- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #57.921
kızlar nelerdesinz ecen gün kız kardeşimle konuştum yeni bebeği oldu erkek ona sordum naptınız özel bişeyyaptın mı dedim yumurtlma günü mü oldu dedim.hayır öyle bişeyden haberi bile yok..iki güne bir olurdu dedi yalnız Yusuf suresini hamile kalınca okumuş....önce cinsyetine kız dediler.sonra erkek dediler..rüyasında kucağındaki kızı almışlar erkek bebek verdilerdedi.yanidemem o ki dua kızlar.....eminim sizler de katılırsınız..sizlerle paylaşmak istedim..
Olurmu ya canim,iyi yaptın tabikiAY EVET YA BEN DAYANAMADIM SÖYLEDİM O ÇOK HEYECANLIYDI TÜH KÖTÜMÜ YAPTIM SÖYLEMEKLE
Duaların için çok Sağol zeynommmm (devam et)Çalıkuşum defnem cok sagolun Rabbim sizide umdugunuza kavuştursun dün dr 16+4 te kesin kiz dedi hala inanamıyorum bir yanlışlık olurmu acaba diyorum
Annemin yüzündeki gülümseme hala kapanmadı görseniz
Topige giremiyorum kızlar inanın telden buraya girmek buyuk zulüm bu yazıyı bile ikisaat uğraştım yazmak icin donup duruyor
Aynen bacım bende öyle düşünüyorumDefnem ozaman yüklenme kendine inan biz ne yaparsak yapalım nasipten ötesi olmuyor. Mutlaka zamanı vardır sabır gösterip beklemekten başka çaremiz yok. Rabbim tüm sıkıntılarını alsın inşallah
Canım Rabbim gönlüne göre versin....benimde iki kızım var Rabbimden şimdi bir de erkek istiyoruz hayırlı erkek inş.Mrb kiz kardesinizin basina gelenin aynisi bana oldu cok sasirdim inan okuyunca benim iki oglum var suan ikinci ogluma hamile kaldigim zaman kizim olsun cok istiyodum once kizin olucak dediler cok sevindim sonra ise erkek oldugunu ogrendim ve hamile kalmadan 3 ay once ruyamda once kucagima kiz bebek verdiler sonra alip erkek bebek verdiler cok aglamistim ruyamda aynisida oldu gercekte ama en azindan kiz kardesinin diledigi olmus bende cok dua etmistim ama kabul olmadi benim ruyam oldugu gibi cikti ama duam bir kiz evlatti nasip boyleymis.
aminn canımmm sen neden deneme yapmıyorsun kuzum yoksa paşa yoldada bize süprizmi yacan bitanem inşALLAH RABBİM dualarımızı geri cevirmez kuzum sizlere cok alıştım burasız yapamıyorum
Canım deseydin yılda bir giriyim istersen,
Alem 15 günde bir yapıyor,heray gelişimini takip etmez isen anormal..
Boşver canım sanada bana denk gelen çatlak Dr..
Bebeğin sagliklı hayırlı pipili olsun
canım lütfen daha sık gir buralara eski muhabbetlerimizi özlüyorum zeynnoooooommmm cok sevindim kuzum inşALLAH bizlerde veririz müjdeli haberi duanda unutma bizi ve daha sık gir buralara hatırlıyormusun ilk günaydın mesajını sen atardın her sabah en azından iki günde bir gel ama unutma buraları benimsemişim ya sizleri insan merak ediyor ne yaptı acaba diye neyse öptüm prensesiÇalıkuşum defnem cok sagolun Rabbim sizide umdugunuza kavuştursun dün dr 16+4 te kesin kiz dedi hala inanamıyorum bir yanlışlık olurmu acaba diyorum
Annemin yüzündeki gülümseme hala kapanmadı görseniz
Topige giremiyorum kızlar inanın telden buraya girmek buyuk zulüm bu yazıyı bile ikisaat uğraştım yazmak icin donup duruyor
Defnem ozaman yüklenme kendine inan biz ne yaparsak yapalım nasipten ötesi olmuyor. Mutlaka zamanı vardır sabır gösterip beklemekten başka çaremiz yok. Rabbim tüm sıkıntılarını alsın inşallah
Yok güzelim nerde hem siz benim yol arkadaşlarımsınız nasıl saklarım,olsada sevincimi paylaşsaydım ne güzel olurdu..aminn canımmm sen neden deneme yapmıyorsun kuzum yoksa paşa yoldada bize süprizmi yacan bitanem inşALLAH RABBİM dualarımızı geri cevirmez kuzum sizlere cok alıştım burasız yapamıyorum
canım lütfen daha sık gir buralara eski muhabbetlerimizi özlüyorum zeynnoooooommmm cok sevindim kuzum inşALLAH bizlerde veririz müjdeli haberi duanda unutma bizi ve daha sık gir buralara hatırlıyormusun ilk günaydın mesajını sen atardın her sabah en azından iki günde bir gel ama unutma buraları benimsemişim ya sizleri insan merak ediyor ne yaptı acaba diye neyse öptüm prensesi
Defnem canım ben deneme yAptım gün aşırı deniyorum yum oldumu olmadımı bilmiyorum. Bakalım nasip artık herşey. Benim öğrenmem 26 kasımda işte bakalım fazla kalmadı herhalde
defnem kan versen acaba yinede belli olmazmı?Daha 17 gun var bacim yumurtlaman yeni olacaktir tam dongunu bilmek gerek. Hadi bakalim bu ay hayirli haberlerini bekliyorum arkadasim. Benimde beklenen adet tarihi 8 kasimdi hala adet olmadim 5 6 gun gecerse ancak oyle idrar testi yapmayi dusunuyorum.
defnem kan versen acaba yinede belli olmazmı?
gün aşırı yapma spermler bitriksin ben arkadaşım erkek bebek istiyordu gün aşırı yaptı ama korundu tam yumurtlama günü beraberlik oldu ve sonrası olmuş kızına hamile yumurtaya yakın gün aşırı yap öncesi yapma biriksinDefnem canım ben deneme yAptım gün aşırı deniyorum yum oldumu olmadımı bilmiyorum. Bakalım nasip artık herşey. Benim öğrenmem 26 kasımda işte bakalım fazla kalmadı herhalde
canım sen sirkeli duş yapmışmıydın oğlundaMrb kiz kardesinizin basina gelenin aynisi bana oldu cok sasirdim inan okuyunca benim iki oglum var suan ikinci ogluma hamile kaldigim zaman kizim olsun cok istiyodum once kizin olucak dediler cok sevindim sonra ise erkek oldugunu ogrendim ve hamile kalmadan 3 ay once ruyamda once kucagima kiz bebek verdiler sonra alip erkek bebek verdiler cok aglamistim ruyamda aynisida oldu gercekte ama en azindan kiz kardesinin diledigi olmus bende cok dua etmistim ama kabul olmadi benim ruyam oldugu gibi cikti ama duam bir kiz evlatti nasip boyleymis.
cnm sanırım bana yazdın :)) ben aslında 2014te düşünüyodum ama gecen sene yapmadığıma pişman oldum gecen sene kız senesiydi patlama yasandı vallahi...bu sene erkek senesinde sıra gibi geliyo doğanın yüce allahın verdiği bi denge var ve dünyada kadınlar ve erkekler eşit oranda oluyolarmış bende bunu duyduğumda çok şaşırmıştım ama eskilerede güvenmek gerekiyo sanırım öyle derlerdi ya kız senesi erkek senesi diye hala kararsızım ama sonrada neden öyle düşünüyosun belki bi kzın olur bak oğluna hamile kaldığında seninle beraber kaç kişini kızı oldu diyeeeeeeee kendi kendime konusuyorummmmm kafayımı yedim nehaa oğlum haziranın 20sinde 3.yasını dolduracak 4e giricek insallah mayısta karar verip denersem ve hamile kalırsam hamiş olarak kutlıycaz oğlmun doğum gününü ama bilemiyorum çok cesaretsizim ben yahu nolur kızlar banada akıl verin yardım edin eskiler bilirlerdir kız isteyenler nasıl karar verdiler ne denediler ayy keşke şimdi onlarda girse buraya bize yardımcı olsalar (([
anladıgım kadarıyla kız bebk isitiyorsun naptın hamilemisin sirkeli vajinal duş yaptınmı canım
deneme yaptınmı kızına kavuştunmu :) inşallah kavuşmuşasundur peki sirkeli suyu denedinmievet cnm kesinlikle ph ph ph diyolar bu çookkk çoook önemli karbonatlı duşu keşke yapsaydın çok yükseltiyomuş ve benim gibi kız isteyenler diyete miyete gerek yok bence sirkeli suyla yapılan vajinal duş inanılmaz asidik yapıyor ben yapıcam insallah
Biz öldükten sonra bile çocuklarımızın yaptığı, yapacağı iyiliklerden, evlatlarımıza öğrettiklerimizden bizim de nasibimize nurlar düşecek, rahmet gelecek inşaAllah. Bir yakınımız var 4 kızın üzerine oğlan odu. Şimdi kızlar çok hayırlı annelerine, oğlanla her türlü ayak var. Rabim erkek evledında kız evladın da hayırlısını versin inşallah.Mrb canlar nasilsiniz 21 haftalik olduk hareketleri hissetmek cok guzel uzun zaman sonra degisik bir duygu evde hepimiz dort gozle onu bekliyoruz kiz erkek ayrimi yok abuk subuk konusan oluyor etrafimda takmiyorum cvp vermeyip allaha havale ediyorum cunki biz mutluyuz uc kiz herkese nasip olmaz cennetin kapilarini araladik arkadaslar uc kiz anasi olanlar :) zeynom bebisin hayirli olsun kizi yakaladin sendegijnij isallah bu ay hayirli haberini aliriz iki ayada pasa mujdesini verirsin defnem calikusum catladim burdaki tum arkadaslar rabbim gonlunuzun muradlarini versin isallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?