Süper Anneler - 2011

Evet orayı sonradan gördüm cnm çözdüm sonunda işi ama eşimle denk gelmiyor kiz gunleri o sorun

Üç değil gülom ikinciyi istiyorum cook şeyler söylediim onun derdi benim çocuğu bosverip işe girip çalışmam ama evdeki cocugumda küçük bakacak kimse yok diyorum kafasından annesini getirmeyi istiyor annesi asla gelmem diyor yinede almıyor kafası çok fazla inat ve sabit fikirli kaç aydır konuştum en son kavga ettik bir aydır acmiyorum bu konuyu sıkıldım çocuk için yalvarmaktan :'( :'( :'( :'( :'(

htc phone ile

Cok sagol canim
Bende 2 ledim burdada noktayı koyup ayin 14 unu bekliyecegim artık
Streste cok yoktu bu sefer sakın kalmaya calistim.gecen denememde trafo gibiydim
Rabbim ins erkek spermlerini koyar gobisimize diyorum .dua etmekten başka elimizde bişey kalmadi

Bugun dorduncu gunum esim 12 13 14 15 yok yani 19 uncu gunum de burda inşaallah yumurta supriz yapip erken gelisip catlamaz

yumurtlama dönemındemısın aceba ondandır bırde hangı tarafta oluyo cnm sancıların....
Sancılarım sag tarafimdaydi canim fakat 2. Birlesmede agri heryerdeydi
Bakalım tutacakmi simdi bekleme zamanı simdi
Bugun dorduncu gunum esim 12 13 14 15 yok yani 19 uncu gunum de burda inşaallah yumurta supriz yapip erken gelisip catlamaz
canim sen bu ay iğne vurulucanmi yoksa dogal yolla testlerlemi devam edeceksin.hayirlisi olsun bacım ben bu ay oldu oldu olmadi Temmuz ayında devam edecegim.

çok afedersin benm oğlum ben üst pozisyondayken oldu ama sende orgazm olsaydı iyi olurdu üsttte olunca bende derin ilişki oluyor erkek şansı artıyor gibime geldi:26:

çok afedersin benm oğlum ben üst pozisyondayken oldu ama sende orgazm olsaydı iyi olurdu üsttte olunca bende derin ilişki oluyor erkek şansı artıyor gibime geldi:26:

Ayyy canim beni cok mutlu ettin icim rahatladi .ins dedigin gibi olup benimde bir oglusum olur .bugun 11 de tekrar beraberlik oldu artık bakalim sonucu ogrenmeye2 hafta var simdi sabır zamani

canım benim:) hakkında hayırlısı olsun inş. prensin sağlıkla seni bulmuştur tutmustur inşallah. çatladımdan deneyim sahibi olduk artık şimdi kendini yorma zorlama canım stres yapmadan sonucu öğreneceğin günü bekliycessss

Ayyy canim beni cok mutlu ettin icim rahatladi .ins dedigin gibi olup benimde bir oglusum olur .bugun 11 de tekrar beraberlik oldu artık bakalim sonucu ogrenmeye2 hafta var simdi sabır zamani
bencede 2. tekrarı yapmak iyi olmuş. ilk çift çizgiden ne kadar sonra oldu beraberlikler????

Bilmiyorum canim doktora gidicem zaten soracagim catladigi ani tespit etmek icin iyi olur diye düşünüyorum nasip ama bu sefer cok beklemeyerek otuz uncu saatte dusunuyorum insaallah gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim insaallah canim senin de tosunun tutunmustur annesine birde y spermi icin yercekiminin tersine gidermis dogru pozisyon yani uzme verecek olan MEVLA her sekilde verir

Zeynommmmm nerdesin bitanemmm konusabildinmi esinle habersiz birakma bizi insaallah iyi haberlerle gelirsin kizlar sizin haberiniz varmi zeynodan

ikincisi olması iyi bence üst pozisyonda hamile kalmak zor derler spermler çıkarmış dışarı çabuk moralini bozma hangi pozisyon olursa olsun derin ilişki olsun ona dikkat edin benim mantığıma bunlar yatıyor y ler erken yola çıkması lazım ..sonradan hemen sırt üstü yattınmı ayağa mı kalktın biraz sırt üstü yatsaydın ayaklarını dikip..

Cuma gunü erkenden cift cizgiydi 4 saatte bir yaptim aksam ve Cumartesi sabahı tam koyuydu gece 1 de beraberlik oldu ikincisi bugun 11 sularinda.

Ayağa kalkmadim dediglklerinizi yaptim.ayaklarimi 40 dak yüksekte tuttum sonra saga yattim.wc ye bile gitmemek icin kendimi tuttum
İkincisinde saga yattim hemen sadece

Canim rabbimin dediği oluyor ben elimden geleni yaptim
Ben ölü dogum yaptıgım oğlumda kazayla oldu hemen Wc kosmustum duş yaptim ise yaramamisti hamile kslmistim
Nasipte bakalım ne olacak simdi hamile kalıp kalmadığım olursa sonrada cinsiyet stresi
Rabbim topikteki bütün bacilarin gönlüne göre versin ins
Kizlar desteginiz icin tekrar tekrar sagolun hepinizi öpüyorum,iyiki varsiniz

Arkadaşlar merhaba uzun zaman sonra.Bazı özel sıkıntılarım var gelemedim Bu ay yöntemsiz denedim,Rabbime bıraktım ,yöntem denediğim aylar kalamadım çünkü,Rabbim büyük.Pozitifi ve gülenyüzü gördüğüm gece ve ertesi gece deneme oldu.Yani perşembe ve Cuma geceleri .Herşeyin hayırlısı. Sizler neler yapıyorsunuz* yeni hamileler var mı?

Merhaba hosgeldin
Rabbim gönlündekini kucağına versin ins. Bu arada gönlündeki ne bacım
Ben cok eski değilim burda iki kizim var,Mayıs ayımızın taze annesi reyyaneha,sirayla bakalim artık kim gelecek beklemedeyiz.haziran annesi bakarsın sen olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…