- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.641
amin guzlim yemsi lazimmis ayaklansin oda kusuyorum diye yemiyor sasirmis durumdayim yaaaanasil yanii durumu iyi deilmi
drlar ne diyoo
rabbim sifa versin insallahh
canım inşallah iyi olur eşinn...
bende 2-3 kala test yapçam valla dayanamıcam.
...
amin guzlim yemsi lazimmis ayaklansin oda kusuyorum diye yemiyor sasirmis durumdayim yaaaa
bakalim yaaaa bende stresli donem geciriyom gece hic uyumadim yaa Allhim ya sabir
egemcım nedne gunaha gırmıs olursun ccnm öle dusunme rabbım ıkızlerı zaten verecekmıs onlara oda bır vesıle olmus ıns oglu olur kac kızı var bıde tek ılıskımı olmus ıgneden kac saat sonra ılıksı dıyet felan yaptımı? ıns gonlundekı olur ıkız ogulları ondan sonra bızde denermısız hepımızın ıkız ogulları:) ay super kızlar dımı:)ınsMerhaba arkadaşlar,benim arkadaşım benden klomen ve çatlatma iğnesiyle erkek bebek için duymuştu.Doktora gitmiş ben hamile kalamıyorum demiş ,çatlatma iğnesi klomen istemiş sonra hamile kaldı.Az önce beni aradı ikizmiş,iki tane kızı olursa diye şimdi üzülüyorum benim yüzümden oldu diye..ALLAHIM günaha girmiş olur muyum?İnşallah iki oğlu olur.
egemcım nedne gunaha gırmıs olursun ccnm öle dusunme rabbım ıkızlerı zaten verecekmıs onlara oda bır vesıle olmus ıns oglu olur kac kızı var bıde tek ılıskımı olmus ıgneden kac saat sonra ılıksı dıyet felan yaptımı? ıns gonlundekı olur ıkız ogulları ondan sonra bızde denermısız hepımızın ıkız ogulları:) ay super kızlar dımı:)ıns
CANIM 1 tane kızı var..Bende şimdi korkuyorum hep dua ediyorum oğlan olsun diye..38.saatten sonra üç gün boyunca hergün denemiş galiba .akşam arar ayrıntı sorarım..
selam kızlar bugün ovulasyon testlerim geldi. heyecanla bi deneyeyim dedim öylesine. son adetim 8 kasım. bugün 22. günüm ve ben çizgi çıkmaz diye beklerken 2 tane çizgi çıktı. ama çok silik diğeri. bu ne şimdi. ben anlamadım.labo ile başlayandan aldım ben
canım o marka hep silik çıkar hiç tek görmedım hoş sanki çift çizgisinide görmek nasıp olmadı sevmem omarkayı ben inş sende çıkar
gelinciiiiiik,
hamilelik nasıl gidiyor?kızının adını ne koyacaksın canım çok merak ettim
hadi ya üzüldüm bak şimdi. kime sorduysam onu söylediler de.((((((((((((((((((
ayy ne güzel demişsin kızının adını diyeeinş olursa meva,zümra,mina gibi düşünüyorum bakalım kesınleşsınde anket yapar beraber karar verırırız burda sizinle :) bunlar hep peyg.efendimiz sav ile ilgili isimler olduğu için beğendim
hamileleiğim çok şükür iyi gidiyor bulantım falan yok ama biraz uykucuyum galıba oğlum müsade etse hiç kalmam
inş senınde kızının ismini burdan buluruz kııı
Ayy canımmm ne güzel dua ettin kıı ağzın bal yisin inşallah....
Senin prensese isim bulalım sonra da bizimkilere...
benim favorim ZÜMRA fakat anlamı ne acaba canımmm????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?