Süper Anneler - 2011

kızlar bişi sorcam.
şimdi hani ovucan yapıyoruz ya...
bu akşam saat 20:30 da yaptım diyelim negatif.
diğer akşam aynı saatte pozitif...
yani nerden biliyoruz ki ovulasyon son pozitif testten sonra başlıyo....
ya daha önceden başlıyosa?

Son düzenleme:

teravettttttt yetis bu soruyaa

bence test siliklesmeye baslayinca bi sonraki gun bi oncekinden daha az koyuysa yumurtlama o aradaki bir gun icinde olmus oluyoo
yanlismi kizlarr:26::26:

:111: :111: :111: sanırım bu soruyu ve bu sorunun cevabını anlamam için güzel bir uyku çekmem lazım, sabah dinç kafa ile önce soruyu anlamam ardından cevapları anlamam gerekecek, herkese iyi geceler, yardımcı olduğunuz ilgisiz kalmadığınız için hepinizi tek tek selamlıyor ve alkışlıyorum, muck muck...yarın görüşebilmek dileği ile..

benimde kafam karıştı ne gatif çıkan bir teste t daha netti ama cden silik olduğu için negatif test sonra yaptığımda ikiside daha silik ama hemen hemen aynı olduğu için pozitif o zaman öyle mi

:99::99: testi yaptin koyuyu yakaladin diyelim
ertesi gun tekrar yaptin bu kez ikinci cizgi siliklesmis onceki gunden daha soluk bu zaman arasinda yumurtlama gerceklesmis oluyo diyorum aklimca
höönnnkkkkkbacım sen ne diyonnn...az açık yaz anlicam

şimdiii
11. gün 20:30 çok az silik ov. testi
12. gün 12:30 iki çizgi eşit koyulukta
12. gün 20:30 iki çizgi eşit koyulukta
13. gün 10:30 t çizgisi c den daha koyu
13. gün 20:30 t çizgisi silikleşiyor ama belirgin
14. gün 20:30 t çizgisi çok silik

he bacım ben ne zaman yımırtladım???

bence bir birlerine göre siliklikleri önemli yada netlikleri. c azalıyorsa ve t artıyorsa yakın, bir sonrakinde c t ye göre daha kalınlaşmışsa arada olmuş bitmiş ama LH artmış bundan sonra 24-36 saat içinde yumurtlama olacak

.............................

Son düzenleme:
yaa kizlarr kafam karisti benim kafa uctu vallaa bilgileri birbirine soktum
simdi bu testler 36 saatte catladigini gosteriyodu demi teravett bundan sen anlarsin

13 gün LH artmış mak olmuş 15 gün öğlende yumurtlamışsın:))

uuuyyyyy ne diyon bacım.hani test pozitif olunca 24-36 saat deniliyo yaaa...
12. gün 12:30 da pozitif gördüm 36 saat olsa 13. gün geceye denk gelmezmiiii???
ff bile çizgiyi 13-14 arası çekiyoooo

Son düzenleme:
Merhabalar

Allah bağışlasın iki tane sağlıklı kızım var çok şükür...
ama şimdi ikinci evliliğim ve eşimin hiç çocuğu yok, erkek bebek duasını ve namazını merak ettim kızlar. bilen varsa yazabilir mi..
öncelikle herkesin sağlıklı bebeklere kavuşması dleğiyle :)

yaa kizlarr kafam karisti benim kafa uctu vallaa bilgileri birbirine soktum
simdi bu testler 36 saatte catladigini gosteriyodu demi teravett bundan sen anlarsin
bende anlamadım....ozaman niye testlerde öyle yazıyo bacım.....pozitif gördükten 24-36 saat sonra diye...,
pozitif görünce test yapmayı bırakın yazıyo.....
o zaman test yapmaya devam edin çizgi silikleşince 24-36 saat sonra yumurtlama olcak yazmıyooo

tatlım ben akşam sandım test sonucunu 12:30 ise 24-36 saat içinde işte yumurtlamışsın

hosgeldin cnm ilk sayfada yaziyordu erkek bebek duasi ve namazi bulamazssan kopya yapayim ,buraya kizim rahat durmuyoo
illa bende bakicam diyo suan kucagimda erkek mi istiyo esiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…