- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.661
kızlaaar bugün memlekete gidiyorum 1 hafta kalıcam beni merak etmeyin dermişimm
net bulursam arada takılırım öpüyorum sizleri aeo
bir de oğlunun adı ne?..
ben uyum konusunda biraz takıntılıyım,oğullarımın adından belli oluyodur
canım aynı markayı bende kullandım.ben gayet net çift çizgiyi hatta daha koyu çizgisini bile gördüm.selam kızlar bugün ovulasyon testlerim geldi. heyecanla bi deneyeyim dedim öylesine. son adetim 8 kasım. bugün 22. günüm ve ben çizgi çıkmaz diye beklerken 2 tane çizgi çıktı. ama çok silik diğeri. bu ne şimdi. ben anlamadım.labo ile başlayandan aldım ben
Kazasız belasız güle güle git,gel canım...burayı boşlama ara ara gel yine
canim 3 sezeryan olcaksin benim gibi.nasil ameliyatdan sonra yaran cabuk iyilesiyor mu?benim cok rahat gecti-ayaga ilk kalkims falan.yaramda iyi oldu cabuk.ama demir koymusardi ordan deri altina sizma yapmis bir onun acisi vardi morardi tum vajina ve göbek altim.birde evde ki cocuk olunca dinlenemedim.mutlaka 40 cikana kadar bir yardimcin olsun.4 dusunuyorsan dogum sonrasini rahat gecir.toprlanmak icin.yoksa zor oluyor.bol bol dinlenmen lazim.bazi insanlarin 2 yada 3 de ic organlari yapisiyormus bir birine mesela bu bende yoktu ameliyat cok sakin gecti.bende cok duydum 4 ye 10 ylikken 3 numara hamile kalanlar falan.ben 9 aya kadar kilo almadim.son ay aldim.birde kesi zaten vajina ustu ise hamilikde dikis acilma söz konusu degilmis.bazen göbek deliginin altindan diklemesne kesiyorlarmis o tur kesi diger hamilelikde acilmaya neden oluyormus.rabbim hakkinda hayirlisini versin.bu dogumdan sonra 2 yil geccin dikisdede sorun olmzsa 4 yaparsin.diger sitede vardi 3 sezeryan olmustu kizi 2 bucuk falan simdi ocakda deneme yapcakdi bilmiyorum giriyormu buraya. RABBIM HEPINIZIN GÖNLÜNE GÖRE VERSIN INSALLAHyaw göze alırım vallahi ama onunkidemi sezeryan acaba
bide benim bu 3.canım 4.de tırsıyorum sezeryan konusunda
fakat doktor dediki dikişlerin iyi olursa neden olmasın dedi
bide kadının biri 3.sezeryandan sonra 4.yü yaptı 3.cüsü 10 aylıkken kaldı hemde ününde araları 2 yaş bile yokkkk bide bünyemidir nedir onuda bilmiyorum yalnız şunu biliyorum çok fazla kilo almzsan 4 5 6 bile yapabilirmişsin
haaaayyyy maşşşşaaallllaaaahhhhh
kızlar sizi hergün sabırlı okumaya devam ettim bşadaki sayfalardan beni hatırlayan olur belki hep birgün bizde şehzade annesi olacaz falan diyodum ya biz eşimle karar verdik bebiş için çok heyecanlıyım bir bilseniz ama doktor arıyorum nasıl hemde şu antepteki doktoru banada yazın özelden çünki antep bize 4 saat falan valla giderim
bide kızlar lütfeeeeen biri bioma baksın çünki ben üzerime düşeni yapıp gerisini rabbime bırakmak istiyorum benim doğum tarihim 03.02.1985
eşiminki 24.03.1983 bide bu çin takvimine göre yaş farklı hesaplanıyo ya sizce onuda dikkate alayım mı bide kış günlerinde dolunay belli olmuyo o işi nasıl ayarlayacaz.nolur sorularımı cevapsız bırakmayın ben tevriciyeyede başlayacam rabbim gönüllerimizdekini kucağımıza almayı nasip etsin.amin
canim 3 sezeryan olcaksin benim gibi.nasil ameliyatdan sonra yaran cabuk iyilesiyor mu?benim cok rahat gecti-ayaga ilk kalkims falan.yaramda iyi oldu cabuk.ama demir koymusardi ordan deri altina sizma yapmis bir onun acisi vardi morardi tum vajina ve göbek altim.birde evde ki cocuk olunca dinlenemedim.mutlaka 40 cikana kadar bir yardimcin olsun.4 dusunuyorsan dogum sonrasini rahat gecir.toprlanmak icin.yoksa zor oluyor.bol bol dinlenmen lazim.bazi insanlarin 2 yada 3 de ic organlari yapisiyormus bir birine mesela bu bende yoktu ameliyat cok sakin gecti.bende cok duydum 4 ye 10 ylikken 3 numara hamile kalanlar falan.ben 9 aya kadar kilo almadim.son ay aldim.birde kesi zaten vajina ustu ise hamilikde dikis acilma söz konusu degilmis.bazen göbek deliginin altindan diklemesne kesiyorlarmis o tur kesi diger hamilelikde acilmaya neden oluyormus.rabbim hakkinda hayirlisini versin.bu dogumdan sonra 2 yil geccin dikisdede sorun olmzsa 4 yaparsin.diger sitede vardi 3 sezeryan olmustu kizi 2 bucuk falan simdi ocakda deneme yapcakdi bilmiyorum giriyormu buraya. RABBIM HEPINIZIN GÖNLÜNE GÖRE VERSIN INSALLAH
bernurcum çok geçmiş olsun bizde aynııyız hafta sonu burnumdan geldi dr gitmekten usandık bu ara buğün azda olsa iii
tekrar geçmiş olsun
evet ben de öyle düşünüyorum. mesela demin bernur diye bir üye doktorun ismini istemiş bu sayfada. kimse artık bu karu??
kizlar birde soyle bisey varmis duyaniniz varmi
kimi vucud erkek bebegi tasiyamazmis yani bi sekilde oldururmus
ya ilk haftalarda ya son haftalarda
benim 7 haftalikken bebegimin kalbi durdu bu urpertiyor beni
geçmiş olsun canım.üstünde durmadığına göre önemli bişey değildir inşallah.....bugün doktora gittim kızlar
gülnisa dan sonra bende korktum
adetimde bitince doktora giderim dedim ve bugün gittim
smear testi yapıldı sonuç 1 hafta sonraya
idrar yollarımda enfeksiyon varmış
kan tahlilinde bişey çıkmadı şükür
birde ufak bir yara var dedi rahimde:44::44::44:ama üzerinde durmadı
bugün doktora gittim kızlar
gülnisa dan sonra bende korktum
adetimde bitince doktora giderim dedim ve bugün gittim
smear testi yapıldı sonuç 1 hafta sonraya
idrar yollarımda enfeksiyon varmış
kan tahlilinde bişey çıkmadı şükür
birde ufak bir yara var dedi rahimde:44::44::44:ama üzerinde durmadı
sor canım için rahat etsin.umarım öyledir canım
smear testi haftaya çıkacak...o zaman yine sorarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?