- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.801
selam kızlar nasılsınız.benim reglim bitti..
bugün sancım vardı test yaptım lh testi negatif çıktı.aslında erken ama yinede yaptım işte salaklık:)boş yere testim gitti...
neyse iki gün sonra yeniden denerim bugün 12.günüm 14.gün başlasam daha ii.16 yada 18de çatlıyo benimkiateşte ölçüyorum.cm yide takipteyim.bu ay olcek inşallah...
yaptığım tek şey polen folik ve limon kullanmak.bunun dışında gündelik yaşam devam.ha birde yüksek phlı suya devam.6 7 aydır içiyorum valla.kocişle birlikte.
kırkkilitotunun hangi çeşidi olduğunu öğrenemedinmi teroş.sölemiyo kurnazlar.kendi satacak ya
orkiş başlısun sonunda ha...valla bende iki kutu pregnil var hala dolapta sk tarihi 2013ama bende drlarla anlaşamıyorum maalesef..trdede olsan öle kolay değil.her zaman yapmıyo drlar...
bakalım kısmet.geçen ay gün aşırı denediim olmadı.olmayınca olmi.bu ayda pozitif kitten 24 36 saat arası deneme yaparım.fazla zorlamaya gerek yok tutmayınca tutmi malesef....
hayırlısı tabi canım,ikincisinin oğlan olması daha hayırlıymış demekki senin için. seninde oğlun olacak içimden geçti:) ama kafanı karıştırma. yumurtlama gününde tek ilişki ve 5 günlük perhiz sonrası. bence vajinal duş yap. birde muz ve kuru kayısı tüket. ben olsam bunları yaparım. ha birde dr ama senin için bu zor tabi
Kızlarrrrrr
idrar yolu enfeksiyonu oldum yine
acayip yanıyor idrar yapınca
ilaç...ilaç...ilaç....içmekten bıktım ama fayda da etmiyor
doğal yolla bitkisel ilaçla kurtulmak istiyorum
çözümü bilen varmı....
soğan suyunu duydum ama kesin çözüm mü acaba?
birde soğan suyunu okudum nette
kimi beyaz soğan diyor
kimi mor soğan...hangisi doğru acaba?
çok kötü yanıyor yaaaaaaa
hoşgeldin gulneva senin bebiş kaç tane Allah bağışlasın
gulneva hosgeldin cnm
valla benim sadik dostum yine tirmaliyo karnimii kriz basladii ay ne bu cektigimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?