- 23 Haziran 2009
- 5.808
- 78
- 358
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.041
hayırlı olsun canımmm.daha önce tebrik etmiştim yine edeyim .
evet biona bakmıştık iyi hatırlıyorum,eski nickinle...
SENİN 20-21 kasım kıza yatkın olduğun günler,eşinin ise erkeğe yatkın olduğu günler.
bakalım sonuç ne olacak? ama benim kanımca kadın tam günü değilde yatkın olduğu günlerde
erkek belirleyici oluyor.. inşaalah erkek bebiştir canımmm
ardaşım çok teşekkürler duayı özelden atmışsın. ben yeniyim özelden msj yazamadım, inşallah görürsün buradan ...
canımmmsınnn,çok sağol..ben de bu aralar kafaya busaat alma olayını taktım.
çok sitres yapıyorum aslında,çünkü 3.bir erkek bebeği kaldıramam,
tabii rabbim hayırlısını versin de.hem her anneye kız evlat şart yaaaa...
Dualarım seninle bacımmm,
rabbim gönlünden ne geçiyorsa nasip etsin sana ve bizlere
gelinciikkk kiz ozledikk cabuk gell sen gel ben gidicemmm tatileeseni bekliiimmm
cnm korkma seninkisi 4 5 gun oncesi eger sende erkek dogurrsan butun yontemler copeeeeeeee
çok sağol canım.inşallah hakkımda hayırlıysa rabbim gönlümdekini verir....benim ve isteyen herkesinde tabiii.merhaba kızlaaarrrr
annemden giriyorum geçmişi biraz okudum nasılsınız bakalımm
mulbery8092 hayırlı olsun canım çok sevindim rabbim gönlündekını versın inş. sende hamiş grubuna katıldın hadi
gurbet abladan haber varmı inş iyidir eşide
buarada yarın sabah dr gideceğim ilk dr günüm benım bakalım ne tarafımda soldamı sağdamı merak edıyorum gerçekten
orkişşş o sitede benım yaptıklarım doğrumu yanlış bişey yapmadım umarım :26:
kızlar kızlar bana birden ne oldu bilmem:)
birden deneyesim geldi yarın tek deneme yapacağım. tutan şeyler yumurtlama testi ilk pozitiften 35 saat sonrası, cinsel perhiz, yumurta duşu, dua...
keçiboynuzu pekmezini 20 gündür içiyoruz. ancak yoğun diyet yok sadece son günlerde elma suyu, kayısı, muz, cips tükettik. ama yoğurt, süt zaten sevmem:)
bu arada kahve ve soğuk duşta yaptırıcam ha bide bilgisayar, altın, cep telefonuyla haşır neşir olucam:)
nerden nereye, bakalım hayırlısı. ha size daha önce yolladığım kızımda tutan takvim tutuyor, bioritim ise eşim erkek gününde ben erkeğe yatkın günümdeyim:)
ve bana birden istek geldi, kesinlikle önceden düşündüğüm birşey değil.
dün bir film seyretmeye başladık eşimle. ben o arada bunları planlıyorum içimden. Allah'ım bana bir işaret dedim. Doğrumu yanlış mı, şu filmde bebek olsun benim hangi cinsiyette olacaksa ne oldu bilin bir kız bir erkek ikiz bebek vardı. bebek olmaya bile bilirdi:) bu arada yarım ay var:)
çok sağol canım.inşallah hakkımda hayırlıysa rabbim gönlümdekini verir....benim ve isteyen herkesinde tabiii.
yarın büyük gün desene...ultrason resminde sağda olursamı kız oluyodu???
senin büyük ihtimal kız canım.tabi Allah bilir....
inşallah canım inşallahhhhhhsolda görürsem kız dıye düşünüyorum ama ne derece doğru bılınmez rabbim büyük seninki sağda olsun inş. mulbery
hani eşlerden kimin kanı yenilenmişse gbi bir şey vardı ya buna adet kanaması dahil mi?
hangi yumurtalıktan yumurtlamak erkek için uygundu kızlar?
birden deneyesim geldi yarın tek deneme yapacağım. tutan şeyler yumurtlama testi ilk pozitiften 35 saat sonrası, cinsel perhiz, yumurta duşu, dua...
keçiboynuzu pekmezini 20 gündür içiyoruz. ancak yoğun diyet yok sadece son günlerde elma suyu, kayısı, muz, cips tükettik. ama yoğurt, süt zaten sevmem:)
bu arada kahve ve soğuk duşta yaptırıcam ha bide bilgisayar, altın, cep telefonuyla haşır neşir olucam:)
nerden nereye, bakalım hayırlısı. ha size daha önce yolladığım kızımda tutan takvim tutuyor, bioritim ise eşim erkek gününde ben erkeğe yatkın günümdeyim:)
dün bir film seyretmeye başladık eşimle. ben o arada bunları planlıyorum içimden. Allah'ım bana bir işaret dedim. Doğrumu yanlış mı, şu filmde bebek olsun benim hangi cinsiyette olacaksa ne oldu bilin bir kız bir erkek ikiz bebek vardı. bebek olmaya bile bilirdi:) bu arada yarım ay var:)
hayır cnm adet kanması hariç amelıyat kürtaj vs dahıl
sağdan yumurtlam erkek için uygun dıye bılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?