kere yaptım ama forever her gün yapmış Alev de iki olsun diyodu bilmiyom
ben dışarı çikiyom gelince görüşürüz kocam asagida bekliyo yazmadan çıkmıyormuş dedim

Son düzenleme:
Tamam cnm yarin attigin tabloyu dikkate alirim. Adet dongusunun bi onemi yok sanirim bunda gerekmiyor dimi cnm allahim gonlundekini versin kucagina tez zamanda insallah.

Yok canım adet döngüsü ile ilgili değil. Duana da amin canım.

Anaaaaaauuuuum kızlar ben hep kiz dedim ama altını okumamisim kızlar kesisecekmis kiz var ama denk gelmiyor ne yapayım ben şimdi bi bakiveriiiiiimnnnnnn siz bu tabloyu biliyorsunuz bacilarim =-O =-O

Ciga07 bacimm verdiğin linkten yaptım becerdim bu sefer sagolasın açıklamanın okudum anladım bide yorumlamayı ogretirseniz bacilar tamamdir bu isssss

Canım ne demek, duana amin canım. Yorumlama kısmını sana gönderdiğim excelin altında eklemiştim canım. Anlayamadığın yeri anlayamadım.

Cigam canim cok guzel aciklamissin ellerine yuregine saglik, ben sanirim 6 asamaya kadar gelip 7.asamayi yapamiyormusum. Simdi pc yi acip ordan ugrasacgm. Tekrar sagol bebegim opuyorum. Allah sana saglikli ikiz prens nasip etsin

Dedim ya canım çok bir zorluğu yok. Artık sende kendi kendine bakabilirsin. Duana da AMİN AMİN :)

Canım kararlılık her şeyin ilacı bence. Bir şeyde kararlı olur ve kararlı bir şekilde bunu eşinden talep edersen ben red edeceğini düşünmüyorum. Ben bu çocuğu istiyorum. Şu şu sebepten bunu bu tarihler arasında istiyorum diye söylemelisin. Kararlı durmalısın ki eşin bahane üretmesin/üretemesin. Mali durumunu, 3.yü istiyordun galiba evinizde diğer bir bebeğe bakma durumunuzu vb. bir çok sebebi karşına sunabilir, bunlara çözümlerini net bildirmelisin ki senin açığını yakalamasın.

Gunaydin kizlar gununuz aydin olsun dualariniz kabul gobuslerimiz gonlumuzdeki bebisle dolsun insaallah gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim insaallah biraz geç kaldim pazar günü olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…