- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #54.901
Valla ikiyle kaldim canim.esim iste kaldim öyle artık.ilk iliskide karbonatli duş yaptim ikincisinde yapmadim ama
Hayırlısı olsun bacım olacak öyle de olur sıkma canını
Canim iliski günlerin süper 3 gun üst üste 7-8-9 kazayı nasıl yapacan canim ?
Ayyy kizlar ben simdi yum dan bir gun oncemi birlikte oldum
İkna edebilirsem böyle yapicam yoksa tek şansım var gülom :-(
Yumurtlama günün hangi gündü
htc phone ile
Canim gecen defa gulen yüzden 12-24 saat sonra yapmıştım tutmamıştı ya bende bu sefer koyü çizgiyi cumartesi tam koyü gördüm o gece birlikte oldum ve pazar öglen ama dun gece sumuksu acikrenk cok cok fazla bir sivi geldi az degildi yani boylebir siviyla daha önce hiç karsilasmamistim yum sıvısına benzetemedim cunku oldukça fazlaydı veya gercekten yumdu ben erkenci
kızlar ben şimdi doktordan geldım yumurtalıkların gelişiyo ondan ağrı olmuş dedi ama daha catlamamış kızlar kaç cm olduğunda çatlama olur...doktor çok hılı hareket ettı daha bişey soramadım bide idrar torban kaymış rahmin kaymış dedi estetık yapçaz dedi ben onlara ınanmıyorum...onun için daha ıı bır yere gidicemm....ama şimdi sağ hyumurtalık gelişmiş ama çatlamamış dedi böyle işte
İçinde kalanlar olmasın ogelen belki döllenme gerçekleşti fazlası atıldı öyle tahmin ediyorum ben hayırlısı bakalım iki hafta sonra sonucu göreceğiz hep beraber gönlünce olsun bacım.
htc phone ile
kızlar ben şimdi doktordan geldım yumurtalıkların gelişiyo ondan ağrı olmuş dedi ama daha catlamamış kızlar kaç cm olduğunda çatlama olur...doktor çok hılı hareket ettı daha bişey soramadım bide idrar torban kaymış rahmin kaymış dedi estetık yapçaz dedi ben onlara ınanmıyorum...onun için daha ıı bır yere gidicemm....ama şimdi sağ hyumurtalık gelişmiş ama çatlamamış dedi böyle işte
hoşgeldin aybalam :) hadi hayırlı olsun denemen erkek istiyordun yanlış hatırlamıyorsam dilediğin göbüşünde olsun inş.canım. kaç aydır deniyorsun cnm.
canımcım hayırlısı olsun sıkma canını sen halledersin, inanıyorum. konu ne olursa olsun kadın istedikten sonra erkek ona eninde sonunda ikna olur, ben ikna edeceğine inanıyorum.
baharım sen nasılsın hamileliğin nasıl geçiyor, kaç aylık oldun, hamşliğin sıkıntılı dönemini atlatabildinmi? sağlıkla al kucağına bebişini inş.birde neyi merak ediyorum cnm diğer hamişliklerinden farklımı bu hamişliğin????
çatladım canım :) bi bizmi kaldık, valla geç olsun istediğimiz olsun inşallah hiç kendimi strese sokmayacağım inşallah canım sende öyle yap......
mrb canım seni hatırlayamadım çocuk varmı kaç tane, kızmı istiyorsun erkekmi?
mrb cnm evt 1 kaç gündür yazmaya başladım foruma Allah bağışlarsa eğer 1 tane kızım var elimden geldiği kadar bildiklerimi paylaşmak istedim.Allah olanların bebeklerini ailelerine bağışlasın olmayıp isteyenlerede Allah hayırlısıyla nasip etsin inşallah.bu arada alıntı ile cvpla dedim bir çok msjı kopyaladı yanlış olduysa kusura bakmayın
tşkler cnm...ya doktor catlamamış dedi ama akıntım var cok hemde...takıp bıdaha yaptıramam sanırım hayırlısı sanırım es gececez benımkı eylüle kaldı bu gidişle.....ReyyaNEHa bacım nerdesin meraktan çatladık burda guzel haberlerini bekliyoruz
Canim ovu testi yapmiyormusun eger yapmiyorsan vücudundan gelecek yumurta aki sıvıyı takip etmen gerekecek.kimileri ateşlede takip ediyor..Gelişmişse eli kulağında catlayacaktir bacım.pür dikkat olup kaçırma--artık ne kadar gercek bilemem ama sag yumurtaliktan genelde erkek oluyor deniyor
Rabbim gönlümüzdekini gobisime ordanda kucağımıza verir ins
Tam cm sini bilmiyorum ama Bendede yumurtlama ağrısı çok fena olur en son ov gününden bir gün önce aksam ağrı dayanılmaz olur ve birden pit diye kesilir o zaman anlıyorum ki yumurtlama oldu ov testleri de öyle gösteriyor ağrım kesildikten sonra çizgi siliklesiyor bende kendini iyi dinle
htc phone ile
tşkler cnm...ya doktor catlamamış dedi ama akıntım var cok hemde...takıp bıdaha yaptıramam sanırım hayırlısı sanırım es gececez benımkı eylüle kaldı bu gidişle.....
sağol cnm haklısın fark ettımkı bır ay sağ tarafım bır ay sol tarafımda kasık ağrım oluyo....test aldırıyım benımkıne pek anlamıyorum ama yardımcı olursunuz artık..kışa kadar çözerım artık...ben kışa bıraktım denemelerımı cunkı....
bence günlerin Iyi gibi ama sonradan gelen akintiyi anlamadım sperm olsa sperm ler de bir süre sonra su gibi oluyormuş yum olsa oda çatlama zamani koyu olmazmış daha açık berrak sulu olurmuş ama takma kafana Allah ol desin olsun inşallahAyyy kizlar ben simdi yum dan bir gun oncemi birlikte oldum
çok güzel haber hemen ovilasyon testi al pozitif günler ilişki olsun bence ...kızlar ben şimdi doktordan geldım yumurtalıkların gelişiyo ondan ağrı olmuş dedi ama daha catlamamış kızlar kaç cm olduğunda çatlama olur...doktor çok hılı hareket ettı daha bişey soramadım bide idrar torban kaymış rahmin kaymış dedi estetık yapçaz dedi ben onlara ınanmıyorum...onun için daha ıı bır yere gidicemm....ama şimdi sağ hyumurtalık gelişmiş ama çatlamamış dedi böyle işte
pazar öğlen ilişki diyorsun akşam sıvı geldi madem gece çatladı diyelim yinede şansın var spermlerın gitme süresi var birde yler 24 saat yaşarmış çok iyi bence hadi hayırlısıCanim gecen defa gulen yüzden 12-24 saat sonra yapmıştım tutmamıştı ya bende bu sefer koyü çizgiyi cumartesi tam koyü gördüm o gece birlikte oldum ve pazar öglen ama dun gece sumuksu acikrenk cok cok fazla bir sivi geldi az degildi yani boylebir siviyla daha önce hiç karsilasmamistim yum sıvısına benzetemedim cunku oldukça fazlaydı veya gercekten yumdu ben erkenci
kızlar ben şimdi doktordan geldım yumurtalıkların gelişiyo ondan ağrı olmuş dedi ama daha catlamamış kızlar kaç cm olduğunda çatlama olur...doktor çok hılı hareket ettı daha bişey soramadım bide idrar torban kaymış rahmin kaymış dedi estetık yapçaz dedi ben onlara ınanmıyorum...onun için daha ıı bır yere gidicemm....ama şimdi sağ hyumurtalık gelişmiş ama çatlamamış dedi böyle işte[/QUOTE
Cnm bencede baska dr a daha gorun
Cnm son iliskiden sonra test yaptinmi o akinti bencede yum akintisi olabilir cnm, keske teste devm edip cizgi ne zaman gidecek kontrol etseydin. Ama foreverima katiliyorum spermler yum yi hazir beklemis olacak saatide cok uzun degil (iliskiyle yum arasindaki) hakkinda hayirlisi olsun, gonlundeki gobusunde olsun insallah cnm.Canim gecen defa gulen yüzden 12-24 saat sonra yapmıştım tutmamıştı ya bende bu sefer koyü çizgiyi cumartesi tam koyü gördüm o gece birlikte oldum ve pazar öglen ama dun gece sumuksu acikrenk cok cok fazla bir sivi geldi az degildi yani boylebir siviyla daha önce hiç karsilasmamistim yum sıvısına benzetemedim cunku oldukça fazlaydı veya gercekten yumdu ben erkenci
mrb cnm evt 1 kaç gündür yazmaya başladım foruma Allah bağışlarsa eğer 1 tane kızım var elimden geldiği kadar bildiklerimi paylaşmak istedim.Allah olanların bebeklerini ailelerine bağışlasın olmayıp isteyenlerede Allah hayırlısıyla nasip etsin inşallah.bu arada alıntı ile cvpla dedim bir çok msjı kopyaladı yanlış olduysa kusura bakmayın
Canim benimde senin gibi bir kizim var birde oglum olsun istiyorum, olursa cok guzel olur olmazsa saglikli olsun hayirlisi olsun kizima kizkardes olur
dün gece catladiysa yumun bu sabah ki yavaş yavaş silinir bence tamamen yok olması daha once yumladigin anlamına gelirKizlar yine ben hakkınızı helal edin lütfen.ben az önce kafa karışıklığından icini rahatlatmak icin test yaptim 2.çizgi tamamen yok olmus. Bu cizgi ovulasyon olduktan ne kadar sonra tamamen yok olur.en son Cumartesi aksam yapmıştım testi aslında is isten gecti ama icimi rahatlatmak istedim güzellikler bir soruyum dedim.ovulasyon pazar gunü olsaydı bukadar çabuk cizgi kaybolurmu?
Reyyannnnnn
Hayirli olsun eger kesin hamileysen yusuf suresini oku hergün inşallah hayirlisiyla bir oglun olur 3 kizin vardi herhalde yöntemi falan kafana takma sen yusuf süresini oku Allahin izniyle oglun olur hamile kaldiktan sonra okunuyo bende okudum inşallah gonlundeki nasip olur
Sağol canım ben iliskiden sonra 7 gün okudum birde öğrendikten sonra başladım yine 7 günmü okuyayım
Gizlaaaaaaar adetim bitti bugün herifle konuyu halledemedik ama yinede benim ovulasyon günu
11 HAZIRAN ben 7-8-9 üç gün düşünüyorum ikna olursa olmazsa kendimi camdan atcam artık aaaaaaaaa bi insana bu kadar eziyet yapilmazkiiiiiii
htc phone ile
Allah yardımcın olsun
Iyi geceler kizlar cooooooooooookkk uykum var opuldun uz kirginligi m var grip oldum heralde insaallah hayirlisindan calikusum un pasasi yoldadirReyyaneha minda defneminde bademim le benimki de bu ay yola cikar insaallah zeynomunda prensesi
Ayyy kizlar ben simdi yum dan bir gun oncemi birlikte oldum
ReyyaNEHa bacım nerdesin meraktan çatladık burda guzel haberlerini bekliyoruz
Karnım hep ağriyo ama doktora gitsem zaten görünmez diye düşünüyorum daha 14.gun bugün idrar testini yenilicem eşimi bekliyorum
Canim ovu testi yapmiyormusun eger yapmiyorsan vücudundan gelecek yumurta aki sıvıyı takip etmen gerekecek.kimileri ateşlede takip ediyor..Gelişmişse eli kulağında catlayacaktir bacım.pür dikkat olup kaçırma--artık ne kadar gercek bilemem ama sag yumurtaliktan genelde erkek oluyor deniyor
Rabbim gönlümüzdekini gobisime ordanda kucağımıza verir ins
Canlarim napiyorsun uz gozumu acamiyorum grip oldum diye ilac aldim ondan mi havadanmi anlamadim hamile degilim simdiden soyleyeyim
Geçmiş olsun canım
Canlarim napiyorsun uz gozumu acamiyorum grip oldum diye ilac aldim ondan mi havadanmi anlamadim hamile degilim simdiden soyleyeyim
geçmiş olsun..........Canlarim napiyorsun uz gozumu acamiyorum grip oldum diye ilac aldim ondan mi havadanmi anlamadim hamile degilim simdiden soyleyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?