- 26 Nisan 2011
- 960
- 37
- 118
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #55.701
Bademim bitanem benim insaallah gonlumuzdekini bacim boya badana yok yapturdik once bende titizlik hastaligi var yardim aldim hatta cok sukur yendim ama az da olsa devam ediyor Iste zeynom sana da cook gecmis olsun bitanem iyi olur insaallah gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim insaallah calikusum bu ay deneme yap derim tutup tutmayacagi belli degil canim hersey Allahın taktiri ama Rabbim insaallah bunları bizim icin sebeb kilarda kavusuruz prenslerimize tabi zeynom prensesine :) defnem tekrar gecmis olsun bitanem nedir suan durumun bende iki hamileligi mde agir grip oldum annem sagol sun bakti anne ilaclari ile dort gunde ayagi kalktim reyyaneha pek girmiyor sun napiyorsun nasilsin foreverım canim benim cok sukur muradina kavustun bizlerinde bu yolda senin destegine ihtiyacim iz var yalniz birakma buralari hepinizi seviyorum dostlarim dualarim sizin icin Rabbim sizin icin ettigim dua lari makbul olan dualarin arasina katsin ve kabul eylesin insaallah
Canim bende beklemedeyim dun ve bugun kasik agrim kesildi cok hafi hhissettim dun, de bende senin gibi hissediyorum tutmadi gibi geliyor cnm. Bendde testi cumartesi yaparim cnm. Gebelik testini,Günaydınlar bacilar cok cok yorgunum elim ayağım tutmuyor resmen bademim nasılsın cnm bu gelişme Vaar mi calikusum Foreverim catladimcim Defnem reyhanim ve bütün kızlar sizler nasılsınız OO O O O
htc phone ile
Kızlar bide ben bu pazar test yapsam çıkar mi adete iki gün kala oluyor. O gün pek ümidim yok ama nasip kismet Allah bilir
htc phone ile
Bademim bitanem benim insaallah gonlumuzdekini bacim boya badana yok yapturdik once bende titizlik hastaligi var yardim aldim hatta cok sukur yendim ama az da olsa devam ediyor Iste zeynom sana da cook gecmis olsun bitanem iyi olur insaallah gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim insaallah calikusum bu ay deneme yap derim tutup tutmayacagi belli degil canim hersey Allahın taktiri ama Rabbim insaallah bunları bizim icin sebeb kilarda kavusuruz prenslerimize tabi zeynom prensesine :) defnem tekrar gecmis olsun bitanem nedir suan durumun bende iki hamileligi mde agir grip oldum annem sagol sun bakti anne ilaclari ile dort gunde ayagi kalktim reyyaneha pek girmiyor sun napiyorsun nasilsin foreverım canim benim cok sukur muradina kavustun bizlerinde bu yolda senin destegine ihtiyacim iz var yalniz birakma buralari hepinizi seviyorum dostlarim dualarim sizin icin Rabbim sizin icin ettigim dua lari makbul olan dualarin arasina katsin ve kabul eylesin insaallah
Selam kizlar bulantilarim başladığı için pek giremiyorum özellikle okurken yazarken problem oluyo sabahları bide ama çok şükür onun dışında iyiyim sizler Nasılsıniz zeynom kuzu iyilesmis çok şükür badem ve zeyno beklemiyoruz demeyin ben bekliyom müjdeleri calikusum catladim ne yapiyonuz
Öncelikle herkese iyi günler,
Günlük ovulasyon testi yapmaya devam ediyor musunuz, hamilelik var mı diye anlamak için?
ayyy risebozum bugün bişeyler dürttü beni kaç gündür rahattım yapmıyordum, sabah duramadım ovu testi yaptım bir tane. yumoş sonrası zeynoyla benim ovu testlerimizi hatırlarsın cnm, onlar kadar belirgin değil çok ama çok silik şekilde görünüyor, moralim bozulmadı değil hamişsem yumoş sonrası kadar olsa çıkardı diye bekledi cnm ama yok çok belis,rsiz bir çizgi çıktı. sence varmı yoksa tahminlerim doğrumu çıkacak yani tutmadımı
Ben de çok ümitli değilim aslında. Allahtan hayırlısı hepimiz için. İnşeAllah doru zamanda olur.ayyy risebozum bugün bişeyler dürttü beni kaç gündür rahattım yapmıyordum, sabah duramadım ovu testi yaptım bir tane. yumoş sonrası zeynoyla benim ovu testlerimizi hatırlarsın cnm, onlar kadar belirgin değil çok ama çok silik şekilde görünüyor, moralim bozulmadı değil hamişsem yumoş sonrası kadar olsa çıkardı diye bekledi cnm ama yok çok belis,rsiz bir çizgi çıktı. sence varmı yoksa tahminlerim doğrumu çıkacak yani tutmadımı
canım yaaaaa anlıyorum seni ilk günlerin bulantı belkide kusma olacak zor, ama aradada olsa ses verşu kısacık yazını bile okumak nasıl moral verdi bana bilemezsin eminim zeynomda öyledir. kızmda ilk olduğundan çok birşey anlamamıştım, herşey laylaylom geliyordu 6 ay neden olmadı diye bir kez dr a bile gitmedim, ama şimdi öyle hissetmiyorum hamiş olabilme ihtimali bile heyecanlandırıyor reyhanım şu 4-5 gün nasıl gececek cnm inan bilmiyorum beklemk zor.....senin deneme sonrası belirtilerin nasıldı reyhanim kasık ağrısı lekelenme yada ovu testi yaptınmı yumoş sonrası 14 gün bitene kadar???? yada arada. müjdeli haberleri veririz inşallah zeynomla beraber canım bekliyossss
ayyy risebozum bugün bişeyler dürttü beni kaç gündür rahattım yapmıyordum, sabah duramadım ovu testi yaptım bir tane. yumoş sonrası zeynoyla benim ovu testlerimizi hatırlarsın cnm, onlar kadar belirgin değil çok ama çok silik şekilde görünüyor, moralim bozulmadı değil hamişsem yumoş sonrası kadar olsa çıkardı diye bekledi cnm ama yok çok belis,rsiz bir çizgi çıktı. sence varmı yoksa tahminlerim doğrumu çıkacak yani tutmadımı
Ben de çok ümitli değilim aslında. Allahtan hayırlısı hepimiz için. İnşeAllah doru zamanda olur.
http://www.doktornevra.com/otomatik_hesaplayicilar/gebelik_takvimi.asp
bu günler rahim içine ekilme günü buradan bakabilirsin, adet döngüne göre.
Canim sende beklemedesin dogrumu anladimBen de çok ümitli değilim aslında. Allahtan hayırlısı hepimiz için. İnşeAllah doru zamanda olur.
http://www.doktornevra.com/otomatik_hesaplayicilar/gebelik_takvimi.asp
bu günler rahim içine ekilme günü buradan bakabilirsin, adet döngüne göre.
Ay kan testi icin hafta sonun bekliycem reyhanim bende yazdigim gibi kizim gec cikmisti hayal kirikligi yasamak istemiyorum o yuzden hafta sonu yada hafta basinda veririm kani cnmYeterki iste canım ben yazarim
Şu heyecanli bekleyişi en Iyi ben bilirim en yakinda ben yaşadım ama ben hep hamileyim dedim belirtilere gelince hep kasik agrim vardı hatta bebek varsa dusu çek herhalde dedim leke olmadi ovulasyon testi almadım ben ama artık kan testinde sizinki çıkar bence hadi hayırlısı
Bende yaptım kuzu ovu testi benimkide silik çıktı moralim bozuldu ama hayırlısı diyorum herşeyin başı sağlık yüce Rabbim sağlıklı hayırlı bereketli evlat versin inşaallah
Ben baktım gulo az önce ekilme gününe yarın diyor hadi inşaallah Allah hayirlisini versin
htc phone ile
Bademim ışte ovulasyon testim artık bayağı silindi bide ben soldan yumurtladim diye biliyorum bariz sol kasigim delinir gibi agrimisti yumos günümde ama şimdi hep sağ kasikta ağrılar gelip gidiyor niye anlamadim
htc phone ile
oraya bi gelsem senide bademide dovücem size Demedim mi umutsuzluk yok diye ayrıca benimde bazen sağ bazen sol kasik agridi şu testleri de boşverin kan testi yaptırın ilişkiden 10 gün sonra kesin sonuç veriyo bir saat içinde ogreniyosunuzBademim ışte ovulasyon testim artık bayağı silindi bide ben soldan yumurtladim diye biliyorum bariz sol kasigim delinir gibi agrimisti yumos günümde ama şimdi hep sağ kasikta ağrılar gelip gidiyor niye anlamadim
htc phone ile
yeni gördüm tamam canım bekliyoruz haberleriCanim sende beklemedesin dogrumu anladimsenin deneme ne zaman oldu cnm hamisligin ne zaman netlesecek cnm
Ay kan testi icin hafta sonun bekliycem reyhanim bende yazdigim gibi kizim gec cikmisti hayal kirikligi yasamak istemiyorum o yuzden hafta sonu yada hafta basinda veririm kani cnm
Amin canim insallah, sendede oyle ciktiysa ya ikmizdde hamisiz yada degiliz. Hayirlisi ins cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?