- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.601
cnm antepte sanirim isine yararmiki fransa.................antepp :44:
dimu canparcami biliyomusun cnm iki kizi vardi kucuk 4 aylikken gozunu karartip yontemlerin bi kacini uygulayip ogluna hamile kaldii en son ikiz gibi oldular diyoduu dusunsene seninde oyle olurmuss insallahhhh
yaw göze alırım vallahi ama onunkidemi sezeryan acaba
bide benim bu 3.canım 4.de tırsıyorum sezeryan konusunda
fakat doktor dediki dikişlerin iyi olursa neden olmasın dedi
bide kadının biri 3.sezeryandan sonra 4.yü yaptı 3.cüsü 10 aylıkken kaldı hemde ününde araları 2 yaş bile yokkkk bide bünyemidir nedir onuda bilmiyorum yalnız şunu biliyorum çok fazla kilo almzsan 4 5 6 bile yapabilirmişsin
haaaayyyy maşşşşaaallllaaaahhhhh[
normaldi sanirim ama emin deilim cnm
sen dikkat et simdi fazla kilo almamaya ozen goster
kizimiz bi dogsun bi 4 5 aylik olsun
inann sirf senin icin hamile olsamda bebegim olsada yine girer yazarim yardimci olurum
bide dogum aninda bollll boll dua et insallahh
kizlar birde soyle bisey varmis duyaniniz varmi
kimi vucud erkek bebegi tasiyamazmis yani bi sekilde oldururmus
ya ilk haftalarda ya son haftalarda
benim 7 haftalikken bebegimin kalbi durdu bu urpertiyor beni
yok ya sanmam o bebişin yazısında yasamak yoksa yasamaz o yazı benceee allah öle yazı vermesinnnn senin bedenin alkalik bide yasar rabbim o bebeği dünyaya yollarsa sağlıcakla sen imanlı bir insansın bol bol dua et hepsi aynı olmazz canımmm sağlıcakla al bebişini kucana
inşallah canım benim inş.baksana girmiyorlar bile siteye Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin
kizlar birde soyle bisey varmis duyaniniz varmi
canım inşallah iyi olur eşinn...Nasil olsun yogun bakimdan ciktigi gunku gibiydi yine kusmaya baslamis uyuyordu surekli ya 4 saat kaldim hic acmadi gozunu ya
Ins sizlerinde birer ogul ve kizlari olur cnlar bn persembe test yapmak istiyorum gunume 3 gun kala bakalim hayirlisi
canım bende duydum dediğini...kizlar birde soyle bisey varmis duyaniniz varmi
ayy keskee aradaa girselerryaaa,barii yaptiklariniii yinee paylasirlarrrr,neebilimmmmm:2:
Allah korusundaa be nde böyle şeyler duydum fakat arkadaşın annesi 6 kızdan sonra 7 yi erkek doğurdu
doğuran doğuruyo anacım
güzel düşünelim güzel olsun
canım inşallah iyi olur eşinn...
bende 2-3 kala test yapçam valla dayanamıcam.
canım bende duydum dediğini...
burda komşumuz var 3 kızı var.oğlum yok fdalan diye konuşuyoduk.2 tane düşük yapmış 2 side erkekmiş :26::26:
kızlar düşmemiş doğmuş erkekler tutuna mamış...
bide köyde var bizim.kadın 7-8 kere hamile kaldı 4 kızı var.arada düşenler yada erken doğup ölenler var onlar erkek...
teroşşş
risk var demişsin
ya nedense içim serin benim olmaz gibi gelioyr ama
sence risk varsa hangi cinsiyete daha yatkın ilişki günü?
hadi tahminde bulun bacı
burda komşumuz var 3 kızı var.oğlum yok fdalan diye konuşuyoduk.2 tane düşük yapmış 2 side erkekmiş :26::26:
bide köyde var bizim.kadın 7-8 kere hamile kaldı 4 kızı var.arada düşenler yada erken doğup ölenler var onlar erkek...
ayy keskee aradaa girselerryaaa,barii yaptiklariniii yinee paylasirlarrrr,neebilimmmmm:2:
Allah korusundaa be nde böyle şeyler duydum fakat arkadaşın annesi 6 kızdan sonra 7 yi erkek doğurdu
doğuran doğuruyo anacım
güzel düşünelim güzel olsun
yaw göze alırım vallahi ama onunkidemi sezeryan acaba
bide benim bu 3.canım 4.de tırsıyorum sezeryan konusunda
fakat doktor dediki dikişlerin iyi olursa neden olmasın dedi
bide kadının biri 3.sezeryandan sonra 4.yü yaptı 3.cüsü 10 aylıkken kaldı hemde ününde araları 2 yaş bile yokkkk bide bünyemidir nedir onuda bilmiyorum yalnız şunu biliyorum çok fazla kilo almzsan 4 5 6 bile yapabilirmişsin
haaaayyyy maşşşşaaallllaaaahhhhh[
normaldi sanirim ama emin deilim cnm
sen dikkat et simdi fazla kilo almamaya ozen goster
kizimiz bi dogsun bi 4 5 aylik olsun
inann sirf senin icin hamile olsamda bebegim olsada yine girer yazarim yardimci olurum
bide dogum aninda bollll boll dua et insallahh
teşekkür ederim canım Allah razı olsun çok duyarlısın
dua edicem inş.2.cide öyle güzel geçtiki doğumum hep pozitif olmuştum da ondan
hatta günlük yazmıştım onunda çok etkisi vardı
bilinçaltım çok güzel motive olmuştu girerken doğuma espirük bile yapmıştım beni kesen doktora gülüşmüştük çıkarken de gülerek çıkmışım zaten
valla bilemiyom onu...cnm zatenn hep yazdilar yaptiklari belli
catlatma iignesi
vajinal dus
sert kahve
soguk testis dusu
orgazm var yada yok kimisinde
bunlar yaniii
insallahh cnm guzel olur insallahhhhhhh
ummu subyan mi diyolar ona
:44:
hadi yaaaa hey guzel allahim o imkan yok bendee ne yapcam bennnn sen buyuksun allahim ol dedimi hersey oluverir yardimini esirgeme
imakni olanlar gitsin kizlar teravet yukaridaki kirmiziladigim yerlerin aynisini kk dan biri dedi bana oglu olacakmis fakat doguma bi kac hafta kala kalbi durmus
duyurdunuz bile hain karilarr
aman kizlar saka bi yana ozelden falan isim isteyen olur tanimayan kisiler vermeyin yazik gunah adam isinden olur
tamam iste kiz teravet var yaa yazmis ya gidince sizinle paylasicam dedii
dur bakalim neler diycek drr
teros bide saracogluyla gorusecektii
bu arada teravettttt
o anverse var yaa onunda kapsulu buldum kiz bugun demeyi unuttummmmm
haklısın canım ama oldumuda oluyo işte..düşük yapan istermi düşşün bebeği kondururmu kendine yani...ya ben ce insan üstüne getirmemeli pozitif olmalı diorummm ii düşünmek insanı iyi iyi gelirr.
bacım doktora gidip kızı olan bi sürü kişi var. Kısmet her şey.
benden sana tavsiye. orada çatlatma iğnesi için ikna edebileceğin türk doktor mutlaka bulursun bence. araştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?