- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.701
ezginim bitanemm sen unutulurmusunn bakk yazdiklarimizi dikkate al cnm
sende yurtdisindasin kolaylikla bulabilirsin takviyeleri
ben yesil cay tableti almadim kizlarr bol bol yesil cay iciyorum zaten gerek yok degilmi
bernur bacım senin risk kalmadı dimi? bir ara hamile miyim diye yazmışsın ama adet oldun sanırım.
gurbet bacım yorma kendini ya hamişsen???
orkdm çok heyecanlanıyorum senin için, hadi hayırlısıyla bir oğlan bebiş siteye
teravet valla umudumu artırıyorsun sen haaa:)
merhaba can arkadaşlarım konunun baş sayfalarında yazardım hatırlayanlar olur belki birgün bizde şehzade annesi olacaz falan diye yeni yılda çalışmalara aşlayacam demiştim hatırlarsanız yani diyete başlıyorum rabbbim banada muhammedimi yollar inşallar erkek olursa ismini kesinleştirdim inşallah kafamda bir milyon soru var desem yeridir şimdi ben bu ayda 1 paket jasmin aldım ama kullanıp kullanmamakta kararsızım mart gibi hamile kalmak istiyoum rabbim nasip ederse ama nezman bırakılmalı bu ilaç bilemedim eşimde ılımlı bu konuda yardımcı olacak galiba bana şimdi sağlam bi doktor lazım kızlar birbirimizin desteğine duasına nekdar ihtiyacımız var farkettinizmi aileme anlaamadıklarımı size anlatıyorumm iiki varınız.
BACIM,
Söylediğin tarihler tam erkek günün canım.
13 -22 aralık erkek günün,inşaalah bu tarihler yumurtlama güne denk geliyorsa tutar.
9-14 ocak erkek günün,26 ocak-5 şubat erkeğe yatkın, 31 ocak nötr,
19 şubat erkek günün,21-28 şubat erkeğe yatkın ama 25 şubat nötr,
12-18 mart erkek günün….sevgiler
çatlatma iğnesi hakkında bir doktora sordum :
doktor bey, çatlatma iğnesi olsam ve 36 saat sonra muayene edilsem doktor ovulasyonun yakın zamanda olup olmayacağını yumurtanın şeklinden vs bilebilir mi?
sevgili emine hanım olgun yani matur hale gelen yumurta bu igne ile kesin çatlar geriye dönüş yok yanı çatlamaz diye artık düşünülemez bu sebepten dolayı tekrar usg yapılmasına hiç gerek yok saygılarımla
peki teroşşş
yumurta kaç mm iken iğne yapılıyor
bunun sabir bir değeri varmı?
yoksa doktora kalmış bişey mi.?
doktormu belirliyor iğne zamanını
mesela bizim kızlar
kaç mm iken iğne olmuşlardı?
teravettt catlatma ignesi olmadan gunumuzuu en grantili nasil tahmin edebiliriz cnm
bi igne icin 150 euro dedilerr
bernur bacım senin risk kalmadı dimi? bir ara hamile miyim diye yazmışsın ama adet oldun sanırım.
gurbet bacım yorma kendini ya hamişsen???
orkdm çok heyecanlanıyorum senin için, hadi hayırlısıyla bir oğlan bebiş siteye
teravet valla umudumu artırıyorsun sen haaa:)
iğneden kaç saat sonra ilişki olmuş ve yumurta iğne anında kaç mm imiş?
mrb arkadaşlar bende başından beri bu topiğin takipçilerindenim hergün ilk fırsatta yazılanları okuyorum hamile kalmaya çalışan arkadaşn yaptıklarını not alıyorum benim bir oğlum var ve kız bebiş istiyorum.önümüzdeki yaza kısmet ederse denemelere başlıycam şu an beklemedeyim ve deneme yapıp hamile kalan arkadaşların bebeklerinin cinsiyetleri ne olucak merakla beklemekteyim bende özellikle gelinciğin :)inş hayırlısıyla kızını alır kucağına ve sıra bize gelir:)
suan iki arkadaşımda hamile ikinci çocuklarına ikisininde kızı olucak hamile kaldıkları zamanı sordum ikisinden de aynı cevabı aldım ikiside adet bittikten 2 -3 gün sonra hamile kalmışlar yani hamile kalma açısından çok zor bi dönemde yumurtlamaya çok uzak bir zamanda
bir tanesinin ilk çocuğu erkek onada adet olmasına bir hafta kala hamile kalmış bu yöntemin kız bebek için uygulanan yöntemlerden biri olduğunu sanıyodum kafam çok karıştı.:26:
dün yazmıştım bu yazıyı ama arkadaşların hiç biri cevap yazmamış(((
bernur evet canım çat iğnesi. bu kadar tutan var başarıyı çok artırıyor. tabi eğer kadın belirliyorsa bizde gene kıss tutar:) ama eşim hiç bişi yapmasakta erkek olur deyip duruyo. beni vaz geçirmeye çalışıyor. onlarda genelde ilkler kız sonra 4, 5 Allah ne verdiyse hep erkek:)
dün yazmıştım bu yazıyı ama arkadaşların hiç biri cevap yazmamış(((
bernur evet canım çat iğnesi. bu kadar tutan var başarıyı çok artırıyor. tabi eğer kadın belirliyorsa bizde gene kıss tutar:) ama eşim hiç bişi yapmasakta erkek olur deyip duruyo. beni vaz geçirmeye çalışıyor. onlarda genelde ilkler kız sonra 4, 5 Allah ne verdiyse hep erkek:)
merhaba can arkadaşlarım konunun baş sayfalarında yazardım hatırlayanlar olur belki birgün bizde şehzade annesi olacaz falan diye yeni yılda çalışmalara aşlayacam demiştim hatırlarsanız yani diyete başlıyorum rabbbim banada muhammedimi yollar inşallar erkek olursa ismini kesinleştirdim inşallah kafamda bir milyon soru var desem yeridir şimdi ben bu ayda 1 paket jasmin aldım ama kullanıp kullanmamakta kararsızım mart gibi hamile kalmak istiyoum rabbim nasip ederse ama nezman bırakılmalı bu ilaç bilemedim eşimde ılımlı bu konuda yardımcı olacak galiba bana şimdi sağlam bi doktor lazım kızlar birbirimizin desteğine duasına nekdar ihtiyacımız var farkettinizmi aileme anlaamadıklarımı size anlatıyorumm iiki varınız.
kizlarr bana yardim lutfen
benim icin yardim edin ne olur
ben en garantili yumurtlama gunumu nasil tayin edebilirim
ve bugun yine gelmedi reglim anlasilan duzen iyice bozulduu
ahh cnm ondan alabilirim hatta makinasi var aldim bile cubuklari bitti yanlizorkıdecım ıgneyı bulman zor olursa su gulen yuzlu ovulosyon testı var ya ondan al en garantılısı ıgneden sonra bence o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?