Süper Anneler - 2011

orkdm bir internette bişi var gördün mü, tükürükten anlıyorlarmış yumurtlama gününü o nasıl olur acaba?
Kızlar bide ben bişi hatırladım. şu antepteki dr demişti birinize sanırım. tam yumurtlama günü olacak ve en az 5 günlük cinsel perhiz sonrası olacak gibi. bugün rüyamda bir dr soruyorum bunu oda evet çok önemli atlamayın diyor

Gurbet ne yaptınız kızz? yorma bacım kendini hamişsen sonra, dikkat et. kocan nasıl??

Gurbet ne yaptınız kızz? yorma bacım kendini hamişsen sonra, dikkat et. kocan nasıl??

cnm esim 10 gun kalacak hastanede surekili kusuyor ve ei cumartesi tasiyor uz hersey bnm ustumde Allahim guc kuvvet versin bana valla
esim hasta yatioyr ben ondan cok yoruldum heryere yanliz basima kosturuyoum bebek varmi bilemem sali gunu adet olursam yaok demektir hayirlisi olsun ne diyelim esim iyilessinde o son is artik bir ay yerinden kalkmayacaksin demis dr asiri dinlenmeye ihtiyaci varmis gideyim paket yapmaya devam edeyim
hepiizi optum guzeller bana dua edin insAlllahhhhh

ovulasyon kitinde çift çizgi çıkarsa ve eğer silik şeklindeolur 34-36 saat sonra ilişki
ama çizgi çok net çıkarsa 12 saatte olması gerekir

mantar iltihap vs ..
koku mutlaka rahatsızlık işareti.
evet canım ya....çok rahatsızlık veriyor
acayip yanıyor,,koku yapıyor
ilaç almadım doktorun yazdıklarını
bıktımilaçtan...böbreklerim ne haldedir kimbilir
zaten kazada ve şimdiki gittiğim iki doktorda
böbreklere bakınca şüphelendiler
kum veya taş düşürdünmü yada varmı diye sordu ikiside
korkuyorum valla böbrektan...ilaç yüklemesi çok oldu bu aralar
bitkisel çözümlere bakıyorum
soğan suyu deniycem,
maydanoz suyu deniycem
annem ayva yaprağı kaynatıp iç dedi yada ayvanın kendini
bakızam artık

Allah kolaylık versin canım benim
Adamcağız iyi olsun da ...yoruluyorsundur kolay değil ama
yeter ki dert olmasın herşey birşekilde geçiyor
sende kendine dikkat et bu arada
Allah korusun sende hastalanırsan çok kötü olur
belkim bebiş vardır bu düşünceyle hareket etmaya çalış
Allah yardımcınız olsun....

hahaha kafayi yedik sonundaaa
ondan aldim ben canim ama donna aldim gecen ay misafirlerim vardi takipleyemedim unuttum dahada yeni kullanmaya basladim zaten bakalim bu ay ne diyecek

gurbet abla komsularindan falan yardim eden yokmu havalarda soguk allah kolaylik versin cnm cokkkk zor tasinmak bilirimm
esyan ne kadar bari (

Eylul suan cepten yaziyorum cnm yarin bioya bakayim insallah yumurta yasak ancak beyaziyla omlet yapabilirsin pul biberli falan bide bio icin de eme ayini yaz

cnmm bio icin deneme aylari ya iste subat ocak nisan,o tarihlerde esim icin bak bi zahmet,20.07.78,bide sat 12.kasim

mutlaka bir faydası vardır diyetin ben tek tip beslenmeye önem vermedim demek istedim sen yinede erkek bebiş için önerilen besinlerden daha fazla tüketmeyi dene ama sağlığınında bozulmamasına dikkat et benim arkadaşım hiç et yemez nerdeyse hamur işini çok sever sebze eh işte onunda 2 kızı var.
kilolu olmak önemlimi bilmiyorum cinsiyette ama ben 48 kiloydum oğluma hamile kaldığımda eltimin 2 oğlu var görseniz hiç çocuk doğurmuş kadın gibi değil bi deri bi kemik:)
birde benim eşimin 3 erkek kardeş benim babaannemde 3 erkekten sonra halalarımı doğurmuş onalaramı çektim acaba

he kız yedik valla
bide ben sizin gibi karar vermiş uygulamaya geçmiş değilim.. başlasam ne olacak

teşekkür ederim canım yazarım tabi sürekli takip ediyorum sizi.hamile kalmayı planladığım zaman 2 ay öncesinden beslenme şeklimide değiştiricem zaten birde adetim yeni düzene girdi sayılır tamamen 28 güne inmesini bekliyorum o zaman daha kolay olur tespit etmem zaten az çok anlıyorum yumurtladığımı değişikliklerden ama hazır olduğumda yardım istiycem şimdiden çok teşekkürler....

CANIM BİON ŞÖYLE:
9-12 aralık kıza yatkın,
25-28 aralık kız günün,
29 aralık-5ocak kıza yatkın(1-2 ocak nötr),
17-25 ocak kız ,9-19 şubat kız,
3,4 mart kıza yatkın,8-14 mart kız günün….SEVGİLER

CANIM yaaa,sence bu kür işe yarıyormudur?
ben de kız bebek kürünü alacam ama kararsız kaldım

cnmm bio icin deneme aylari ya iste subat ocak nisan,o tarihlerde esim icin bak bi zahmet,20.07.78,bide sat 12.kasim

cnm ocakta esinin erkek gunleri hemen hemen hic yok diyebilirim bi 6 7 ocak var

ama erkege yatkin gunler var mesela 19 30 ocak arasi erkege meyillii

subatta
11 12 13 14 15 subat erkek gunleri
19 notr
oaradaki gunler erkege meyillii taaki 22 sine kadar

emrecim dogru bakiyomuyun sence :)))

teravett kurden alalimmii ne dersin tutmayanlar hakkinda ne dedi dr

ayyyy kizlar cooookkk feciyimmm bi mesguliyet ariyorummm fecii regl sancisi varrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…