Süper Anneler - 2011

aynen teravet canım o arkadaşda hiç zevk almamış hatta kocası kızmış bune ya put gibisin istemiyonmu lan senbeni falan diyomuş oda demiş eerkek bebek için böyle olması lazım demiş neyse doktor demiş bide sağına yat kalkma oda kalkmamış
bide teravet o kadın kaç yaşındaydı bide her gittiğinde doktor para almışmı ondan
çünkü benim doktor da bana öyle dedi gel dedi sana erkek bebek için yardımcı olayomdedi kardeşimde dediki olurmu doktor bey
4.sezeryan oluyormu dedi oda 4 5 6.cı bile yapıyorlar dedi fakat kimseye bildirmeyeceksin dedi kimsenin haberi olmayacak dedi
bende tamam dedim nediyim

MRM01

pervaneyi sormuşsun demmeki sen eski kızlardansın
başka nickin varmıydı?
pervane evet sarı civicivi oldu maşallahhhhh
çok tatlı ve başka da düşünmüyorum diyor

orkişşşşşşşşşşşşş
temiz kalpli arkidişimmmmm
allah niyetine göre versin senin
şöyle hyaırlı sağlıklı bir erkek evlat hatta 2

teroşş
o dokotrun adı neymiş bana yazsana
daha öncede sordum sanırım sana belkide yazdın ama hatırlamıyoırum
antepte öyle doktorlar varmıymış...merak ettim

naz81 moralını bozma canım hemen dur bakalım sen ara vermeden denemeye devam ether ay tutanadek yolu var allah büyük dua et bolbol verır inş. bana kalırsa her ay denemelısın zaman geçmeden

Sagol canim....bu ay cok rahattim,Annem biraz korkuttu beni,ama fazlada takmıyorum suan.....hayırlısı canim......

Olmadım daha bugün 20.gunum adetime bı hafta var,bakalım artık,ama monitör 10.yumurta gösterdi ateşim 13.gun şaşırdım kaldım ya......

Aminnnnnnnnnnnnn insallahhhhhhhh

ovulasyon zamanı

evet bu doktor da gizliden yapıyomuş. yoksa duyulduğunu düşünsene talep patlaması olur.
Allah yardımcımız olsun.

teroşşş
risk var demişsin
ya nedense içim serin benim olmaz gibi gelioyr ama

sence risk varsa hangi cinsiyete daha yatkın ilişki günü?
hadi tahminde bulun bacı

benim eşim kullanıyo. ama son ay kullanmayacak. sen nereden aldın markası ne?

teravet maycupcake benimki fransiz markasi vitarmonly labaratoire yaziyo yani dogal derken benimki dogal deyilmi bacilar etrafimda alma imkanim vardi burdan aldim nettende alabilirdim ama ne biliyim gerek duymadim
30 capsul var icinde

canım baktımda burada beyaz giseng yazıyo...
kırmızı giseng sanıyordum ben.red giseng yaniii

günde 1 adet alınıyosa 3 ay gider uygun muş..

cnm bunu cok kullanmiycaksin zaten ancak sik kullanirssan bir ay diyolar eczaci oyle dedi bana
3 hafta kullan bir hafta ara ver ama arka arkaya bi kac ay kullanma dedi bence yeterli bir ay

bennur ege birsey vara iliskiden 10 sonrasi cikiyor canim.icine dogan ckiyor mu senin'benimde icim serindi kiz ondan 5 ay öncesi bir ay boyunca hic boc gecmedik tutmadi.bir defa yaptik tuttu:dbende yine tutmaz diyordum.klomenler hazirladim ama bak kiz yasina girdi.d

hadi yaaaa hey guzel allahim o imkan yok bendee ne yapcam bennnn sen buyuksun allahim ol dedimi hersey oluverir yardimini esirgeme
imakni olanlar gitsin kizlar teravet yukaridaki kirmiziladigim yerlerin aynisini kk dan biri dedi bana oglu olacakmis fakat doguma bi kac hafta kala kalbi durmus

yazdım canı yazdım
seni unuturmuyuz ki....
dua listemiz bu bizim
sende orda yazılı herkes için dua et bacım

bernurum bende varmıyım bacımmm

ilişki günün 28 günlük siklusta 18 gün en gec rahim içe çekilirmiş bende20 günde oldu denemek için ama kısmett..

normalde gecen ay yumurtlamama göre bu ay da uzun sürdü eşimde diyo belki ikiz olur falan çok güldükk

birini tutturduk 2zi kaldı dieee

benide unutma bacımmmm

ezginim bitanemm sen unutulurmusunn bakk yazdiklarimizi dikkate al cnm
sende yurtdisindasin kolaylikla bulabilirsin takviyeleri
ben yesil cay tableti almadim kizlarr bol bol yesil cay iciyorum zaten gerek yok degilmi

Bni bir kiz bir erkek ikiz yerine koycan tatlim
amın ıns kızlar ya rabbım hepımızın gonlundekınden nasıp etsın ıns gurbetcıgımede bı oglan bı kız nasıp etsın ıns ıkız ıstıyo heralde o:)
Ben senin agzini yerim

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok kötü olmuş ya
nasipte olmazsa olmaz işte
herşeyin hayırlısını versin Rabbim
kardeşimizinde başı sağolsun...ne acı bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…