Süper Anneler - 2011

mrb arkadaşlar bende başından beri bu topiğin takipçilerindenim hergün ilk fırsatta yazılanları okuyorum hamile kalmaya çalışan arkadaşn yaptıklarını not alıyorum benim bir oğlum var ve kız bebiş istiyorum.önümüzdeki yaza kısmet ederse denemelere başlıycam şu an beklemedeyim ve deneme yapıp hamile kalan arkadaşların bebeklerinin cinsiyetleri ne olucak merakla beklemekteyim bende özellikle gelinciğin :)inş hayırlısıyla kızını alır kucağına ve sıra bize gelir:)
suan iki arkadaşımda hamile ikinci çocuklarına ikisininde kızı olucak hamile kaldıkları zamanı sordum ikisinden de aynı cevabı aldım ikiside adet bittikten 2 -3 gün sonra hamile kalmışlar yani hamile kalma açısından çok zor bi dönemde yumurtlamaya çok uzak bir zamanda
bir tanesinin ilk çocuğu erkek onada adet olmasına bir hafta kala hamile kalmış bu yöntemin kız bebek için uygulanan yöntemlerden biri olduğunu sanıyodum kafam çok karıştı.:26:

bir de oğlunun adı ne?..
ben uyum konusunda biraz takıntılıyım,oğullarımın adından belli oluyodur

oğlumun adı mehmet efe canım ama ben uyumlu olsun dıye uğrasmıcam ayrı ayrı kendı dalında güzel olsun istiyorum oğlumda çift isim koydum ama bunu tek isim istiyorum çünkü sadece efe dıyoruz oğluma olmuyor tek daha iyii

canım aynı markayı bende kullandım.ben gayet net çift çizgiyi hatta daha koyu çizgisini bile gördüm.
herkeste aynı olmuyo sanırım.ben memnunum şahsen...o hafif silik çizgiyi dikkate alma canım.bende çok çok silik çıkmıştı.koyu çizgiyi yakalayınca anlarsın...

kızlaaar bugün memlekete gidiyorum 1 hafta kalıcam beni merak etmeyin dermişimm
net bulursam arada takılırım öpüyorum sizleri aeo

nereye gidiyon bacım yaaa dermişim.
hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin Allahım...

canim 3 sezeryan olcaksin benim gibi.nasil ameliyatdan sonra yaran cabuk iyilesiyor mu?benim cok rahat gecti-ayaga ilk kalkims falan.yaramda iyi oldu cabuk.ama demir koymusardi ordan deri altina sizma yapmis bir onun acisi vardi morardi tum vajina ve göbek altim.birde evde ki cocuk olunca dinlenemedim.mutlaka 40 cikana kadar bir yardimcin olsun.4 dusunuyorsan dogum sonrasini rahat gecir.toprlanmak icin.yoksa zor oluyor.bol bol dinlenmen lazim.bazi insanlarin 2 yada 3 de ic organlari yapisiyormus bir birine mesela bu bende yoktu ameliyat cok sakin gecti.bende cok duydum 4 ye 10 ylikken 3 numara hamile kalanlar falan.ben 9 aya kadar kilo almadim.son ay aldim.birde kesi zaten vajina ustu ise hamilikde dikis acilma söz konusu degilmis.bazen göbek deliginin altindan diklemesne kesiyorlarmis o tur kesi diger hamilelikde acilmaya neden oluyormus.rabbim hakkinda hayirlisini versin.bu dogumdan sonra 2 yil geccin dikisdede sorun olmzsa 4 yaparsin.diger sitede vardi 3 sezeryan olmustu kizi 2 bucuk falan simdi ocakda deneme yapcakdi bilmiyorum giriyormu buraya. RABBIM HEPINIZIN GÖNLÜNE GÖRE VERSIN INSALLAH

cnm dolunayi takvimlerden takip edebilirsin ama cok takilma ona zaten diyette ayni seyi yapiyo tabii bunada denk gelirse super olur
(hassaa allah bilir tabiiki)

cine inaniyomusun birde?
bi ara biona bkayim belkide emreemirim bakmistir diger sayfalari okumadim henuz

gelincikk gule gule git gel cnm kendine dikkat et haaaa

emre emir kizinin adida elif olabilirr
benim kizimin ismi gibi

bu mesaj emreemirimeydi :)))

kızlar bir yandan koşturuyorum, iş güç.. ama bir yandan tüm yazılanları okudum..
gelincik güle güle git gel bacım, kızına iyi bak tabi oğlanada..
gurbetim gülüm eniştenin son durumu nasıl..
kaza kurbanı olacaklar var gibi, hadi hayırlısı:)
orkdm çalışmalar hızlandı, bence çatlatma iynesi mutlaka şart atlama..
teravet bacım bence doktora mutlaka git:))

amin canım.
ameliyattan sonra yaramda bi sıkıntı olmuyo yanımda kayınvalide var o bamıştı 2.cide bundada obakacak hemde beni 20 gün yataktan kaldırmadı oyüzden çok rahattım bebekle ilgileniyordum sadece Allah razı olsun ondan yalnız bu organların birbiririne yapışması demişsin açıkcası korktu o nasıl oluyo
bide bende kansızlık var doğumdan sonrada kan kaybediyoruz şimdi keçiboynuzu takviyesi yapıyorum doğ.sonrada yaparım artık bide moralmen iyi olunca daha rahat atlatıyorum seve seve bakıyorum bebeğime çocuklarıma Allah yar ve yardımız olsun inş.

bernurcum çok geçmiş olsun bizde aynııyız hafta sonu burnumdan geldi dr gitmekten usandık bu ara buğün azda olsa iii
tekrar geçmiş olsun

çok sağol canım ya...size de çok geçmiş olsun

evet ben de öyle düşünüyorum. mesela demin bernur diye bir üye doktorun ismini istemiş bu sayfada. kimse artık bu karu??

aaaaa kimmiş o üye....nasıl istermiş...alla allaaaa olurmu hiç

kizlar birde soyle bisey varmis duyaniniz varmi
kimi vucud erkek bebegi tasiyamazmis yani bi sekilde oldururmus
ya ilk haftalarda ya son haftalarda
benim 7 haftalikken bebegimin kalbi durdu bu urpertiyor beni

duydum ben, annem iki kez düsürmüs...ben atillaya hamileyken bana kizardi yorma kendini, ben erkekleri tasiyamadim sende öylensen demisti...

bugün doktora gittim kızlar

gülnisa dan sonra bende korktum
adetimde bitince doktora giderim dedim ve bugün gittim
smear testi yapıldı sonuç 1 hafta sonraya

idrar yollarımda enfeksiyon varmış
kan tahlilinde bişey çıkmadı şükür
birde ufak bir yara var dedi rahimde:44::44::44:ama üzerinde durmadı

geçmiş olsun canım.üstünde durmadığına göre önemli bişey değildir inşallah.....

gecmis olsun canim.....smear testi neyki??

umarım öyledir canım

smear testi haftaya çıkacak...o zaman yine sorarım
sor canım için rahat etsin.
2. bebeği düşünüyoruz diye bende doktora gitmiştim.o zaman smear testi yapmıştı doktorum.allah a şükür bişi çıkmamıştı..
yılda bir kez yapılmalıymış bu smear testi..aksatmamak lazım..
iyi olmuş sende yaptırmışşın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…