Süper Anneler - 2011

ayy keskee aradaa girselerryaaa,barii yaptiklariniii yinee paylasirlarrrr,neebilimmmmm:2:

Allah korusundaa be nde böyle şeyler duydum fakat arkadaşın annesi 6 kızdan sonra 7 yi erkek doğurdu
doğuran doğuruyo anacım
güzel düşünelim güzel olsun

bacım doktora gidip kızı olan bi sürü kişi var. Kısmet her şey.
benden sana tavsiye. orada çatlatma iğnesi için ikna edebileceğin türk doktor mutlaka bulursun bence. araştır.

dr var cnm yok deilde yaparmi cok cekiniyorum
igne olmasada misal sadece takip yaptirsam o olmazmi

ayy rabbim esirgesinn her acı ayrıdırda evlett bilmiorum düşünmek bile nefesimi kesiyor kalbim içimde kocaman oluyorr allahım kimseyi ama hiç kimseyi evlat la denemesinnnn ben doğduğunda tattım onuu çok acı bisey şükürki hersey yolundaa

teravettttttttt az once rehbere baktimm bi suru turk dr u buldummmmmmmmmmmmmmmmmm

ayyyy heyecan yaptim simdi ben bunlarin erkek olanlarini arayayim once kadin olanlarinimii
hangisi anlayisli olurr
bidee ne diycem ben:44:

dr var cnm yok deilde yaparmi cok cekiniyorum
igne olmasada misal sadece takip yaptirsam o olmazmi

doktora gitsen ben bebek istiyorum muayene olmak istiyorum de bebek için bi engel varmı de onda takip ol zaten bebek için önceden 3 ay önce yani kalsiyum demir kan falan ilaç veriyorlar sende öyle yap birde benim 2 kızım varde 3.erkek istiyorum neyapmam gerekir felan de belki yardımcı olur yada daha önce gittiğin belli doktor yokmuydu diğer bebeklerin için

yok cnmm devamli bir dr um yok oyle
olsada gavur anlamaz bakmaz bilee turkmusun tamammmm

aslinda once tlfnda desemki yumurta takibi yapiyomusunuz komik mi olur:26:

cnm zatenn hep yazdilar yaptiklari belli
catlatma iignesi
vajinal dus
sert kahve
soguk testis dusu
orgazm var yada yok kimisinde
bunlar yaniii

insallahh cnm guzel olur insallahhhhhhh

ummu subyan mi diyolar ona
:44:

onların hepsi çatlatma iğnesi yaptılar ve hepsi erkek oldu. ben de çatlatma iğnesinbe sıcak bakıyorum. çatlatma iğnesi ve 36 saat sonra muayene.

canım benim çok sağoll allah razı olsunn bu kadar yoğunken bizler için uğrastın rabbim gönlündekini versinnnn çok sağoll hoşcakallll

onların hepsi çatlatma iğnesi yaptılar ve hepsi erkek oldu. ben de çatlatma iğnesinbe sıcak bakıyorum. çatlatma iğnesi ve 36 saat sonra muayene.

teravett catlatma olmadan olmazmii bi insan bilemezmi yani ne biliyim yaa akinti testler sen ustelik monitor falanda aldin

hadi igneyi anladikta sonrasindadami muayene gerek

eee cok duyuyoruzz dr yumurtan catlamiss tamamm demis
gidiyo iliski oluyo sonuc kiz bu ne

arkideşler ben kaçıyorumm yorgunum buğünnn bayaaa sanırım grib olcammm

bol rüyalar ii gecelerrrr öptüm siziii

Allahım onlara erkek bebek nasip etmeyecek demek oluyo :26::26:

kızlar ben de bugün yarın regl olucam yani büyük güne 10 12 gün kaldı bakalım nolucak yaa.çok heyecanlıyım..inşallah yumurtam tam büyür ve çatlar

canım bende gnc nin ürünlerinden almak istiyorum özellikle almam gereken bir ürün varsa ismini yazarmısın.

emremirinim zaman ayırıp baktıgın için çok sagol ALLAH razı olsun.umarım RABBİM gönlümüzden geçenleri hepimize nasip eder.

burda bunları duymak müthiş birsey nasıl kenetlenilmiş.bravo sizlere.burada fazla yazamasamda sizlere emin olun bütün geçmişi okuyorum.aynı duyguları hisseden benim duygularıma ortak bir çok kadınız diyor dualarıma sizleride misafir ediyorum.RABBİM dualarımızı kabul eder inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…