Süper Anneler - 2011

bugün teyzenin biride(komşumun annesi) bana ilişkiden sonra sola yat oğlun olur dedi.yıkanır yıkanmaz olsun dedi.rahim aşşağıdaymışta bide sola yatarsan tamam dedikadının üç oğlu bi kızı var.bilerekmi dio bilmedenmi anlamadım.ha birde ne dese kocan çok istekli olmasın dedi yani kız için konuştu gibi ama kadın çok emin konuştu.

canim basliycam allahin izniyle insallah
uzadikca cocuk isinden soguyorum inan rahata alismak gibi bisey
cnm gulnisanin rahmi alinmamis gurbet demisti banada
en son konustugumuzda gecmis olsuna gelenler var bi sure girememm demisti

sen vajinal dus falan bisey dusunmuyomusun
orgazm olacanmi mimosss sagami yatacan solami
o teyze kimm yav sag mi solmu bi karar verilsin kizimda sagima yattim olmadi bu kezde soluma yaticam bakalim nolcakk

cnm duzenliydii hemde tik diye gelirdi
28 en gec 29 gunde bir olurdumm hatta notlarim bile vardir

aslında 14 gün gibiymiş senin yumurtlaman demekki, o zamanlarda kıza yatkın zamanlar dimi. ama sen takvimden dolayı o zaman denedin dimi?
bu arada bir embryolog bebeğin erkek olma olasılığı kız olmasından daha fazla dedi yüzde 50 50 değilmiş. ama erkek bebeğin ergenliğe kadar yaşama olasılığı daha az olduğu için nüfus dengeli dedi

evet yavuzcum dusuklerin ve olu dogumlarin yuzde 80 ni de erkek mis bunu bende bi yerde okumustum

aslinda reglerim cok duzenliydii nasil o gun kalabildim inanmak guc
yontemim suanki oldugu gibi geri cekilme acaba kacak oldu desem
evlendigim gunden bu yana hep o
ogun ustelik o ay mi olacak sanmamm yaaa bi gecede iki kez olandan bile kalmamistim yeni evliyken

hayırlısı tabi canım,ikincisinin oğlan olması daha hayırlıymış demekki senin için. seninde oğlun olacak içimden geçti:) ama kafanı karıştırma. yumurtlama gününde tek ilişki ve 5 günlük perhiz sonrası. bence vajinal duş yap. birde muz ve kuru kayısı tüket. ben olsam bunları yaparım. ha birde dr ama senin için bu zor tabi

ayyyhh agzin bal yesin seker yesin cnmm yazilmasi bile guzel

ayy bu mesaj cok hosuma gittii ciktisini cikarim odama mi assaammm:26::26:

canım bendede aynısı oluyo bazen hatta olduğum zamanlarda gebe olduğum anlaşılıyordu ne tesadüftür anlamadım
ben ilaç kullanma taraftarı değilim eski usul yapıyorum
legene sıcak suyu dolduruyorum ısıyı yüksek tutuyorum dayanabilecek şekilde hergün 15 dak oturuyorum sabah akşam 1 hafta yetiyor bana sonrasında iyileşiyorum çok şükür yalnız oturduğum sırada beyaz beyaz parça parça şeyler geliyor sanırım iltihap kalktığımda bi rahatlama oluyoer bende benim uyguladığım bu
çok çok geçmiş olsun

slm canlarım nasılsınız son durumlar nasıl ne var ne yok 2 gündür gelemedi m ay nasıl özledim inanın sizleriii şimdi fırsat buldum da hemen geldimmmm orkiş bennuu gurbet ablaa ve diğer arkadaşlarrrrr hepinizi sevgiyle bol bebişli dualarımla kucaklıyorummmmmm...

gulneva hosgeldin cnm
valla benim sadik dostum yine tirmaliyo karnimii kriz basladii ay ne bu cektigimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…