Süper Anneler - 2011

Zeynommmmm nerdesin bitanemmm konusabildinmi esinle habersiz birakma bizi insaallah iyi haberlerle gelirsin kizlar sizin haberiniz varmi zeynodan

Yok kuzum yaaa bagzi ailevi olaylar oldu bizden değil ortam gergindi konuyu açmadım yoksa ters tepicek ne biliyim bu iş böyle ters gidiyor bundada var bir hayır bacım korkuyorum artık Yaaaa of of :'( :'( :'( :'(

htc phone ile

Çalıkuşum inşaallah gönlündeki yolda olsun bitanem tosuncuk gelsinde evini darmadağın etsin bi gör sen

htc phone ile

hoşgeldın bacım...ınşallah gön lundeki göbişindedir hayırlısı olsun....
cnm ya senın kocişte benım gıbı benımkıde hıc ıstemıyo bıraz bekle dıyo yeter dıyo bakalım şimdilik sustum bende ama yarın doktora gıdıcem ters bışeyler varsa ertelemek ıstemıyorum neler ne olmaz sonradan pişman olmayalım....
Ayyy canim beni cok mutlu ettin icim rahatladi .ins dedigin gibi olup benimde bir oglusum olur .bugun 11 de tekrar beraberlik oldu artık bakalim sonucu ogrenmeye2 hafta var simdi sabır zamani

ınşallah guzel bır haber alırsın bızımlede paylaşırsın sabırsızlıkla beklıyorum....

Gizlaaaaaaar adetim bitti bugün herifle konuyu halledemedik ama yinede benim ovulasyon günu
11 HAZIRAN ben 7-8-9 üç gün düşünüyorum ikna olursa olmazsa kendimi camdan atcam artık aaaaaaaaa bi insana bu kadar eziyet yapilmazkiiiiiii

htc phone ile

Zeynom azda olsa citlat bugun adet in bitti ya afedersin isi dustu sana anla iste iyi kullan bacim bu durumu cilveyle tatli dille halldersin insaallah

Iyi geceler kizlar cooooooooooookkk uykum var opuldun uz kirginligi m var grip oldum heralde insaallah hayirlisindan calikusum un pasasi yoldadirReyyaneha minda defneminde bademim le benimki de bu ay yola cikar insaallah zeynomunda prensesi

Eklentiler

• $images (44).webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 40
  • $images (52).webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 39
kaç aylıktı canım kaybettiğinde neden oldu söyledilermi çok zor olmalı..ALLAH sabır versin

yarın bakalım dok.ne diyecek ağrıların neden oldu anlamadım ama önemli olduğunu sanmıyorum ..güzel haberlerini bekliyoruz

hoşgeldin aybalam :) hadi hayırlı olsun denemen erkek istiyordun yanlış hatırlamıyorsam dilediğin göbüşünde olsun inş.canım. kaç aydır deniyorsun cnm.

canımcım hayırlısı olsun sıkma canını sen halledersin, inanıyorum. konu ne olursa olsun kadın istedikten sonra erkek ona eninde sonunda ikna olur, ben ikna edeceğine inanıyorum.

Gunaydin bacilar soğuk karanlık ve belirsiz bir haziran sabahindan merhaba calikusum inşaallah paşa yola çıkmıştır cnm bnm catladimcim sanada geçmişler olsunnnnn herkesleri öpüyoruummm ben bugünde hindi gibi düşünmeye devam edeyim :-\

htc phone ile

Gunaydin benim catlak arkadasim niye citlat madin bitanem karsisina gec takir takir say demiyorum oglani uyut odaniza gectiginizde isveyle cilveyle tamam sozunu alsana agzindan acik acik yazdım kusura bakma kuzum

Gunaydin kizlar gununuz aydin olsun dualariniz kabul gobuslerimiz gonlumuzdeki bebisle dolsun insaallah gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim insaallah dost un dosta ettigi dua kabul olunurmus Ettiginiz her dua; dertlerini ze deva olsun dualariniz kabul olsun

Canimmmm karbonatli duş yaptimmi birde yumurtan belki yeni catladi oyuzden geldi akinti birda iliski olsun istersen foreverın ucgun ust uste olmus kuzum yine de sen bilirsin

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin inşaallah bacım ben bi hamile kalaydim iyiydi :-D

htc phone ile

Canimmmm karbonatli duş yaptimmi birde yumurtan belki yeni catladi oyuzden geldi akinti birda iliski olsun istersen foreverın ucgun ust uste olmus kuzum yine de sen bilirsin
Valla ikiyle kaldim canim.esim iste kaldim öyle artık.ilk iliskide karbonatli duş yaptim ikincisinde yapmadim ama
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin inşaallah bacım ben bi hamile kalaydim iyiydi :

htc phone ile
Canim iliski günlerin süper 3 gun üst üste 7-8-9 kazayı nasıl yapacan canim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…