Süper Anneler - 2011

kızlar bende kaçar....uykum geldi...yarın kaldığımız yerden devam ederiz.
hayırlı geceler herkese...

merhaba süpper annelerrr

kız mulbery çok sevindinn tebriklerrr ay bi içim titredi yazarklen allah inandırsınn ayysanki kendime sevinir gibi sevindim yaa allahım inş.cins.öğrenincede sevinirizz sağlıklıca inşl..

kızlarr inlşallah bizede verir rabbim...

hosgeldin cnm ilk sayfada yaziyordu erkek bebek duasi ve namazi bulamazssan kopya yapayim ,buraya kizim rahat durmuyoo
illa bende bakicam diyo suan kucagimda erkek mi istiyo esiniz

çok sağolun, eşimin ilk bebeği olduğu için farketmiyor ama ben erkek istediğini hissediyorum sanki..
allahım ne veririse sağlıklı versin.. ben ilk sayfadan bakıyorum hemen teşekkür ederim

orkişimmmm naber tatlımm artık gece az biraz gelebiliyorummm özlüyorum siziya geçmişi okuyum dedimm melberyy hamişşş ay nasıll sevindimm darısı bizlere su dayı kopyala bende bulamadımmm. canımmm

gulneva hosgeldin cnmm mullberry verimli kadinmis bravoo tik dedi kapti valla
cnm nolsun iste biran once hamile kalsamda kurtulsam su stresten

kitapta aynen söyle yaziyordu:erkek bebek isteyenler Allah rizasi icin iki rekat namaz kilsin namaz bitince sonunda ayetel kürsi okusun ve bittikten sonra ALLAHIM BANA HAYIRLISINDAN ERKEK EVLAT NASIP ET DESIN diye yaziyordu.....

Cima’dan önce ihlâs sûresini okur ve: “Yâ Rabbi, bu cima’dan bana bir oğul ihsân edersen, ismini Muhammed koyacağım” der. Şu duâyı yaparsa, Allahü teâlâ, inşâallah ona erkek çocuğu verir.

Peygamber Efendimiz buyurdu: “Eşi hâmile iken, elini hanımının karnına koyup: Bismillâhil ahadis samed ellezî lem yelid ve lem yûled, Allahümme inni semmeytü ma fi hazilbatne muhammeden bi ismi muhammed sallallahü aleyhi ve sellem, (yâ Rabbi, bu karında olan çocuğun ismini, Muhammed aleyhisselâmın isminin hürmetine, Muhammed koydum) derse, bu çocuk erkek olur.”

gulneva evet yaptiklarini yazmis
teravett koyu cizgiden 36. saat sonra deilmiydi

ne zamandan sonra gunde iki kez yapmak gerek meselaa ilk silik cizgiden sonrami
ve iliski hangi cizgiyi gordukten sonra olmali
birde kac saat sonra

orkişim ben söyle düşünüyorum yapayım inş. diyorum yumurtlama takibi yapayım esnek akıntı gelince yumurta çatlamış oluyo döllenmeye hazır oğün de 14.gün veye ona yakın gün ve saatse erkek olur derin ilişki demişti gelincikkbelki yakalarım diyorummmrabbimde verirsee laptopum yok ama zamanın,mızpc başında eşiminde benimde cep tel çok uzun konuşuruz oıda bende YASTIĞIMIN YANINDA TEL.TAKI MAKI ODA TAMAM işte elimden gelenleri yaparım tedbir bizden takdir allahtann..yumurtlama günü için doğru yazmışmıyım sence öyle oluyo değilmii.

gulneva cnm yumurtlamayi bi tek akintiya gore takip etme derim isi test arti akintida olsun ama su testler kafa karistiriyoo sorularima teravetten cvp alsam o anliyo bu islerden

önemli olan ilk lh artışını yakalamaktır. o yüzden muhtemel yumurtlama gününden 2-3 gün öncesinde 4-5 saatteb bir test yapın. her idrarda yapın. ilk pozitiften 34-35 saat sonra yum olur.

Son düzenleme:
neyle yapçaz testi gülüm bana i yazsana sen bişey bilmiyorum o test ne**adını markasını yaz bi bana başka şansım yyok benim denemicem bi daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…