Süper Anneler - 2011

İkna edebilirsem böyle yapicam yoksa tek şansım var gülom :-(

Ayyy kizlar ben simdi yum dan bir gun oncemi birlikte oldum

Yumurtlama günün hangi gündü

htc phone ile

kızlar ben şimdi doktordan geldım yumurtalıkların gelişiyo ondan ağrı olmuş dedi ama daha catlamamış kızlar kaç cm olduğunda çatlama olur...doktor çok hılı hareket ettı daha bişey soramadım bide idrar torban kaymış rahmin kaymış dedi estetık yapçaz dedi ben onlara ınanmıyorum...onun için daha ıı bır yere gidicemm....ama şimdi sağ hyumurtalık gelişmiş ama çatlamamış dedi böyle işte

İkna edebilirsem böyle yapicam yoksa tek şansım var gülom :-(

Yumurtlama günün hangi gündü

htc phone ile

Canim gecen defa gulen yüzden 12-24 saat sonra yapmıştım tutmamıştı ya bende bu sefer koyü çizgiyi cumartesi tam koyü gördüm o gece birlikte oldum ve pazar öglen ama dun gece sumuksu acikrenk cok cok fazla bir sivi geldi az degildi yani boylebir siviyla daha önce hiç karsilasmamistim yum sıvısına benzetemedim cunku oldukça fazlaydı veya gercekten yumdu ben erkenci

Son düzenleme:

İçinde kalanlar olmasın ogelen belki döllenme gerçekleşti fazlası atıldı öyle tahmin ediyorum ben hayırlısı bakalım iki hafta sonra sonucu göreceğiz hep beraber gönlünce olsun bacım.

htc phone ile

ReyyaNEHa bacım nerdesin meraktan çatladık burda guzel haberlerini bekliyoruz

Canim ovu testi yapmiyormusun eger yapmiyorsan vücudundan gelecek yumurta aki sıvıyı takip etmen gerekecek.kimileri ateşlede takip ediyor..Gelişmişse eli kulağında catlayacaktir bacım.pür dikkat olup kaçırma--artık ne kadar gercek bilemem ama sag yumurtaliktan genelde erkek oluyor deniyor
Rabbim gönlümüzdekini gobisime ordanda kucağımıza verir ins

Tam cm sini bilmiyorum ama Bendede yumurtlama ağrısı çok fena olur en son ov gününden bir gün önce aksam ağrı dayanılmaz olur ve birden pit diye kesilir o zaman anlıyorum ki yumurtlama oldu ov testleri de öyle gösteriyor ağrım kesildikten sonra çizgi siliklesiyor bende kendini iyi dinle

htc phone ile

tşkler cnm...ya doktor catlamamış dedi ama akıntım var cok hemde...takıp bıdaha yaptıramam sanırım hayırlısı sanırım es gececez benımkı eylüle kaldı bu gidişle.....

sağol cnm haklısın fark ettımkı bır ay sağ tarafım bır ay sol tarafımda kasık ağrım oluyo....test aldırıyım benımkıne pek anlamıyorum ama yardımcı olursunuz artık..kışa kadar çözerım artık...ben kışa bıraktım denemelerımı cunkı....

Son düzenleme:

Hayırlısı olsun cnm ovulasyon.net ten al daha ucuza geliyor inşaallah gönlündeki gibi olur

htc phone ile

Ayyy kizlar ben simdi yum dan bir gun oncemi birlikte oldum
bence günlerin Iyi gibi ama sonradan gelen akintiyi anlamadım sperm olsa sperm ler de bir süre sonra su gibi oluyormuş yum olsa oda çatlama zamani koyu olmazmış daha açık berrak sulu olurmuş ama takma kafana Allah ol desin olsun inşallah

çok güzel haber hemen ovilasyon testi al pozitif günler ilişki olsun bence ...

pazar öğlen ilişki diyorsun akşam sıvı geldi madem gece çatladı diyelim yinede şansın var spermlerın gitme süresi var birde yler 24 saat yaşarmış çok iyi bence hadi hayırlısı

Kizlar yine ben hakkınızı helal edin lütfen.ben az önce kafa karışıklığından icini rahatlatmak icin test yaptim 2.çizgi tamamen yok olmus. Bu cizgi ovulasyon olduktan ne kadar sonra tamamen yok olur.en son Cumartesi aksam yapmıştım testi aslında is isten gecti ama icimi rahatlatmak istedim güzellikler bir soruyum dedim.ovulasyon pazar gunü olsaydı bukadar çabuk cizgi kaybolurmu?

dün gece catladiysa yumun bu sabah ki yavaş yavaş silinir bence tamamen yok olması daha once yumladigin anlamına gelir

Canlarim napiyorsun uz gozumu acamiyorum grip oldum diye ilac aldim ondan mi havadanmi anlamadim hamile degilim simdiden soyleyeyim

kızlar yarın doktor kontrolüm var 16.17.haftada bir test varmış onu yapacağız İnşallah iyi çokar bebeğimi çok özledim..yarın cinsiyette kesinleşir 13.40 da randevum akşam üstü haber veririm çok heyecanlıyım..hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…