Süper Anneler - 2011

çatlatma iğnesi hakkında bir doktora sordum :

doktor bey, çatlatma iğnesi olsam ve 36 saat sonra muayene edilsem doktor ovulasyonun yakın zamanda olup olmayacağını yumurtanın şeklinden vs bilebilir mi?
sevgili emine hanım olgun yani matur hale gelen yumurta bu igne ile kesin çatlar geriye dönüş yok yanı çatlamaz diye artık düşünülemez bu sebepten dolayı tekrar usg yapılmasına hiç gerek yok saygılarımla

peki teroşşş

yumurta kaç mm iken iğne yapılıyor
bunun sabir bir değeri varmı?
yoksa doktora kalmış bişey mi.?
doktormu belirliyor iğne zamanını

mesela bizim kızlar
kaç mm iken iğne olmuşlardı?

bernur bacım senin risk kalmadı dimi? bir ara hamile miyim diye yazmışsın ama adet oldun sanırım.

gurbet bacım yorma kendini ya hamişsen???

orkdm çok heyecanlanıyorum senin için, hadi hayırlısıyla bir oğlan bebiş siteye

teravet valla umudumu artırıyorsun sen haaa:)

merhaba can arkadaşlarım konunun baş sayfalarında yazardım hatırlayanlar olur belki birgün bizde şehzade annesi olacaz falan diye yeni yılda çalışmalara aşlayacam demiştim hatırlarsanız yani diyete başlıyorum rabbbim banada muhammedimi yollar inşallar erkek olursa ismini kesinleştirdim inşallah kafamda bir milyon soru var desem yeridir şimdi ben bu ayda 1 paket jasmin aldım ama kullanıp kullanmamakta kararsızım mart gibi hamile kalmak istiyoum rabbim nasip ederse ama nezman bırakılmalı bu ilaç bilemedim eşimde ılımlı bu konuda yardımcı olacak galiba bana şimdi sağlam bi doktor lazım kızlar birbirimizin desteğine duasına nekdar ihtiyacımız var farkettinizmi aileme anlaamadıklarımı size anlatıyorumm iiki varınız.

ezginim bitanemm sen unutulurmusunn bakk yazdiklarimizi dikkate al cnm
sende yurtdisindasin kolaylikla bulabilirsin takviyeleri
ben yesil cay tableti almadim kizlarr bol bol yesil cay iciyorum zaten gerek yok degilmi

Canim benim sag ol Takviyeler azes ölcü mü oluyor hani yaziliyor ya Türkiyede yok mu kiz?

canım regl olmama daha var
buay bir kaçamak oldu ama
içim serin sanmam hamile kalacağımı

umudum artıyor derken çatlama iğnesini mi kastediyon?

Allahım hayırlıısyla sağlıcakla şehzedeni yollasın bacım sana inşallahhhhhh
kaç kızın vardı?

canımsın öpüldün sağol

teravettt catlatma ignesi olmadan gunumuzuu en grantili nasil tahmin edebiliriz cnm
bi igne icin 150 euro dedilerr

benim adet döngüm kısa olduğu için belki 18 mm de vurulmuştum ben 2 kere

teravettt catlatma ignesi olmadan gunumuzuu en grantili nasil tahmin edebiliriz cnm
bi igne icin 150 euro dedilerr

iğne burda 80 tl orkide sizde bayağı pahalıymışşş
ayrıca iğne ile bitse bitmiyoki tabi birde tutması lazım

ammiin cnm insallahh rabbim buyukk imkanlarim yettigince herseyi yapicam gerisi rabbime kalmiss

seyhancim buradada 40 euro olmasi gerek hadi 50 diyelim bi baskasini aradim oda o ne dedi sekreteri
ayy allahimm cahilmi cahil bilmiyon niye sekreter diye cikiyonnn

dün yazmıştım bu yazıyı ama arkadaşların hiç biri cevap yazmamış(((

bernur evet canım çat iğnesi. bu kadar tutan var başarıyı çok artırıyor. tabi eğer kadın belirliyorsa bizde gene kıss tutar:) ama eşim hiç bişi yapmasakta erkek olur deyip duruyo. beni vaz geçirmeye çalışıyor. onlarda genelde ilkler kız sonra 4, 5 Allah ne verdiyse hep erkek:)

dün yazmıştım bu yazıyı ama arkadaşların hiç biri cevap yazmamış(((

canım okudum dün ama yaza düşünüyormuşsun nasılsa....
gelincik
cennetgözlü
naz81

hele kızlarını bir bir doğursunlar inşallahhhhhhh
sıra sanada gelir
elimizden geleni yaparız senin içinde bacım
en çok duamızı ederiz inşallahhhhhhhhhhhhh
rabbim gönlüne göre versin bacımmmmmmm
nedense kız beebk yapmak bana daha kolay geliyor

canım belli olmaz
yine de sen elinden geleni yap, bildiklarıni uygula
zaten nasipse verir Allahım inşallahhhhhhhhh

kizlarr bana yardim lutfen
benim icin yardim edin ne olur
ben en garantili yumurtlama gunumu nasil tayin edebilirim
ve bugun yine gelmedi reglim anlasilan duzen iyice bozulduu

kizlar yeminle duamda once arkadaslarima sonrada bana hayirli bir erkek evlat ver diyorumm
iciniz rahat olsun dua konusunda
cnm sen dr a takip mi tyaptiricaksin

kizlarr bana yardim lutfen
benim icin yardim edin ne olur
ben en garantili yumurtlama gunumu nasil tayin edebilirim
ve bugun yine gelmedi reglim anlasilan duzen iyice bozulduu

orkıdecım ıgneyı bulman zor olursa su gulen yuzlu ovulosyon testı var ya ondan al en garantılısı ıgneden sonra bence o

orkıdecım ıgneyı bulman zor olursa su gulen yuzlu ovulosyon testı var ya ondan al en garantılısı ıgneden sonra bence o
ahh cnm ondan alabilirim hatta makinasi var aldim bile cubuklari bitti yanliz
o sorun deilde bu kezde kizlar onun bi kac kez gulduklerini soyleyince ondanda kirildi umudumm
bu arada potasyum hapi kullaniyorum
teavet bu duzenimi bozarmi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…