Süper Anneler - 2011

teşekkürler canım ya inş kız bebişlere kavuşur kızlar bende sizden yardım istiycem hayırlısıyla pembişleri giydiriceğim bi melek nasip eder güsel allahım ...

aaa olurmu öleşey canım yyaa valla görmedim yazdığını bidaha bakarım şimdi

cnm sen haklisin ben dun yazmistim sana hitaben ama cikmamis heralde:44:
:26:

hatta demistim ki sen oglunda neler yaptin diye sormustum

gelincik beklemede ben ondan cok umitliyimmm kesinn kiz onunkisiiiii
su regle bir hafta kala yok reglden sonra ona cok takilma yumurtlamanin tayini onemli olan

demistimmm fakat cikmamisssss

ayyy banada kız bebek yapmak çok kolay geliyo nedense.bi kızım var yine doğursam sanki kız olacak
erkek yapmak zorrrrr
ama ben erkek bebiş istiyorummmm.Allahım hakkımda hayırlıysa bi erkek bebiş nasip eder bana ve isteyen herkese inşallaahhh...

bende shaettles kitabı var
orda diyor ki
erkek bebek kız bebeğe göre daha kolay
hadi canım dedimmmmmmm okuyunca kız kolay
okuyorum kaydadeğer birşey bulunca yazarım
ama zamanlamanın önemini anlıyor bu kitapta
diyet felan belki etkili olabilir ama yumurtlama zamanını tespit etmek çok
önemli diyor..bu tespit içinde birkaç ay keninizi gözlemleyin diyor
kart tutun
mesela ısı için
sıvı (CM) için çizelge yapıp gözlemlerinizi yazın
ne zaman yumurtladığınızı az çok öğrenirsiniz diyor

kizlarr bana yardim lutfen
benim icin yardim edin ne olur
ben en garantili yumurtlama gunumu nasil tayin edebilirim
ve bugun yine gelmedi reglim anlasilan duzen iyice bozulduu

canım benm kıyamam.nasıl yardımcı olabiliriz ki..ben de senin gibiyim çaresizim..ALLAH başka şey vermesin..istanbuldan sitediğn birşey varsa göndereyim sana çatlatma iğnesi istersen kargoda bozulmazsa onu da göndereyim..Elimden gelen başka birşey varsa söyle yardımcı olmaya çalışayım canım..

evet sanırım yumurtlama zamanı belirleyici oluyo birde erkeğin genleri neye yatkınsa ben oğlumda planlayıp hamile kalmadım.sadece hamile kalmak istiyodum bu forumu bulmadan öncede cinsiyet belirleme hakkında hiçbir bilgim yoktu.beslenme olarak her besin grubundan yiyeceği yiyordum hatta tatlıyı eşim ve ben çok severiz eti çok yiyen bir insan değilim süt ürünlerine bayılırım eşimde yoğurtsuz sofraya oturmayız.ama oğlum oldu.reglim bittikten 1 hafta sonra 2 3 gün sık ilişkim oldu tam hamile kalmak için en riskli olan dönemde 28 günde bir adet oluyordum hesaplayıcıya göre tam yumurtlama günü hamile kalmışım.birde benim eşim 3 erkek kardeş ailede kız çok azmış baba tarafında eltiminde iki oğlu var birininde kızı ama inamadılar nasıl oldu diye yani pek şansım yok gibi sanki hiç kızım olmazmış gibi geliyo rüyalarımda bile hep oğlum olduğunu görüyorum o kadar bunaldım yani karnımın hareket ettiğini görüyorum sol yanım ağrıyor ama ben buda solda erkek olucak diyorum.sıçrayarak uyandım resmen

canım kız için kesinlikle yumurtlama gününden uzak olucaksın
yumurtlama gününü tespit etmeye çalış
kendi vucudunuz tanımaya çalış
en son ilişki ymurtlama gününden 3 önce olsun bitsin
sonrasında korun
regl tarihlerini bana yaz bakalım
düşündüğün ay elimizden geleni yaparız sana

bu durumda diyetin pek faydası yokmu yaniii???
bide benim dediğin gibi yumurtlama günleri gün aşırı ilişkiyle kızım oldu:26::26:
ama eşimin tarafında kız çok erkek malesef...
eşimin babası tek erkek 4 kız ,,,eşimde tek erkek 2 kız

Son düzenleme:

bencede hadi canımmmmmm yaniii
oku bakalım bişi bulursan yaz burdan......
canım yumurtlama zamanı derken.şu 36 saat sonra ilişki olayı mı yani?

ovulasyon kitiyle yada çatlatma iğnesiyle 36.saat belirlenebiliyor

birde akıntıyla scıkalıkla da belirlenebiliyor

herşey yumurtlama zamanıyla alakalı
önemli olan bu zmanı doğru tespit etmek
ister kitle
ister iğneyle
ister akıntıyla ısıyla

işin zor kısmı burda zaten:44::44::44::44:

eee yani baksana erkek için saati bile var......benim bu ay tuttuysa gene kız olur (Allahım bilir tabiii ama)
o saati tuuturmuş olmam zooorrrr ihtimal...

kız öylemi 3 gün kala işlem tamam yaniii

ayy canim benimm bende sana kiyamam vallaa cok iyisin en buyuk yardimin dua olur benim icin esirgeme cnm ne olur
artik yazilanlari okudukca kaderde ne varsa gorecegiz
bak bir aydir sute yogurda hasretim et yemektenn booogggg geldii
ama sedatry yazdiklarini okuyunca insanin acizligi bi kez daha ortada
bugun itibariyle 3 kilo almisim en son 59 60 gibiydim 63 olmusum
istedigim olmazssa sanirim ondan sonra uzulecegim sey kilo almamm olacak
ama insallahh olacakk inaniyorum rabbim bu kez verecek sabrimi denedi benim ilkinde vermedi ama insallahhh
bu kez olacak insallaaahhhh

Son düzenleme:
kizlar hani mantar olmustum yaa bir haftadir ilac kullaniyordum yani fitil
ve iki gun oluyo biteli kasinti yok ama peynir kesigi gibi pamukcuk gibi akinti geliyoo
adam iki haftadir beni bekliyoo
napayimm iliski olsun mu bi zarari olurmuu
niye gecmedi acepp

iyi yine 3 kilo ..ben diyet yaparken 3 kilo almıştım..kramplar girmeye başlayınca bıraktım.peynir ayran tüketiyorum. ama et ve diğerlerini devam ediyorum 66 kilo oldum.bu gidişle var ya çatlayacağım:))ALLAH inşallah oğlanı nasip edecek hepimize..bak buralardan istediğin olursa söyle canım..mantar ilacı seni asidik yapmış olabilir mi?araştır bence..

birde kızlar aytaç marka suların üzerinde sodyum diyetine uygundur falan yazıyor..Aklınızda bulunsun.

Dualarımızı eksik etmiyoruz canım ..zaten başkası için edilen dua daha çabuk kabul olurmuş..ALLAHIM herkese istediği cinsiyette bebeği nasip etsin inşallah..

Kızlarrrrrr
idrar yolu enfeksiyonu oldum yine
acayip yanıyor idrar yapınca
ilaç...ilaç...ilaç....içmekten bıktım ama fayda da etmiyor

doğal yolla bitkisel ilaçla kurtulmak istiyorum
çözümü bilen varmı....

soğan suyunu duydum ama kesin çözüm mü acaba?
birde soğan suyunu okudum nette
kimi beyaz soğan diyor
kimi mor soğan...hangisi doğru acaba?

çok kötü yanıyor yaaaaaaa

canım işte kanser riski varmı yokmu bu testle belli oluyor
rahimden sıvı alıp laboratuara gönderiyorlar

bu arada sen regl oldun mu?

anladim bizim burda senede bi kez yapiyorlar o testi, sigorta karsiyor...ben gitiim bu sene ...

olmadim daha bi kac gün var...agrim var yani...esim cok üzülüyor...bende dedim hayirlisi artik.....olsunda yeterki gecde olabilir....
hafta sonu kardesimdeydi....bizim kücük cadi ceylinimiz var..okadar tatliki teyzesinin bali o, hep pembisleri var..insaööah yüce rabbim banada pembeler almayi nasip eder

artik cok stress yapmiyorum....o kadar baska islerim varki suan, is bitmiyor...haftaya iznim var..kizlarlar bol gezicem valahi.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…