Süper Anneler - 2011

Daha oluşmadan bir sakınca yokmuş sanırım dinimizce. Bilmiyorum ya alt üst oldum inanki. eşim etkileniyor evet ama hakkımızda bu varmış deyip susturmalı.benim günahım ne.zaten iki kızım ve çalışmak hayatımı yeterince dolduruyor çok şükür.

of ya inanın o kadar iyi anlıyorumki ya ben kendime inanamıyorum bazen erkek çocuk için şimdi harıl harıl araştırma yapıyorum sonra duruyorum ya manyakmısın diyorum jayırlısı neyse aallah onu nasip edecek ama gelin görünki iş öyle değil malesef çookkk cahil ama gerçek cahil bir görümcem ve kv var hatta tümmm sülaleri öyle....erkekte erkek kız oldumu bir dudak bükmeler laf çarpmalar gene kız demeler hatta birinin ikinci kızı olacaktı düşürdü kv aynen şöyle dedi iyiki düştü kızdı zaten....ve daha neleler neler.....işte ben bir öğretmen olarak asla böyle bir istekte bulıunacağım hiççç aklıma gelmezdi ama malesef onların içinde kala kala kendimde onlar gibi oldum yani değiştiremedim malesef yaenildim ve onlar beni değiştirdi yani anlatamam zaten görümcem hiç okula gitmemiş zerre kadar laftan anlamıyor densiz densiz konuşıyor ya inanın kendimi zor tutuyorum işte öyle umarınm bir oğlum olur ve hepimizin sağlıcakla hayırlı uğurlu bi şekilde kapanır.
ama şu tarafım daha ağır basıyor kızım var kızımı ilerde koruyup kollayacak bir erkek kardeşi olsun istiyorum onuda allah nasip ederse

Canim benim seni coook iyi anlayanlardan biriyim 3. Kizimi bekleyen biri olarak esim bana yansitmadi ama erkek olmasini cok istedi biliyorum kiz oldugunu ogrendigimizden beri esimden bisey duymadim gelip gidip karnimi seviyor ama icinde bi eksiklik var biliyorum ama esimin ailesi olsun yakin cevreler olsun sacma sapan konusmalar duyuyorum tekken umursamiyorum ama esimin yaninda soylendigi zaman cok zoruma gidiyor ilk zamanlar 3. Yu hic dusunmemeliydim dedim iki kizim bize yeterdi dedim ama simdi icimdi kipir kipir olan bisey var bunlari yazarken bile tekmeliyor ve ben cok duygulaniyorum rabbim saglikli hayirli evlatlar versin gulum takma kimseyi neyaparsak yapalim nasibimizdeki gelecek belki bebisin vardir sakin hap icme zaten varsa ise yaramaz dua et bol bol rabbim gonlundekini versin eger tersi olursada rabbim bunu esinle senin gonlune razi eylesin...kotu seyler dusunme kizlarimiz oldugu icin coook sansliyiz biz dualarim sizlerle :)

Çok zor biliyorum sen de çok şeyler yaşamışsın.ben de öğretmenim.erkek öğrencinin saçını okşasam gidiyor bu özlemim. 3.çocuğu haketmiyorlar zaten kimsenin umurunda değil çocuklarım. Ama onlar yetiyor bana çok şükür.

İşte böyle olaylar yaşadıkça onların fikirleri bizi de etkiliyor.ben kızımın hep kızkardeşi olsun istedim.Nasip oldu çok şükür.çünkü benim kızkardeşim yok çok çok yalnız hissediyorum kendimi. Rabbim gönlüne göre versin inşallah.

İzmirli siz şimdi burada yenisiniz eskiler benim durumumu çok iyi bilir. Bendede erkek çocuğum olmasa eşimi zorla evlendirecek bir kv var. İki yıldır okadar çok şey yaşadımki kıbrısamı gitmedim erkek bebek için hemde iki defa yum takibimi yapmadım hatta şubat ayında tam çat anını Dr söyledi eve koştum ilişki oldu iki aylıkken kalbi atmadığı için kürtaj oldum genetiğe yolladık ve sonuç kız. Tabi takip yapan dr aslında bebek küçüktüde gerçek cinsiyet i olmayabilir vs vs vs. Sonra birgün şunu öğrendim

Yarım kalmış sözllerin.yaşadıarına çok üzüldüm zor.benimde yanımda 2.evlilik şakaları yapılıyor ama umurumda değil.Hala deniyor musun sen

insanın nasibinde üç şey asla değişmez doğum ölüm vede evleneceği kişi asla değişmezmiş. öyleyse ozaman ben neden kendimi bu kadar yıprattım? neler çektim defalarca narkozmu almadım kullandığım ilaçlardan dolayı kilomu almadım stres kist oluştu rahimde yapışılık çıktı ameliyat oldum vsvs. kim neye inanırsa inansın yöntemle şans artmıyor azalmyorda nasibinde olan varsa zaten oluyor sonrada yöntem denedim yöntemle oldu diyor. olmayanda yöntem bende tutmadı diyor. Allahın hikmeti ne verirse baş göz üstüne başkalarıda kalkıp laf söylüyorsa o öbür dünyada hesabını versin. ben sırf bebek özlemi çektiğimiz için kızlarımda çok istediği için hiç yöntem denemeden yaptık. nasibimde ne varsa o olacak kim ne derse desin. eskilerden okudunuz belki orkidem vardı 2007 yılında bu konuyu araştırmaya başlıyor ve kaç yıl sonra tüm bilgileri ile deneme yapıyor kusursuz bir deneme ama ne oldu kızı oldu ee biz ne diyoruz nasip. peki denedide oğlu olmuş olsaydı evet yöntemle oldu deriz. ben denenecek şeylere asla karşı değilim denemedim dememek için yapın ama biryerde size zarar verdiğini anladığınızda vaz geçin . sende bacım gerçekten yeniden bir bebek istiyırsan yap istemiyorsan kimse için bedenini harcama. bu kadar zavallı olmayalım. son olarakta şunu anladım. eğer eşimin nasibinde bir başkası ile evlilik varsa ben on tanede erkek doğursam yinede olacak. o yüzden artık hayatımı kimseye harcatmıycam kim ne derse desin. birde çok uzun zaman önce eskilerden yine yöntem deneyipte oğlu olan biri vardı ve ben tesadüfen gördüm onu o okadar yöntem ile kafayı bozmuşken meğerse daha kırkı bile dolmadan eşinin aylardır onu aldattığını öğrendi. düşün boşandı ve oğlu babasız büyüyecek. bence biz önce olan evlatlarımız için çaba gösterelim daha doğmamış dünyaya gelmemiş bir bebek için bu kadar eziyet kızlarımıza haksızlık bence. neyse yazmakla bitmez inaşaşşlllah beni anlarsınız

bak öğretmenim bunları okurken seni çok iyi nlayabiliyorum çokta haklısın bazen de biz isanların bize nal davraacağını biz belirleriz,eyham arkadaşımla,sen,ben yani hepimiz cahillei konuşurken biz susuyorsak biraz da kendimize kızalım ne hakla benim kaderime laf söylerler kesinlkle aviz vermein dik duralım,bu ola çıkarken %50 şansımız olduğunu biliyoduk.o okuyamayan görümcene sorsan neden okmadn nediyecek kısmet işte kaderimde yokmuş ona geince kaderde bizimki kader kısmet değil mi?sakın ertesn gün hapı falan çok yanlış bence lütfen öğretmenim dik durun,duralım ben bundan tarafım valla çok sinir oldum ben de zamanında laf yedim hemde çok amasıkıyorsa şimd desnler cesaretleri varsa...şimdi soruyodum önceden klaf söylerken şimdi neden cesaret eemezler çünkü alacakları tepkiyi biliyorlar lüten net olun,kaderinize laf söyletmeyin yada bana yönlendirn dermişim..şakagüleiniz diye yazdım canım arkadaşlarım...

Arkadaslar Allah hepimize yardim etsin.bizim durumda farkli esim artik cocuk istemiyor iki kizimiz var ben istiyorum erkek cocuk cunku millet benden cok derdine dusmus k.valde arkadaslar ailem ne olacak bilmuyorum Allahima dua ediyorum bol hol hayirlisiyla nasip et diyorum .yazdiklarinizi okudum uzuldum Allah hepimizin gonlune gore versin...

size bişey söyleyecem özel bişey ama yazacam benim eşim okumuş adam güya,ben diyor sana x de y de yani kız spermide erkek spermide gönderdim senin yumurtalıklar içinden kızı seçiyor dedi bikaç bende :ne belli belki senin spermlerde erkek spermi yoktu diyince adam dondu geçem sperm tahlili mi yaptırsam diyordu yani sözlerimi kabullunmiş garibim aklıma geldikçe gülüyorum bunlar rabbimin hikmeti ne eşimle alaklı ne de kadınla ama bizimki inanmış....:):)

Ayrica evde cocuklarla ilgili bi sikinti gerginlik olsa esimin bana dedigi soz 3. Cocuk yani sen 3. Istiyosun bak biz ikisini zor idare ediyoruz bakamiyosunki 3.yapalima getiriyor agzinda hep bu soz 3.cocuk olursa 3. Bide kiz olursa basima kalkmasindan korkuyorum...

Seni çok iyi anlıyorum bacım. Yöntem beslenme yum.günü artık psikolojim bozuldu.gerçekten istiyor muyum kesinlikle evet.ama bu olaylar yaşandıkça kendimden utanıyorum artık.benim ve kızlarımın kıymetini bilmeyenlere kolumu kıpırdatmak istemiyorum. Kayınvalidem telefonda dalga geçer gibi kızlar oğlanlar nasıllar diyor.sonra da var mı hazırlık diye soruyor.bunlar gurbette 2 çocukla çalışıyorlar dediği yok.hep laf çarpmalar.bunlardan çok sıkıldım.3.kızım olursa iyice yalnız kalacağım artık.eşim 4.de ister sezeryanlı demez. Eşime bazen hak veriyorum 2 oğlum olsa kızım olsun isterdim.ama o hep başkalarının düşüncesinden etkileniyor.Almayacağım ilaç.belkide olmaz hamilelik.olmazsa bu konuyu açılmamak üzere kapatacağım.hakkımda hayırlısı artık.zaten nasibimde varsa ne yapsam yine de olur.
Destekleriniz için çok teşekkür ediyorum. Allahım gönlünüze göre versin.

Buna benzer konuşmayı geçen hafta yaşadık inan.hep beni zan altında bırakmasında sıkıldım senin y ler çalışmıyor dedim:) o da sen x leri alıyorsun dedi.hiç kabul ederler mi hayatım .onlar erkek.

izmir güzel öğretmenim tekrar denemek tabiki senin kararın ama bu kararı kendin içinver,başkaları falan olmaz bence şuan bir karar alma..

Eşinden çok sen istiyorsun anlaşılan.nasip olur inşallah.ama çok zor bir karar işte ben de belki de o yüzden çok korkuyorum.

:) ne diyim guldum arkadasim yumurtan niye kabul etmesin Allah kadini kadin erkegi erkek yaratmis Allah diledigine kiz diledigi aileyede erkek verirmis ya az ya cok esinin ailesinde erkekmi cok kizmi senin ailende durum ne bizde kiz cok esimin ailesinde erkek cok of Allahim neler konusuyorum hepsi nasip nasip...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…