Süper Anneler - 2011

bizimde ceylinimiz var teyzesi
hani dedim ya komşum denedi ve kızını aldı kucağına diye
çok tatlı aynen deiğin gibi balllllllllllllllll

stres yapmaman çok güzel...bak göreceksin herşey daha güzel olacak

kizlarrrr ayyyhhhh
biraz once vc ye gittim elimde bi ayna kasinti akinti var diyodum yaa
yogunn sarimsii bayaaa bi akinti geldii
acaba fitil sonrasi olabilirmi sokuluyomu dersiniz baska biseymi bilen birisi cvp lutfen (

orkidem
canım bende de sarımsı akıntı var dünden beri
ve acayip yanma var
ve kokuuuu var
benimki iltihap biliyorsun

seninkide mantardan dolayıdır mutlaka

kızlarrrrrrrrr

bu saatlerde yok oluyorsunuz
sonra geç saatlerde kaynatıyonuz kızıyom valla

kaçıyorum ben yine uykum geldi
iyi geceler herkese
bugün koçişte yok...fazla mesai yapacakmış
yanlız başıma uyucam

öptüm hepinizi

21mm ye ulaşınca iğne yepılıyor iğne vurulduktan 36 saat sonra yumurrta çatlıyor
sanırım bu değerler herkeste aynı

orkidem
canım bende de sarımsı akıntı var dünden beri
ve acayip yanma var
ve kokuuuu var
benimki iltihap biliyorsun

seninkide mantardan dolayıdır mutlaka

koku yok canim yogunn kivamli sari akintii fitil sonucuu iyice atiyo heralde ne var sa

iyi geceler kızlar nasılsınız? bugün simir testimin sonucunu aldım. herşey çok güzel dedi doktor:))))

bişi merak ettim ben de. yumurtlama gününde kasıklarda ağrı oluyor ya o an çatlıyor di mi yumurta? ve erkek bebek için o ağrıdan sonra mı ilişkiye girmek lasım? bi de ovulasyon testlerinde çift çizgi çıktığı gün mü ilişkiye girecez?

en az 18 mm olmalı.
18-20 mm deniliyor. doktor belirliyor ama bu büyüklüklerde veriyolar iğneyi.

ahh cnm ondan alabilirim hatta makinasi var aldim bile cubuklari bitti yanliz
o sorun deilde bu kezde kizlar onun bi kac kez gulduklerini soyleyince ondanda kirildi umudumm
bu arada potasyum hapi kullaniyorum
teavet bu duzenimi bozarmi ki

bozar tabi. bacım ne gerek var. gnc de potasyum hapı 99 mg. bir adet muzda zaten 600 mg potasyum var.8-9 kuru kayısıda 1100 mg var.

slm kizlar ,travet ,orkdm ya kocaminda biosuna baksanizaya galiba erkeginki onemliymis,20.07.1978,,,cvp bekliyorum ltfyaa ben daha oncede yazdimda kimse cvp yazmadi travet sen yaz nooolur,kocam yumurta cok seviyoor acaba kissammi onada,ben zaten sevmem yemiyorumda neyapsammkiii

Eylul suan cepten yaziyorum cnm yarin bioya bakayim insallah yumurta yasak ancak beyaziyla omlet yapabilirsin pul biberli falan bide bio icin de eme ayini yaz

selam kızlar şu mübarek günlerde birbirimize dua edelim inşallah rabbim gönüllerimizdekini veriri.amin
kızlar şu antepteki doktor olayı noldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…