- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.561
slm bacılar. nasılsınız?
orkiş ginsengin zararı yok. erkek kullanmalı.
size bir şey anlatayım.yaklaşık 1 yıl öncesindeydi. komşularda oturuyorduk. yeni tanışmıştık birkaç kişiyle. sohbet falan. sonra içlerinden birisi 2 kızın mı var demişti evet demiştim. 3. yü yapmadan önce görüşelim demişti.benim bi tanıdık doktor var. 4-5 kişiyi gönderdim hep oğulları oldu demişti. dün aradım onu. doktor ne yapıyor dedim. her gün muayene ediyor dedi. yumurtlama günleri günde 2-3 kez gidiyosun dedi. çatlama zamanına ilişki veriyor dedi. selamımı söle dedi.
kendisinin öyküsünü anlattı. 5 kızı varmış. psikolojisi çok bozukmuş. çevreden çok baskı görmüş. bu doktora gitmiş. 2 yıl takip yaptırmış. çok zor hamile kaldım diyor çünkü psikolojisi çok bozukmuş. 6. sı bu doktor sayesinde erkek olmuş. diyet önermiyormuş sadece yumurta takibi yapıyormuş. başka neler uyguladın dedim. kadın hiç zevk almayacak dedi. sağıma döndüm üstümü sıkıca örtüp yattım dedi. önümüzdeki ay gidersem doktorun sölediklerini size yazarım.
naz81 moralını bozma canım hemen dur bakalım sen ara vermeden denemeye devam ether ay tutanadek yolu var allah büyük dua et bolbol verır inş. bana kalırsa her ay denemelısın zaman geçmeden
naz81
regl oldun mu ki??????
ya hemen karamsar olma
seninki gayet normal canooooooooo
ilk aydan hamile kalanlar var ama seninkide geç kalmış değil yanii
mesela bizim arkadaş
evlendiği ilk aydan hamile kaldı
sonra kızı büyüyünce korunmayı bıraktılar o nasılsa emindi hemen hamile kalacağına
ama 8-9 ay olmadı....maşallahhhhhh çokta aktiflerdi bu konuda
sonra ikiz hamile oldu ama 5 aylıkken kaybetti
sonra yine i,kiz oldu yine 5 aylıkken kaybetti
sonra da bir oğlu oldu
yani seninki normal inşallahhhhhhhhhhhhhhh kalırsın hayırlısıyla ama
üzülme stres etme...stres de hamileliği geciktirir...biliyorsun....
inşallah hayatım inşallahhhhhhh
ama önce sen bir oğluşunu kucağına al sağlıcakla hayırla
arkandan sevil gelsin inşallahhhhhhhhhhh
sonrada bizler bir bir doğuralım oğluşları
orkiş
mimoza
teroş
ayşenur
gülneva
dimla
yeliz
yavuz
seyhan
eylüle
bernur ( ben )
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
gelincik
cennetgözlü
naz81
emreemirim
blg
hayırlısından sağlıklı kız evlatlar versin Rabbim inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
ovulasyon zamanı
aynen teravet canım o arkadaşda hiç zevk almamış hatta kocası kızmış bune ya put gibisin istemiyonmu lan senbeni falan diyomuş oda demiş eerkek bebek için böyle olması lazım demiş neyse doktor demiş bide sağına yat kalkma oda kalkmamış
bide teravet o kadın kaç yaşındaydı bide her gittiğinde doktor para almışmı ondan
çünkü benim doktor da bana öyle dedi gel dedi sana erkek bebek için yardımcı olayomdedi kardeşimde dediki olurmu doktor bey
4.sezeryan oluyormu dedi oda 4 5 6.cı bile yapıyorlar dedi fakat kimseye bildirmeyeceksin dedi kimsenin haberi olmayacak dedi
bende tamam dedim nediyim
canım nesinden korkuyosun anlamadım.
ben tamamen doğal gnc nin kini kullandım eşimle birlikte.
doğal olanında al arkadaşım.solgar yada gnc alabilirsin bence.
eşleriniz niye böyle yapıyo anlam veremedim.Sizler elinizden geleni yaparsınız,tabiki de takdir yüce rabbimin.
Size destek olsunlar.
mesela ben bi kaç kere misafirlikte çay içtim ama eşim o kadar dikkat ediyorduki,bi kere bi küçük bardak içmiş bi yerde ikram edilince
hemen bana tel. açıp söyledi.Bişey olur mu die.
Ama yinede çok teslimiyetlidir.Dieti bitirdik,ilşkiden sonra,hiç konusunu bile açmadı,kızolur,erkek mi olur die.
benim eşim kullanıyo. ama son ay kullanmayacak. sen nereden aldın markası ne?
canım baktımda burada beyaz giseng yazıyo...
kırmızı giseng sanıyordum ben.red giseng yaniii
günde 1 adet alınıyosa 3 ay gider uygun muş..
ayy insallahh su listeyee soylee birer ayetel kursi okuyalim insallah kizlarrrrrr
slm hatunlarrr
ancak oturdummm
evet burnurum noldu şimdi hamişsen ne gözüktü biodaq
slm bacılar. nasılsınız?
orkiş ginsengin zararı yok. erkek kullanmalı.
size bir şey anlatayım.yaklaşık 1 yıl öncesindeydi. komşularda oturuyorduk. yeni tanışmıştık birkaç kişiyle. sohbet falan. sonra içlerinden birisi 2 kızın mı var demişti evet demiştim. 3. yü yapmadan önce görüşelim demişti.benim bi tanıdık doktor var. 4-5 kişiyi gönderdim hep oğulları oldu demişti. dün aradım onu. doktor ne yapıyor dedim. her gün muayene ediyor dedi. yumurtlama günleri günde 2-3 kez gidiyosun dedi. çatlama zamanına ilişki veriyor dedi. selamımı söle dedi.
kendisinin öyküsünü anlattı. 5 kızı varmış. psikolojisi çok bozukmuş. çevreden çok baskı görmüş. bu doktora gitmiş. 2 yıl takip yaptırmış. çok zor hamile kaldım diyor çünkü psikolojisi çok bozukmuş. 6. sı bu doktor sayesinde erkek olmuş. diyet önermiyormuş sadece yumurta takibi yapıyormuş. başka neler uyguladın dedim. kadın hiç zevk almayacak dedi. sağıma döndüm üstümü sıkıca örtüp yattım dedi. önümüzdeki ay gidersem doktorun sölediklerini size yazarım.
yazdım canı yazdımKizlar okuyalim insAllah hep ama ezginide yazin lütfen
yazdım canı yazdım
seni unuturmuyuz ki....
dua listemiz bu bizim
sende orda yazılı herkes için dua et bacım
yazdım canı yazdım
seni unuturmuyuz ki....
dua listemiz bu bizim
sende orda yazılı herkes için dua et bacım
aynen teravet canım o arkadaşda hiç zevk almamış hatta kocası kızmış bune ya put gibisin istemiyonmu lan senbeni falan diyomuş oda demiş eerkek bebek için böyle olması lazım demiş neyse doktor demiş bide sağına yat kalkma oda kalkmamış
bide teravet o kadın kaç yaşındaydı bide her gittiğinde doktor para almışmı ondan
çünkü benim doktor da bana öyle dedi gel dedi sana erkek bebek için yardımcı olayomdedi kardeşimde dediki olurmu doktor bey
4.sezeryan oluyormu dedi oda 4 5 6.cı bile yapıyorlar dedi fakat kimseye bildirmeyeceksin dedi kimsenin haberi olmayacak dedi
bende tamam dedim nediyim
Bni bir kiz bir erkek ikiz yerine koycan tatlimönce sevil cim
sonrada bizler bir bir doğuralım oğluşları
orkiş
mimoza
teroş
ayşenur
gülneva
dimla
yeliz
yavuz
seyhan
eylüle
MRM01
Suzan361
bernur ( ben )
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
gelincik
cennetgözlü
naz81
emreemirim
blg
hayırlısından sağlıklı kız evlatlar versin Rabbim inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
gurbet bacımmmmmmmmmmmmmmm
seni hangi seçeneğe koyacağımı bilemedim
Allah seninde gönlüne göre versin
Ben senin agzini yerimamın ıns kızlar ya rabbım hepımızın gonlundekınden nasıp etsın ıns gurbetcıgımede bı oglan bı kız nasıp etsın ıns ıkız ıstıyo heralde o:)
hadi yaaaa hey guzel allahim o imkan yok bendee ne yapcam bennnn sen buyuksun allahim ol dedimi hersey oluverir yardimini esirgeme
imakni olanlar gitsin kizlar teravet yukaridaki kirmiziladigim yerlerin aynisini kk dan biri dedi bana oglu olacakmis fakat doguma bi kac hafta kala kalbi durmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?