- 9 Haziran 2008
- 879
- 16
- 318
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.761
Gurbet ne yaptınız kızz? yorma bacım kendini hamişsen sonra, dikkat et. kocan nasıl??
iyi geceler kızlar nasılsınız? bugün simir testimin sonucunu aldım. herşey çok güzel dedi doktor:))))
bişi merak ettim ben de. yumurtlama gününde kasıklarda ağrı oluyor ya o an çatlıyor di mi yumurta? ve erkek bebek için o ağrıdan sonra mı ilişkiye girmek lasım? bi de ovulasyon testlerinde çift çizgi çıktığı gün mü ilişkiye girecez?
evet canım ya....çok rahatsızlık veriyormantar iltihap vs ..
koku mutlaka rahatsızlık işareti.
cnm esim 10 gun kalacak hastanede surekili kusuyor ve ei cumartesi tasiyor uz hersey bnm ustumde Allahim guc kuvvet versin bana valla
esim hasta yatioyr ben ondan cok yoruldum heryere yanliz basima kosturuyoum bebek varmi bilemem sali gunu adet olursam yaok demektir hayirlisi olsun ne diyelim esim iyilessinde o son is artik bir ay yerinden kalkmayacaksin demis dr asiri dinlenmeye ihtiyaci varmis gideyim paket yapmaya devam edeyim
hepiizi optum guzeller bana dua edin insAlllahhhhh
bu takvime bakabilir misiniz kızlar. bir çok kişide tutmuştu benim de ilk bebeğimde tutmuştu. tutmayan var mı?
benim kizima oglan diyoooo :44:
hahahaorkdm bir internette bişi var gördün mü, tükürükten anlıyorlarmış yumurtlama gününü o nasıl olur acaba?
Kızlar bide ben bişi hatırladım. şu antepteki dr demişti birinize sanırım. tam yumurtlama günü olacak ve en az 5 günlük cinsel perhiz sonrası olacak gibi. bugün rüyamda bir dr soruyorum bunu oda evet çok önemli atlamayın diyor
Eylul suan cepten yaziyorum cnm yarin bioya bakayim insallah yumurta yasak ancak beyaziyla omlet yapabilirsin pul biberli falan bide bio icin de eme ayini yaz
bir bakar msınız kızlar çok merak etimmmm :)
bu durumda diyetin pek faydası yokmu yaniii???
bide benim dediğin gibi yumurtlama günleri gün aşırı ilişkiyle kızım oldu:26::26:
ama eşimin tarafında kız çok erkek malesef...
eşimin babası tek erkek 4 kız ,,,eşimde tek erkek 2 kız
canım kız için kesinlikle yumurtlama gününden uzak olucaksın
yumurtlama gününü tespit etmeye çalış
kendi vucudunuz tanımaya çalış
en son ilişki ymurtlama gününden 3 önce olsun bitsin
sonrasında korun
regl tarihlerini bana yaz bakalım
düşündüğün ay elimizden geleni yaparız sana
bacım bu tarihler 1 nisan 1977 ye göre mi? 31 marta göre mi
bacılar selamlar. saraçoğlunun hem sperm artırma hem kız bebek hem de erkek bebek için verdiği bitki kırk kilit otu. ama türleri farklıymış. o yüzden kendi kafanıza göre aktardan almayın. yanlışlıkla kız bebek için olan türünü kullanabilirsiniz.
cnmm bio icin deneme aylari ya iste subat ocak nisan,o tarihlerde esim icin bak bi zahmet,20.07.78,bide sat 12.kasim
selam kızlar şu mübarek günlerde birbirimize dua edelim inşallah rabbim gönüllerimizdekini veriri.amin
kızlar şu antepteki doktor olayı noldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?