- 26 Nisan 2011
- 960
- 37
- 118
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #54.861
Yok canım adet döngüsü ile ilgili değil. Duana da amin canım.
Canım ne demek, duana amin canım. Yorumlama kısmını sana gönderdiğim excelin altında eklemiştim canım. Anlayamadığın yeri anlayamadım.
Dedim ya canım çok bir zorluğu yok. Artık sende kendi kendine bakabilirsin. Duana da AMİN AMİN :)
Canım kararlılık her şeyin ilacı bence. Bir şeyde kararlı olur ve kararlı bir şekilde bunu eşinden talep edersen ben red edeceğini düşünmüyorum. Ben bu çocuğu istiyorum. Şu şu sebepten bunu bu tarihler arasında istiyorum diye söylemelisin. Kararlı durmalısın ki eşin bahane üretmesin/üretemesin. Mali durumunu, 3.yü istiyordun galiba evinizde diğer bir bebeğe bakma durumunuzu vb. bir çok sebebi karşına sunabilir, bunlara çözümlerini net bildirmelisin ki senin açığını yakalamasın.
Gunaydin kizlar gununuz aydin olsun dualariniz kabul gobuslerimiz gonlumuzdeki bebisle dolsun insaallah gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim insaallah biraz geç kaldim pazar günü olunca
Bacim ne işin vardı üstte
yok yok şaka yaptım bazı yerlerde kadın üstte olursa daha iyi diye yaziyo du hayirlisi takma kafana bir kısmı alttada olsan dışarı çıkıyo önemli değil ben bir kere yaptım ama forever her gün yapmış Alev de iki olsun diyodu bilmiyom
ben dışarı çikiyom gelince görüşürüz kocam asagida bekliyo yazmadan çıkmıyormuş dedim
Ay cnm cokcokcok sevindim guzel haberlerle bir bir topigimiz senleniyor, insallah gonlundeki kucaginda olsun cnm, herkesin gonlundeki kucaginda olur insallah rabbim mubarek gunler hurmetine duy dualrimizi, buruk birakma gonlumuzu, kiz isteyen ark lara kiz erkek isteyen bizlerede erkek bebis nasip et guzel allahim........AMİN
Huzun cicegim nasil oldun agrin gectimi cnm
daha ıyım bacım tşkler....Ooooyyyy kızlar fena adet oluyorum herhalde çok yoruldum ondanmi :-(
Canim sen temizlik yaparken hem yoruldun hemde usuttun sanirim, agrili ve yogun akinti varsa kesin oyledir cnm, gecmis. Olsun.
Canim allah yardimcin olsun esin istememesi insanda gercekten buyuk bir stres yapiyor kisa surelide olsa yasadim, ama sen catladimin dedigi gibi tartisma durumuna getirmeden konuyu ac tavrina gore noktala cnm. Cok olumsuz tavir takinirsa nideeeeeen kaza susu vercenkolayliklar diliyorum. Kiz biraz isve cilce yap avukat gibim oturup konu acma duygu somurusu yap hislenerek konus anladinnnnn opuyorum.
geleceği varmış demekkı hayırlısı olsun......Sağolun kızlar garip duygular içindeyim yöntemleri ve duaları eksik yaptım bu aya kalsa herşeyi ayarlamıştım doktoru bile ama olmadı sevinsemmi üzülsemmi bilemedim hayirlisi artik
Inge yok bacim çift çizgiden 12 saat sonra
Stres yaptığından sanci geliyo bence rahat ol canım söylemek kolay ama uygulamak zor diyosun demi
Sancılarım sag tarafimdaydi canim fakat 2. Birlesmede agri heryerdeydiyumurtlama dönemındemısın aceba ondandır bırde hangı tarafta oluyo cnm sancıların....
canim sen bu ay iğne vurulucanmi yoksa dogal yolla testlerlemi devam edeceksin.hayirlisi olsun bacım ben bu ay oldu oldu olmadi Temmuz ayında devam edecegim.Bugun dorduncu gunum esim 12 13 14 15 yok yani 19 uncu gunum de burda inşaallah yumurta supriz yapip erken gelisip catlamaz
Kizlar hersey tamamda hatalı pozisyonda esim boşaldı
Ne yapcam simdi akıl verin lütfen
Üste olan bendim hepsi dışarı cikti diye korkuyorum
2. İliski olsunmu yoksa sadece kız spermlerinimi artırır. Akıl verinlutfen
çok afedersin benm oğlum ben üst pozisyondayken oldu ama sende orgazm olsaydı iyi olurdu üsttte olunca bende derin ilişki oluyor erkek şansı artıyor gibime geldi:26:
canım benim:) hakkında hayırlısı olsun inş. prensin sağlıkla seni bulmuştur tutmustur inşallah. çatladımdan deneyim sahibi olduk artıkKizlar hersey tamamda hatalı pozisyonda esim boşaldı
bencede 2. tekrarı yapmak iyi olmuş. ilk çift çizgiden ne kadar sonra oldu beraberlikler????Ayyy canim beni cok mutlu ettin icim rahatladi .ins dedigin gibi olup benimde bir oglusum olur .bugun 11 de tekrar beraberlik oldu artık bakalim sonucu ogrenmeye2 hafta var simdi sabır zamani
Sancılarım sag tarafimdaydi canim fakat 2. Birlesmede agri heryerdeydi
Bakalım tutacakmi simdi bekleme zamanı simdi
canim sen bu ay iğne vurulucanmi yoksa dogal yolla testlerlemi devam edeceksin.hayirlisi olsun bacım ben bu ay oldu oldu olmadi Temmuz ayında devam edecegim.
ikincisi olması iyi bence üst pozisyonda hamile kalmak zor derler spermler çıkarmış dışarı çabuk moralini bozma hangi pozisyon olursa olsun derin ilişki olsun ona dikkat edin benim mantığıma bunlar yatıyor y ler erken yola çıkması lazım ..sonradan hemen sırt üstü yattınmı ayağa mı kalktın biraz sırt üstü yatsaydın ayaklarını dikip..Kizlar hersey tamamda hatalı pozisyonda esim boşaldı
Cuma gunü erkenden cift cizgiydi 4 saatte bir yaptim aksam ve Cumartesi sabahı tam koyuydu gece 1 de beraberlik oldu ikincisi bugun 11 sularinda.canım benim:) hakkında hayırlısı olsun inş. prensin sağlıkla seni bulmuştur tutmustur inşallah. çatladımdan deneyim sahibi olduk artıkşimdi kendini yorma zorlama canım stres yapmadan sonucu öğreneceğin günü bekliycessss
bencede 2. tekrarı yapmak iyi olmuş. ilk çift çizgiden ne kadar sonra oldu beraberlikler????
Ayağa kalkmadim dediglklerinizi yaptim.ayaklarimi 40 dak yüksekte tuttum sonra saga yattim.wc ye bile gitmemek icin kendimi tuttumikincisi olması iyi bence üst pozisyonda hamile kalmak zor derler spermler çıkarmış dışarı çabuk moralini bozma hangi pozisyon olursa olsun derin ilişki olsun ona dikkat edin benim mantığıma bunlar yatıyor y ler erken yola çıkması lazım ..sonradan hemen sırt üstü yattınmı ayağa mı kalktın biraz sırt üstü yatsaydın ayaklarını dikip..
Ay cnm cokcokcok sevindim guzel haberlerle bir bir topigimiz senleniyor, insallah gonlundeki kucaginda olsun cnm, herkesin gonlundeki kucaginda olur insallah rabbim mubarek gunler hurmetine duy dualrimizi, buruk birakma gonlumuzu, kiz isteyen ark lara kiz erkek isteyen bizlerede erkek bebis nasip et guzel allahim........AMİN
Sağol canım dua etmeyi unutma bana
Ooooyyyy kızlar fena adet oluyorum herhalde çok yoruldum ondanmi :-(
Yeter canım yorma artık kendini kesin ondandir ne kadar hareketli olursan o kadar çok geliyo
Cok sagol canim
Bende 2 ledim burdada noktayı koyup ayin 14 unu bekliyecegim artık
Streste cok yoktu bu sefer sakın kalmaya calistim.gecen denememde trafo gibiydim
Rabbim ins erkek spermlerini koyar gobisimize diyorum .dua etmekten başka elimizde bişey kalmadi
Hadi hayırlısı inşallah oglusun yoldadir
Bugun dorduncu gunum esim 12 13 14 15 yok yani 19 uncu gunum de burda inşaallah yumurta supriz yapip erken gelisip catlamaz
Sen iyice stres yapta yum buyumesin
kızlar burayı okudukça ben şunu da yapmadım bunu da yapmadım diye umutsuzluğa kapiliyorum
birde bir problemim var kasiklarimda özellikle sol kasigimda sanci oluyo neden acaba bebegim gidici mi daha önceki gebeliğim de hiç böyle birşey yoktu bilen biri varsa lütfen yazsın
super haber taze anne hadi oğlun geliyordur insallah ...dokrora gosterdin mi sonucunu ne dedi
pazar günü olduğu için doktora soramadım acaba sendede kasik sancisi varmiydi
Arkadaşlar merhaba uzun zaman sonra.Bazı özel sıkıntılarım var gelemedimBu ay yöntemsiz denedim,Rabbime bıraktım ,yöntem denediğim aylar kalamadım çünkü,Rabbim büyük.Pozitifi ve gülenyüzü gördüğüm gece ve ertesi gece deneme oldu.Yani perşembe ve Cuma geceleri .Herşeyin hayırlısı. Sizler neler yapıyorsunuz* yeni hamileler var mı?
adet beklediğim gün ve ertesi gün karın ağrım oldu çok canım ama testini tekrarlatir bence senin çok yeni daha seninki kaçıncı gün yaptırdın testinisuper haber taze anne hadi oğlun geliyordur insallah ...dokrora gosterdin mi sonucunu ne dedi
pazar günü olduğu için doktora soramadım acaba sendede kasik sancisi varmiydi
çok güzel günlerde ilişki olmuş inşallah gönlündeki olur .hayırlı olsunArkadaşlar merhaba uzun zaman sonra.Bazı özel sıkıntılarım var gelemedimBu ay yöntemsiz denedim,Rabbime bıraktım ,yöntem denediğim aylar kalamadım çünkü,Rabbim büyük.Pozitifi ve gülenyüzü gördüğüm gece ve ertesi gece deneme oldu.Yani perşembe ve Cuma geceleri .Herşeyin hayırlısı. Sizler neler yapıyorsunuz* yeni hamileler var mı?
adet beklediğim gün ve ertesi gün karın ağrım oldu çok canım ama testini tekrarlatir bence senin çok yeni daha seninki kaçıncı gün yaptırdın testini
Cuma adet olmam gerekiyordu cumartesi yaptım ama sancilarim adet sancisi gibi değil
çok güzel günlerde ilişki olmuş inşallah gönlündeki olur .hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?